Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

Η αλήθεια,όμως, είναι ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις που να στηρίζουν την υπόθεση ότι η παρουσία κοινών αντιγόνων ιστοσυμβατότητας και η απουσία «αντιπατρικών» αντισωμάτων είναι αίτιο αποβολών. Επίσης είναι αλήθεια ότι το FDA, η αυστηρή αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, απαγόρευσε τη χορήγηση ανοσοθεραπείας (εμβόλια λεμφοκυττάρων, ανοσοσφαιρίνη) για θεραπεία επαναλαμβανόμενων αποβολών ως μη αποτελεσματική. Επιτρέπεται μόνο στο πλαίσιο αυστηρά ερευνητικών προγραμμάτων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια,όμως, είναι ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις που να στηρίζουν την υπόθεση ότι η παρουσία κοινών αντιγόνων ιστοσυμβατότητας και η απουσία «αντιπατρικών» αντισωμάτων είναι αίτιο αποβολών. Επίσης είναι αλήθεια ότι το FDA, η αυστηρή αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, απαγόρευσε τη χορήγηση ανοσοθεραπείας (εμβόλια λεμφοκυττάρων, ανοσοσφαιρίνη) για θεραπεία επαναλαμβανόμενων αποβολών ως μη αποτελεσματική. Επιτρέπεται μόνο στο πλαίσιο αυστηρά ερευνητικών προγραμμάτων.

Τι να σου πω, οταν τα κανω θα μαθω!! Παντως μου δινει ελπιδα οτι εμαθα για γνωστους οτι τα εκαναν και επιασε. Χωρις τα εμβολια εχω πιθανοτητες να μην αποβαλω 30% ενω με αυτα 75-80. Πως να μην τα κανεις μετα..

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

Τι να σου πω, οταν τα κανω θα μαθω!! Παντως μου δινει ελπιδα οτι εμαθα για γνωστους οτι τα εκαναν και επιασε. Χωρις τα εμβολια εχω πιθανοτητες να μην αποβαλω 30% ενω με αυτα 75-80. Πως να μην τα κανεις μετα..

Καλησπέρα ...

Αυτά τα ποσοστά ποιος σου τα είπε? Υπάρχει απόδειξη η το λέει ανοσολόγος?

Θα κανεις αυτά με το αίμα συντρόφου?

Μακάρι βρε κοπέλα μου να πετύχεις. Εγώ τα φοβάμαι αυτά παρα πολύ ...

Μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τα INTRALIPIDS ? Είναι μια φτηνή θεραπεία (50 ευρ) και ξέρω 4 κοπέλες που την πήραν και είναι έγκυος τώρα.

Δεν είναι επικίνδυνο καθόλου.

Καλησπέρα ...

Αυτά τα ποσοστά ποιος σου τα είπε? Υπάρχει απόδειξη η το λέει ανοσολόγος?

Θα κανεις αυτά με το αίμα συντρόφου?

Μακάρι βρε κοπέλα μου να πετύχεις. Εγώ τα φοβάμαι αυτά παρα πολύ ...

Μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τα INTRALIPIDS ? Είναι μια φτηνή θεραπεία (50 ευρ) και ξέρω 4 κοπέλες που την πήραν και είναι έγκυος τώρα.

Δεν είναι επικίνδυνο καθόλου.

Τι ειναι τα intralipids?? Ειναι για αυτην την περιπτωση?? Ο ανοσολογος μου ειπε για τα ποσοστα και βρηκα ατομα( φιλους φιλων και συγγενων) που τα εκαναν κ εκαναν παιδια! Η μια μαλιστα το εκανε στην 1η της εγκυμοσυνη και ολα καλα. Στην 2η εμεινε και το καταλαβε 4 βδομαδων νομιζω και τα εκανε μετα ενω πρεπει πριν. Ολα καλα παλι γεννησε το μωρακι της. Στον ιδιο γιατρο ολες οι περιπτωσεις που βρηκα. Αυτα τα intralipids τι ειναι?? Και πως τα κανεις??

Τι ειναι τα intralipids?? Ειναι για αυτην την περιπτωση?? Ο ανοσολογος μου ειπε για τα ποσοστα και βρηκα ατομα( φιλους φιλων και συγγενων) που τα εκαναν κ εκαναν παιδια! Η μια μαλιστα το εκανε στην 1η της εγκυμοσυνη και ολα καλα. Στην 2η εμεινε και το καταλαβε 4 βδομαδων νομιζω και τα εκανε μετα ενω πρεπει πριν. Ολα καλα παλι γεννησε το μωρακι της. Στον ιδιο γιατρο ολες οι περιπτωσεις που βρηκα. Αυτα τα intralipids τι ειναι?? Και πως τα κανεις??

