Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤα / LOCUS MEDICUS ...Γνώμες ;

Recommended Posts

και για να ευθυμησουμε λιγο θα σας πω το εξης φαιδρο.σε φιλη που ο συζυγος ειχε φλεγμονη στο σπερμα εδωσε αντιβιωση λαθος.στην επαναληψη της εξετασης φυσικα η φλεγμονη δεν ειχε φυγει.ξερετε τι τους ειπε?οτι φταινε τα κρεατακια του συζυγου γιατι δεν οξυγονωνεται ο οργανισμος κ ετσι το σπερμα εχει φλεγμονη. τεοιου υψηλου επιπεδου ιατρικη.κ τωρα που σας γραφω θυμηθηκα οτι σε πολλους απο εμας εχει πει οτι εχει εφευρει κ το valtrex. τι αλλο θα ακουσουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 280
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για να ευθυμησουμε λιγο θα σας πω το εξης φαιδρο.σε φιλη που ο συζυγος ειχε φλεγμονη στο σπερμα εδωσε αντιβιωση λαθος.στην επαναληψη της εξετασης φυσικα η φλεγμονη δεν ειχε φυγει.ξερετε τι τους ειπε?οτι φταινε τα κρεατακια του συζυγου γιατι δεν οξυγονωνεται ο οργανισμος κ ετσι το σπερμα εχει φλεγμονη. τεοιου υψηλου επιπεδου ιατρικη.κ τωρα που σας γραφω θυμηθηκα οτι σε πολλους απο εμας εχει πει οτι εχει εφευρει κ το valtrex. τι αλλο θα ακουσουμε?

Το φημισμένο valtrex που σκοτώνει τον ιό του ερπη;; :shock:

Reina, έχεις δίκιο να είσαι απογοητευμένη. Κι εμείς αν δεν ψαχνόμασταν μόνοι μας, θα κάναμε ακόμα μία εξωσωματική καταδικασμένη σε αποτυχία. Ευτυχώς που δεν αρκεστήκαμε σε αυτά που μας είπαν στο κέντρο που κάναμε την εξωσωματική και πήγαμε σε όλους γιατρούς που μας υπέδειξαν να κοιτάξουμε το σπέρμα που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσαμε σούπερ.

Το συμπέρασμά μου είναι "όσο πιο πολλές γνώμες από γιατρούς τόσο το καλύτερο". Μην αρκείστε σε έναν και μην ακολουθείτε κανέναν "τυφλά".

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή!

καλησπερα κοριτσια!!! θα βγω λιγο εκτος τοπικ:wink:

Indyla μπορω να ρωτησω πως προέκυψε το σουπερ σε κακο;;; ειχατε καποιο σημαδι για να το ελέγξετε παραπανω σωστα;; ;;

εμενα ο αντρουλης μου εχει κανει 2 σπερμοδιάγραμμα και ειναι τελεια τα αποτελέσματα

σε ρωτάω γιατι εχω επικεντρωθεί στη δικη διερεύνηση υπογονιμοτητας μετα την αποτυχημένη εξωσωματικη!!!

Γεια σου, Βιολέτα! Ναι, η ένδειξη ήταν ότι ενώ οι βλαστοκύστες μας ήταν τέλειες ή θα είχα βιοχημικές ή στην τελευταία ανεμβρυϊκή. Στο κέντρο εξωσωματικής μας έλεγαν ότι ίσως να φταίει η ηλικία μου (38 ) και να μην είναι καλά τα ωάρια. Τα ωάρια βεβαίως δεν ελέγχονται χρωμοσωμικά, σε αντίθεση με τα σπερματοζωάρια που ελέγχονται πανεύκολα με τον λεγόμενο "κατακερματισμό" ή "κατάτμηση" dna.

Πήγαμε σε δύο γιατρούς ανεξάρτητους και οι δύο μας είπαν ότι πρέπει να δούμε το σπέρμα. Ενώ λοιπόν το σπερμοδιάγραμμα ήταν καλό και στο παρελθόν που είχα μείνει μόνη μου έγκυος και τώρα που κάναμε την IVF, ο κατακερματισμός είχε πάει από το 17% στο 50%!!!

