Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακόπτεται η γαλουχία σε 1 1/2 μέρα;

Recommended Posts

Μα δεν υπάρχει κανένα λόγος να στενοχωρηθεις, έκανες περισσότερα απο αυτά που θα κάνανε οι περισσότερες !!!!! Εγω πχ δεν μπορεσα ποτε το θηλάστρο και στην θέση σου δεν θα το προσπαθούσα καν! 8 μήνες ειναι παρα πολυ παραπάνω απο το average που δίνουν οι περισσότερες και πρέπει να είσαι πολυ υπερήφανη!!

Και εγω που θηλαζα δυο χρόνια μου δημιούργησε πολλά προβλήματα με το φαγητο γιατι ο μπεμπης πάντα ήθελε στήθος και αν δεν ήταν για τον παιδικό δεν θα ειχε μάθει να τρωει ποτε!

Τα πηγές τέλεια, τώρα ξέχασε το και σκέψου τι ωραία φαγητάκια θα τρωει το μικρουλη σου!

Διαφημίσεις

xena δεν ξερω τι εκανες τελικα αλλα οπως θα ξερεις το θηλαστρο δεν μας δειχνει ποσο γαλα εχουμε -ειδικα οσο απομακρυνεσαι απο τον τοκετο τοσο πιο δυσκολο ειναι να βγαλεις.

Αν θηλαζεις 8 μηνες το γαλα δεν σταματα ετσι αμεσως.

Με εμφαση στις στερεες, το μωρο συχνα στο στηθος και εναλλαγες στηθους νομιζω θα εχεις αποτελεσμα.

Ειδες συμβουλο; τι σου ειπε;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Τίποτα, έχασα - σταμάτησα.

Δυστυχώς η μικρή δεν καθόταν να προσπαθήσει, ειχατε δίκιο κορίτσια, έχασε το ενδιαφέρον της. Με το θήλαστρο είμαι τρομερά εξοικειωμένη - γιαυτό είχα αρχικά πίστη πως θα τα καταφέρω. Αφού έτσι ξεκίνησε ο θηλασμός (για να εδραιωθεί γρηγορότερα η γαλουχία και παράλληλα να μην ζηλεύει η μεγάλη μου κορούλα 19 μηνών τότε) και έτσι συνεχίστηκε εν μέρει, επέστρεψα στην δουλειά με 3,5 μηνών το μωρό μου και έκανα αντλήσεις εδώ στο γραφείο.

Εγραψα σε σύμβουλο στο site mitrikosthilasmos και δεν έχουν απαντήσει ακόμη. Λογικά θα το δούμε σε λίγο καιρό - δεν ξέρω πόσο στην αρχική σελίδα... Τηλεφώνησα σε 2 τηλέφωνα συμβουλων που είχε και δεν απάντησαν και ντράπηκα να επιμείνω. Απευθύνθηκα στην παιδίατρο μας που είναι fun του θηλασμού και επέμεινε όπως λες κι εσύ να βάζω τη μπέμπα και να πίνω μαραθόσπορο και θα ξανάρθει.

Ο επαναγαλακτισμός και το πρωτόκολλο είναι απαγορευτικός για εμένα: λείπω απ' τις 8+ το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, δεν μπορώ να τους ξαναπω για θήλαστρο εδώ στο γραφείο - αφού το είχα σταματήσει. Εχω και το μεγάλο παιδί που άρχισε πάλι τις ζήλιες για τον λόγο αυτό... Μηδενικός χρόνος με δυο μωρά - μεγάλη κούραση, τα ζείτε κι εσείς κάθε μέρα.

Ο,τι έγινε - έγινε, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας κορίτσια, το παίρνω απόφαση. Οχι ότι δεν με πειράζει, με "τσιμπάει" όσο το σκέφτομαι. Αλλά δεν μπορώ να τα έχω όλα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...