Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤα / LOCUS MEDICUS ...Γνώμες ;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Αρκετό καιρό ανενεργό αυτό το τόπικ κι έτσι αποφάσισα να το επαναφέρω!

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα των ανοσολογικών εξετάσεων που έκανα στο Locus και θα ήθελα τη βοήθειά σας...

Γνωρίζει κάποια κοπέλα τι σημαίνει ότι το εξετασθέν υλικό είναι ομόζυγο για τη μετάλλαξη C677T MTHFR; Επίσης στην εξέταση πήξης η τιμή μου για την αντίσταση στην Πρωτεϊνη C (APC-R) ειναι 1.21 και στην τιμή αναφοράς γράφει "Πιθανή μετάλλαξη του Factor V (Leiden): < 1.5 .

Τι σημαίνουν αυτά βρε κορίτσια; Ξέρει καμία; Διαβάζω για θρομβοφιλία κι έχω λίγο αγχωθεί...Είναι το μοναδικό για το οποίο όταν διάβαζα πληροφορίες προσπερνούσα αδιάφορη...Και -εντελώς ειρωνικά- το συναντώ μπροστά μου ;;;; Θα εκτιμούσα κάθε άποψη!

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 280
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου και παλι, κοριτσι.

τα αποτελεσματα σου σημαινουν θρομβοφιλια. μην αγχωνεσαι, μισος κοσμος την εχει. και ευτυχως αντιπετωπιζεται με σωστους αιματολογους και σωστη αγωγη. ηπαρινες, φιλικο (αυτο να το αρχισεις απο... χτες), ασπιρινη κ.λ.π. απλα ο αιματολογος που θα πας θα πρεπει να ειναι "τσακαλι". εχεις καποιον καλο κατα νου?

γεια σου και παλι, κοριτσι.

τα αποτελεσματα σου σημαινουν θρομβοφιλια. μην αγχωνεσαι, μισος κοσμος την εχει. και ευτυχως αντιπετωπιζεται με σωστους αιματολογους και σωστη αγωγη. ηπαρινες, φιλικο (αυτο να το αρχισεις απο... χτες), ασπιρινη κ.λ.π. απλα ο αιματολογος που θα πας θα πρεπει να ειναι "τσακαλι". εχεις καποιον καλο κατα νου?

Καλή μου και συμπονετική Turbulence, θα σε χρίσω φύλακα άγγελό μου μέσα στο parents! :D Ελπίζω να είσαι καλά!

Αιματολόγο δεν έχω, όχι...Πρέπει να βρω; Τις εξετάσεις αυτές μου τις σύστησε ο κος Τσιλιβάκος και μόλις κάνει και ο σύζυγος τις δικές του έλεγα να κλείσω ραντεβού και πάλι μαζί του για να μας εξηγήσει τα αποτελέσματα και να μας καθοδηγήσει. Χαζομάρα;

Δεν ξέρω πού να απευθυνθώ αλλού...Δεν είχα αντιμετωπίσει από αυτήν τη σκοπιά το θέμα (υπο)γονιμότητα μέχρι τώρα κι έχω μαύρα μεσάνυχτα... :confused: Αν έχεις εσύ κάποιον υπ' όψιν σου πες μου κι εμένα να πάω. Ο Τσιλιβάκος νομίζω είναι ανοσολόγος. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να μας καλύψει πλήρως ως προς τις θεραπείες; Τι πιστεύεις;

Υπάρχει περίπτωση να έχω πλησιάσει τόσο πολύ στους λόγους υπογονιμότητάς μου ώστε να τους αντιμετωπίσω και να έρθει και σε μένα το μπεμπέ; Έχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ...Δεν αντέχω άλλους γιατρούς, τρυπήματα και...ψαχουλέματα...Πολύ ξενέρωμα η διαδικασία... Ουφ... :roll:

ο τσιλιβακος σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σου δωσει καταλληλη αγωγη. γενικα εγω δεν τον εχω σε μεγαλη υποληψη για πολλους και διαφορετικους λογους, αλλα αυτη ειναι αποψη μου, φυσικα.

αλλα αιματολογος δεν ειναι. θα κλεισεις ραντεβου στη κωτση (αιματολογος), θα σου πει τι πρεπει να κανεις. με τα δικα σας αποτελεσματα μπορειτε να πατε να τα δει ο τσιλιβακος, να σας δωσει αγωγη π.χ., αλλα πριν την ακολουθησεις, να παρεις οπωσδηποτε και δευτερη γνωμη.

