Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

27 εβδομαδων και πονακια περιοδου!!help!!

Recommended Posts

εγω πριν που ειχα ραμτεβου με τον γιατρο μου κ τον ρωτησα μου ειπε οτι το εκαναν ανακλιση κ δεν εβγαλαν κατι αλλο μονο αν βρει ορο για να μου βαλει δεν θα ηξερε αν εχει βγει σε ενεση;;κ σε ολα τα φαρμακεια που ρωτησε ο αντρας μου του ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι..επιτηδες το κανουν για προωρους τοκετους;;;

Δεν ξερω επιπλεον πληροφοριες γιαυτο στο πρωτο μου μηνυμα εγραψα "προωθουν" αυτοι ξερουν το ποτε αλλα και τον λογο της ανακλισης...

Παντως η επιτροπη prac ηταν κατηγορηματικη υπερ της ανακλισης των χαπιων διοτι τα οφελη δεν αντισταθμιζουν τους κινδυνους, εν ολιγοις δεν νομιζω να μην βρουν αμεσα να το αντικαταστησουν αν δεν τον εχουν κανει ηδη...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

δεν το αντικατεστησαν δυστυχως με κανενα παρομοιο χαπι..πιστευω αν υπηρχε δεν θα μου ελεγε ο γιατρος να μου βαλει ορο..δεν ξερω ποσο καιρο τα εχουν σταματησει παντως τα περνω απ τον πεμπτο κ μπαινω στον εβδομο κ δεν εχουν βγαλει κατι..θα ρωτησω κ το γιατρο γιαυτο το ενεσιμο που μου ειπες ισως δεν το γνωριζει..

Μακαρι να υπαρχει κατι, είναι επικίνδυνο να εχεις συσπασεις και να μην παιρνεις φαρμακο. Εγω ειχα παρα πολλές δεν θα εβγαζα εγκυμοσύνη χωρις αυτα κι ας ειχα ταχυκαρδιες. Δε νομίζω να το αφησουν ετσι

οταν εννοεις ενεσημο σκευασμα κατι σαν τον ορο η απλα ενεση;;δεν το ηξερα αυτο αλλα δεν θα μ ελεγε κατι κ ο γιατροςς;εμενα στην αρχη μου εφερναν ταχυκαρδια τωρα οχι..

Καλημερα!!!!!ψαχνεις ακομα για yutopar?τα περνω και εγω και μαλλον ο φαρμακοποιος μου μου εχει βρει 2.αν θες στειλε πμ με διευθυνση σε περιπτωση που μου τα βρηκε να σου στειλω το 1.

Διαφημίσεις

καλημερα σας...ναι ψαχνω ακομα εδω στην πολη μου δεν δινει κανενα φαρμακειο μαλλον δεν εχουν για να δωσουν..

καλημερα μπου ! πατα πανω στο ονομα της κοπελας και πηγαινε εκει που λεει αποστολη προσωπικου μυνηματος !!

δεν το αντικατεστησαν δυστυχως με κανενα παρομοιο χαπι..πιστευω αν υπηρχε δεν θα μου ελεγε ο γιατρος να μου βαλει ορο..δεν ξερω ποσο καιρο τα εχουν σταματησει παντως τα περνω απ τον πεμπτο κ μπαινω στον εβδομο κ δεν εχουν βγαλει κατι..θα ρωτησω κ το γιατρο γιαυτο το ενεσιμο που μου ειπες ισως δεν το γνωριζει..

Εννοουσα να το αντικαταστησουν με το ενεσιμο...που λεω.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...