Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι καροτσάκι για μικρό ασανσέρ-σκαλιά;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συγνωμη για την αποτομη απαντηση! καλησπερα και χρονια πολλα! τι εννοεισ πορτα μπεμπε????

Προφανως τα πορτ μπεμπε θα εννοει... ;)

Χρόνια πολλά! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Διαφημίσεις

διαβασα και απαντησα πολυ γρηγορα γιατι βιαζομουν αλλα τελικα οπως το βλεπω ναι...χαζη ερωτηση!!! οσον αφορα το καροτσι εχω απαντησει και πιο πανω ..lite way!!!

Αγαπητή Eleftheria 0808,

δυστυχώς και το lite way της chicco από ότι είδα σε ε΄να μαγαζί έχει μήκος ανοιχτό 87 εκ , αν θυμάμαι καλά, και δεν χωράει δυστυχώς στο ασνανσέρ μου που ειναι 85εκ και της μαμάς μου που είνια 80εκ.. Καμιά άλλη ιδέα;

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημερα σας εγω εχω το high trek bebe confort το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ καλο καροτσι αλλα αν δεν εχει χωρο κ μεγαλοοοο πορτμπαγκαζ την πατησες...μου εχουν βγει οι πλατες...να το βαζω μεσα...λεω να παρω ενα καλοκαιρινο για να χωρα στο αυτοκινητο κ για κανα ταξιδι γιατι το αλλο δεν εξυπηρετει...ελεγα για το quinny zapp εχει καμια σας ιδεα??να το παρω μονο κ μονο επειδη ειναι μικρο?μηπως δεν με εξυπηρετει που δεν πεφτει η πλατη?αχχχ δεν ξερω εχω 10μερες που κοιταζω κ δεν ξερω τι να κανω παραγγειλα ενα kato mamas&papas κ θα το στειλω πισω σημερα ουτε αυτο χωραει στο αυτοκινητο κ να πω οτι ηταν κ κανα μικρο ενα πολο εχουμε ελεος δηλαδη...για βοηθηστε οποια ξερει???

Αγαπητή babuska,

Μου έκανε εντύπωση που το το kato mamas&papas δε χωρά στο αυτοκινητο γιατι από ότι είδα ειναι σε στυλ ομπρέλας. Εγώ που ψαχνω ένα σχετικά μικρό καρότσι για να χωρα στο ασανσερ και στο αυτοκινητο εχω ίσως καταλήξει στο stokke scoot αλλα δε μου αρεσει η τιμή του, αν λάβεις υπόψιν ότι δε συμπεριλαμβάνει τίποτα άλλο (καθισμα αυτοκινητου, τσαντα, ποδόσακο) κι εχει μονο δυο θεσεις ανάκλισης. Αλήθεια το armadillo mamas&papas το είδες; Κλείνει εύκολα και δεν είναι τρομερός ο όγκος του. Εμένα μου άρεσε αλλά μαλλον δε χωρά ούτε κι αυτό στο ασνασερ.

http://www.quinny.com/gb-en/strollers-pushchair/zapp-xtra-2/

ρίξε μια ματιά σ'αυτο. Εγώ έχω το παλιότερο μοντέλο που δεν ξαπλώνει. Αλλά το νέο ξαπλώνει. Χωράει σε μικρό ανσασέρ και σε πολύ μικρό πορτ παγκάζ. Είναι ελαφρύ και πολύ άνετο στο δρόμο. Ιδανικό για πόλη.

Διαφημίσεις

Αγαπητή babuska,

Μου έκανε εντύπωση που το το kato mamas&papas δε χωρά στο αυτοκινητο γιατι από ότι είδα ειναι σε στυλ ομπρέλας. Εγώ που ψαχνω ένα σχετικά μικρό καρότσι για να χωρα στο ασανσερ και στο αυτοκινητο εχω ίσως καταλήξει στο stokke scoot αλλα δε μου αρεσει η τιμή του, αν λάβεις υπόψιν ότι δε συμπεριλαμβάνει τίποτα άλλο (καθισμα αυτοκινητου, τσαντα, ποδόσακο) κι εχει μονο δυο θεσεις ανάκλισης. Αλήθεια το armadillo mamas&papas το είδες; Κλείνει εύκολα και δεν είναι τρομερός ο όγκος του. Εμένα μου άρεσε αλλά μαλλον δε χωρά ούτε κι αυτό στο ασνασερ.