• 2 εβδομάδες μετά...
Ευχαριστω αγάπη μου!!

Αν θες και έχεις εμαιλ, μπορω να σου στείλω τις σημειώσεις της διατροφολόγου μου, εξειδικεύεται στην υπογονημοτητα, ειναι απο τους top εδώ, πολλές κοπέλες είχαν φυσική σύλληψη μετα που την είδαν, και την πλήρωσα και μια περιουσία αλλα με ευχαρίστηση στα στέλνω.. Στείλε μου πμ αν τις θες!

Φιλια[/quote

καλησπέρα, είχα τη δυσάρεστη τύχη να έχω 5 παλίνδρομες. έχω ένα υγιές παιδί και θέλουμε να αποκτήσουμε και ένα ακόμη. θα μπορούσες να μου στείλεις τις σημειώσεις του διατροφολόγου σου. σε ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Ευχαριστω αγάπη μου!!

Αν θες και έχεις εμαιλ, μπορω να σου στείλω τις σημειώσεις της διατροφολόγου μου, εξειδικεύεται στην υπογονημοτητα, ειναι απο τους top εδώ, πολλές κοπέλες είχαν φυσική σύλληψη μετα που την είδαν, και την πλήρωσα και μια περιουσία αλλα με ευχαρίστηση στα στέλνω.. Στείλε μου πμ αν τις θες!

Φιλια[/quote

καλησπέρα, είχα τη δυσάρεστη τύχη να έχω 5 παλίνδρομες. έχω ένα υγιές παιδί και θέλουμε να αποκτήσουμε και ένα ακόμη. θα μπορούσες να μου στείλεις τις σημειώσεις του διατροφολόγου σου. σε ευχαριστώ

Σου έστειλα μυνημα!

• 1 month later...

Καλησπέρα διάβασα τα μηνύματα σας σχετικά με τη διατροφολόγο και επειδή έχω ένα ιστορικό 3 αποβολών θα με ενδιέφερε, αν κατάλαβα καλά είναι στο Λονδίνο? Έχω διαβάσει στο εξωτερικό πιστεύουν πολύ στη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας με τη διατροφή εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί προτιμούν να μας ταλαιπωρούν και μετά να μας καταδικάζουν....Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται να επιμένουν και να έχουν πίστη.

Καλησπέρα διάβασα τα μηνύματα σας σχετικά με τη διατροφολόγο και επειδή έχω ένα ιστορικό 3 αποβολών θα με ενδιέφερε, αν κατάλαβα καλά είναι στο Λονδίνο? Έχω διαβάσει στο εξωτερικό πιστεύουν πολύ στη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας με τη διατροφή εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί προτιμούν να μας ταλαιπωρούν και μετά να μας καταδικάζουν....Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται να επιμένουν και να έχουν πίστη.

Αν θες τα στοιχεία της πες μου και σου στέλνω πμ, νομίζω κανει και consultation και μέσω τηλεφώνου αλλα δεν ειμαι σίγουρη..

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Καλησπέρα

Για το MTHR ξέρω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό καλό είναι να πας σε έναν αιματολόγο να σου δώσει εξετάσεις ομοκυστείνης, φιλικού οξέως και Β12 ξέρω ότι η υψηλή ομοκυστεινη ξεπερνιέται. Το V Leiden ξέρω ότι παίζει ρόλο στην εμβρυομεταφορά αλλά δεν ξέρω ακριβώς να σου πω καλό είναι να πας σε αιματολόγο. Αυτά ξέρω στα σίγουρα δεν θέλω να μπω σε θέματα που δεν τα γνωρίζω καλά. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία

Καλησπέρα σε όλους. Αρκετό καιρό ανενεργό αυτό το τόπικ κι έτσι αποφάσισα να το επαναφέρω!

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα των ανοσολογικών εξετάσεων που έκανα στο Locus και θα ήθελα τη βοήθειά σας...

Γνωρίζει κάποια κοπέλα τι σημαίνει ότι το εξετασθέν υλικό είναι ομόζυγο για τη μετάλλαξη C677T MTHFR; Επίσης στην εξέταση πήξης η τιμή μου για την αντίσταση στην Πρωτεϊνη C (APC-R) ειναι 1.21 και στην τιμή αναφοράς γράφει "Πιθανή μετάλλαξη του Factor V (Leiden): < 1.5 .

