Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υστεροσαλπιγγογραφία

xixixi

Recommended Posts

SSS26 και July04

Δεν επηρεαζει πουθενα αν πιειτε προληπτικα παυσιπονο πριν την εξεταση. Και μενα εξαρχης δεν μου το ειπε ο δικος μου ο γιατρος αλλα το ειχα διαβασει στο φορουμ και τον ρωτησα σε επομενη ευκαιρεια και μου ειπε να παρω τελικα 2 buscopan plus μια ωρα πριν την σαλπιγγογραφια. Καθως και για την αντιβιωση παλι μου ειπε οδηγιες...

Ετσι ημασταν και εμεις οταν προετοιμαζομασταν να κανουμε σαλπιγγογραφια.

Διαβασα τις εμπειρειες αλλων κοπελιων, ρωτησα λεπτομερειες και πηγα κατα πολυ προετοιμασμενη και ενημερωμενη. Πηρα και τηλεφ στο νοσοκομειο που θα την εκανα και μου ειπαν και αυτοι οδηγιες προετοιμασιας (αποχη απο σεξ κλπ κλπ).

Σας λεω και παλι, οτι η διαρκεια ειναι πολυ συντομη! Παρτε βαθια ανασα και αφηστε τον ακτινολογο να κανει την δουλεια του.

Μαλιστα εμενα την ωρα που τελειωσε η σαλπιγγογραφια, η νοσοκομα που με βοηθησε να σηκωθω μου ειπε να μην εχουμε ελευθερες επαφες για 2 24ωρα λογω σκιαγραφικου υγρου και επιπλεον με προετοιμασε οτι μπορει να εχω λιγο αιματακι...

Εγω την εκανα τον Ιουλιο 2013...σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο δωρεαν και την ιδιια μερα εκανε και ο συζυγος σπερμοδιαγραμμα στο ιδιο νοσοκομειο παλι δωρεαν!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια όντως όσες γνωρίζουν το θέμα ειδικά εμπειρικά βοηθάνε πάρα πολύ για το τι θα αντιμετωπίσουμε στην εξέταση!! εγώ έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη όποτε και θα σας ενημερώσω για την δική μου εμπειρία.. είμαι λίγο αγχωμένη λίγο για την εξέταση και περισσότερο για το αποτέλεσμά της.. εμένα δεν μου είπε ο γιατρός μου να πάρω κάποιο παυσίπονο πριν την εξέταση και δεν μου είπε τίποτα για αντιβιοτικό μετά.. ίσως μου το δώσει μετά την εξέταση.. λέτε να πάρω από μόνη μου ένα μισουλιντ που είναι και δυνατό καμιά ωρίτσα πριν;:rolleyes:

καλημερα κοριτσι

εμενα μου ειχε πει να παρω 2 ωρες πριν την εξεταση δυο buscopan Και την αντιβιωση την επαιρνα 2 μερες πριν και 2 μερες μετα την σαλπιγγογραφια!

να σου πω οτι τουλαχιστον για μενα ειναι η εξεταση που αν μου ελεγαν να την ξανακανω δεν θα την εκανα με ΤΙΠΟΤΑ! Δυστυχως ημουν απο τις ατυχες που πονεσα πολυ και μαλιστα με διαβατες σαλπιγγες. Δεν ειχα ψαχτει για εμπειριες αλλων κοριτσιων εκτος του κυκλου μου και πηγα απροετοιμαστη οτι θα πονεσω τοσο οσο μια αιμοληψια (καθολου δηλαδη) και φυσικα τα ειδα ολα! Οποτε ναι, θα σου προτεινα να παρεις μεσουλιντ κι ελπιζω να μην νιωσεις τιποτα οπως πχ η ξαδελφη μου που δεν ενιωσε τιποτα και χωρις παυσιπονο στον ιδιο γιατρο!

καλη επιτυχια!