Ο κατακερματισμός δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα στην εξωσωματική γιατί εμποδίζει την φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου και την εμφύτευση. Απορώ με τους εξωσωματικούς που δεν το κοιτάζουν!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!! θα βγω λιγο εκτος τοπικ:wink:

Indyla μπορω να ρωτησω πως προέκυψε το σουπερ σε κακο;;; ειχατε καποιο σημαδι για να το ελέγξετε παραπανω σωστα;; ;;

εμενα ο αντρουλης μου εχει κανει 2 σπερμοδιάγραμμα και ειναι τελεια τα αποτελέσματα

σε ρωτάω γιατι εχω επικεντρωθεί στη δικη διερεύνηση υπογονιμοτητας μετα την αποτυχημένη εξωσωματικη!!!

Ειδες τα αποτελέσματα μονη σου; Η απλα σου είπαν ολα καλα; Η πρωτη κλινική που ειχαμε παει μας είχε βρει τέλειο σπερμα κανενα προβλημα, η δευτερη του βρήκε ανώμαλη μορφολογία στο 95%

Διαφορετικές κλινικές εχουν και αλλα επίπεδα αναφοράς

Δες ακριβώς τι τιμές και κανε μια γενική έρευνα ςτο Ίντερνετ να δεις τι θεωρούνται καλα επίπεδα

Επιςης και αυτο που ειπε η indyla - και εμείς το κάναμε αλλα ήμασταν οκ

σε ευχαριστώ πολυ Indyla για τις πληροφορίες!!!

μηπως ξερεις αν η συγκεκριμένη γραφεται;;;

σε ευχαριστω!!!

Koριτσάκι μου καλησπέρα!!!

Δυστυχώς δεν γράφεται απο οτι ξέρω. Την έχουμε κανει και αυτή την εξετάση και βγήκε 15%...

Δεν μπορω άλλο ρε κοριτσια θα τρελλαθω!!! Τι άλλη εξέταση να κάνουμε???? Υπάρχει άλλη για το σπερμα η για μένα??

Ειναι δυνατον οι γιατροι να μου λενε πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου.....

Κάποιες γυναίκες πετυχάινουν με την πρώτη και κάποιες ταλαιπωρουνται, αυτη ήταν η απάντηση στις αποτυχίες μου.....

Koριτσάκι μου καλησπέρα!!!

Δυστυχώς δεν γράφεται απο οτι ξέρω. Την έχουμε κανει και αυτή την εξετάση και βγήκε 15%...

Δεν μπορω άλλο ρε κοριτσια θα τρελλαθω!!! Τι άλλη εξέταση να κάνουμε???? Υπάρχει άλλη για το σπερμα η για μένα??

Ειναι δυνατον οι γιατροι να μου λενε πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου.....

Κάποιες γυναίκες πετυχάινουν με την πρώτη και κάποιες ταλαιπωρουνται, αυτη ήταν η απάντηση στις αποτυχίες μου.....

Φιλη σου στέλνω πμ

σε ευχαριστώ πολυ Indyla για τις πληροφορίες!!!

μηπως ξερεις αν η συγκεκριμένη γραφεται;;;

σε ευχαριστω!!!

Βιολέτα, κι εγώ νομίζω πως δεν γράφεται. Από την άλλη νομίζω πως αξίζει τον κόπο για να αποκλείσει κανείς αυτό το ενδεχόμενο. Δυστυχώς όταν δεν ξέρεις τι φταίει πρέπει να αποκλείεις έναν-έναν παράγοντα...

Κορίτσια διάβασα αυτά που γράφετε, για τα χλαμύδια, για το valtrex, που μας το έγραψε και εμάς, το αγοράσαμε με 50? το κουτί και δεν το πήρε ποτέ ο άνδρας μου..τι να πεις εδώ...Έχω κάνει και γω την εξεταςη του NK, που έχει 120? 'η κάπου εκεί.. Και ήμουνα 2 φορές έγκυος από τον άνδρα μου στο παρελθόν, όποτε υπιρχε νόημα να την κάνω την εξέταση; Δεν νομίζω..