ναι ασε με ουτε εγω το πιστευα οριζοντια μεσα στο πορτ μπαγκαζ δεν μπαινει πρεπει να αφησω την εταζερα κ να περιζευουν οι ροδες προς τα πανω...μου αρεσει πολυ το quinny zapp αλλα με κολαει το γεγονος οτι δεν εχει ανακλιση καθολου ειναι σταθερο...τελικα χτες απο εκει που ελεγα να βρω ενα φτηνο να κανω την δουλεια μου κ αφου ασχολουμαι με αυτο 2 εβδομαδες ο αντρας μου μπηκε πηρε ρωτησε κ εντελει παραγγειλε...ενα maclaren επειδη ειναι λεει πολυυυ ελαφρυ πολυ καλο(σκυλι)κ του αρεσε η ταπετσαρια για την μικρη του λεει ειναι της cath kidston ακριβο αλλα μου αντιπαραθετει οτι το μικρο για καποια χρονια κ το καλοκαιρι ιδαιτερα που ειμαστε πολυ εξω θα περναει καποιες ωρες στο καροτσι...εεε δεν πρεπει να ειναι καλο(για την πλατουλα του)???εδω που τα λεμε δεν εχει κ πολυ αδικο...

Από ό,τι είδα έχει μόνο τρεις ρόδες. Μου είχαν πει να αποφύγω τα τρίτροχα. Εσύ που το χρησιμοποιήσες θεωρείς οτι είναι σταθερό και ασφαλές;

εγω που εχω 3ροδο το συνιστω ανεπιφυλακτα δεν υπαρχουν πιο ευκολα στον χειρισμο...στην αρχη που επιανα πρωτη φορα καροτσι φοβομουν μην που πλαγιασει ανεβαινοντας σε σκαλι αλλα τωρα δεν το αλλαζω με τιποτα...κ το καλοκαιρινο 3ροδο θα το επερνα εαν δεν επεμενε ο συζυγος για ενα maclaren που ηθελε...

ναι ασε με ουτε εγω το πιστευα οριζοντια μεσα στο πορτ μπαγκαζ δεν μπαινει πρεπει να αφησω την εταζερα κ να περιζευουν οι ροδες προς τα πανω...μου αρεσει πολυ το quinny zapp αλλα με κολαει το γεγονος οτι δεν εχει ανακλιση καθολου ειναι σταθερο...τελικα χτες απο εκει που ελεγα να βρω ενα φτηνο να κανω την δουλεια μου κ αφου ασχολουμαι με αυτο 2 εβδομαδες ο αντρας μου μπηκε πηρε ρωτησε κ εντελει παραγγειλε...ενα maclaren επειδη ειναι λεει πολυυυ ελαφρυ πολυ καλο(σκυλι)κ του αρεσε η ταπετσαρια για την μικρη του λεει ειναι της cath kidston ακριβο αλλα μου αντιπαραθετει οτι το μικρο για καποια χρονια κ το καλοκαιρι ιδαιτερα που ειμαστε πολυ εξω θα περναει καποιες ωρες στο καροτσι...εεε δεν πρεπει να ειναι καλο(για την πλατουλα του)???εδω που τα λεμε δεν εχει κ πολυ αδικο...

Πολύ όμορφο το maclaren που παραγγειλατε. όσον αφορα πάντως το quinny zapp xtra 2 εχει πλήρη ανακλιση . Δες

Από ό,τι είδα έχει μόνο τρεις ρόδες. Μου είχαν πει να αποφύγω τα τρίτροχα. Εσύ που το χρησιμοποιήσες θεωρείς οτι είναι σταθερό και ασφαλές;

Είναι πολύ σταθερό. Είναι ασφαλές όσο ασφαλές μπορεί να είναι ενα καρότσι 6,5 κιλών. Θέλω να πω οτι είναι πολύ ελαφρύ. Είναι καρότσι ευέλικτο για πόλη. Δεν είναι το βαρύ σταθερό καρότσι όπως peg perego κτλ. Εγώ το λατρεύω. Απλά έχω το παλιό που δεν ξαπλώνει κ αυτό είναι πρόβλημα όταν κινούμαστε. Γτ όταν δεν κινούμαστε το βάζουμε σε οριζόντια θέση σε κάποιο εμπόδιο. Και ενοειτε οτι χωράει σε πολύ στενό ανσασερ. Στην οικοδομή μας το ανσασερ χωράει δυο ενήλικες,στριμωγμενους. Ε φαντασου οτι εγώ με το καρότσι χώραμε μέσα.