καλημέρα κορίτσια όντως όσες γνωρίζουν το θέμα ειδικά εμπειρικά βοηθάνε πάρα πολύ για το τι θα αντιμετωπίσουμε στην εξέταση!! εγώ έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη όποτε και θα σας ενημερώσω για την δική μου εμπειρία.. είμαι λίγο αγχωμένη λίγο για την εξέταση και περισσότερο για το αποτέλεσμά της.. εμένα δεν μου είπε ο γιατρός μου να πάρω κάποιο παυσίπονο πριν την εξέταση και δεν μου είπε τίποτα για αντιβιοτικό μετά.. ίσως μου το δώσει μετά την εξέταση.. λέτε να πάρω από μόνη μου ένα μισουλιντ που είναι και δυνατό καμιά ωρίτσα πριν;:rolleyes:

Καλημερα! Εκανα την εξεταση στο Μητερα , μου εδωσαν οδηγιες κ απο .... Αποχη απο επαφες 'και παυσιπονο και αντιβιωση για 4 μερες μετα.Τα ιδια μου ειχε πει κ ο γιατρος!να αναφερω οτι γενικα ειμαι φοβιτσιαρα κ ελεγα οτι υα με ακουσουν ολοι εκει!!!!:-) ειχα παρει ενα μεσουλιντ μια ωρα πριν και να πω την ΑΛΗΘΕΙΑ ο πονος ειναι ελαχιστος σαν ενας μικρος πονος περιοδου οταν περναει το υγρο!ημουν σαν ψαρι που σπαρταρουσα ...... Με καθισυχασαν εκει ....αλλα οπως ειπα ειναι ο πονος για κατι δευτερολεπτα! Η εξετεσαση βγηκε καλη .... Αιματακι ειχα κατι σταγονες καθ μετα μια χαρα...πηγα κατευθειαν για δουλεια!

Οποτε σου ευχομαι να πανε ολα καλα ...,παρε το χαπακι ...θα βοηθησει!

Π

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας.. πραγματικά αισθάνομαι πολύ καλά όταν μιλάμε και αναφερόμαστε στους προβληματισμούς μας γιατί τελικά μόνο οι γυναίκες που είναι στην ίδια κατάσταση μπορούν να σε καταλάβουν.. τελικά θα πάρω ένα μισουλιντ καμιά ωρίτσα πριν και ο Θεός βοηθός!! την πέμπτη θα σας ενημερώσω για την εμπειρία μου!!! καλή συνέχεια και φυσικά τέλειες διαβατές σάλπιγγες σε όλες μας!!!:D

καλημέρα κορίτσια μου!! έκανα χθες την σαλπιγγογραφία.. λοιπόν τελικά δεν πήρα κάποιο παυσίπονο πριν για το λόγο ότι δεν μου το είπε ο γιατρός μου, εσείς καλό είναι να συννενοηθείτε με τον γιατρό σας και να πάρετε κάτι πριν. η διαδικασία είναι σύντομη δεν πονούσα σε όλη την διάρκεια της εξέτασης παρά μόνο όταν μου έβαζε επιπλέον σκιαγραφικό και αυτό για κλάσματα δευτερολέπτου. ένιωσα μια μικρή ενόχληση όταν γέμιζε την κοιλότητα με το σκιαγραφικό παρόλα αυτά όλα πήγαν τέλεια... ανοιχτές σάλπιγγες!!! έχω 4 "πλάκες" ακτινογραφίας, για την μία γύρισα ελαφρώς στα δεξιά και την τελευταία την έκανα αφού ο γιατρό μου έβγαλε ότι μου είχε βάλει (με κλειστά πόδια δηλ) τώρα τι μου στοίχισε 100ε ο ακτινολόγος 30ε ο γυναικολόγος 32,60 το σκιαγραφικό(omnipague 300 100ml) στο φαρμακείο το οποίο μου είπε ότι μπορώ να το "γράψω" στο βιβλιάριο μου (ΙΚΑ)και να πάρω "πίσω" τα χρήματα. Και τέλος παίρνω αντιβίωση για 4 μέρες (2,04ε). τον επόμενο μήνα πάω για την πρώτη μου σπερματέγχυση!!! καλή επιτυχία σε όλες μας!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

sss26 πολυ χαίρομαι για τα καλά σου νέα!!!! Καλή επιτυχία και για την σπερματέγχυση!!!! Εύχομαι με την πρώτη μανούλα!!!!:)

