Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πω πω...είσαι και εσύ ταλαιπωρημένη...εμένα ο Δανηιλίδης μόλις είδε το ιστορικό κτλ μου είπε κρίμα που δεν γνωριστήκαμε νωρίτερα γιατί είμαστε και εμείς ταλαιπωρημένοι....5.5 χρόνια παλεύουμε και εμείς και έχω 5 αποβολές....και άντε τώρα, και όχι τώρα κτλ...μήπως εχεις και εσύ πολυκυστικές?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Πω πω...είσαι και εσύ ταλαιπωρημένη...εμένα ο Δανηιλίδης μόλις είδε το ιστορικό κτλ μου είπε κρίμα που δεν γνωριστήκαμε νωρίτερα γιατί είμαστε και εμείς ταλαιπωρημένοι....5.5 χρόνια παλεύουμε και εμείς και έχω 5 αποβολές....και άντε τώρα, και όχι τώρα κτλ...μήπως εχεις και εσύ πολυκυστικές?

Οχι δεν εχω πολυκυστικιες.

Σκευτομαι οτι θα επρεπε απο πιο νωρις να πηγαινα σε ανοσολογο καλα που βρεθηκε ο γιατρος κ μας τον συστησε.

Πριν λιγο μιλησα με τον ιδιο τον κυριο Δανιηλιδη κ μου ειπαι να παρω μετα της πεντεμιση τη γραμματεα του.

Εισαι κ εσυ ταλαιπωρημενη ευχομαι απο δω και περα τα καλυτερα χωρις καμια αλλη ταλαιπωρεια.

Οταν μαθω θα σας πω τα νεα μου..

8HiKp2.png

Γιατί εγώ έχω και σκέφτομαι καμιά φορά μήπως είναι θέμα των πολυκυστικών...αλλά είπαμε, βγάζεις άκρη με τους γιατρούς; Ο ένας λέει οι πολυκ. δεν κάνουν αποβολές, ο άλλος λέει μπορεί να φταίνε αυτές, εμένα εντωμεταξύ παρατήρησα οτι η Lh είναι αυξημένη φουλ μόλις μείνω έγκυος-το είδα με τεστ ωορρηξίας που έκανα επίτηδες περίπου την 5η εβδομάδα στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες γιτί ακριβώς ψάχνοντας στο ίντερνετ για τις καθέξην αποβολές είδα οτι σε κέντρα εξωσωματικής έχουν πρωτόκολλα που εφαρμόζουν σε τέτοιες περιπτώσεις....-, ρωτάω τον έναν γυναικολόγο μου λέει παλιά το πιστεύαμε αυτό, τώρα όχι, ρωτάω τον άλλο μου λεει πρέπει να υπάρχουν και άλλες προυποθέσεις για να συμβεί αποβολή-δεν ξεκαθάρισε τι-, ρωτάω τον ενδοκρινολόγο μου και μου λέει οχι, μην ανησυχείς, δεν παίζει κάτι τέτοιο....τι να πω;; Βγάζεις άκρη με τους γιατρούς;;;;

Πάντως εσένα κατάλαβα ποιος είναι ο γιατρός σου στην Αθήνα γιατί μου τον ειχε συστήσει τον ίδιο και στην Αθήνα αλλά και με το ίδιο όνομα και στην θεσσαλονίκη.

Πάντως είναι και θέμα συγκοιριών να το πω; Εγώ είχα κάνει στην πρώτη αποβολή ένα πρώτο πακέτο-1000ευρώ- ανοσολογικές και δεν βρ'έθηκε κάτι...απλά δεν ήταν ολοκληρωμένο και στην 5η αποβολή πήγα στον Δανιηλίδη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ'' ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ 6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΚΛΑΙΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΗ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 2014 ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι ολοψυχα το 2014 να σου φερει το μωρακι που τοσο επιθυμεις! Ειδικα τωρα που βρεθηκε η αιτια ξεκινα δυναμικα χωρις κανενα αγχος κ θα δικαιωθεις!!

Μπράβο ΛΙΝ!! Μπράβο που το ψάχνεις, θα δικαιωθείς!!

Μήπως έχετε να συστήσετε καλόν ανοσολόγο στην Αθήνα, κορίτσια? Πιστεύω και γω ότι οι εξωσωματικές έχουν κάποιο λόγο που αποτυγχάνουν ειδικά όταν είναι επαναλαμβανόμενες οι προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα!!

Σου ευχομαι ολοψυχα το 2014 να σου φερει το μωρακι που τοσο επιθυμεις! Ειδικα τωρα που βρεθηκε η αιτια ξεκινα δυναμικα χωρις κανενα αγχος κ θα δικαιωθεις!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΣΟ ΛΑΚΤΑΡΩ Κ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ.

ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!

8HiKp2.png

Μπράβο ΛΙΝ!! Μπράβο που το ψάχνεις, θα δικαιωθείς!!