A κατάλαβα. Δεν υπάρχει απόδειξη. Μπορεί να βοηθησε μπορεί και όχι, δεν το ξέρεις 100%.

Intralipids

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία για τις γυναίκες με πολλαπλές αποβολές ή πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα Intralipids βοηθούν στη δημιουργία ενός πιο φιλικού ανοσολογικού περιβάλλοντος προς το έμβρυο και με αυτό τον τρόπο θεωρείται ότι αυξάνουν τις πιθανότητες εμφύτευσης του εμβρύου καθώς και τις πιθανότητες φυσιολογικής εξέλιξης της κύησης.

Τα Intralipids έχουν την εξής σύνθεση: 1.2% φωσφολιπίδια αυγού, 20% λάδι από σπόρους σόγιας (soybean oil), 2.2% γλυκερόλη και νερό. Χορηγούνται ενδοφλεβίως πριν από την εμβρυομεταφορά. Ανάλογα με τον ανοσοφαινότυπο της ασθενούς χορηγούνται είτε κατά τη φάση της διέγερσης των ωοθηκών πριν από την ωοληψία είτε μεταξύ ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς. Η χορήγησή τους επαναλαμβάνεται μετά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και στη συνέχεια κάθε 3-4 εβδομάδες, συνήθως για το 1ο 3μηνο της κύησης (δηλαδή συνήθως συνολικά 4 χορηγήσεις). Με αυτό τον τρόπο, ελέγχεται η δράση των επιθετικών προς την εγκυμοσύνη κυττάρων (όπως τα ΝΚ κύτταρα) και ο ανοσοφαινότυπος επανέρχεται σε φυσιολογικές τιμές έως ότου η κύηση προχωρήσει επιτυχώς.

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Για ποιες ασθενείς είναι κατάλληλη η θεραπεία με Intralipids;

Η χορήγηση Intralipids συστήνεται για γυναίκες με πολλαπλές αποβολές ή πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση, οι οποίες εμφανίζουν επιθετικό ανοσολογικό περιβάλλον προς την κύηση (π.χ. αυξημένα ΝΚ κύτταρα ή άλλες αλλαγές στον ανοσοφαινότυπο).

Διαφημίσεις

A κατάλαβα. Δεν υπάρχει απόδειξη. Μπορεί να βοηθησε μπορεί και όχι, δεν το ξέρεις 100%.

Intralipids

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία για τις γυναίκες με πολλαπλές αποβολές ή πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα Intralipids βοηθούν στη δημιουργία ενός πιο φιλικού ανοσολογικού περιβάλλοντος προς το έμβρυο και με αυτό τον τρόπο θεωρείται ότι αυξάνουν τις πιθανότητες εμφύτευσης του εμβρύου καθώς και τις πιθανότητες φυσιολογικής εξέλιξης της κύησης.

Τα Intralipids έχουν την εξής σύνθεση: 1.2% φωσφολιπίδια αυγού, 20% λάδι από σπόρους σόγιας (soybean oil), 2.2% γλυκερόλη και νερό. Χορηγούνται ενδοφλεβίως πριν από την εμβρυομεταφορά. Ανάλογα με τον ανοσοφαινότυπο της ασθενούς χορηγούνται είτε κατά τη φάση της διέγερσης των ωοθηκών πριν από την ωοληψία είτε μεταξύ ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς. Η χορήγησή τους επαναλαμβάνεται μετά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και στη συνέχεια κάθε 3-4 εβδομάδες, συνήθως για το 1ο 3μηνο της κύησης (δηλαδή συνήθως συνολικά 4 χορηγήσεις). Με αυτό τον τρόπο, ελέγχεται η δράση των επιθετικών προς την εγκυμοσύνη κυττάρων (όπως τα ΝΚ κύτταρα) και ο ανοσοφαινότυπος επανέρχεται σε φυσιολογικές τιμές έως ότου η κύηση προχωρήσει επιτυχώς.

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Η χορήγηση Intralipids συστήνεται για γυναίκες με πολλαπλές αποβολές ή πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση, οι οποίες εμφανίζουν επιθετικό ανοσολογικό περιβάλλον προς την κύηση (π.χ. αυξημένα ΝΚ κύτταρα ή άλλες αλλαγές στον ανοσοφαινότυπο).