Διαφημίσεις

Ναι babycute για το γνωστο valtrex μιλαω.μεγαλεια ο τυπος.

κ περα απο ολα αυτα.εσυ παιδι μου πρεπει να εισαι η μοναδικη γυναικα στην αγγλια που τα εχεις κανει ολα αυτα. θα σου εχουν στοιχησει εκει ο κουκος αηδονι.

Κορίτσια διάβασα αυτά που γράφετε, για τα χλαμύδια, για το valtrex, που μας το έγραψε και εμάς, το αγοράσαμε με 50? το κουτί και δεν το πήρε ποτέ ο άνδρας μου..τι να πεις εδώ...Έχω κάνει και γω την εξεταςη του NK, που έχει 120? 'η κάπου εκεί.. Και ήμουνα 2 φορές έγκυος από τον άνδρα μου στο παρελθόν, όποτε υπιρχε νόημα να την κάνω την εξέταση; Δεν νομίζω..

Κι εγώ έχω μείνει έγκυος με φυσική σύλληψη αλλά μέσα σε δύο χρόνια φαίνεται πως πολλά αλλάζουν. Και το χειρότερο είναι πως δεν το φαντάζεσαι.

Βεβαίως κάθε περίπτωση είναι μοναδική και νομίζω το βασικό είναι να βρει κανείς έναν γιατρό που να μπορεί να εμπιστευθεί.

Ναι babycute για το γνωστο valtrex μιλαω.μεγαλεια ο τυπος.

κ περα απο ολα αυτα.εσυ παιδι μου πρεπει να εισαι η μοναδικη γυναικα στην αγγλια που τα εχεις κανει ολα αυτα. θα σου εχουν στοιχησει εκει ο κουκος αηδονι.

Χαχα λοιπόν πες στον τύπο οτι του αξίζει Νόμπελ γιατι χωρις πλακα το valtrex εχει θεραπεύσει αυτιστικα παιδια!!

Δεν είχα ιδεα οτι το χρησιμοποιούν στην υπογονημοτητα !!

Φιλεναδα ναι το πρώτο μου στοίχισε..... Δεν εχω παρει καινούριο εσώρουχο 4 χρονια!! :-D

κορίτσια εγώ πήγα. Αρχικά μας έκανε την εντύπωση πως είναι τρελός, ο άνδρας μου μου έκανε νόημα κ μου λεγε "που με έφερες", κάποια στιγμή με έπιασε και νευρικό γέλιο και λέω τώρα θα με καταλάβει και θα μας διώξει με τις κλοτσιές. Έκανα την εξέταση για τα νκ και περιμένω τα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι οτι ρώτησε και σημείωσε πράγματα που κανένα γιατρό δεν έχει ρωτήσει ποτέ. Και τελευταία είμαι πολύ απογοητευμένη από τους γιατρούς μου... Αυτός σε εμένα του φάνηκε πως είναι όλα καλά αλλά είπε οτι θέλει να δουλέψει λίγο με τον σύζυγο. Εμείς έχουμε πολλές ανώμαλες μορφές και μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων, αυτό είναι το πρόβλημά μας. Υπάρχει περίπτωση να μας βοηθήσει ο Τσιλιβάκος; δεν διαβάζω και τις καλύτερες γνώμες εδώ μέσα...Αυτός πιστεύει πως ίσως μια φλεγμονή ευθύνεται για το πρόβλημα και είπε πως θα προσπαθήσει να εντοπίσει τι φταίει και να βοηθήσει. Εσείς τι λέτε; Εγώ θα δοκίμαζα αυτά που θα προτείνει και συγχρόνως θα συνέχιζα τον αγώνα μου με τις (αποτυχημένες) εξωσωματικές μου. Και ο ίδιος μου το είπε ότι μπορώ να προχωρήσω στην επόμενη προσπάθεια από τη στιγμή που είναι όλα οκ με εμένα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έχω απελπιστεί… ;(

Η αλήθεια είναι οτι ρώτησε και σημείωσε πράγματα που κανένα γιατρό δεν έχει ρωτήσει ποτέ. ;(

κοριτσια ο τσιλιβακος ειναι ερευνητης...τον ενδιαφερει η ερευνα,δεν εχω καταλαβει με τι ακριβως ψαχνεται...προ επταετιας αυτο ειχα καταλαβει απο τα λεγομενα του...αν και καποια στιγμη σε καποιο μας ραντεβου, μας το ειπε καθαρα οτι κανει ερευνα...αρα ο ανθρωπος κανει πειραματα...