Τι σημαίνουν αυτά βρε κορίτσια; Ξέρει καμία; Διαβάζω για θρομβοφιλία κι έχω λίγο αγχωθεί...Είναι το μοναδικό για το οποίο όταν διάβαζα πληροφορίες προσπερνούσα αδιάφορη...Και -εντελώς ειρωνικά- το συναντώ μπροστά μου ;;;; Θα εκτιμούσα κάθε άποψη!

Ευχαριστώ!

Μπορείς να μου πεις γιατι θεωρείς τον Τσιλιβάκο "όχι καλό" γιατι έχω πάει εκεί και θέλω να ξέρω.Κάποιες εξετάσεις δεν βγήκαν καλές.

Αν δεν μπορείς να πεις αναλυτικά στο forum στείλε πμ

Ευχαριστώ

ο τσιλιβακος σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σου δωσει καταλληλη αγωγη. γενικα εγω δεν τον εχω σε μεγαλη υποληψη για πολλους και διαφορετικους λογους, αλλα αυτη ειναι αποψη μου, φυσικα.

αλλα αιματολογος δεν ειναι. θα κλεισεις ραντεβου στη κωτση (αιματολογος), θα σου πει τι πρεπει να κανεις. με τα δικα σας αποτελεσματα μπορειτε να πατε να τα δει ο τσιλιβακος, να σας δωσει αγωγη π.χ., αλλα πριν την ακολουθησεις, να παρεις οπωσδηποτε και δευτερη γνωμη.

Καλή μου και συμπονετική Turbulence, θα σε χρίσω φύλακα άγγελό μου μέσα στο parents! :D Ελπίζω να είσαι καλά!

Αιματολόγο δεν έχω, όχι...Πρέπει να βρω; Τις εξετάσεις αυτές μου τις σύστησε ο κος Τσιλιβάκος και μόλις κάνει και ο σύζυγος τις δικές του έλεγα να κλείσω ραντεβού και πάλι μαζί του για να μας εξηγήσει τα αποτελέσματα και να μας καθοδηγήσει. Χαζομάρα;

Δεν ξέρω πού να απευθυνθώ αλλού...Δεν είχα αντιμετωπίσει από αυτήν τη σκοπιά το θέμα (υπο)γονιμότητα μέχρι τώρα κι έχω μαύρα μεσάνυχτα... :confused: Αν έχεις εσύ κάποιον υπ' όψιν σου πες μου κι εμένα να πάω. Ο Τσιλιβάκος νομίζω είναι ανοσολόγος. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να μας καλύψει πλήρως ως προς τις θεραπείες; Τι πιστεύεις;

Υπάρχει περίπτωση να έχω πλησιάσει τόσο πολύ στους λόγους υπογονιμότητάς μου ώστε να τους αντιμετωπίσω και να έρθει και σε μένα το μπεμπέ; Έχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ...Δεν αντέχω άλλους γιατρούς, τρυπήματα και...ψαχουλέματα...Πολύ ξενέρωμα η διαδικασία... Ουφ... :roll:

Δεν υπαρχει ειδικοτητα ανοσολογος προσοχη μεγαλη η θα πας σε βιοπαθολογο η αιματολογο

• 1 month later...
Δεν υπαρχει ειδικοτητα ανοσολογος προσοχη μεγαλη η θα πας σε βιοπαθολογο η αιματολογο

γεια σου Annamaria μου. Εγώ έκλεισα ραντεβού στον κο Τσιλιβάκο τη Δευτέρα. Έχω ακούσει τα καλύτερα και θέλω να πάρω μια γνώμη μήπως καταφέρω να βρω τι φταίει για τις πολλές αποτυχίες μου :( Δυστυχώς εδώ στο νησί δεν έχει αιματολόγο ούτε ανοσολόγο. Έχω κάνει βέβαια αιματολογικός έλεγχος ήδη αλλά αναγκαστικά έγινε αιμολυψία σε τοπικό μικροβιολογικό εργαστήριο και τα δείγματα στάλθηκαν στην Αθήνα...