Διαφημίσεις

Είναι πολύ σταθερό. Είναι ασφαλές όσο ασφαλές μπορεί να είναι ενα καρότσι 6,5 κιλών. Θέλω να πω οτι είναι πολύ ελαφρύ. Είναι καρότσι ευέλικτο για πόλη. Δεν είναι το βαρύ σταθερό καρότσι όπως peg perego κτλ. Εγώ το λατρεύω. Απλά έχω το παλιό που δεν ξαπλώνει κ αυτό είναι πρόβλημα όταν κινούμαστε. Γτ όταν δεν κινούμαστε το βάζουμε σε οριζόντια θέση σε κάποιο εμπόδιο. Και ενοειτε οτι χωράει σε πολύ στενό ανσασερ. Στην οικοδομή μας το ανσασερ χωράει δυο ενήλικες,στριμωγμενους. Ε φαντασου οτι εγώ με το καρότσι χώραμε μέσα.

Clio_s,

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. θα πάω σε ένα μαγαζί να το δω και από κοντα.

Αλήθεια τι εννοείς όταν λες ότι όταν δεν κινείστε το βαζεις σε ορζόντια θέση σε καποιο εμπόδιο; Γιατί ; Δεν αρκούν τα φρένα του; Επίσης πιστεύεις ότι εφόσον ξαπλώνει θα είναι καλό για νεογέννητο και επομένως δε θα χρειαστώ port bebe;

Clio_s,

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. θα πάω σε ένα μαγαζί να το δω και από κοντα.

Αλήθεια τι εννοείς όταν λες ότι όταν δεν κινείστε το βαζεις σε ορζόντια θέση σε καποιο εμπόδιο; Γιατί ; Δεν αρκούν τα φρένα του; Επίσης πιστεύεις ότι εφόσον ξαπλώνει θα είναι καλό για νεογέννητο και επομένως δε θα χρειαστώ port bebe;

Όχι δεν κατάλαβες. Επειδή δεν ξαπλωνει, Οταν είμαστε για καφέ ξαπλώνω όλο το καρότσι σε ενα εμπόδιο για να μπορεί να κοιμηθεί η μικρή. Τα φρένα ειναι τέλεια.

Εννοείτε ότι κάνει για νεογέννητο. Στο σάιτ λέει από 0 μηνών.

Πανε να το δεις αλλά σιγουρευτούμε ότι ειναι το καινούργιο και όχι το δικό μου δεν ξαπλώνει. Και αν δε σου κάνει κόπο γράψε μου εντυπώσεις και τιμή.

Καλό βράδυ.

Όχι δεν κατάλαβες. Επειδή δεν ξαπλωνει, Οταν είμαστε για καφέ ξαπλώνω όλο το καρότσι σε ενα εμπόδιο για να μπορεί να κοιμηθεί η μικρή. Τα φρένα ειναι τέλεια.

Εννοείτε ότι κάνει για νεογέννητο. Στο σάιτ λέει από 0 μηνών.

Πανε να το δεις αλλά σιγουρευτούμε ότι ειναι το καινούργιο και όχι το δικό μου δεν ξαπλώνει. Και αν δε σου κάνει κόπο γράψε μου εντυπώσεις και τιμή.

Καλό βράδυ.

OK , θα σε ενημερώσω μόλις πάω στο κατάστημα.