η αληθεια ειναι αυτο που αναφερει η κοπελα παραπανω,μας πηρε το καλυτερο ιστορικο ever!! αλλα μας ειπε μια απο τα ιδια που εχω κατα καιρους διαβασει εδω μεσα...μας εβαλε και στην λογικη των ν/κ, εκανα και κανα δυο εμβολια,αλλα αποτελεσμα εξωσωματικων μηδεν!!μετα εγκατελειψα το ολο σκεπτικο του...αλλωστε τα προβληματα μας ηταν τοσα,που δεν νομιζω οτι εφταιγε το ανοσολογικο κομματι,τουλαχιστον οχι οπως μας το παρουσιασε εκεινος...ακομα θυμαμαι τα λογια του,οτι και εγκυος να μεινω, οι πιθανοτητες να χασω το μωρο ειναι παραααα πολλεςςς,γιατι ο αριθμος των ν/κ μου δεν επιτρεπει να ζησει εμβρυο...τελικα μια χαρα εγκυμοσυνη ειχα...

οταν ομως ψαχνεις και το παιδι δεν ερχεται,προσπαθεις να αποκλεισεις ενδεχομενα...καπως ετσι πηγαμε και εμεις εκει...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις

κορίτσια εγώ πήγα. Αρχικά μας έκανε την εντύπωση πως είναι τρελός, ο άνδρας μου μου έκανε νόημα κ μου λεγε "που με έφερες", κάποια στιγμή με έπιασε και νευρικό γέλιο και λέω τώρα θα με καταλάβει και θα μας διώξει με τις κλοτσιές. Έκανα την εξέταση για τα νκ και περιμένω τα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι οτι ρώτησε και σημείωσε πράγματα που κανένα γιατρό δεν έχει ρωτήσει ποτέ. Και τελευταία είμαι πολύ απογοητευμένη από τους γιατρούς μου... Αυτός σε εμένα του φάνηκε πως είναι όλα καλά αλλά είπε οτι θέλει να δουλέψει λίγο με τον σύζυγο. Εμείς έχουμε πολλές ανώμαλες μορφές και μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων, αυτό είναι το πρόβλημά μας. Υπάρχει περίπτωση να μας βοηθήσει ο Τσιλιβάκος; δεν διαβάζω και τις καλύτερες γνώμες εδώ μέσα...Αυτός πιστεύει πως ίσως μια φλεγμονή ευθύνεται για το πρόβλημα και είπε πως θα προσπαθήσει να εντοπίσει τι φταίει και να βοηθήσει. Εσείς τι λέτε; Εγώ θα δοκίμαζα αυτά που θα προτείνει και συγχρόνως θα συνέχιζα τον αγώνα μου με τις (αποτυχημένες) εξωσωματικές μου. Και ο ίδιος μου το είπε ότι μπορώ να προχωρήσω στην επόμενη προσπάθεια από τη στιγμή που είναι όλα οκ με εμένα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έχω απελπιστεί… ;(

Καλημέρα! Στο πρώτο σπερμοδιαγραμμα και τη πρωτη καλλιεργεια ειχε και ο συζυγος μου υψηλές ανώμαλες μορφές... 98% για την ακρίβεια συν ουρεόπλασμα, όπως κι εγώ, και αριθμό οριακά φυςιολογικο. Πηρε αντιβιωση για το μικρόβιο και profertil. Η αλλαγη ήταν πραγματικά θεαματική! Δε ξερω αν ευθυνόταν το μικρόβιο που μας άδειασε τη γωνιά ή αν τελικά βοήθησαν οι συγκεκριμένες βιταμινες αλλά σου το αναφέρω μηπως και σε βοηθήσω!