γεια σου Annamaria μου. Εγώ έκλεισα ραντεβού στον κο Τσιλιβάκο τη Δευτέρα. Έχω ακούσει τα καλύτερα και θέλω να πάρω μια γνώμη μήπως καταφέρω να βρω τι φταίει για τις πολλές αποτυχίες μου :( Δυστυχώς εδώ στο νησί δεν έχει αιματολόγο ούτε ανοσολόγο. Έχω κάνει βέβαια αιματολογικός έλεγχος ήδη αλλά αναγκαστικά έγινε αιμολυψία σε τοπικό μικροβιολογικό εργαστήριο και τα δείγματα στάλθηκαν στην Αθήνα...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ?

ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΕ Η ΒΑΡΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΤΙ.ΝΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΣ ΤΗΝ ΒΑΡΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ 50ευρω

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους. Γράφτηκα στο forum σχεδόν 5 χρονια πριν, όταν ήμουνα έγκυος. Διαβάζω διαφορα θέματα, όμως δεν γράφω τίποτα. Τώρα όμως αποφάσισα να γράψω την άποψη μου για τον k.Τσιλιβάκο. ΔΕΝ συνιστω κανέναν να πάει σε αυτόν τον γιατρό, γιατί απλά θα χάσει άδικα το χρόνο του, όπως έχασα εγώ σχεδόν 2 χρονια. Η ιστορία μου ειναι το εξής: έχω ένα παιδάκι, και τώρα προσπαθώ για 3,5 χρονια σχεδόν να κάνω δεύτερο με αποτυχία. Είχα κάνει μια έκτρωση 5 μήνες μετά την γεννα, και μετά..τίποτα. Λοιπόν, ο Τσιλιβακος.. ναι, πολύ ευγενικός, μας άκουσε καλά, τα σημείωσε όλα που λέγαμε..και ξεκίνησε η πορεία μας για εξετάσεις, κάθε δίμηνο από 200 ευρώ και πάνω. ΟΜΩΣ, δεν με είχε στείλει ΠΟΤΕ σε γυναικολόγο, όλο μας έδεινε αντιβιώσεις, σε ένα χρόνο κατέστρεψα τον οργανισμό μου με τόσα χάπια που έφαγα. Το αποπτέλεσμα..τίποτα. Και τελικά που πάλι μας είπε να πάρουμε αντιβίωση, είπα στον άνδρα μου ότι καμια αντιβίωση άλλο δεν παίρνω, φύγαμε και δεν ξαναπάτησε το πόδι νου εκεί. Και τελικά το πρόβλημα μου είναι το λεπτό ενδομήτριο, που φαίνεται στον απλό υπεριχο, που δεν μας έστειλε ποτε να κάνουμε για 2 χρονια σχεδόν. Ούτε είπε ποτε να τσεκαρω τις σάλπιγγες μου, ούτε να τσεκάρουμε αν έχω ωορεξια..τιποτα.. Μικρόβια-αντιβίωση-πάλι μικρόβια-αντιβίωση... Οποτε να σκεφτείτε 10 φορες πρώτα, αν θέλετε να πάτε σε γιατρό που δεν έχει καμια σχέση με γυναικολογία..και είναι Ανοσολόγος και Παθολογοανατόμος.