Μήπως έχετε να συστήσετε καλόν ανοσολόγο στην Αθήνα, κορίτσια? Πιστεύω και γω ότι οι εξωσωματικές έχουν κάποιο λόγο που αποτυγχάνουν ειδικά όταν είναι επαναλαμβανόμενες οι προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΛΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ ΣΤΟ ΛΟΚΟΥΣ ΜΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 11 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Π.... Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Κ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΔΩ Κ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ.

8HiKp2.png

ΛΙΝ σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Πιστεύω και γω ότι οι εξωσωματικοί αργούν για τους δικούς τους λόγους να συστήσουν κάποιον άλλης ειδικότητας με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία μας , την επιβάρυνση με φάρμακα και την οικονομική μας αφαίμαξη

Διαφημίσεις

ΛΙΝ σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Πιστεύω και γω ότι οι εξωσωματικοί αργούν για τους δικούς τους λόγους να συστήσουν κάποιον άλλης ειδικότητας με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία μας , την επιβάρυνση με φάρμακα και την οικονομική μας αφαίμαξη

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!

8HiKp2.png

Γεια σας!

Χάρηκα πολύ Λιν που δεν είστε σαν αδέρφια!!!! Σαν και μένα και εσύ, δεν έχεις αντισώματα, δημιουργείς αντισώματα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων! Αυτά τα εμβόλια έκανα και εγω! Σου είπε αλήθεια ποσοσστό επιτυχίας σε επόμενη προσπάθεια;; Γιατί εγώ δεν έιχα ρωτήσει...Η κατάτμηση του σπέρματος τι είναι; Δεν το ξέρω αυτό..

Γεια σας!

Χάρηκα πολύ Λιν που δεν είστε σαν αδέρφια!!!! Σαν και μένα και εσύ, δεν έχεις αντισώματα, δημιουργείς αντισώματα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων! Αυτά τα εμβόλια έκανα και εγω! Σου είπε αλήθεια ποσοσστό επιτυχίας σε επόμενη προσπάθεια;; Γιατί εγώ δεν έιχα ρωτήσει...Η κατάτμηση του σπέρματος τι είναι; Δεν το ξέρω αυτό..

KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

Επιτελους εμαθα τη φταιει ναι ευτυχος που Δεν ειμαστε σαν αδερφια.

Οχι δεν ρωτησα για ποσοστο επιτυχιας σε επομενη προσπαθεια εχω κ αλλα ερωτηματα λεω να τον παρω σημερα τηλεφωνο.

8HiKp2.png

Αρα πανω κατω το ιδιο θεματακι εχουμε και οι 3!! Miria στην Αθηνα εχω διαβασει πολυ καλα λογια για τον κ. Δρακακη στο νοσοκομειο Αλεξανδρα.

Εμενα ο κ. Δανηιλιδης μου ειπε για πιθανοτητεςοτι τωρα εχω 30% να ΜΗΝ αποβαλω και με τα εμβολια 75-80%.

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

Διαφημίσεις

Αρα πανω κατω το ιδιο θεματακι εχουμε και οι 3!! Miria στην Αθηνα εχω διαβασει πολυ καλα λογια για τον κ. Δρακακη στο νοσοκομειο Αλεξανδρα.

Εμενα ο κ. Δανηιλιδης μου ειπε για πιθανοτητεςοτι τωρα εχω 30% να ΜΗΝ αποβαλω και με τα εμβολια 75-80%.

O Δρακάκης είναι ανοσολόγος ή γυναικολόγος?

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΘΗΝΑ?

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΝΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.

Καλημερα. Ρωτησε καλυτερα σε καποιο μικροβιολογικο εργαστηροο. Εμεις στειλαμε θεσσαλονικη για εξεταση fragmentation κ σημερα πηραμε τα αποτελεσματα.

Καλημερα. Ρωτησε καλυτερα σε καποιο μικροβιολογικο εργαστηροο. Εμεις στειλαμε θεσσαλονικη για εξεταση fragmentation κ σημερα πηραμε τα αποτελεσματα.

Καλησπερα,

δηλ. το στειλατε με courier θεσσαλονικη σας το ειπαι ο κυριος Δανιηλιδης;

Εμενα μου ειπαν οτι δεν γινετε επειδη καταστρεφετε το σπερμα.

Τι να πω εχω μπερδευτη:confused:

Ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα που πηρατε.

8HiKp2.png

Καλησπερα,

δηλ. το στειλατε με courier θεσσαλονικη σας το ειπαι ο κυριος Δανιηλιδης;

Εμενα μου ειπαν οτι δεν γινετε επειδη καταστρεφετε το σπερμα.

Τι να πω εχω μπερδευτη:confused:

Ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα που πηρατε.

Πρεπει να εξεταστει ανα ωρα? Στο fragmentation βλεπεις το dna του σπερματος. Σπερμοδιαγραμμα θα κανουμε εδω που μενουμε γιατι πρεπει να εξεταστει απο τα πρωτα 20 λεπτα.