Δεν τα ειχα ξανακουσει.. θα τα αναφερω στον γιατρο οταν παμε.

Καλησπερα Irenoulini, εχεις ξεκινησει τα εμβολια?

εγω ξεκιναω τον αλλο μηνα, οντως εχω μαθει αλλα μου το ειπαι ο ανοσολογος και ο εξωσωματικος οτι τα εμβολια εχουν αρκετο ποσοστο επιτυχιας και θα κανω και προεμφ. ελεγχο. Ειμαι αρκετα αισιοδοξει οτι αυτη τη φορα θα τα καταφερω!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!

8HiKp2.png

Καλησπερα Irenoulini, εχεις ξεκινησει τα εμβολια?

εγω ξεκιναω τον αλλο μηνα, οντως εχω μαθει αλλα μου το ειπαι ο ανοσολογος και ο εξωσωματικος οτι τα εμβολια εχουν αρκετο ποσοστο επιτυχιας και θα κανω και προεμφ. ελεγχο. Ειμαι αρκετα αισιοδοξει οτι αυτη τη φορα θα τα καταφερω!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!

Καλησπερα ΛΙΝ! Οχι δεν τα ξεκινησαμε ακομα, εχω μια επαναληπτικη για το στιγμα τον απριλιο και προσπαθω να χασω και καποια κιλα και για υγεια και για λογους αισθητικης. Λεω να το αφησω λιγο ακομα, στις 16 κλεινει 1 χρονο απο την 1η αποβολη και τωρα αρχισα να "επανερχομαι". Θα υο αφησουμε λιγο ακομα θελω να ειμαι ησυχη!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Αυτος ο ελεγχος τι ειναι;;

Intralipids

Dada γεια σου

Μου έπεσες ουρανοκατέβατη με τα Intralipids! Εσύ πως βρήκες αυτές τις πληροφορίες? Εγώ είδα για αυτά σε κάποιο σιτε ενός εξωσωματικού και νομίζω ότι τα αναφέρει ως λιποπρωτείνες για την εμφύτευση. Το σιτε αφορά το fertility crete. Επίσης μου το ανέφερε στα πεταχτά από το τηλέφωνο ένας μοριακός βιολόγος που σκοπεύω να επισκευτώ στη Θεσ/νίκη και όταν το κάνω θα σας ενημερώσω!

Εσύ τί "τεκμήρια" βρήκες γιαυτά?

Εχουν παρενέργειες?? Από που τα προμηθεύεσαι? Τα κάναν γνωστές σου??

Οτι πιο πολύ μας πεις είναι ευπρόσδεκτο, είμαστε όλες ένα βήμα πριν την καυτή πατάτα την εξωσωματική!:confused:

Θα ρωτήσω και την αιματολόγο την Λευκού και θα ενημερώσω! Πληροφορίες για τιμές που βρήκες, άντε ξεστράβωσε με λίγο! :-P:razz:

Dada γεια σου

Μου έπεσες ουρανοκατέβατη με τα Intralipids! Εσύ πως βρήκες αυτές τις πληροφορίες? Εγώ είδα για αυτά σε κάποιο σιτε ενός εξωσωματικού και νομίζω ότι τα αναφέρει ως λιποπρωτείνες για την εμφύτευση. Το σιτε αφορά το fertility crete. Επίσης μου το ανέφερε στα πεταχτά από το τηλέφωνο ένας μοριακός βιολόγος που σκοπεύω να επισκευτώ στη Θεσ/νίκη και όταν το κάνω θα σας ενημερώσω!

Οτι πιο πολύ μας πεις είναι ευπρόσδεκτο, είμαστε όλες ένα βήμα πριν την καυτή πατάτα την εξωσωματική!:confused:

Θα ρωτήσω και την αιματολόγο την Λευκού και θα ενημερώσω! Πληροφορίες για τιμές που βρήκες, άντε ξεστράβωσε με λίγο! :-P:razz:

Δεν κοστίζουν κάτι το ιδιαίτερο, κάποιες δεκάδες ευρω,ίσως και λιγότερο να το προμηθευτεις και μετά συνήθως στα κέντρα εξωσωματικής δε χρεωνουν τη διαδικασία του ορού. Καλό είναι οι εξετασεις χολυστερίνης να είναι εντός φυσιολογικών ορίων. Δεν πρέπει να γίνουν αν είσαι αλλεργική σε κάποιο από τα συστατικά τους. Η Λευκού τι σου πρότεινε για να πέσουν τα ΝΚ?