Καλημέρα σε όλους. Γράφτηκα στο forum σχεδόν 5 χρονια πριν, όταν ήμουνα έγκυος. Διαβάζω διαφορα θέματα, όμως δεν γράφω τίποτα. Τώρα όμως αποφάσισα να γράψω την άποψη μου για τον k.Τσιλιβάκο. ΔΕΝ συνιστω κανέναν να πάει σε αυτόν τον γιατρό, γιατί απλά θα χάσει άδικα το χρόνο του, όπως έχασα εγώ σχεδόν 2 χρονια. Η ιστορία μου ειναι το εξής: έχω ένα παιδάκι, και τώρα προσπαθώ για 3,5 χρονια σχεδόν να κάνω δεύτερο με αποτυχία. Είχα κάνει μια έκτρωση 5 μήνες μετά την γεννα, και μετά..τίποτα. Λοιπόν, ο Τσιλιβακος.. ναι, πολύ ευγενικός, μας άκουσε καλά, τα σημείωσε όλα που λέγαμε..και ξεκίνησε η πορεία μας για εξετάσεις, κάθε δίμηνο από 200 ευρώ και πάνω. ΟΜΩΣ, δεν με είχε στείλει ΠΟΤΕ σε γυναικολόγο, όλο μας έδεινε αντιβιώσεις, σε ένα χρόνο κατέστρεψα τον οργανισμό μου με τόσα χάπια που έφαγα. Το αποπτέλεσμα..τίποτα. Και τελικά που πάλι μας είπε να πάρουμε αντιβίωση, είπα στον άνδρα μου ότι καμια αντιβίωση άλλο δεν παίρνω, φύγαμε και δεν ξαναπάτησε το πόδι νου εκεί. Και τελικά το πρόβλημα μου είναι το λεπτό ενδομήτριο, που φαίνεται στον απλό υπεριχο, που δεν μας έστειλε ποτε να κάνουμε για 2 χρονια σχεδόν. Ούτε είπε ποτε να τσεκαρω τις σάλπιγγες μου, ούτε να τσεκάρουμε αν έχω ωορεξια..τιποτα.. Μικρόβια-αντιβίωση-πάλι μικρόβια-αντιβίωση... Οποτε να σκεφτείτε 10 φορες πρώτα, αν θέλετε να πάτε σε γιατρό που δεν έχει καμια σχέση με γυναικολογία..και είναι Ανοσολόγος και Παθολογοανατόμος.

Δηλαδη σου έγραφε αγωγές χωρις καν να κανει υπερηχο;

Τωρα πως πας; Τι αγωγή κανεις;

Γεια σε όλες!

Reina, ομολογώ πως λίγο μπερδεύτηκα. Ο Τσιλιβάκος -και κάθε κέντρο τέτοιου τύπου- λειτουργεί επικουρικά ως προς τον γυναικολόγο ή/και τον εξωσωματικό. Και λέγοντας επικουρικά εννοώ βοηθητικά ως προς την διερεύνηση της υπογονιμότητας. Ήξερε ότι δεν σε παρακολουθεί κάποιος γυναικολόγος ή μήπως το θεωρούσε δεδομένο; Σίγουρα ένας ανοσολόγος και ένα κέντρο τέτοιου τύπου δεν αρκούν για να λυθεί το πρόβλημα της υπογονιμότητας, βοηθά όμως στο να αναζητηθούν τα πιθανά της αίτια.

Για εμάς που ξεκινήσαμε εξωσωματική λόγω στίγματος μεσογειακής αναιμίας αλλά οι εξωσωματικές κατέληγαν σε βιοχημικές εγκυμοσύνες που δεν προχωρούσαν, μέσω της εξέτασης του σπέρματος που κάναμε εκεί βρήκαμε κάποια προβλήματα που πιθανότητα ευθύνονται για την αποτυχία των προσπάθειών μας (δεν μας έστειλε κάποιος, μόνοι μας τον βρήκαμε). Οπότε η τελική μου γνώμη είναι θετική. Όμως, δεν θα πήγαινα εκεί χωρίς να έχω έναν γυναικολόγο δίπλα μου για να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει τα όποια ευρήματα.

Μα πως να μην ξέρει οτι δεν την παρακολουθούσε γυναικολόγος; Δεν θα έπρεπε να ρωτήσει κάποια στιγμή, τα αποτελέσματα των υπερήχων , ενδομητρίου, μέγεθος ωαρίων κλπ; Αν οχι τότε δεν λειτουργούσε επικουρικά έκανε το δικό του

Καλησπέρα. Ναι, κορίτσια, ο άνθρωπος ήξερε ότι δεν με παρακολουθούσε γυναικολόγος. Τον ρώταγα, μήπως πρέπει να παν να κάνω υπέρηχο, να δω πως παω? Και η απάντηση ήταν.. δεν χρειάζεται, αφού έκανες παιδί, οποτε δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, μονο τα μικρόβια ψάχναμε. Μετανιώνω ότι έχασα τόσο χρόνο, και ήξερα βεβαια, ότι πρέπει να τσεκάρω όλα τα γυναικολογικά, όμως κάπως τα αφίσα στα χαλαρά. Τώρα όμως, που σε ένα μηνα θα γίνω 37 χρονων, λέω τι έκανα, γιατί παραμέλησα τόσο το θέμα.

