Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χάσιμο κιλών εγκυμοσύνης

mkcm

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 158
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• xena

xena 32 δημοσιεύσεις

• mkcm

mkcm 30 δημοσιεύσεις

• tsarli

tsarli 21 δημοσιεύσεις

• goody

goody 10 δημοσιεύσεις

Που είναι το lelaki? με τον λιναρόσπορο τελικά μάθαμε κάτι;;; δούλεψε;;;

Εδω ειμαι:P..ο λιναροσπορος τον μαρανε τον αντρα μου!λογω κοψιματος τσιγαρου ολη την ωρα λεει πειναω.καταβροχθιζει οτι βρει μπροστα του αλλα τρωει το δημητριακο με λιναροσπορο το πρωι.και αναρωτιετε γιατι δεν χανει κιολας.με σοκολατες και ψωμια δεν χανεις αγορι μου του λεω.οποτε τζιφος η υποθεση!χωρις διατροφη δεν γινετε τελικα.μπορει απλα ο λιναροσπορος να βοηθαει μονο σε συνδυασμο με διατροφη!

Παρόλο που είχα πει ότι θα ζυγιζόμουν κάθε βδομάδα, σήμερα το πρωί δεν άντεξα και ανέβηκα στην αγαπημένη - μισητή. Σήμερα λοιπόν είναι αγαπημένη. Ναι, -1. Συνολικά κλείνοντας 1 εβδομάδα έχασα 2 κιλά. Έχω ξεφουσκώσει κύρια σε κοιλιά και χέρια (περιφέρεια και ποπός αργούν πάντα τα γλυκούλια μου). Καλά, μη φανταστείτε καμιά θεαματική μεταμόρφωση, βέβαια, αλλά εντάξει αρχίζουμε και ψιλοσυμμαζευόμαστε. Πάμε γερά!!!!

Κορίτσια έχει καμιά άλλη ξεκινήσει;

Βλέπω όλο και λιγότερες απαντήσεις. Ελπίζω να μη με εγκαταλείψετε!!!!!!!!:(

Λοιπόν, τηρώντας κατά γράμμα της προσταγές της ατκινς, χθες το βράδυ έκανα παρέα στο σύζυξ στο πολυαγαπημένο του σουβλάκι. Εγώ βέβαια παράγγειλα γύρο μερίδα και του έσπρωξα πίτες και πατάτες, απολαμβάνοντας το κρέας με τα κρεμμύδια και τη ντοματούλα. Και μαντέψτε....δεν κατάφερα να το φάω όλο.

Τέλεια!!!!!!!!!!!! Συνεχίζω ακάθεκτη!!!!!!!!!!!!

Μπραβο σου!!! Ετσι μια μερα τη φορα, ο στοχος σου θα ειναι να μην την χαλασεις σημερα! Και αυριο το ιδιο...και μεθαυριο... και πριν το καταλαβεις θα εχει περασει ο μηνας!

Εγω συνεχιζω ακαθεκτη με τη ντουκαν μου και αυριο θα κανω λευκη μερα (μονο πρωτεινη με μονο λευκες τροφες, γαλοπουλα κλπ) γιατι εχω κολλησει λιγο και θελω να δωσω μια ωθηση! :D

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι που προσέχω δεν έχω κατεβεί καθόλου στη ζυγαριά... Απογοήτευση... Βέβαια μπορώ να προσπαθήσω και περισσότερο! Μπράβο σου που τα καταφέρνεις!!! Και εγώ έχω το συνήθειο να ζυγίζομαι κάθε πρωί!!!

Κι εγώ έχω μείνει στο μείον 1. 2 που έχασα κι ένα που πήρα.

Αλλά η κοιλιά μου έχει πέσει ξαφνικά κι αυτό είναι παρήγορο. Το υπόλοιπο σώμα είναι ομοιόμορφο, δεν λεω. Τώρα θέλω να προγραμματίσω λίγο τη διατροφή μου (ψώνια) και ξεσκονίζω δίαιτες και διατροφές απ το νετ για να κάνω ένα πλάνο με το τι μου αρέσει.

