Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καροτσάκι για citroen C1

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Θέλουμε τα φώτα σας Τελικά βρήκαμε τι καροτσάκι θέλουμε, αλλά δε βρίσκουμε πιο είναι! (Ελπίζω να υπάρχει κάπως έτσι, δλδ το τέλειο για μένα)

Καροτσάκι 2 σε 1 (δλδ με κάθισμα αυτοκινήτου)

Ενιαίο χερούλι πάνω για ευκολία οδήγησης

Να μπορεί να αντιστραφεί το καροτσάκι για να βλέπει και μπροστά και πίσω

Μέγιστες διαστάσεις κλειστού 32*100 (να χωράει στο Citroen C1/Toyota AYGO/Peageut 107)

budget όχι πάνω από 400-500 ?

Αναμένω τις προτάσεις σας ...

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

Καλημέρα κορίτσια!

Πάνε χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό το post αλλά μιας κ δεν καρποφόρησε, αντί να ανοίξω το ίδιο, είπα να το συνεχίσω.

Για πείτε, ξέρουμε καροτσάκια που να χωράνε σε Citroen C1, Toyota AYGO ή Peugeot 107??

YT9Xp3.png

Εμείς πηραμε το chicco simplicity όχι λόγω αυτοκινήτου αλλά λόγω μικρού ασανσέρ. Είναι δυο σε ένα κ κοιτάει πίσω το καθισματακι όσο είναι μωρό, πολύ ελαφρύ, κλείνει πανευκολα κ διπλώνει προς τα κάτω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν ξέρω το χώρο του πορτ μπαγκαζ αλλά κ εμείς μικρό αμάξι έχουμε κ χωρεσαμε μαζί με το καρότσι, διπλωμένο παρκοκρεβατο κ μικρή βαλίτσα. Πολλές φορές σε πολυήμερο ταξίδι που κουβαλάμε πολλά συμπραγκαλα έχουμε βάλει το καρότσι στα πόδια του συνοδηγού αφού εγώ κάθομαι πίσω, χωρίς να κάνουμε τη θέση πίσω κ να ενοχλεί το παιδί. Γενικα είναι βολικό καρότσι.

Κάποιοι φίλοι μου με μικρό αυτοκίνητο έχουν πάρει αυτό https://www.amazon.com/Baby-Jogger-2016-Single-Stroller/dp/B019W8W6DY?th=1 και είναι σούπερ ευχαριστημένοι.

Δεν κοιτάει προς τα πίσω βέβαια, αλλά με αντάπτορες μπορείς να προσαρμόσεις το αυγό της recaro για τον πρώτο καιρό. Το έχω δει πώς κλείνει, γίνεται πραγματικά πολυ μικρό.

Διαφημίσεις

Ενα απιστευτα πρακτικο καροτσι ειναι το 4moms.Μετανιωσα που δεν το ειχα παρει(ειναι λιγο ακριβο)ομως χωραει παντου και το κυριοτερο...πατας ενα κουμπι και διπλωνει-ανοιγει μονο του

Επεξεργάστηκαν by Eleni-thess

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...