Τώρα κάνω αγωγή για το ενδομήτριο, παίρνω τα Cyclacur και μετά την ωορεξια το Utrogestan. Πηγαίνω για την παρακολούθηση ωορεξιας, και τον επόμενο μηνα μάλλον θα μπω για υστεροσκόπηση, να δούμε τι έχω με το ενδομήτριο.

Καλησπέρα. Ναι, κορίτσια, ο άνθρωπος ήξερε ότι δεν με παρακολουθούσε γυναικολόγος. Τον ρώταγα, μήπως πρέπει να παν να κάνω υπέρηχο, να δω πως παω? Και η απάντηση ήταν.. δεν χρειάζεται, αφού έκανες παιδί, οποτε δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, μονο τα μικρόβια ψάχναμε

Καλά, αυτό είναι βλακεία σε βαθμό επικινδυνότητας! Η' απλά έχει σύνδρομο Θεού ο τύπος. Σε αυτή την περίπτωση όντως χρειάζεται πολλή προσοχή...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Indyla, σε ευχαριστώ πολύ! Απλά ξέρεις, ειναι καλα οργανωμένη επιχείριση εξετάσεων-επισκέψεων εκεί, έτσι πιστεύω. Και είμαι πολύ απογοητευμένη γενικά με τους γιατρούς. σκέφτομαι τι πρέπει να περάσω σε αυτόν τον δρόμο, Γιατί κάτι μου λέει ότι θα προχωρήσω στην εξωσωματική, δεν γίνεται να χάνω άδικα χρόνο τώρα, μετράει κάθε μινας τώρα. Και σε'σενα εύχομαι τα καλύτερα!!

γεια σας κ απο μενα.εγω εχω ξαναπει την αποψη μου για το συγκεκριμενο κεντρο απο προσωπικη εμπειρια κ διασταυρωση στοιχειων με παστερ κ την χειροτερη αποψη των κορυφαιων λοιμοξιολογων για το συγκεκριμενο κεντρο κ τις πρακτικες του.λαθος κατευθυνση ,λαθος αποτελεσματα,λαθος αντιβιοτικα σχηματα,ακριβες εξετασεις χωρις λογο κ εμμονη με τα χλαμυδια κ τους ερπητοιους.κ οσο για το ανοσολογος...μονος του δηλωσε οτι εχει να ασχοληθει με την ανοσολογια απο την ειδικοτητα.τα συμπερασματα δικα σας...

Reina, έχεις δίκιο να είσαι απογοητευμένη. Κι εμείς αν δεν ψαχνόμασταν μόνοι μας, θα κάναμε ακόμα μία εξωσωματική καταδικασμένη σε αποτυχία. Ευτυχώς που δεν αρκεστήκαμε σε αυτά που μας είπαν στο κέντρο που κάναμε την εξωσωματική και πήγαμε σε όλους γιατρούς που μας υπέδειξαν να κοιτάξουμε το σπέρμα που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσαμε σούπερ.

Το συμπέρασμά μου είναι "όσο πιο πολλές γνώμες από γιατρούς τόσο το καλύτερο". Μην αρκείστε σε έναν και μην ακολουθείτε κανέναν "τυφλά".

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή!

Καλησπέρα και από μένα.

θα συμφωνήσω με τη reina...

Αυτή η εμμονή με τα χλαμύδια έχει καταντήσει γραφική...

Σε εμάς βρήκε χλαμύδια στον άνδρα μου αλλά σε μένα τίποτα...

Όταν το ανέφερα στη γνωστή αιματολόγο και τη ρώτησα πως γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μου απάντησε γελώντας πως προφανώς κάνουμε σεξ με άλλους και όχι μεταξύ μας..

Δεν ξέρω, μπορεί να έχει βοηθήσει άλλες κοπέλες αλλά στη δική μου περίπτωση ήταν αντιβίωση, ευρώ, αντιβίωση, ευρώ... Και στα δικά μου -και καλά- ανεβασμένα ΝΚ, επέμενε στα αντιπατρικά εμβόλια, χωρίς καν να μου κάνει μια επαναληπτική εξέταση, έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων....

Τέλοσπάντων, εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να μείνω έγκυος οπότε δεν δικαιούμαι και πολύ να μιλάω όμως πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι πολλά τα λεφτά Άρη και δύσκολα βρίσκεις κάποιον να σε κοιτάξει στα μάτια και όχι στη τσέπη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...