Έκανα κι εγώ τη σαλπιγγογραφία την Παρασκευή...Όλα καλά ανοιχτές σάλπιγγες ευτυχως!! Εγώ ένα mesulid το χτύπησα μία ωρα πριν. Και για καλή μου τύχη το μόνο που ένιωσα ήταν μια ενόχληση. Πιο πολυ το εργαλείο (που δεν το είδα) που εισχώρησε στον κόλπο με ενόχλησε. Πάντως πήγα χωρίς αγχος (βασικός παράγοντας) και γι αυτό ευθυνεται η ενημέρωση από εσας κορίτσια και σας ευχαριστώ:D Α!! μου έδωσε κι ενα υποθετο πριν την εξεταση και επίσης για 3 ημέρες αντιβίωση. Δεν ξέρω αν συνέβη και σε εσας αλλά εγώ είχα και λιγο αιματάκι χθες. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ποναεί λίγο η κοιλιά μου κι εχω μια ελαφρια ενόχληση χαμηλα δεξια και αριστερά... Λέτε να είναι απο την εξέταση??

Γειά σας κορίτσια! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα! Εγώ περισσότερο χρειάζομαι ενημέρωση για μια περίφημη σαλπιγγογραφία που πρέπει να κάνω και διαρκώς αναβάλλω λόγω του φόβου του πόνου. Περνάει έτσι διαρκώς ο καιρός...φοβάμαι τον πόνο κι όχι το ίδιο το αποτέλεσμα. Πώς να το αντιμετωπίσω;;

luly04 και γω ειχα παρει το υποθετο πριν την σαλπιγγογραφια και νομιζω οτι ηταν αυτος και ενας απο τους λογους που δεν πονεσαμε κατα την διαρκεια της εξετασης...και γω ειχα πονακια κατω χαμηλα και ειχα παρει τηλεφωνο τον γιατρο μου και μου ειχε πει οτι ειναι απο την εξεταση...

ειχαμε και τα καλα νεα οτι τα δυο κοριτσια που εκαναν την εξεταση βγηκε καθαρη.....καλη αρχη λοιπον στις προσπαθειες σας....

ilektra μην φοβασαι να κανεις την εξεταση....και μενα μου ειχαν πει οτι ποναει και με ειχαν τρομαξει αλλα στο τελος καταλαβα οτι τουλαχιστον για μενα ηταν μονο μια ενοχληση...βλεπε το οτι καλως ή κακως πρεπει να γινει αυτη η εξεταση και πηγαινε με ηρεμια και θα δεις οτι ακομα και αν πονεσεις θα πονεσεις στην κυριολεξια λιγα δευτερολεπτα...

θα περιμενουμε νεα σου

psitp3.png

maria030603 σ'ευχαριστώ πολύ!!! Ότι επιθυμεις κι εσύ κορίτσι μου!!!

Είχες δίκαιο για τα πονάκια. Ήδη στην κοιλια μου έχουν υποχωρήσει:D

Δευτέρα βουρ στον γυναικολόγο για τα επόμενα βήματα...

ilektra αν διαβάσεις όλα τα μηνύματα των κοριτσιών θα πας προετοιμασμένη και ο φόβος θα σου φύγει...μην αφηνεις το καιρο να περναει για λίγα δευτερόλεπτα εξέτασης....Εύχομαι όλα καλά να πάνε!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο July04 πήγαν όλα καλά και δεν πόνεσες καθόλου!! σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω φυσικά καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα... είχα και εγώ ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά δεξιά κ αριστερά δεν είναι τίποτα φοβερό και φυσικά δεν πονάς

Ilectra μην φοβάσαι πραγματικά είναι δύσκολο μετά να διαχειριστείς την όλη διαδικασία, εγώ προσωπικά έτσι την πάτησα αν και χωρίς παυσίπονο δεν είχα τρομερούς πόνους όπως είπα ήταν για κλάσματα δευτερολέπτου αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ και νομίζω πως την κάθε ενόχληση που αισθανόμουν έλεγα πονάω... πραγματικά ακόμα το σκέφτομαι τι πραγματικά ένιωθα εκείνη την στιγμή.. κλείσε ραντεβού με το που αδιαθετήσεις και μίλα με τον γυναικολόγο σου να σου δώσει από πριν παυσίπονο... διάβασα εδώ ότι και στο διαγνωστικό κέντρο σου δίνουν κάτι πριν.. ζήτησε το κάνε την εξέταση και σου εύχομαι τέλειες διαβατές σάλπιγγες!!

Κοριτσια θα σας γραψω και εγω την δικη μου εμπειρια.

1η σαλπιγγογραφια πριν 5 χρονια , χωρις παυσιπονα ελαχιστος πονος.

