Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

7o μηνας κ υπνος πουθενα!!!

Recommended Posts

καλημερα κ παλι..οχι απλα με ποναγε εχτες το βραδυ το ισχιο αλλα κ η λεκανη επισης..ποσο να αντεξεις μονο αριστερα κ τωρα υποφερω..ουφφ πραγματικα πολυ δυσκολο...με πηρε ο υπνος της πεντε το πρωι μετα απο πενηντα σβουρες κ ξυπνησα της 7 για τουαλετα.που να κοιμηθεις μετα;;κ καθομαι ξυπνια τοσες ωρες..τα νευρα μου πραγματικα..αντε να φτασουμε κ εμεις στον μηνα σου να γεννησουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουραγιο κοριστια..μεχρι τον 4 μηνα δεν μπορουσα να κοιμηθω ουτε στο πλαι ουτε ανασκελα μονο καθιστη γιατι εκανα εμμετουσ..μετα τον 4 κ μεχρι που γεννησα δεν μπορουσα να κουνηθω το μωρο ητα χαμηλα κ με ποναγε η λεκανη μου κ το υσχιο(οπως οταν πευτεισ απο τις σκαλεσ)..τωρα δεν κοιμαμε γιατι ξυπναει το μωρο 2 3 φορεσ το βραδυ..υπομονη καποια στιγμη θα κοιμηθουμε..

η αληθεια ειναι οτι ολα τα αντεχουμε αλλα πρεπει και εμεις καπου να γκρινιαξουμε!!!!!!!!τουλαχιστον να γεννησουμε.μπορει μετα να κοιμομαστε μονο για μια ωρα αλλα βρε παιδι μου θα κοιμομαστε!!!!τωρα δεν κοιμαμαι απλα χαλαρωνω και περιμενω να περασει η νυχτα....αρχισαν και οι συσπασεις και οταν χαλαρωνω απο το ποδι εχω τα πονακια....ολο γκρινια ειμαι το ξερω και συγνωμη βρε κοριτσια.:oops::oops:

ξερω ειναι λιγο εκνεβριστηκο να θεσ να κοιμηθεισ κ να μην μπορεισ κ ν΄΄ακουσ κ ενα ροχαλητο διπλα σου..αλλα απο την αλλη εμενα μου λειπει λιγο ηταν μια ωραια εμπηριακ με τα καλα κ με τα κακα..

καλησπερα κοριτσια..καλα δεν το συζητω υπνος καθολου αφου φοβαμαι μην πεσω κατω απ την αυπνια..σημερα που δεν κοιμηθηκα καθολου μονο μια ωριτσα το πρωι ειχα ζαλαδα κ ημουν χαλια..κατι σαν ιλιγγος..εγω δεν ξερω ανυπομονω να μπω στον μηνα μου..μαλλον λογω του οτι δεν εχω καλη εγκυμοσυνη κ εχω συσπασεις απο πολυ νωρις κ αγχωνομαι..δεν ξερω αν μετα που θα γεννησω θα λισμονω της στιγμες αυτες αλλα δεν νομιζω..οταν γεννησω με το καλο δεν με νοιαζδι ας με ξυπναει ο μπεμπουλης μου οσες φορες θελει τουλαχιστον δεν θα χω το αγχος μην γυρισω μπρουμητα κ το πλακωσω η να μν γυρισω ανασκελα γιατι δεν αιματονεται σωστα η ολα αυτα..εστω μιση ωριτσα θα βρω γωνια να κοιμηθω..ενω τωρα ειναι μαρτυριο..μια σε ποναει η λεκανη μια το ποδι μια συσπασεις..εεε πρεπει κ εμεισ να γκρινιαξουμε λογικο ειναι..

Διαφημίσεις

κορίτσια σας διαβαζω και γελαω :D (με την καλη εννοια)

ακριβως κι εγω αυτά ελεγα όταν ημουν τεζα με τις συσπασεις.

ελεγα να βγει κι ότι θελει ας κανει. μονο να ηρεμησει το σωμα μου.

και τωρα (που η μικρη είναι σχεδόν 5 μηνων, κι εγω 5 επιπλέον μηνες ρακος)

λεω εγκυμοσυνη και παλι εγκυμοσυνη !!!!!!!!!