Διαφημίσεις

Δεν κοστίζουν κάτι το ιδιαίτερο, κάποιες δεκάδες ευρω,ίσως και λιγότερο να το προμηθευτεις και μετά συνήθως στα κέντρα εξωσωματικής δε χρεωνουν τη διαδικασία του ορού. Καλό είναι οι εξετασεις χολυστερίνης να είναι εντός φυσιολογικών ορίων. Δεν πρέπει να γίνουν αν είσαι αλλεργική σε κάποιο από τα συστατικά τους. Η Λευκού τι σου πρότεινε για να πέσουν τα ΝΚ?

Η Λευκού δεν μου βρήκε "πρόβλημα στα ΝΚ", γιατί οι τιμές τους είναι στα φυσιολογικά όρια! Ομως, χωρίς να αμφισβητώ την Λευκού, σκέφτομαι μήπως, ενώ οι τιμές είναι φυσιολογικές για εμένα, δεν είναι φυσιολογικές για εγκυμοσύνη, δηλαδή για ένα έμβρυο!!

Εσένα ποιος σου τα πρότεινε αυτά και πως σου τα τεκμηρίωσε?? Σε ρωτάω γιατί πρώτη φορά τα είδα στο σιτε του Κωνσταντίνειου ιδρύματος στον Τολιόπουλο και σε ένα σιτε εξωσωματικής Αθηνών και επειδή δεν μου βρίσκουν τίποτα οι γιατροί, έχω πάθει υστερία και νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Dada γεια σου

Γεια σου Μαρίνα,

Εγώ έμαθα από το γιατρό μου για τα Intralipids.

Βεβαια δεν υπάρχει απόδειξη ότι λειτουργεί αλλα το κάνουν. Τα Intralipids δεν έχουν παρενέργειες και είναι μια σχετικά φτηνή θεραπεία. Θα πληρώσω 50 ευρ κάθε φορα (σύνολο 4 φορες).

Μπορείς να τα βρείς και έξω σε φαρμακείο αλλα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι συσκευασία να πάρεις. Τα 100 ml είναι 3,5 ευρ περίπου. Συνήθως παίρνεις 500 ml κάθε φορα.

Αν το κέντρο δεν έχει αναισθησιολόγο μέσα, τότε πρέπει να πλήρωσης και αυτόν οποτε είναι περίπου 50 ευρ. Δεν γίνετε να σου το βάλει νοσοκόμα.

Ξέρω 4 κοπέλες (2 είναι φίλες μου) που είχαν και μηδενικές χοριακές και παλίνδρομες. Και οι 4 έκαναν τα Intralipids και είναι και οι 4 έγκυες.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η αν είναι τα Intralipids.

Εγώ θα τα κάνω προληπτικά.

Είναι και πιο φτηνά και εννοείτε πιο ακίνδυνα από τα εμβόλια.

Γεια σου Μαρίνα,

Εγώ έμαθα από το γιατρό μου για τα Intralipids.

Βεβαια δεν υπάρχει απόδειξη ότι λειτουργεί αλλα το κάνουν. Τα Intralipids δεν έχουν παρενέργειες και είναι μια σχετικά φτηνή θεραπεία. Θα πληρώσω 50 ευρ κάθε φορα (σύνολο 4 φορες).

Μπορείς να τα βρείς και έξω σε φαρμακείο αλλα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι συσκευασία να πάρεις. Τα 100 ml είναι 3,5 ευρ περίπου. Συνήθως παίρνεις 500 ml κάθε φορα.

Αν το κέντρο δεν έχει αναισθησιολόγο μέσα, τότε πρέπει να πλήρωσης και αυτόν οποτε είναι περίπου 50 ευρ. Δεν γίνετε να σου το βάλει νοσοκόμα.

Ξέρω 4 κοπέλες (2 είναι φίλες μου) που είχαν και μηδενικές χοριακές και παλίνδρομες. Και οι 4 έκαναν τα Intralipids και είναι και οι 4 έγκυες.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η αν είναι τα Intralipids.

Εγώ θα τα κάνω προληπτικά.

Είναι και πιο φτηνά και εννοείτε πιο ακίνδυνα από τα εμβόλια.

Πότε σου συνιστούν να τα κάνεις? Ο δικός μου αιματολόγος λέει 20 μέρες πριν την εμβρυομεταφορά ενώ ο εξωσωματικός 5-6.