Ολα καλα. Κανενα απολυτως προβλημα.

2η σαλπιγγογραφια εχοντας την πρωτη καλη εμπειρια, πηγα πολυ χαλαρα, και νομιζω χωρις παυσιπονο. (Ισως να ειχα παρει και depon, δεν θυμαμαι)

Φρικτους πονους.

Οταν τελειωσε περασαν οι δυνατοι πονοι και μου εμεινε μια ενοχληση.

Ομως δυστυχως δεν σταματησαν εδω τα προβληματα.

Δεν ειχα παρει καλα την αντιβιωση?,

ειχα μικροβιο και δεν ειχα κανει καλλιεργεια κολπικου ?

δεν ειχε κανει καλη αποστειρωση ο ακτινολογος?

με ειχε πειραξει η αντιβιωση στο στομαχι, γιατι δεν ειχα φαει καλα???

Δεν ξερω τι εφταιγε απο ολα αυτα και την αλλη ημερα το πρωι ειχα πολλους πονους, ζαλαδες, πυρετο , εμμετους (ολα τα κακα) και νοσηλευτηκα στο νοσοκομειο με φλεγμονη .

Επαθα σαλπιγγιτιδα.

Τοσο χαλια η κατασταση.

Απο τοτε εχω πονους κατα καιρους, μου εχει αφησει συμφησεις.

Και σκεφτομαι και λαπαροσκοπηση.

Γιαυτο απο τη δικη μου εμπερια .

α. Οπωσδηποτε αντιβιωση 2 ημερες πιο πριν, για να εχει ενεργησει καλα.

β. Καλλιεργεια κολπικου για ολα τα μικροβια. Πιο πριν.

γ. Πολυ καθαρο ακτινολογικο κεντρο .

δ. Και παυσιπονο για τους πονους (που ειναι το λιγοτερο βεβαια που μπορει να συμβει, τελικα)

Καλημερα!!!

Λεμονιά όντως η δευτερη εμπειρεια σου ήταν πολύ άσχημη! Καλά κάνεις που ενημέρωσες για να γνωρίζουμε!!!

Ναι και εγω ειχα ξεκινήσει αντιβιωση πιο πριν της εξετασης αλλα κολπικη καλλιέργεια δεν ειχα κανει...Και παυσίπονο μια ωρα πριν την εξέταση.

Αλλα το ποσο καθαρο ειναι το κέντρο , εμεις δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ευελπιστούμε να προσέχουν...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Εχω κανει κι εγω σαλπιγγογραφια. Φοβομουν πολυ κ ολο ρωτουσα τη γυναικολογο αν οιναει, γιατι ποναω πολυ στην περιοδο. Μου ειχε πει πως αν ποναω στην περιοδο, δε νιωσω πολυ πονο στην εξεταση. Φυσικα ο φοβος φοβος.

Πριν την εξεταση ειχα κανει παπ- τεστ που ηταν πεντακαθαρο κι ετσι δεν ειχα θεμα με κολπιτιδες κτλ.

Πριν την εξεταση ( 1 η 2 ωρες, δε θυμαμαι) μου ειχαν πει κ ειχα παρει 2 μπουσκοπαν.

Απο το κεντρο μου ειχαν πει οτι οσο πιο χαλαρη ειμαι τοσο λιγοτερο θα πονεσω. Κι ετσι παρολο το φοβο επαιρνα βαθιες αναπνοες, τυπου γιογκα κ χαλαρωνα..

Ο πονος ηταν οντως υποφερτος, το προβλημα μου ηταν ο φοβος μη γινει ανυποφορος... αα ετσι κι αλλιως δεν κρατησε πολυ.

( μιλαει ατομο που κ στο παπ-τεστ ποναει!!! Κι εγω οπισθια κλιση μητρας).

Σε λιγο βγηκαν τ αποτελεσματα, μας τα εδωσε ο ακτινολογος κ μου εδωσε οδηγιες για αντιβιωση κ παυσιπονο σε περιπτωση πονου. Παυσιπονο δε χρειαστηκε, αντιβιωση νομιζω μεχρι να τελειωσει το κουτι (5 μερες νομιζω).

Σεξ απ την ιδια μερα.

Τωρα αν θα ξανακανα.την εξεταση....

Ενα μημα μετα κ τρεμοντας κρατουσα στα χερια μου ενα ωραιοτατο, θετικοτατο τεστ!!!!