Πολλές ευχές σε όλες σας κοριτσια! Να μας πάνε όλα καλά!

I 'm a happy twin mom

Biancita είπε:

Κλασικα με τις φλεγμονες ο τσιλιβακος......και ενα τονο αντιβιωσεις...υπαρχουν ουρολογοι εξειδικευμενοι στα ανδρικα θεματα .εγω θα ελεγα πολυ προσοχη μην σε παρασυρει η απογοητευση .το σπερμα δεν φτιαχνει ειναι θεμα dna τι να πω και εμεις υψηλη κατατμηση και ακομα στο 0!!!αναφορικα με τυχον μικροβια βρες εναν καλο ουρολογο οχι του κεντρου του τσιλιβακου βεβαια. 

Καλημέρα! Στο πρώτο σπερμοδιαγραμμα και τη πρωτη καλλιεργεια ειχε και ο συζυγος μου υψηλές ανώμαλες μορφές... 98% για την ακρίβεια συν ουρεόπλασμα, όπως κι εγώ, και αριθμό οριακά φυςιολογικο. Πηρε αντιβιωση για το μικρόβιο και profertil. Η αλλαγη ήταν πραγματικά θεαματική! Δε ξερω αν ευθυνόταν το μικρόβιο που μας άδειασε τη γωνιά ή αν τελικά βοήθησαν οι συγκεκριμένες βιταμινες αλλά σου το αναφέρω μηπως και σε βοηθήσω!

Πολλές ευχές σε όλες σας κοριτσια! Να μας πάνε όλα καλά!

ευχαριστώ Charra. Ο άνδρας μου κάνει θεραπεία με profertil και κατά καιρούς serpafar, ανεβαίνει ο αριθμός αλλά και πάλι είναι χαμηλό και έχει πάνω από 90% ανώμαλες μορφές. Ο ουρολόγος δεν βοήθησε με την θεραπεία του. Έχουμε άριστα έμβρυα και άριστες βλαστοκύστες αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Ο εξωσωματικός λέει οτι δεν χρειάζεται να πάμε σε ανδρολόγο, οτι δεν θα βοηθήσει. Πόσες αρνητικές χοριακές πρέπει να πάρουμε δηλαδή;;; Έχει κάποια κοπέλα άποψη για το ανδρολογικό ινστιτούτο; ή κάποιο άλλο γιατρό; δεν είμαι από Αθήνα οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!

ευχαριστώ Charra. Ο άνδρας μου κάνει θεραπεία με profertil και κατά καιρούς serpafar, ανεβαίνει ο αριθμός αλλά και πάλι είναι χαμηλό και έχει πάνω από 90% ανώμαλες μορφές. Ο ουρολόγος δεν βοήθησε με την θεραπεία του. Έχουμε άριστα έμβρυα και άριστες βλαστοκύστες αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Ο εξωσωματικός λέει οτι δεν χρειάζεται να πάμε σε ανδρολόγο, οτι δεν θα βοηθήσει. Πόσες αρνητικές χοριακές πρέπει να πάρουμε δηλαδή;;; Έχει κάποια κοπέλα άποψη για το ανδρολογικό ινστιτούτο; ή κάποιο άλλο γιατρό; δεν είμαι από Αθήνα οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!

Γιατί δεν κάνετε μια επίσκεψη στον Λυμπερόπουλο?

Εμείς δεν έχουμε πάει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα...

Και πραγματικά ρε κορίτσια, δεν ξέρω αν το σπέρμα φτιάχνει και σε ποιο βαθμό... Εξαρτάται και από την ηλικία..

Εγώ πάντως που πήγα και στη Βάρλα, στο Έλενα να σας πω πως πήρε ακριβώς το ίδιο ιστορικό με τον Τσιλιβάκο και έκανα όλες τις εξετάσεις για ΝΚ και όλα τα συναφή εντελώς δωρεάν...