οσο δυσκολο κι αν είναι, απολαυστε τις κοιλίτσες σας γιατι μετα θα σας λειπουν;)

επισης mpou επειδή διαβασα και τα αλλα θεματα που εχεις ανοιξει, ηθελα να σου πω μηπως το παρακάνεις με την ακινησια? ποσο συχνα και ποσο εντονα εχεις συσπασεις? σου ειπε δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΗ ακινησια σε σημειο να παθαινεις μούδιασμα ??? θα παθεις αγκιλωση κοπελα μου. ο καρδοτοκογραφος εδειξε τοσο σοβαρες συσπασεις?

δεν θελω να παρεξηγηθώ ότι το παιζω ειδικος απλα στεναχωριέμαι να βασανίζεσαι τοσο πολύ. επειδή κι εγω ειχα συσπασεις και μαλιστα παρα πολύ σοβαρης μορφης αλλα δεν ημουν και τοσο πια περιορισμενη.

δες το λιγο πιο καλα το θεμα σου κανε ότι είναι απαραιτητο αλλα χωρις υπερβολή. συγνωμη κι ολας για το θαρρος. ως ομοιοπαθουσα μιλαω.

καλες γεννες σε ολες σας :-) και με το καλο τα μωράκια σας.

Mpou νομίζω ότι η Iris έχει δίκιο, στο έγραψα κι αλλού μη φοβάσαι να δεις άλλο γιατρό, να πάρεις κι άλλη γνώμη. Πραγματικά κι εγώ δεν ήμουν τόσο ακίνητη.

Πάντως κορίτσια εγώ που έφτασα στο τέλος έχω πανικοβληθεί με το θέμα του τοκετού (πότε, πώς, θα τα καταφέρω κτλ) και προτιμώ την κοιλίτσα μου, τον πόνο παρά το άγνωστο της γέννας χα χα χα!!! Πάντα με κάτι πρέπει να αγωνόμαστε έτσι????

πηγα σε αλλον γιατρο τελικα σημερα κ με εβαλε σε καρδιοτοκογραφο..μου ειπε οτι κανω συσπασεις ωδινες εγω πετρωματα νιωθω αρκετα την μια μερα λιγοτερα την αλλη..δεν ξερω οτι εχω πανικοβλιθει εχω πανικοβλιθει πολυ το μονο που κανω ειναι υπομονη κ προσπαθω να μν εχω αγχος..περνω τα φαρμακακια μου κ την βγαζω στο κρεβατι..οντως αγκιλοσει μπορει κ να παθω ισως κ οταν γεννησω να χρειαζομαι φυσικοθεραπευτη αλλα κ τι να κανω;;μετραω εβδομαδες σαν τους φανταρους..μεχρι στιγμης δεν αγχωνομαι καθολου για την γεννα μπορει οταν φτασω στον μηνα μου που πλεον δεν θα με νοιαζουν οι συσπασεις να αγχωθω αλλα τωρα αγχωνομαι γιαυτες της κωλο συσπασεις που αν αρχισουν δεν σταματανε μεχρι να γεννησεις..πολυ ζορι...δεν ξερω πραγματικα πιστευω οτι θα ηρεμησω με το που θα γεννησω κ ας με ξυπναει ο μπεμπης τουλαχιστον.δεν θα εχω το αγχος με της συσπασεις..τι να πω δεν ξερω ισως μετα να σκεφτομαι κ εγω την ωραια μου κοιλιτσα αλλα τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι να καταφερω να μπω στον μηνα μου..ξερω το εχω παρακανει με την ακινησια αλλα εβαλα πεισμα κ θα τα καταφερω..αντε μεχρι τον ιανουαριο ειναι ολα..μετα τελιωνουν..υπομονη κ παλι υπομονη...

μου ειπε απλα οντως θα περιορισεις της δραστηριοτητες σου..εγω το παρακανω λιγακι παρα πανω λογω αγχους κ φοβου..σιγουρα κανω κακο στον εαυτο μου κ στην ψυχολογια μου αλλα φοβαμαι γαμωτο..

