Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

5η ημερα απο εμβρυομεταφορα

bebe2

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

darselako μου,κουραγιο ψυχουλα μου,σε νιωθω,δε φανταζεσαι ποσο! Εκανα κ εγω σημερα το τεστ κ βγηκε αρνητικο.οποτε περιμενω την παρασκευη να κανω χοριακη να επιβεβαιωθει πανηγυρικα κ να σταματησουν να ελπιζουν ο αντρας κ οι γυρω μου να μπορεσω κ να εγω να πενθησω επισημα....... τουλαχιστον για σενα τελειωσε η αναμονη.εγω πρεπει ακομα να κανω ενεσεις στη κοιλια ηπαρινη κ να παιρνω τις παλιο-ορμονες.. σε οσες κοπελες περιμενουν τις μερες για τη χοριακη τους ευχομαι τεραστιες χοριακες.σε σενα κ σε μενα darselako υπομονη κ κουραγιο για να κλεισει η "πληγη"μας κ να ξαναπροσπαθησουμε.ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

darsel μη μασας!!! αυτο δεν σημαινει τιποτα απολυτος, θα ξαναπροσπαθησεις και θα πετυχεις!!! ειναι δυσκολο το μονοπατι της εξωσωματικης αλλα εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο δυνατες απο αυτο! το ξερω οτι ποναει αλλα ο χρονος γιατρευει!!! κουραγιο και δυνατα!!!

bebe, το εχουμε γραψει πολλες φορες αυτες τις μερες, οτι αυτα τα τεστ δειχνουν λανθασμενο αποτελεσμα!!!! βγαινει αρνητικο!!!

καλυτερα να εκανες μια χοριακη παρα το τεστ!!!!!

αυτο σε καμια περιπτωση δε μαλακωνει τη ψυχη μου freedom μου γιατι εκτος του οτι περσι ημουν εγκυος εκανα το τεστ κ οντως ημουν κ στη χοριακη 5 ημερες μετα,κ η darsel αλλα κ αλλη φιλη μου εκανε επισης το τεστ κ ηταν αρνητικο κ ακολουθησε η χοριακη επισης αρνητικη..... σε ευχαριστω παντως που προσπαθεις να μου χρυσωσεις το χαπι,το εκτιμω.οπως κ να χει κοριτσαρες καλες γιορτες να εχουμε τουλαχιστον με ζεστασια απο τους αγαπημενους μας για εμας που αυτη τη φορα δεν πετυχαμε κ υγεια κ δυναμη για να ξαναπερασουμε αυτο το γολγοθα.σας φιλω.

αυτο σε καμια περιπτωση δε μαλακωνει τη ψυχη μου freedom μου γιατι εκτος του οτι περσι ημουν εγκυος εκανα το τεστ κ οντως ημουν κ στη χοριακη 5 ημερες μετα,κ η darsel αλλα κ αλλη φιλη μου εκανε επισης το τεστ κ ηταν αρνητικο κ ακολουθησε η χοριακη επισης αρνητικη..... σε ευχαριστω παντως που προσπαθεις να μου χρυσωσεις το χαπι,το εκτιμω.οπως κ να χει κοριτσαρες καλες γιορτες να εχουμε τουλαχιστον με ζεστασια απο τους αγαπημενους μας για εμας που αυτη τη φορα δεν πετυχαμε κ υγεια κ δυναμη για να ξαναπερασουμε αυτο το γολγοθα.σας φιλω.

ρε bebe μιλας λες και πηγες με την darsel και πηρατε και οι 2 αρνητικο αποτελεσμα .....

οσο φερομαστε με ηττοπαθεια μονο καλο δε κανουμε .... δε λεω .. μπορει να βγει αρνητικη και η χοριακη αλλα αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα!!!!

ιωαννα τι εκανες, πηγες για χοριακη??? καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!!!!

εγω περιμενω το απογευμα τα αποτελεσματα!!!

με εχει φαει η αγωνια και το αγχος!!!!!!!!!

μακαρι παναγια μου να μας πανε ολα καλα!!!!

αγιε στεφανε κανε το θαυμα σου σημερα!!!!!!

γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα!!!!

ιωαννα τι εκανες, πηγες για χοριακη??? καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!!!!

εγω περιμενω το απογευμα τα αποτελεσματα!!!

με εχει φαει η αγωνια και το αγχος!!!!!!!!!

μακαρι παναγια μου να μας πανε ολα καλα!!!!

αγιε στεφανε κανε το θαυμα σου σημερα!!!!!!

αρνητικο και το δικο μου .. δε πειραζει . δε το βαζω κατω .. με την επομενη περιοδο μου ξανα προσπαθω .. ολα καλα !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...