Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

7o μηνας κ υπνος πουθενα!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλο μου εγω σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη εχω μεγαλη δυσκολια στον υπνο!!!! Φευγω απο το κρεβατι παω στον καναπε.... Τη μια με παιρνει ο υπνος καθιστη την αλλη ξαπλωμενη....

Με βοηθαει στο να ξανακοιμηθω το χαμομηλι με λιγο μελι ή λιγο γαλα....

καλημερα κοριτσια..υπαρχει καμια μανουλα που να υποφερει απο αυπνιες;;εγω δεν βολευομαι πουθενα σε σημειο να καθομαι ολη μερα ξυπνια...:(

κι εγω ακριβως το ιδιο !! και αν καταφερω να κοιμηθω ξυπναω κατα τις 5 με απιστευτες καουρες και δεν ξανακοιμαμαι !! δραμμα !

εγω επειδη βρισκομαι σε ακινησια λογω συσπασεων δυστυχως δεν μπορω να σηκωθω ουτε μεχρι τον καναπε κ την βγαζω στο κρεβατι φερνοντας σβουρες..πλεον δεν βολευομαι πουθενα με πιανουν τα νευρα μου..να κοιμαμαι τησ 2,3 κ να σηκωνομαι 6 σαν να εχω κοιμηθει καμια 25αρια ωρες..το ματι γαριδα...πολυ δυσκολο να νυσταζεις κ να μν βολευεσαι...

Διαφημίσεις

μα δεν μπορω να κοιμηθω πραγματικα..ασ κουραστω μετα δεν με νοιαζει αρκει να τελ ολο αυτο θελω επιτελους να φτασω στον μηνα μου νομιζω οτι αρχιζω κ καταρρεω σιγα σιγα..εχω ξεχασει κ αφησει τον εαυτο μου ειναι το τελευταιο που κοιταω τωρα απλα απορω τι στραβο εκανα κ βρισκομαι σε ακινησια μια τοσο σημαντικη στιγμη της ζωης μου..ουφ..

μα δεν μπορω να κοιμηθω πραγματικα..ασ κουραστω μετα δεν με νοιαζει αρκει να τελ ολο αυτο θελω επιτελους να φτασω στον μηνα μου νομιζω οτι αρχιζω κ καταρρεω σιγα σιγα..εχω ξεχασει κ αφησει τον εαυτο μου ειναι το τελευταιο που κοιταω τωρα απλα απορω τι στραβο εκανα κ βρισκομαι σε ακινησια μια τοσο σημαντικη στιγμη της ζωης μου..ουφ..

κι εγω τα σκεφτομουνα ολα αυτα. ειχα πεσει πολυ ψυχολογικα. Φανατσαου ηθελαν οι δικοι μου να φτιαξουν το παιδικο δωματιο και δεν τους αφηνα. Την κουνια την εφεραν κρυφα και την εβαλα στην αποθηκη. Δεν ψωνισα ενα ρουχαλακι για το παιδι μου. Με το που εμαθα οτι ημουν εγκυος εκατσα ενα μηνα στο κρεβατι απο τους εμετους, ελεγα δεν μπορει να ειναι αυτο εγκυμοσυνη κατι αλλο εχω. Αφου καταφερα και σηκωθηκα, πηγα 15 μερες στη δουλεια κι εκατσα αλλες τοσες γιατι ειχα λιγο αιμα, σηκωθηκα για μια βδομαδα και εκατσα 15 παλι γιατι ειχα αιμα και μετα κρεβατωθηκα μεχρι που γεννησα, αρα ορθια ημουν 3 βδομαδες. Θυμαμαι επειδη κοιμομουνα κυριως στο αρισρεο πλευρο με ποναγε ο γοφος μου τοσο πολυ που ξυπναγα και νομιζα οτι με ειχαν καρφωσει με μαχαιρι αλλα οταν ειδα τη φατσουλα του ειπα χαλαλι. Δεν μπορω να πω οτι ξεχασα οσα περασα αλλα μ εχει αποζημιωσει

οντως πιστευω οσα περνας δεν τα ξεχνας ειναι μια αναμνηση..αλλα οντως κ εγω οταν δω την φατσουλα μου θα πω οντως αξιζε τον κοπο..εμενα τωρα με εχει πεθανει η μεση μου αφου με χτυπαει στο ποδι μια η ακινησια μια η υγρασια ολα αυτα μαζι.εγω πλεον την αριστερη πλευρα δεν την νιωθω ειναι συνεχεια μουδιασμενη κ οταν γυρναω λιγο νιωθω οτι μου βαζουν βελονες...