Μαρίνα, αν τα ΝΚ σου είναι φυσιολογικά μην ασχολείσαι με intralipidis.

Πάντως είναι θεραπεία που αναπτύχθηκε στο Stanford νομίζω πολύ πρόσφατα.

Πότε σου συνιστούν να τα κάνεις? Ο δικός μου αιματολόγος λέει 20 μέρες πριν την εμβρυομεταφορά ενώ ο εξωσωματικός 5-6.

Μαρίνα, αν τα ΝΚ σου είναι φυσιολογικά μην ασχολείσαι με intralipidis.

Πάντως είναι θεραπεία που αναπτύχθηκε στο Stanford νομίζω πολύ πρόσφατα.

Την πρώτη φορα μεταξύ ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς. Προσωπικά θα την κάνω μια ημερα πριν την εμβρυομεταφορά.

Μετά αν η χοριακή είναι θετική άλλες 3 φορες (μια φορα το μηνα).

Εγώ δεν έχω κάνει την εξέταση για NK. Θα κάνω προληπτικά τα Intralipids.

Γενικά κάνουν καλο για το περιβάλλον της μήτρας.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Σου το προτείνει ο γυναικολόγος σου προληπτικά δηλαδή? Αν επιτρέπεται ποιος είναι? Σε μένα ανοσολόγος και αιματολόγος το δίνει για τα ΝΚ και μου ζήτησε και εξετάσεις χολυστερίνης προηγουμένως

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Σου το προτείνει ο γυναικολόγος σου προληπτικά δηλαδή? Αν επιτρέπεται ποιος είναι? Σε μένα ανοσολόγος και αιματολόγος το δίνει για τα ΝΚ και μου ζήτησε και εξετάσεις χολυστερίνης προηγουμένως

Εχεις πμ

Καλημερα! Αν οι τιμες σου στα ΝΚ ειναι φυσιολογικες, τοτε δεν θα εχει το εμβρυο προβλημα. Τα ΝΚ επιτιθονται στο εμβρυο οταν ειναι ανεβασμενα για να προστατευσουν εσενα. Και αν θυμαμαι καλα ειπε ο Δανηιλιδης οτι ειναι εντελως ακινδυνα τα εμβολια. Ετσι κ αλλιως μονο λεμφοκυτταρα σου συζυγου εχουν οχι φαρμακα.

Διαβαζα προχθες οτι το καπνισμα αποδυναμωνει το ανοσοποιητικο. Σκεφτηκα να τα αναβω 5-5 μηπως και γινει κατι χαχαχα.

• 1 month later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 80% ΕΙΧΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ.

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΗ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ

ΑΠ'ΟΛΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ!

8HiKp2.png

Καλησπερα!! ΛΙΝ διαφωνω. Απλα τα ΝΚ και η θρομβοφιλια, ειναι συνηθισμενα προβληματα, δεν ειναι οπως ο καρυοτυπος. Βρηκα πολλα ζευγαρια στο οικογενειακο μου περιβαλλον που εκαναν θεραπειες με τον Δανηιλιδη και τελικα εκαναν παιδια. Και οχι μονο με προβλημα στα ΝΚ, εγω αυτο εχω. Η κουμπαροι μας πχ, εμεινε εγκυος κ το μωρο πεθανε 5 μηνων στην κοιλια. Η κολλητη της ξαδερφης μου ειχε προβλημα με τα ΝΚ και μετα απο 2 αποβολες, εκανε 2 παιδια με τα εμβολια. Επισης, με καθε αποβολη, αυξανονται οι πιθανοτητες αποβολης σε επομενες κυησεις. Δεν θεωρω οτι ειμαι προκατειλημμενη, αλλα βαση αυτου που μου εβγαλε ο γιατρος και των πολλων περιπτωσεων που εμαθα, το πιστευω οτι βοηθαει.

Η γνώμη του γυναικολόγου Dr. Νικόλαου Ναούμ

«Είναι γεγονός ότι περίπου το 40% των γονιμοποιημένων ωαρίων χάνονται σε αυτόματες αποβολές, πριν καν μάθει η γυναίκα ότι είναι έγκυος! Ο τρόπος ζωής, τα παθολογικά συμπτώματα της γυναίκας, καθώς και το ιστορικό της μπορούν να συντελέσουν σε μία αποβολή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση δεύτερης εγκυμοσύνης μετά από αποβολή, η γυναίκα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική καθώς θα έχει ήδη βεβαρημένο ιστορικό και η κύηση θα θεωρείται αυτόματα υψηλού κινδύνου».

http://www.ananeosi.gr/index.php?page=3&content=133

Ισως να εχω αδικο και τα εμβολια ν μην κανουν τιποτα, αλλα δεν χανω κατι να δοκιμασω. Κ επισης νομιζω οτι ο Δανηιλιδης ειναι γιατρος, οχι Θεος. Μπορει ενω θα γινει η θεραπεια, η κυηση να αποτυχει για πολλους λογους.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ

ΑΠ'ΟΛΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ!

k

καλησπέρα! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου Καλή Ανάσταση σε όλες κι όλους, με υγεία και χαρά!