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι θα μου λειψει η μικρη με τς τουμπες της.αλλα ο πονος στα ισχια ειναι ανυποφορος.κλειδωνουν τα νευρα και δεν μπορω ουτε να σηκωθω απο το κρεββατι.αυτα θελω να γλιτωσω με τη γεννα.ειχα τελεια εγκυμοσυνη.πηρα μονο 9 κιλα η μικρη ειναι υπεροχη.επρεπε κατι να μου τα χαλασει...ευτυχως πλησιαζει η στιγμη!!!

εγω τωρα στον 7ο τρια κιλα εχω παρει κ βρισκομαι κ σε ακινησια..ολα αναποδα χαχα..εχτες βγηκαν οι αιματολογικες εξετασεις κ ειχα χαμηλο ζακχαρο..οτι να ναι τουλαχιστον δεν εχω υψηλο να τρεχω κ για αλλα..μην αγχωνεσαι με την λεκανη θα σ περασει..τωρα που εφτασες κ στον μηνα σου δεν ειναι τιποτα μετρα μερουλες..τι να πω κ εγω η καημενη που βρισκομαι σε ακινησια κ με ποναει ολο μου το κορμι;;κ εχω μπροστα μου ενα μιση μηνα για να μπω στον μηνα μου ελπιζω να αντεξω...με το καλο σου ευχομαι κ ευχομαι οσα παιδακια κ να κανεις να εχεις τελειες εγκυμοσυνες κ παλι.αντε με το καλο να φτασω κ εγω στην θεση σου να μετραω μερες να γεννησω..

καλημερα κοριτσια..επανερχομαι στις αυπνιες μου.μια η τουαλετα συνεχεια μια τα φαρμακα που πρεπει να σηκωνομαι να περνω..κ το χειροτερο δεν βολευομαι κ πουθενα . .εχω πιαστει ολοκληρη..ουφφ τα νευρα μου κ σημερα..αντε να ξημερωσει κ αυτην η μερα..εχω καταντηση σβουρα...:mad::-x

καλημερα κοριτσια..επανερχομαι στις αυπνιες μου.μια η τουαλετα συνεχεια μια τα φαρμακα που πρεπει να σηκωνομαι να περνω..κ το χειροτερο δεν βολευομαι κ πουθενα . .εχω πιαστει ολοκληρη..ουφφ τα νευρα μου κ σημερα..αντε να ξημερωσει κ αυτην η μερα..εχω καταντηση σβουρα...:mad::-x

Εγώ πάντως μέχρι τον 7ο χρειαζόμουν περίπου 6 μαξιλάρια για να βολευτώ και να κοιμηθώ. Μετά μετακομίσαμε σε ιδιόκτητο σπίτι και μια από τις επενδύσεις μας ήταν νέα κρεβατοκάμαρα με στρώμα των 1600€. Μάλιστα κορόιδευα τον άντρα μου επειδή λόγω δισκοκήλης έψαχνε πολύ καιρό ποιο θα πάρουμε και δε θα το πιστέψεις... Ακόμα και τώρα που είμαι 39 εβδομάδων και ζορίζομαι πάααρα πολύ, κοιμάμαι σαν πουλάκι με ένα μαξιλάρι. :P

καλημερα!!!οπως βλεπεται αλλη μια μερα αυπνη..σημερα με επιασε κ το νεφρο κ με χτυπαει στο δεξι ποδι οποτε ουτε ανασκελα μπορω να γυρισω..τα νευρα μου δεν ξερω τι να κανω.να εχεις τα δικα σου κ να εχεις κ τον αγαπημενο σου αντρουλη να ροχαλιζει..ουφ αντε να ξημερωσει...:(

Διαφημίσεις

καλημερα!!σημερα οι αυπνιες συνοδευονται παλι με πονο..με επιασε παλι κολικο νεφρου..παει δεν θα την παλεψω αλλο.εχω απελπιστει..μου ερχεται να βαλω τα κλαματα πραγματικα δεν αντεχω αλλο... :(:(

Καλημερα mpou! Μην απελπιζεσαι σε παρακαλω! Τις αυπνιες που περιγραφεις τις ειχα μεχρι 31 εβδομαδων. Μια η τουαλετα, μια οι πονοι, μια ο μπεμπης που χτυπιοταν ολη νυχτα και οταν ξυπνουσα το ματι μετα γαριδα, δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα. Ενιωθα οτι θα καταρρευσω και τα νευρα μου καγκελο. Τωρα ειμαι 33 εβδομαδων και κοιμαμαι επιτελους! Ξερω οτι δε θα κρατησει για πολυ, αλλα θα το ευχαριστηθω για οσο παει. Πιστευω πως καποια στιγμη ο οργανισμος σου θα σε βαλει απλα για νανι απο την εξαντληση!:D Εμενα εδω και 4-5 μερες με ποναει η μεση μου σαν πονοι περιοδου και εξαπλωνεται στα ποδια. Ειναι συσπασεις;