Τα σνακ παραμένει το πρόβλημα μου. Οι ηλιόσποροι να δω πόσες θερμίδες έχουν...

Τα σνακ παντα μας το χαλανε... θα σου δωσω μερικες ιδεες, ζελε 0%, μπαρα δημητριακων, αγγουρακια/καροτακια, ξηροι καρποι αλλα συγκεκριμενη ποσοτητα, ενα μικρο φρουτο και βασικα ....διψας δεν πεινας οποτε πιες κανα δυο ποτηρια νερο και μετα βλεπεις :P :p

Τη Δευτερα θα κλεισω 7 εβδομαδες και εχω χασει σχεδον 7 κιλα αλλα δυο φορες την χαλασα (και τις δυο ειπα να φαω δυο πατατακια τελικα εφαγα ολο το σακουλακι και μετα την επεσα στη νουτελα! καταραμενη νουτελα!!) και εχω πιει και κατι κρασακια οποτε με αυτα ψιλοκολλησα καποιες μερες αλλιως θα ειχα χασει πιο πολλα. Αλλα ευχαριστημενη ειμαι δεν λεω... Ο στοχος μου ειναι 10 κιλα!

Διαφημίσεις

Μπράβο σου, μιλάμε είσαι μοναχα 3 κιλά από το στοχο σου! Καλή συνέχεια!

Εγώ έκλεισα την Πέμπτη 1εβδομαδα και σημερα το πρωί ήμουν -3 κιλά. Σήμερα επιβιωσα κι ένα πάρτυ με του κόσμου τα μπινελίκια (και η φίλη μου είναι απίστευτη μαγείρισσα μιλάμε). Θα μεινω στην πρώτη φάση μέχρι να χάσω αλλά 5 κιλά και μετά θα αρχισω να προσθέτω σιγά σιγά τροφές και υδατάνθρακες. Η ατκινς και η ντουκαν απ' ο,τι είδα βασίζονται πάνω κατω στην ίδια φιλοσοφία.

3 κιλα σε μια βδομαδα?? Μπραβο σου, αρα τα πηγες πολυ καλα!! Τοσο γρηγορα τα χανεις με την ατκινς ή ειναι επειδη εισαι στην αρχη?

Ναι κοντευω αλλα ζοριζομαι πια! Ειπα θα την κανω μεχρι το πασχα και ευελπιστω να εχω χασει τα 10, μετα θα μπω στην εδραιωση οπου βαζεις φρουτο, ψωμι κλπ και τον ιουλιο (πριν τις διακοπες του αυγουστου)θα ριξω αλλη μια ντουκαν να φυγουν αλλα τρια κιλακια που παντα ηθελα να χασω (τα 10 ειναι νεο αποκτημα τις περσινης χρονιας). Ελιζω να τα καταφερω....αντε ας το εξομολογηθω, εφαγα ενα σοκολατακι σημερα! Μα εχω και τον γιο μου διπλα με ολες τις λιχουδιες μες τη μουρη μου....

Βασικά είναι ένα σύνολο παραγόντων. Εγώ γενικά χάνω εύκολα, η δε ατκινς σου λέει τις πρωτες δύο εβδομάδες της α φάσης μπορείς να χάσεις εως και 8 κιλα και βέβαια παίζει ρόλο ότι είμαι στην αρχή. Εγώ πάλι για γλυκο έχω εφοδιαστεί ζελινια.

Αυτό πάντως που μου λείπει περισσότερο είναι τα φρούτα!!!!

Ένα μικρό update. Λοιπόν, χθες το βράδυ ήρθε σπίτι μας ένας πολύ καλός μας φίλος με τη νέα του κοπέλα, την οποία έφερε να μας συστήσει. Η κοπέλα, όπως μάθαμε, είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος με διδακτορικό και τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μεγάλη κλινινή στη Νέα Υόρκη (και ο φίλος μας εκεί ζει και εργάζεται).