Να πω μόνο ότι κι εγώ επισκέφτηκα τον κ. Δανιηλίδη αλλά δεν μου βρήκε πρόβλημα με αντισώματα ή νκ και δεν μου πρότεινε εμβόλια. Οπότε δεν βρίσκει πάντα πρόβλημα.

Καλή τύχη και καλή ευκολία εύχομαι σε όλες μας!:D

γεια σας και απο μενα,

επισκευτηκα και εγω τον κυριο δανιηλιδη, χωρις να μπω σε λεπτομερειες, δεν ενθουσιαστηκα.

κοριτσια, θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα.

smamy, αν επιτρεπεται, τι σου προτεινε να κανεις? σου εδωσε καποια αγωγη? εμενα μου προτεινε να παιρνω salospir μερα παρα μερα για την θρομβοφιλια.

λυν, επειδη παρακολουθουσα το θεμα και γι'αυτο πηγα στον δανιηλιδη, θυμαμαι οτι ησουν ετοιμη να κανεις τα εμβολια. εγινε κατι και αλλαξες γνωμη? γιατι και εγω στην αρχη ηθελα να τα κανω. διαβαζωντας και ρωτωντας αλλους γιατρους, και διαφορες αποψεις στο forum, φοβηθηκα. και η λευκου μολις ανεφερα το ονομα δανιηλιδης, εκανε σαν σεληνιασμενη.

γεια σας και απο μενα,

επισκευτηκα και εγω τον κυριο δανιηλιδη, χωρις να μπω σε λεπτομερειες, δεν ενθουσιαστηκα.

κοριτσια, θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα.

smamy, αν επιτρεπεται, τι σου προτεινε να κανεις? σου εδωσε καποια αγωγη? εμενα μου προτεινε να παιρνω salospir μερα παρα μερα για την θρομβοφιλια.

λυν, επειδη παρακολουθουσα το θεμα και γι'αυτο πηγα στον δανιηλιδη, θυμαμαι οτι ησουν ετοιμη να κανεις τα εμβολια. εγινε κατι και αλλαξες γνωμη? γιατι και εγω στην αρχη ηθελα να τα κανω. διαβαζωντας και ρωτωντας αλλους γιατρους, και διαφορες αποψεις στο forum, φοβηθηκα. και η λευκου μολις ανεφερα το ονομα δανιηλιδης, εκανε σαν σεληνιασμενη.

Οντως στην αρχη ημουν ενθουσιασμενη επειδη βρηθηκε το προβλημα και οτι με τα εμβολια θα αποκτησω το πολυποθητο μωρακι μου αλλα, στην πορεια αλλαξα γνωμη ψαχνωντας και διαβαζοντας στο φορουμ διαφορες αποψεις οτι μπορει με τα εμβολια να αποκτησουμε καποιο προβλημα στην υγεια οπως πχ λευχαιμια, ΣΚΠ φοβηθηκα παρα πολυ.

μια γνωστη μου που εκανε τα εμβολια στο Δανιηλιδη ειχε αποβολη και απο αλλες μαρτηριες εδω στο φορουμ οτι δεν ειχαν επιτυχια.

Εσενα τι εξεταση εκανε κ σε ειπαι να περνεις σαλοσπιρ? και εμβολια?

8HiKp2.png

Μα πως να παθεις λευχαιμια?? Απο το αιμα του συζυγου?? Συν οτι εμενα πχ μου δωσε μεχρι 80% πιθανοτητες, οχι 100%..

Μα πως να παθεις λευχαιμια?? Απο το αιμα του συζυγου?? Συν οτι εμενα πχ μου δωσε μεχρι 80% πιθανοτητες, οχι 100%..

το ιδιο ποσοστο μου ειπαι και εμενα κανενας γιατρος δεν λεει για 100%

εσυ τα εχεις κανει τα εμβολια?

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...