καλημερα!!δεν με πειραζει η αυπνια πλεον την συνηθησα το θεμα ειναι οτι παθαινω κολικο νεφρου διοτι η μητρα το πιεζει σε σημειο να πεθαινω απ τον πονο..πρεπει συνεχεια να εχω το νεφρο γεματο απο νερο..αυτο ομως δεν γινεται συνεχεια γιατι το βραδυ σηκωνομαι ανα μισαωρο..ο μπεμπης μου αρεσει που γυρω φερνει δεν με ενοχλει καθολου..με ενοχλει ποιο πολυ που πρεπει να ειμαι μονιμος στο αριστερο πλευρο γιατι δεξια με πιανει κολικος κ ανασκελα το ιδιο παλι συν που κανω συσπασεις..κ ετσι πιανομαι οοοολο το βραδυ...μακαρι να περασει ο καιρος να κοιμηθω λιγακι..ναι αν ειναι σαν πονακια περιοδου ειναι οι λεγομενες σπαστικες συσπασεις...καλυτερα παρε κ τον γιατρο σου να σου δωσει κατι να της ελλατωσεις μεχρι τον μηνα σου..εγω της εχω απ τον πεμπτο...

πολυ πολυ καλημερα σας!!βλεπετε παλι το ματι γαριδα!!κ ο συζηγος βαραει κομπρεσερ κ σημερα!!ουφ!!σημερα με επιασε κ η μεση μου!!πειναω κιολας οτι να ναι 5 μιση το πρωι..κατι μαλλον θα σηκωθω να τσιμπησω δεν παλευεται!!ουφ να δω ποτε θα κοιμηθω σαν ανθρωπος εστω μια φορα...

αν σου πω οτι δεν εχω προβλημα;;πραγματικα κοπελα μου πιστευω να ειναι καλυτερα οταν γεννησω τουλαχιστον θα εχω τον μπομπιρα να με ξυπναει κ οχι το νεφρο η το εντερο η την μεση η την τουαλετα!!εχω απελπιστει...πραγματικα...κ τωρα που μου λενε κοιμησου που μπορεις γιατι αργοτερα θα σερνεσε προσπαθω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω..πιανομαι,,μετα με πιανουν τα νευρα μου,,μετα εχω τον αντρουλη μου που ροχαλιζει κ τρελαινομαι ακομα ποιο πολυ(αν κ δεν φταει συτος που φερνω εγω σβουρες)κ με πιανουν τα ψυχολογικα μου..κανω υπομονη τι αλλο!!!

αν σου πω οτι δεν εχω προβλημα;;πραγματικα κοπελα μου πιστευω να ειναι καλυτερα οταν γεννησω τουλαχιστον θα εχω τον μπομπιρα να με ξυπναει κ οχι το νεφρο η το εντερο η την μεση η την τουαλετα!!εχω απελπιστει...πραγματικα...κ τωρα που μου λενε κοιμησου που μπορεις γιατι αργοτερα θα σερνεσε προσπαθω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω..πιανομαι,,μετα με πιανουν τα νευρα μου,,μετα εχω τον αντρουλη μου που ροχαλιζει κ τρελαινομαι ακομα ποιο πολυ(αν κ δεν φταει συτος που φερνω εγω σβουρες)κ με πιανουν τα ψυχολογικα μου..κανω υπομονη τι αλλο!!!