Με αυξημένα ΝΚ μου έδωσε μια ειδική διατροφή βασισμένη στα μακράς αλύσου λιπαρά και τα ΝΚ από 18% που είχα έπεσαν στο 6%...

Παρόλα αυτά εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω στα ΝΚ... Τα θεωρώ τελικά πολύ μούφα και ένα πολύ ωραίο παραμυθάκι για να μας δίνει ελπίδα πως τελικά κάτι φταίει και μπορεί να διορθωθεί...

καλησπερα κοριτσια! διαβασα το θεμα σας και εχω καποιες αποριες...

Καλησπέρα και από μένα.

θα συμφωνήσω με τη reina...

Αυτή η εμμονή με τα χλαμύδια έχει καταντήσει γραφική...

Σε εμάς βρήκε χλαμύδια στον άνδρα μου αλλά σε μένα τίποτα...

Όταν το ανέφερα στη γνωστή αιματολόγο και τη ρώτησα πως γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μου απάντησε γελώντας πως προφανώς κάνουμε σεξ με άλλους και όχι μεταξύ μας..

Δεν ξέρω, μπορεί να έχει βοηθήσει άλλες κοπέλες αλλά στη δική μου περίπτωση ήταν αντιβίωση, ευρώ, αντιβίωση, ευρώ... Και στα δικά μου -και καλά- ανεβασμένα ΝΚ, επέμενε στα αντιπατρικά εμβόλια, χωρίς καν να μου κάνει μια επαναληπτική εξέταση, έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων....

Τέλοσπάντων, εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να μείνω έγκυος οπότε δεν δικαιούμαι και πολύ να μιλάω όμως πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι πολλά τα λεφτά Άρη και δύσκολα βρίσκεις κάποιον να σε κοιτάξει στα μάτια και όχι στη τσέπη...

στις τελευταιες εξετασεις που καναμε ειχα εγω ουρεοπλασμα και ο συζηγος ηταν οκ. φανταζομαι οτι ισως στη δικη του εξεταση δεν φανηκε... επισης, ειναι κατι και που στο παρελθον ειχα. ειναι δυνατον να ξαναεμφανιζεται ή δεν ειχε γινει σωστη θεραπεια?

Γεια σου, Βιολέτα! Ναι, η ένδειξη ήταν ότι ενώ οι βλαστοκύστες μας ήταν τέλειες ή θα είχα βιοχημικές ή στην τελευταία ανεμβρυϊκή. Στο κέντρο εξωσωματικής μας έλεγαν ότι ίσως να φταίει η ηλικία μου (38 ) και να μην είναι καλά τα ωάρια. Τα ωάρια βεβαίως δεν ελέγχονται χρωμοσωμικά, σε αντίθεση με τα σπερματοζωάρια που ελέγχονται πανεύκολα με τον λεγόμενο "κατακερματισμό" ή "κατάτμηση" dna.

Πήγαμε σε δύο γιατρούς ανεξάρτητους και οι δύο μας είπαν ότι πρέπει να δούμε το σπέρμα. Ενώ λοιπόν το σπερμοδιάγραμμα ήταν καλό και στο παρελθόν που είχα μείνει μόνη μου έγκυος και τώρα που κάναμε την IVF, ο κατακερματισμός είχε πάει από το 17% στο 50%!!!

Ο κατακερματισμός δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα στην εξωσωματική γιατί εμποδίζει την φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου και την εμφύτευση. Απορώ με τους εξωσωματικούς που δεν το κοιτάζουν!

κατα την εξωσωματικη ομως δεν επιλεγουν το πιο 'υγιες σπερματοζωαριο' για τη διαδικασια?

Γιατί δεν κάνετε μια επίσκεψη στον Λυμπερόπουλο?

Εμείς δεν έχουμε πάει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα...

Και πραγματικά ρε κορίτσια, δεν ξέρω αν το σπέρμα φτιάχνει και σε ποιο βαθμό... Εξαρτάται και από την ηλικία..