Διαφημίσεις

καλημερα!!εγω ειμαι πλεον στον μηνα μου αλλα οι πονοι στη μεση και τα ποδια δε με αφηνουν ολη μερα.και οχι μονο αυτο αλλα πρεπει να δουλεψω μεχρι τελευταια στιγμη γιατι με προσελαβαν 7 μηνων εγκυο και δε θελω να τους κρεμασω....ποναω παρα πολυ και περπαταω πιασμενη τοιχο τοιχο.....

καλημερα κ παλι..αν πονας πρεπει καλυτερα να ξεκουραστεις..εγω μολις γυρισα απ τον γιατρο μου με φρικτους πονους μεσης ποδιου κ εχω κολικο νεφρου..εκανα κ εμετο ας τα χαλια ειμαι μαλλον θα μπω με εισαγωγη μεσ στο νοσοκομειο..ας τα σκατα θελω κ εγω να μπω στον μηνα μου....

πωπω ταλαιπωρια κ αυτη για σενα....ευτυχως η δουλεια μου ειναι σε γραφειο πολυ ηρεμη και δεν με κουραζει.αυτο που με ταλαιπωρει ειναι η οδηγηση.επισης με βολευει να καθομαι και οχι να ξαπλωνω.ολοκληρη επιχειρηση ειναι η αλλαγη πλευρου τη νυχτα.ο αντρας μου εχει βαρεθει να με ακουει να βογκαω!!!!!!!!αφου ανησυχω μηπως δεν καταλαβω τις συσπασεις γαιτι λενε οτι ξεκινανε με πονους στη μεση κ εγω ποναω στη μεση ολη μερα εδω και δυο εβδομαδες....με πιεζει ειπε ο γιατρος η μπεμπα μου στα νευρα και δυστυχως η μονη λυση ειναι μια...να βγει!!!!

Διαφημίσεις

ταλαιπωρια ας τα να πανε..ειμαι κ σε ακινησια λογω συσπασεων εχω κ ενα βουλωμενο αυτι με ωτιτιδα ειμαι χαλια...υποφερω απ τον πονο δεξια δεν μπορω να γυρισω γιστι ειναι το νεφρο ανασκελα υποφερω μονο αριστερα μπορω αλλα ποσο πιανομαι συνεχεια απ την μια πλευρα..κ εμενα ο μπεμπης μου χτυπαει το νεφρο γιαυτο ολα αυτα. ο πονος ομως δεν αντεχεται..αν πατησεις στο google για τον κολικο νεφρου οι γιατροι το ονομαζουν σαν πονοι γεννας τοσο πονο εχει...δυστυχως...κ μαλλον θα παω νοσοκομειο γιστι απ τον γιατρο μου δεν βλεπω προκοπη..ανευθυνος καταντησε εντελως..

ευτυχως ο γιατρος μου ειναι απιθανος!!!!με εχει βοηθησει πολυ.σημερα τον πηρα γιατι ο πονος εγινε ανυποφορος το μεσημερι και η λυση που βρηκαμε ειναι η μαγκουρα!!!!!ναι μη γελας κ ομως μου ειπε να παρω η μαγκουριτσα η πατεριτσα για να με βοηθησει να στηριζομαι.προσπαθησα να κοιμηθω το μεσημερι αλλα με το αγχος και τον πονο δεν καταφερα τιποτα.:oops: και τωρα ειμαι παλι για δουλεια...μεχρι το βραδυ.