Ξεκινήσαμε λοιπόν μια συζήτηση και της είπα ότι κάνω την άτκινς, με την οποία συμφώνησε απόλυτα, την έχει πολύ ψηλά και μου ανέφερε και ένα σωρό άλλες παραμέτρους για τις οποίες τη συστήνει, πέρα από την απώλεια βάρους (θέματα πρόληψης, υγείας, κλπ.).

Σε όλη αυτή τη συζήτηση λοιπόν με ρώτησε ποια μέρα έχω καθορίσει ως την "ελεύθερη". Έμεινα. Καμία της λέω. Δηλαδή, μου απαντά την κάνεις 10 μέρες και δεν έχεις κάνει ελεύθερη μέρα; Όχι της απαντάω. Εκεί μου εξήγησε, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όταν κάνεις μια δίαιτα να έχεις μια μέρα όπου θα παραστρατήσεις. Όχι όλη την ημέρα, αλλά σε κάποιο γεύμα ή σνάκ. Και αυτό γιατί συνήθως τα plateau (στασιμότητα στην απώλεια βάρους) εμφανίζονται, γιατί ο οργανισμός συνηθίζει στο νέο τρόπο διατροφής με αποτέλεσμα να ρίχνει ρυθμούς καύσης. Με την ελεύθερη μέρα στην ουσία του δίνεις ένα σοκ, αρχίζει και καίει περισσότερο και αυτό συνεχίζεται για αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η απώλεια, αντί να μένεις στάσιμη. Ταυτόχρονα, μειώνεται η πιθανότητα να "σπάσεις" κάποια στιγμή εξαιτίας της στέρησης "απαγορευμένων" τροφίμων.

Οπότε, χθες το βράδυ, με τις ευλογίες της διαιτολόγου έφαγα μια πίτα ολικής homemade στο φούρνο με μαγιονέζα, γαλοπούλα και τυρί, πατατάκια και σοκολάτα.

Με προειδοποίησε βέβαια να μη ζυγιστώ σήμερα, αλλά αύριο το πρωί ξανά, γιατί τα παχυντικά θα έχουν στάνταρ κάνει κατακράτηση και μου είπε επίσης, ότι η μέρα μετά την ελεύθερη θα πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε άφθονο νερό (πάνω από 2 λίτρα) και όσο το δυνατόν λιγότερους υδατάνθρακες.

Οπότε, ναι, γουρούνιασα χωρίς τύψεις με σύμμαχο την επιστήμη.

Συγχαρητήρια σε όλες για την πρόοδο.

Να' μαι και γω μετά από δύο εβδομάδες, -5,5 κιλά!!!

Από 75 έγινα 69,5.

Στόχος τα 50-55, οπότε είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά πάμε καλά.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Tsarli, μπράβο και ξανά μπράβο, αργήσαμε να ξεκινήσουμε απ' όταν άνοιξα το θέμα, αλλά βλέπω ότι το πήραμε απόφαση και συνεχίζουμε δυναμικά. Πολύ εντυπωσιακή η απώλεια (στα ίδια θέλουμε να φτάσουμε). Διατροφή κάνεις ή κάποια συγκεκριμένη δίαιτα;

Τι καλά! μπράβο κορίτσια! σας ζηλεύω!!! εγώ τίποτα ακόμη. Δεν τα καταφέρνω. Δεν παίζει η ντιούκαν και η άτκινς, θέλει να ακολουθήσει και ο άντρας μου (από σήμερα έκοψε και το κάπνισμα) και δεν συμφωνεί. Θα κάνουμε διατροφή κλασσική: ψητά και βραστά με λαχανικά.

Ακολουθώ αλκαλική διατροφή για 56 μέρες (το 56 δεν είναι τυχαίο, μέχρι τις εκλογές από τη μέρα που ξεκίνησα, γιατί θα είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος -αν μας πάρουν βέβαια όλους-, οπότε θα πρέπει να εμφανιστώ με ρούχα και όχι με φόρμες ή πυτζάμες). Μετά τις εκλογές θα συνεχίσω είτε με αλκαλική διατροφή, είτε με μια ισορροπημένη διατροφή.