εχοντας περασει τη φαση σου το μονο που λεω ειναι υπομονη και πραγματικα κι εγω αυτο ελεγα καλυτερα να με ξυπναει το παιδι παρα να ειμαι καθηλωμενη στο κρεβατι και αυτο νιωθω ακομα. Τα χριστουγεννα εβαλα τον αντρα μου να στολισει δεντρο κι εγω του εδινα τα στολιδια, ανημερα πηγαμε στην αδερφη μου παρολο το απαγορευτικο του γιατρου. Ξαπλωσα ελαφρως το καθισμα του αυτοκινητου και μετα πηγα στο σπιτι της αδερφης μου κι ξαπλωσα στον καναπε. Αλλα και μονο οτι ντυθηκα και βγηκα και ημουν με κοσμο αλλαξε η ψυχολογια μου. Πραγματικα με ειχε κουρασει η μικρη αυτη εξοδος γιατι ειχα πολλες συσπασεις αλλα μου ανεβασε την ψυχολογια. Εγω ειχα και προβλημα με τον τραχηλο, τον ειχαν επηρεασει πολυ γι αυτο και δεν με αφηνε ο γιατρος. Καθε πρωι ομως εβαζα φορμα και ξαπλωνα στον καναπε. Στο κρεβατι πηγαινα μονο βραδυ και πυτζαμες φοραγα μονο βραδυ. Αφου δεν εχεις θεμα με τον τραχηλο να βγαινεις για λιγο στο μπαλκονι, ο φρεσκος αερας σε κανει να νιωθεις διαφορετικα. Ενα γευμα να το τρως στο τραπεζι, εγω το εκανα αυτο που κανονικα για τη δικη μου περιπτωση δεν ηταν το ιδανικοτερο. Εσυ ομως μπορεις να τα κανεις αυτα. Εκανα και μια βολτα τη μερα μεσα στο σπιτι. Μη φανταστεις τρελα πραγματα, για 2 λεπτα αλλα ξεπιανομουνα. Κι εγω επρεπε να ειμαι μονο στην αριστερη πλευρα κι ακομα θυμαμαι τις σουβλιες στο γοφο απο το πιασιμο. Χιλιες φορες προτιμω ακομα να ξενυχταω για το παιδι παρα για την εγκυμοσυνη. Βρες ομως τροπους να περνας την ωρα σου ευχαριστα. Διαβασε βιβλια, λυσε σταυρολεξα, παρε Nova αν μπορεις, εχει ωραια προγραμματα. Μη βλεπεις τον καιρο να μην περναει, δες οτι σε λιγες εβδομαδες πρεπει να εισαι ετοιμη να υποδεχτεις το παιδακι σου, φτιαξτε του το δωματιο

απλα πλεον εχω φοβηθει κ απογοητευτει..φοβαμαι πως αμα σηκωθω κ παω εστω μεχρι τον καναπε οτι κατι θα μου συμβει..δεν θελω να βγαινω ουτε απ το δωματιο πλεον..μονο για τουαλετα κ επανερχομαι παλι..ασε που δεν βολευομαι που-θε-να!!!μου φταινε ολα..πραγματικα περιμενω να φτασω στον μηνα μου για να σηκωνομαι..εχω πεσει πολυ ψυχολογικα η ακινησια πλεον με κουρασε παρα πολυ..δεν θα με νοιαζει αν θα ξενυχταω με τον μπεμπη τουλαχιστον θα σηκωνομαι κ δεν θα ειμαι αγκαλια με το μαξιλαρι οπωσ τωρα..κ εγω εχτες εβαλα τον αντρα μου κ επλυνε τα ρουχα του μπεμπη κ τα τοποθετησε κ εγω ειχα σκασει..γιατι ν μην μπορω να το κανω εγω αυτο;;κ ο αντρας μου θα στολισει δεν εχω ορεξη ουτε κ γιαυτο...καλα το αριστερο πολυ ειναι πλεον μουδιασμενο κ κατακοκκινο κ υποφερω κ εγω στον γοφο μου..η ειρωνια ξερεις ποια ειναι?οτι η τηλεοραση ειναι απ τα δεξια κ εγω δν μπορω να γυρισω κ απλα βλεπω εναν τοιχο..οπως κ να βαλω το κρεβατι η τηλεοραση θα ειναι αναποδα..αφου μου ειπε ο αντρας μου να μου την βαλει στο κρεβατι..χαχα αλλα δεν θελω...κ ταμπλετ μου πηρε να ασχολουμε αλλα δεν με βολευει..εχω απογοητευτη...θελω να μπω στον μηνα μου επιτελους!!!ενας μηνας εομεινε απο σημερα!!!κ θελω να πανε ολα καλα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...