πω πω μεχρι το βραδυ ε;;δεν πειραζει τουλαχιστον εισαι στον μηνα σου κ θα γεννησεις κ θα ηρεμησεις σου ευχομαι να πανε ολα καλα..δεν ειναι κακια η μαγκουριτσα αν σε βοηθαει γιατι οχι;εγω σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο ισως ειναι λιγο αργα που το σκεφτηκα αλλα δεν γινεται μαλλον αλλιως..πχ με εχει σε ακινησια τωρα ενα μηνα και λογω συσπασεων αλλα στον καρδιοτοκογραφο δεν ειπε να με βαλει να δει αν οντως ειναι πολλες κ χρειαζεται κρεβατι..μου δημιουργησε προβλημα φοβαμαι να μετακινηθω στο σπιτι μου εχω μουδιασει ολοκληρη..σημερα που πηγα απο εκει δεν μπορουσα να περπατησω καν..δεν αισθανομαι τα ποδια μου..δεν ξερω τι θα κανω πραγματικα..πολυ δυσκολη η ακινησια κοριτσια..μεγαλο ζορι..αρκει να πανε ολα καλα γιατι μια το ενα μια το αλλο..

το σημαντικο στον γυναικολογο ειναι να του εχεις εμπιστοσυνη και να σε κανει να νοιωθεις ασφαλεια.δεν ξερω αν ειναι σωστο να αλλαζεις γιατρο σε προχωρημενη εγκυμοσυνη αλλα μηπως να ρωτουσες για μια δευτερη γνωμη???παντως να σκεφτεσαι το μπεμπακι σου και πως σημασια εχει πανω απο ολα να βγει γερο και δυνατο.κανε υπομονη και πλησιαζει ο καιρος.τον γεναρη δε μπαινεις στο μηνα σου????πλησιαζει...

οντως ειναι.λιγο δυσκολο να αλλα ξω γιατρο το σκεφτομαι κ δεν ξερω τι να κανω..ναι τον ιανουαριο μπαινω στον μηνα μου αν περασει κ ο δεκεμβρης δεν εχω προβλημα μετα μεχρι της 19 ιανουαριου περναει ο καιρος...αρκει να πανε ολα καλα εχω κατα αγχωθει..μονο το παιδακι μου σκεφτομαι να βγει στην ωρα του γερο κ δυνατο..αυτο θελω να περασει κ ο δεκεμβρης κ μετα θα σηκωνομαι..πιστευω θα περασει τι θα κανει...

παλι τα ιδια..δεν μπορω να βολευτω πουθενα..ενω νυσταζω δεν μπορω...εχω πιαστει απ την αριστερη πλευρα κ ανασκελα δεν μπορω να κατσω..με πεθαινουν τα ποδια μου..ουφφ δεν αντεχω αλλο...εχω κ της καουρες...ουφφ θελω να κοιμηθωωωω...:(:(

η χειροτερη βραδια ηταν αυτη που περασε..:-(ο πονος στα ισχια ανυποφορος.καθε φορα που βολευομουν ξυπνουσα για τουαλετα και αντε παλι απο την αρχη...προτελευταια μερα στη δουλεια σημερα και δεν μπορω να καθισω στην καρεκλα.ποναω παρα παρα παρα πολυ..και δυο μερες πριν αρχισαν και οι πρωτες συσπασεις....ουφφφφ!!!ποτε θα βγει?????

η χειροτερη βραδια ηταν αυτη που περασε..:-(ο πονος στα ισχια ανυποφορος.καθε φορα που βολευομουν ξυπνουσα για τουαλετα και αντε παλι απο την αρχη...προτελευταια μερα στη δουλεια σημερα και δεν μπορω να καθισω στην καρεκλα.ποναω παρα παρα παρα πολυ..και δυο μερες πριν αρχισαν και οι πρωτες συσπασεις....ουφφφφ!!!ποτε θα βγει?????

Καλημερααα!!!βλεπω ολες ειχαμε τα θεματακια μας με τον υπνο χθες.εσυ κοντευεις ομως.με το καλο η μπεμπουλα σου.αν θυμαμαι καλα.οταν τα παρουμε αγκαλια ολα θα ξεχαστουν.ΥΠΟΜΟΝΗ.:-P

καλημερα.αυτο μου λενε ολοι και ελπιζω να εχουν δικιο..περιμενω πως και πως.εχω μπει στο μηνα μου και ναι ειναι μπεμπα.στις 10/12 εχω και ψηλαφηση.περιμενω να μου πει οτι εισαι ετοιμη μεινε..το ωραιοτερο δωρο θα ειναι!!!!!!