Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοτόπουλα : Δεν τρώγονται πλέον...

Μαμά Λίζα

Recommended Posts

Καλέ δεν είπα εγώ για επαρχία, εκτός Αθηνών είπα, εδώ στην Παιανία προς το Μαρκόπουλο έχει ένα μικρό ορνιθοτροφείο, η τοπική κοινωνία επί το πλείστον απο εκεί ψωνίζει, εγώ μένω στην Λούτσα κι ίσως ο χασάπης μας να παίρνει από εκεί (μιας κι είναι τοπική αλυσίδα με έδρα το Μαρκόπουλο)

Διαφημίσεις

Καλέ δεν είπα εγώ για επαρχία, εκτός Αθηνών είπα, εδώ στην Παιανία προς το Μαρκόπουλο έχει ένα μικρό ορνιθοτροφείο, η τοπική κοινωνία επί το πλείστον απο εκεί ψωνίζει, εγώ μένω στην Λούτσα κι ίσως ο χασάπης μας να παίρνει από εκεί (μιας κι είναι τοπική αλυσίδα με έδρα το Μαρκόπουλο)

Αρα, τα επόμενα Σ/Κ που θα κατέβω Ραφήνα, θα περάσω από Λούτσα να βρω κανένα χασάπικο. Θα ρωτήσω και στη Ραφήνα που πηγαίνουμε συχνά και έχει πολλά χασάπικα. Είμαι περίεργη από που παίρνουν όλοι αυτοί.

Πάντως ρώτα από περιέργεια το χασάπη σου από που είναι τα κοτόπουλα. Να ξέρεις τι ακριβώς τρως βρε παιδί μου. Πώς εγώ ξέρω ότι η τάδε μάρκα τελευταία έχει θέματα.... Να μπορείς να πεις π.χ. ότι η τάδε μάρκα δεν έχει θέμα.

Κορίτσια διαβαζω το διαλογο σας για τα κοτόπουλα και εχω θορυβιθει καθως σε λιγες μερες πρεπει να ξεκινησω κοτοπουλο στο μωρο...

παντα παιρνω από το ΣΜ συσκευασμένα ελευθερας βοσκης αλλα τωρα εχω καιρο να παρω και δεν ξερω τι γινεται... ποια είναι η μαρκα που εχει πρόβλημα?

xena κι εγω στο χωριο παιανια είμαι !!!

ποιο είναι το ορνιθοτοφειο που λες?

ευχαριστω :D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...