Εγώ πάντως που πήγα και στη Βάρλα, στο Έλενα να σας πω πως πήρε ακριβώς το ίδιο ιστορικό με τον Τσιλιβάκο και έκανα όλες τις εξετάσεις για ΝΚ και όλα τα συναφή εντελώς δωρεάν...

Με αυξημένα ΝΚ μου έδωσε μια ειδική διατροφή βασισμένη στα μακράς αλύσου λιπαρά και τα ΝΚ από 18% που είχα έπεσαν στο 6%...

Παρόλα αυτά εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω στα ΝΚ... Τα θεωρώ τελικά πολύ μούφα και ένα πολύ ωραίο παραμυθάκι για να μας δίνει ελπίδα πως τελικά κάτι φταίει και μπορεί να διορθωθεί...

γεια σου lenilena δεν τον έχω ακουστά τον Λυμπερόπουλο αλλά και για τον Τσιλιβάκο εγώ είχα ακούσει τα καλύτερα γι αυτό και αποφάσισα να πάω. Ηρθαν και τα αποτελέσματα και ούτε στα ΝΚ υπάρχει πρόβλημα... Που είναι τότε το πρόβλημα;;; γιατί δεν τα καταφέρνουμε. Εάν το σπέρμα δεν φτιάχνει δεν έχουμε ελπίδες δηλαδή; :(

Απο τον λυμπεροπουλο είχαμε οτι πιο αναλυτικό σε αποτέλεσμα. Και ο συζυγός πήγε μόνος του αλλα έχει να πει τα καλύτερα απο άποψη οργάνωσης. Και ο πιο ακριβός φυσικα. Αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις ....

lenilena η διατροφη που σας εδωσε η διαιτολογος της βαρλα βασιζεται στην αρχη των intralipids.την συστηνει γιατι ειναι δημοσιο νοσοκομειο κ τα intralipids δεν εχουν παρει ργκριση απο τον εοφ.τσαμπα ταλαιπωρηθηκες με η διατροφη.

καλησπερα κοριτσια! διαβασα το θεμα σας και εχω καποιες αποριες...

στις τελευταιες εξετασεις που καναμε ειχα εγω ουρεοπλασμα και ο συζηγος ηταν οκ. φανταζομαι οτι ισως στη δικη του εξεταση δεν φανηκε... επισης, ειναι κατι και που στο παρελθον ειχα. ειναι δυνατον να ξαναεμφανιζεται ή δεν ειχε γινει σωστη θεραπεια?

κατα την εξωσωματικη ομως δεν επιλεγουν το πιο 'υγιες σπερματοζωαριο' για τη διαδικασια?

Καλημέρα!!!

Bebe μου μπορει να μην σου έφυγε, ειναι επίμονο αυτο το μικρόβιο. Μετα την θεραπεία κάνε παλι μια καλλιέργεια να δεις αν έφυγε γιατι ειναι ψιλο ζόρικο σε εγκυμοςυνη να υπάρχει. Δεν πρεπει.

Οςο για το σπερμα, επιλέγουν τα καλυτερα σε χαρακτηριστικα(κινητικότητα, μορφολογία) αλλα δυςτυχως οτι ενα σπερματοζωάριο ειναι μορφολογικά καλο δεν σημαίνει οτι εχει και καλο DNa( κατακερματισμός). Ο κατακερματισμός δεν εντοπίζεται σε σπερμοδιαγραμμα. Αν ειναι υψηλός μπορει να δημιουργηθούν κακής ποιότητας εμβρυα.

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Για τον Λυμπεροπουλο ιςχυει οτι ειναι απο τα καλυτερα κέντρα σε σχέση με την εξεταση και τα αποτελέσματα αλλα σαν άνθρωπος εχω να πω τα χειρότερα! Τρομερά αγενής, δεν μας έλυσε καμια απορία σε σχέση με τα αποτελέσματα, μας μείωνε συνέχεια λες και δεν ειχαμε ήδη τα προβλήματα μας. Αλλα να πω την αλήθεια παλι εκει θα πήγαινα αν χρειαζόταν και αλλο μονο και μονο για την εγκυρότητα και την Αξιοπιστία.

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...