Την άτκινς και τη ντουκάν τις γνωρίζω αλλά δεν μου ταιριάζουν.

Τώρα τρώω φρούτα πρωί βράδυ (ένα είδος κάθε μέρα). Εγώ βέβαια τρώω μόνο πορτοκάλια γιατί με χορταίνουν. Κάνω κάποιες μέρες φρουτοφαγία πάλι με ένα είδος (το καλοκαίρι θα είναι καλύτερα με το καρπούζι και το πεπόνι).

Μεσημέρι σαλάτα (λαχανικά γενικά, φασολάκια, αρακά, σκέτα) με τόνο ή αυγά ή πατάτες στο φούρνο (σκέτες τελείως, γίνονται σαν τηγανιτές). Κρέας καθόλου. Λάδι 1 κουταλιά.

Στο google έχει πάρα πολλά στοιχεία για την αλκαλική διατροφή.

Καλή μας επιτυχία!

sLvDp3.png

Μπραβο σε ολες! Βλεπω ειμαστε ολες μεσα στις χημικες παντως!! Δεν το περιμενα, εγω οποτε ηθελα να μαζευτω λιγο παντα εκανα διατροφη , βεβαια ποτε δεν ειχα ξεφυγει τοσο στα κιλα μου οσο τωρα, αλλα αυτη τη φορα μονο με τη ντουκαν εχω πειθαρχισει.

Αντε xena καλη αρχη και σε εσας! Η ισορροπημενη διατροφη ειναι η καλυτερη για τον οργανισμο!

mkcm κι εγω περιμενω πως και πως το ελευθερο γευμα μου, στη ντουκαν ειναι στο 3ο σταδιο της εδραιωσης, ειμαι αναμεσα σε cheeseburger και λοιπα τζανκ ή σε ενα τελειο εστιατοριο στο γαλατσι, δεν μπορω να αποφασισω αλλα απο τωρα το ονειρευομαι!!

Αντε ερχεται και καλοκαιρι! Εμενα κοριτσια ενα απο τα κινητρα μου ειναι το καλοκαιρι που παιζουμε με τον μικρο στην αμμουδια και τον ψιλοκυνηγαω ή χτιζουμε καστρα κλπ ε δεν λεει να ειμαι μια μικρη φαλαινα μεστην χαλαρωση! Αυτο σκεφτομαι οποτε λυγιζω και κρατιεμαι! :D

Goody μου η αλκαλική διατροφή δεν είναι χημική δίαιτα αλλά υγιεινή διατροφή (ανατρέπει κατεστημένα σχετικά με την διατροφή και τις διάφορες τροφές που τις περνάμε απαρατήρητες), έχει πολλά οφέλη και "μαζεύεις" θεαματικά (το αναφέρω γιατί είμαι πολύ "κατά" της κάθε χημικής δίαιτας).

Φαίνεται δύσκολη, αλλά εμένα μου ταιριάζει πολύ, χρειάζεται πειθαρχία αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει.

Αλλά και πάλι κρατάω μικρό καλάθι..γιατί δυστυχώς είμαι επιρρεπής σε ό,τι νόστιμο, λαχταριστό, παχυντικό και ανθυγιεινό!

sLvDp3.png

Παρόλο που είχα πει ότι θα ζυγιζόμουν κάθε βδομάδα, σήμερα το πρωί δεν άντεξα και ανέβηκα στην αγαπημένη - μισητή. Σήμερα λοιπόν είναι αγαπημένη. Ναι, -1. Συνολικά κλείνοντας 1 εβδομάδα έχασα 2 κιλά. Έχω ξεφουσκώσει κύρια σε κοιλιά και χέρια (περιφέρεια και ποπός αργούν πάντα τα γλυκούλια μου). Καλά, μη φανταστείτε καμιά θεαματική μεταμόρφωση, βέβαια, αλλά εντάξει αρχίζουμε και ψιλοσυμμαζευόμαστε. Πάμε γερά!!!!