Οποτε Ν Α Ι !!!! ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!

Κοριτσια αξιζει!!

Καλη τυχη σε ολες :)

alovesa

Καλημερα και καλη Σαρακοστη!!!

Πολυ ωραιο το μηνυμα σου και μακαρι σε ολες η σαλπιγγογραφια να ανοιγε τον δρομο διαπλατα για συλληψη!!!

Και μενα μου ειπαν οτι για 2-3 μηνες μετα την σαλπιγγογραφια, οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης ειναι πιο ανεβασμενες.

Αλλα σε μενα δεν επιασαν :-( (για αλλο λογο βεβαια...).

Με το καλο να αποκτησεις γερο το μωρακι σου!!!

Τωρα αν θα ξανακανα.την εξεταση....

Ενα μημα μετα κ τρεμοντας κρατουσα στα χερια μου ενα ωραιοτατο, θετικοτατο τεστ!!!!

Οποτε Ν Α Ι !!!! ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!

Κοριτσια αξιζει!!

Καλη τυχη σε ολες :)

συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα σου και σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα...να ερθει το μπεμπακι σου και να ειναι πανω απ ολα υγιες,τυχερο και χαρουμενο οπως εκανε τους γονεις του

psitp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι κι εγώ μία από εσάς που δεν μπορώ να φέρω ένα παιδάκι στον κόσμο έτσι απλά, αλλά πρέπει να δοκιμαστώ πρώτα... Την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί έχω ραντεβού για σαλπιγγογραφία. Όταν είχα πρωτοακούσει γι' αυτή την εξέταση κατατρόμαξα, μετά όμως χαλάρωσα και είπα τί να γίνει... Πριν που μιλούσα με τη γιατρό για να κλείσουμε το ραντεβού μου είπε οτι επειδή έχω ενδομητρίωση (μία κύστη 2 που με ένα μήνα αντισυλληπτικά είχε γίνει 1.5 πριν λίγους μήνες), μπορεί και να πονέσω, γιατί πιθανόν να υπάρχουν συμφύσεις και ψυχοπλακώθηκα:-(... Τί θα δείξει επιτέλους αυτή η εξέταση, πόσο θα πονέσει, τί θα γίνει μετά... Κι όλα αυτά για να φέρουμε στον κόσμο πλασματάκια στα οποία έχουμε να δώσουμε απέραντη αγάπη...:roll:. Φοβάμαι, στενοχωριέμαι κι όλα μαζί...

ΑΧ,ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΩ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΚΛΗΡΕΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΑΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!ΘΑ ΔΕΙΣ!ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙς ΝΕΑ ΣΟΥ!

• 1 month later...

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Να φανταστείτε οτι κάποια στιγμή ρώτησα το γιατρό που μου την έκανε "όταν είναι πείτε μου να προετοιμαστώ γιατί έχω ακούσει οτι πονάει". Ο άνθρωπος σάστησε και μου απάντησε "αν ήταν θα είχες ήδη πονέσει. Έχω ρίξει το μισό μπουκάλι.."

Δεν κατάλαβα τίποτα! Είχα πάρει ένα παυσίπονο 2 ώρες πριν όπως μου είπαν, αλλά τόσο αναίσθητη πια? Να μην καταλαβαίνω τίποτα...???

Φυσικά και θα την ξανάκανα αν χρειαζόταν αλλά θα κοιτούσα σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο. Την έκανα σε ιδιωτικό κέντρο, και όσο δεν με πόνεσε η εξέταση, με πόνεσε η τσέπη μου. 120? μου κόστισε!!!

sj3dp3.png

γεια σας κοριτσια, ειμαι νεα στο φορουμ. πρεπει να κανω σαλπιγγογραφια κ φοβαμαι παρα πολυ. ξερετε κανεναν γιατρο που να την κανει ανωδυνα;μου ειπαν για τον κουφοπουλο αλλα πηρα κ δυστυχως δεν κανει πια. ευχαριστω κ...καλως σας βρισκω!

ΑΧ,ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΩ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΚΛΗΡΕΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΑΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!ΘΑ ΔΕΙΣ!ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙς ΝΕΑ ΣΟΥ!

την εκανες τελικα; πως πηγε; καλημερα!

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ .Ο ΠΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΥΣΕΩΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΙΜΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΝ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...