OK , θα σε ενημερώσω μόλις πάω στο κατάστημα.[/

ειναι πολυ ομορφο κ καλο εγω αυτο ηθελα αλλα με προλαβε ο αντρας μου με το maclaren κ μετα ντρεπονταν να ακυρωσει την παραγγελια....χαχαχαχα εσυ που το θες απο 0 κ ειναι το πρωτο καροτσι σου λεω που το εχω ψαξει πολυ παρε αυτο κ χρησιμοποιησε το απο την αρχη κ παρε κ ενα καθισμα αυτοκινητου κ τιποτα αλλο ολα τα αλλα εμενα μου ηταν τελικα περιτα...στο καθισμα αυτ.που ηταν κ για το καροτσι δεν την εβαλα ποτε παρα μονο μεσα στο αυτοκινητο κ την ειχα απο την αρχη στο καροτσι (bebeconfort high trek)ξαπλωτη με ποδοσακο 7 ημερων μωρο μηνα νοεμβρη κ μου ελεγαν ολοι που το πας το νεογεννητο μεσα στο κρυο...:mad::x:xθελω να πω οτι αν δεν ημουν ασχετη οταν πηγα να παρω καροτσι θ κοιταζα να παρω...1 καροτσι απο 0-να ειναι 4*4 για τους εδω δρομους γιατι εχουμε ολο πεζοδρομους κ χωματοδρομους(οποτε σε αυτο εκανα καλη επιλογη)-να κλεινει ναι μεν ευκολα αλλα κ να χωραει κ στο αυτοκινητο κ μεσα σε ασανσερ αν οχι ανοιχτο που δεν χωρα με τιποτα τουλαχιστον κλειστο...εμενα ουτε κλειστο δεν χωραει ασε τι τραβηξα 10 μερες αθηνα στη μανα μου σκεφτομουν να την παω βολτα...το quinny πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη...

OK , θα σε ενημερώσω μόλις πάω στο κατάστημα.[/

ειναι πολυ ομορφο κ καλο εγω αυτο ηθελα αλλα με προλαβε ο αντρας μου με το maclaren κ μετα ντρεπονταν να ακυρωσει την παραγγελια....χαχαχαχα εσυ που το θες απο 0 κ ειναι το πρωτο καροτσι σου λεω που το εχω ψαξει πολυ παρε αυτο κ χρησιμοποιησε το απο την αρχη κ παρε κ ενα καθισμα αυτοκινητου κ τιποτα αλλο ολα τα αλλα εμενα μου ηταν τελικα περιτα...στο καθισμα αυτ.που ηταν κ για το καροτσι δεν την εβαλα ποτε παρα μονο μεσα στο αυτοκινητο κ την ειχα απο την αρχη στο καροτσι (bebeconfort high trek)ξαπλωτη με ποδοσακο 7 ημερων μωρο μηνα νοεμβρη κ μου ελεγαν ολοι που το πας το νεογεννητο μεσα στο κρυο...:mad::x:xθελω να πω οτι αν δεν ημουν ασχετη οταν πηγα να παρω καροτσι θ κοιταζα να παρω...1 καροτσι απο 0-να ειναι 4*4 για τους εδω δρομους γιατι εχουμε ολο πεζοδρομους κ χωματοδρομους(οποτε σε αυτο εκανα καλη επιλογη)-να κλεινει ναι μεν ευκολα αλλα κ να χωραει κ στο αυτοκινητο κ μεσα σε ασανσερ αν οχι ανοιχτο που δεν χωρα με τιποτα τουλαχιστον κλειστο...εμενα ουτε κλειστο δεν χωραει ασε τι τραβηξα 10 μερες αθηνα στη μανα μου σκεφτομουν να την παω βολτα...το quinny πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη...

Θα πάω να το δω από κοντα , και να το μετρήσω (μέχρι τώρα από ότι έχω δει δεν είνια πάντα σωστές οι διαστάσεις που αναφέρονται) να δω πώς κατεβαίνει η θέση παρα τους ενδοιασμούς μου επειδη είναι τρίτροχο και ίσως το χρώμα(κανένα δε με έχει ενθουσιασει). Παράλληλα συνεχίζω να ψαχνω για άλλη εναλλακτική. Τα λέμε...

Χθες πήρα το μαγαζί που είχα δει στο internet ότι θα έχει το quinny zapp xtra2 για να πάω να το δω. Δυστυχώς δεν το ειχαν και όταν ρωτησα αν μπορούσαν να το φέρουν για να το δω πρώτα και ύστερα να αποφασίσω αν θα το αγοράσω δεν μου απάντησαν θετικά. Σημερα τηλεφώνησα στην κεντρική διεύθυνση καθώς πρόκειται για αλυσίδα καταστημάτων και είπαν ότι θα φροντίσουν να το στείλουν για να το δω και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Επομένως περιμένω και παράλληλα συνεχίζω να ψάχνω εναλλακτικές λύσεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...