Κορίτσια έχει καμιά άλλη ξεκινήσει;

Ναι!!! Κι εγώ τα ίδια! Μαζί ξεκινήσαμε. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, προσέχω και έκοψα βουτιές στη νουτέλα-σοκολάτες-πίτσες και άλλα τέτοια που δεν τα αναφέρω γιατί δεν μας βοηθάει να τα θυμόμαστε :D

Να αναφέρουμε και πονεμένες λεπτομέρειες; Ξεκίνησα από 1,60 ύψος, 87 κιλά. Τώρα είμαι 84,5. Το ύψος σταθερά χαμηλό!!! :D

αχ βρε κοριτσια καλησπερα!προσπαθω κ εγω να χασω βαρος μετα τα 30 κιλα που μου αφησε η εγκυμοσυνη!τα 20 φυγαν ευκολα μεσα σε 40 μερες με τη χρυση βοηθεια του αποκλειστικου θηλασμου!7 μηνες μετα απο αυτο θηλαζω ακομη κ δεν ξερω τι διαιτα να κανω ωστε κ να χασω κ να εχω καλο γαλα!σημειωνω οτι δεν εχω επιστρεψει ακομα στη δουλεια κ ειμαι ολη μερα σπιτι με το μωρο κ με το νου μου στο φαγητο..συγκεκριμενα στα λατρεμενα μου γλυκα!επισης σε 3 μηνες παντρευομαι με θρησκευτικο κ θελω να βαλω κ νυφικο π αναθεμα με!ενταξει δεν ειμαι κ τερας •τωρα ειμαι 75 αλλα ημουν μια ζωη medium , το XL δεν το αντεχω!!!!!!καμια ιδεα?

3 μήνες είναι αρκετή περίοδος για να φύγουν 10 κιλά, αν γίνει με σύστημα.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να μην αγοράζω τα αγαπημένα μου γλυκά (σοκολάτες γάλακτος και παγωτά), παρά μόνο καμιά κουβερτούρα, που δεν την αγγίζω τελικά. Άμα το έχεις, θα το φας. Άρα καλύτερα να μην το έχεις στο σπίτι.

Το XL όντως δεν αντέχεται, που να έρθει η ώρα και για τα καλοκαιρινά ρούχα... :(

tsarly την Ανάσταση τι θα κάνεις;; Θα φας κρέας;; μπορείς να την χαλάς 1 στις 10 ας πούμε;;; και τι ποσότητες τρώς;;

Διάβασα ωραία φαγάκια και θα μπορούσα να την κάνω (χωρίς να την ονομάσω στον σύζυγο) τώρα που είναι και νηστεία.

Όχι, δεν θα τη χαλάσω, πολύ απλά δεν θα φάω, θα φάω π.χ. τόνο με αρακά ή πατάτες, αυγουλάκια όσα θέλω, σαλάτα. Το πήρα απόφαση, αυτή τη φορά θα τα χάσω τα ρημάδια τα κιλα΄.

Σήμερα με ξαναρώτησαν αν είμαι έγκυος στο δεύτερο. Ε, όχι, δεν το αντέχω αυτό, πρέπει να γίνω αυτή που ήμουνα, να βρω τον εαυτό μου. Γι' αυτό πείσμωσα και δεν υπολογίζω τίποτα, ούτε γιορτές, τίποτα.

sLvDp3.png

Πολύ σκληρό αυτό, δεν θα είχα τη δύναμη ποτέ να αντισταθώ σε ψητά κρεατικά και γενικά σε μεγάλα τραπέζια όπως αυτό της Ανάστασης. Απεριόριστες ποσότητες μπορείς να τρως από αλκαλικά τρόφιμα;; δεν εννοώ γαβάθες, καταλαβαίνεις, εννοώ αν τρως τόσο ώστε να χορτάσεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...