Ρωτησα μια μικροβιολογο που ξερει ιστορικο κ της εχω θαρρος, συνεννοηθηκε με θεσ/νικη κ ειδαμε οτι μπορουμε να στειλουμε το δειγμα. Η μικροβιολογος δηλαδη με ειδικη διαδικασια.

Πρεπει να εξεταστει ανα ωρα? Στο fragmentation βλεπεις το dna του σπερματος. Σπερμοδιαγραμμα θα κανουμε εδω που μενουμε γιατι πρεπει να εξεταστει απο τα πρωτα 20 λεπτα.

Ρωτησα μια μικροβιολογο που ξερει ιστορικο κ της εχω θαρρος, συνεννοηθηκε με θεσ/νικη κ ειδαμε οτι μπορουμε να στειλουμε το δειγμα. Η μικροβιολογος δηλαδη με ειδικη διαδικασια.

fragmentation ειναι η κατατμηση σπερματος που λεω το ιδιο ειναι αλλα, εχει πολλες ορολογιες.

Αν επιτρεπετε τι εννοεις με ειδικη διαδικασια?

& αλλη μια ερωτηση απο τη στιγμη που στειλατε το δειγμα σε ποσες ωρες η' μερες εφτασε θεσσαλονικη?

συγνωμη που σου κανω αδιακριτες ερωτησεις:oops: αν θελεις που απαντας

8HiKp2.png

fragmentation ειναι η κατατμηση σπερματος που λεω το ιδιο ειναι αλλα, εχει πολλες ορολογιες.

Αν επιτρεπετε τι εννοεις με ειδικη διαδικασια?

& αλλη μια ερωτηση απο τη στιγμη που στειλατε το δειγμα σε ποσες ωρες η' μερες εφτασε θεσσαλονικη?

συγνωμη που σου κανω αδιακριτες ερωτησεις:oops: αν θελεις που απαντας

Α δεν μου ειπε κανεις οτι αυτο σημαινει!!

Δεν ξερω εγω απλα το πηγα στην μικροβιολογο. Θελει ειδικη συσκευασια για να διατηρηθει. Την ιδια μερα εφτασε θεσσαλονικη και ειχαμε αποτελεσματα σε 10 εργασιμες. Για ολα συνεννοηθηκε η μικροβιολογος εγω απλα της πηγα το δειγμα. Δεν ειναι αδιακριτες οι ερωτησεις μην αγχωνεσαι!! Κι εγω τα ιδια θα ρωτουσα και οταν εμαθα τι προβλημα εχω ρωτουσα ολο τον κοσμο!! :-)

Α δεν μου ειπε κανεις οτι αυτο σημαινει!!

Δεν ξερω εγω απλα το πηγα στην μικροβιολογο. Θελει ειδικη συσκευασια για να διατηρηθει. Την ιδια μερα εφτασε θεσσαλονικη και ειχαμε αποτελεσματα σε 10 εργασιμες. Για ολα συνεννοηθηκε η μικροβιολογος εγω απλα της πηγα το δειγμα. Δεν ειναι αδιακριτες οι ερωτησεις μην αγχωνεσαι!! Κι εγω τα ιδια θα ρωτουσα και οταν εμαθα τι προβλημα εχω ρωτουσα ολο τον κοσμο!! :-)

μην νομιζεις και εγω απο το διαδυκτιο τα μαθαινω κ απο το φορουμ.

απο Αθηνα το εστειλες θεσσαλονικη κ σταλθηκε την ιδια μερα?

εγω μενω σε νησι κ μπορει να παιζει ρολο.

νομιζα οτι οπως γινετε το σπερμοδιαγραμμα κ μπαινει στο απλο κυπελακι που γινετε κ η καλλιεργεια ουρων.

σε ευχαριστω πολυ!!:-)

8HiKp2.png

μην νομιζεις και εγω απο το διαδυκτιο τα μαθαινω κ απο το φορουμ.

απο Αθηνα το εστειλες θεσσαλονικη κ σταλθηκε την ιδια μερα?

εγω μενω σε νησι κ μπορει να παιζει ρολο.

νομιζα οτι οπως γινετε το σπερμοδιαγραμμα κ μπαινει στο απλο κυπελακι που γινετε κ η καλλιεργεια ουρων.

σε ευχαριστω πολυ!!:-)

Μου τα ειχε εξηγησει κ ο γιατρος ολα πολυ καλα αλλα συνεχεια εψαχνα!!

Σε απλο κυπελακι τα βαλαμε εμεις, στο μικροβιολογικο τα συσκευασαν και τα εστειλαν. Το σπερμοδιαγραμμα ξεκινανε να μετρανε κινητικοτητα και τετοια απο το πρωτο 20λεπτο ενω αυτο δεν τους νοιαζει, δειχνει την δομη του σπερματος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...