Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

27 εβδομαδων και πονακια περιοδου!!help!!

Recommended Posts

καλησπερα απ τον εκτο μηνα εως και τωρα εεχω πονακια σαν περιοδο αλλες φορες εντονα κ αλλες ποιο χαλαρα..τι μπορει να ειναι;ο γιατρος μου λεει οταν τα νιωθω να ξαπλωνω αλλα ειμαι ειδη ξαπλωμενη εδω κ ενα μηνα απο συσπασεις..εν το μεταξυ περνω κ μαγνησιο κ yutopar..τωρα που σηκωθηκα κ εκανα ενα μπανακι μεσα σε χρονο ρεκορ εχω ενα ελαφρυ πονο αλλα της εφτα εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα τον ρωτησω παλι..εχει καμια αλλη τετοια πονακια;;:-(

Διαφημίσεις

Λογικά και αυτά από συσπάσεις είναι, εγώ νιώθω έτσι όπως λες αλλά είμαι 37 εβδομάδων. Φαντάζομαι σου έχει πει ο γιατρός σου να μην ξαπλώνεις ανάσκελα γιατί χειροτερεύει...

οχι δεν μου εχει πει κατι απλα να κοιμαμαι καλυτερα στο αριστερο πλευρο γιατο στο δεξι ειχα παθει κολικο νεφρου..δεν αντεχονται ομως κ αυτα τα πονακια με αγχωνουν αρκετα..αλλα κ απο ενα πλευρο μονο δεν αντεχω πιανομαι κ αναγκαστηκα καθομαι κ ανασκελα..

Εμενα συσπασεις μ επιασαν στη 18η βδομαδα και εμεινα στο κρεβατι μεχρι που γεννησα. Πονους περιοδου ενιωσα μια φορα πολυ εντονους που ειπα παει γενναω, αλλα τα πετρωματα τα ειχα συνεχεια. Θελει πολυ υπομονη και οχι αγχος γιατι προκαλουνται παραπανω συσπασεις, οχι χαιδεμα της κοιλιας και ξαπλα κυριως αριστερα που αιματωνεται καλύτερα ο πλακουντας

εμενα εντονοι πονοι περιοδου με εριξαν στο κρεβατι αφου δν μπορουσα να περπατησω..δεν εχω προβλημα να κατσω στο κρεβατι μεχρι να γεννησω αλλα το θεμα ειναι οτι εκοψαν το χαπι που περνω κ δεν ξερω τι θα γινει απο δω κ περα..προσπαθω να μην αγχωνομαι οσο μπορω γιατι το αγχος τα δημιουργει ολα..μακαρι να πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

εμενα εντονοι πονοι περιοδου με εριξαν στο κρεβατι αφου δν μπορουσα να περπατησω..δεν εχω προβλημα να κατσω στο κρεβατι μεχρι να γεννησω αλλα το θεμα ειναι οτι εκοψαν το χαπι που περνω κ δεν ξερω τι θα γινει απο δω κ περα..προσπαθω να μην αγχωνομαι οσο μπορω γιατι το αγχος τα δημιουργει ολα..μακαρι να πανε ολα καλα

ργω επαιρνα τα yotopar. Αν δεν τα ειχα παρει δεν ξερω κι εγω ποτε θα ειχα γεννησει. Φανατσου οτι απο τον 8ο δεν με επιαναν ιδιαιτερα αλλα μεσρι τοτε με χαλαρωνα αρκετα. Δεν υπαρχει κανενα αλλο φαρμακο?

μου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαεχει τιποτα αλλο κ αν δεν βρω θα μου βαλει ορο δν εχω προβλημα απλα φοβαμαι κ θελω να πανε ολα καλα..αυτα τα πονακια περιοδου τα τρεμω...μηπως σου βρισκεται κανα κουτακι;;;

Δυστυχώς δεν εχω, πανε και 21 μηνες που γεννησα και δεν τα κρατησα. Ειλικρινα μου φαινεται απιστευτο να μην υπαρχει φαρμακο. Ειπαν γιατι το εκοψαν? Τα ρωταω αυτα γιατι χωρις να υπαρχει φαρμακο εγω δεν πρεπει να ξανασκεφτω για παιδι

τα εκοψαν ειπαν λογω του οτι δημιουργει προβλημα στην καρδια κατι τετοια κουφα ειπαν τοσες που τα πηραν δεν εχουν παθει κατι..δυστυχως τα εκοψαν κ δεν εβγαλαν κ τιποτα αλλο κ τωρα ρωταω γνωστες κ στο νοσοκομειο μπας κ παρω κανα κουτακι σαν τα πρεζονια χαχαχα...μπορει στην δευτερη εγκυμοσυνη σ να μην εχεισ καθολου ειναι αναλογως πιστευω..κ εγω με το καλο να γεννησω κ αν δν βγαλουν τιποτα για της συσπασεις δεν το βλεπω για δευτεροε

Κι εγω ειχα, οχι απλα πονακια αλλα εντονους πονους περιοδου και οσο προχωρουσε ο καιρος δυναμωναν. Δεν μπορουσα να περπατησω καθολου. Με τα χαπια καταφερα να εχω βελτιωση απο τα μεσα του 8ου και μετα ενω τα επαιρνα απο τον 6ο. Βεβαια τοτε δεν με πολυενοιαζε κι ολας, γιατι το μωρο θα ηταν πιο ασφαλες σε περιπτωση τοκετου. Ισως να με βοηθησε κι αυτο, οτι δλδ δεν ειχα τοσο αγχος οσο στον 6ο οπου ενας τοκετος θα ηταν πιο επικυνδινος. Μην αγχωνεσαι. θα κανεις ενεσεις για τα πνευμονακια του μωρου? δεν θυμαμαι και ποτε τις κανουν.

Διαφημίσεις

τα εκοψαν ειπαν λογω του οτι δημιουργει προβλημα στην καρδια κατι τετοια κουφα ειπαν τοσες που τα πηραν δεν εχουν παθει κατι..

Πραγματι δημιουργει ταχυπαλμιες,τρεμουλο κλπ (εμενα ο γιατρος μου, μου τα εδινε μαζι με ενα χαπι για την καρδια -ισοπτιν λεγοταν- και δεν με ειχε πιασει ποτε τιποτα).Αλλα κι εμενα μου κανει εντυπωση να μην υπαρχει αλλο φαρμακο με την ιδια δραστικη ουσια..Ρωτησες σε εγκυρα φαρμακεια?

(συγνωμη, δεν υπονοω κατι, αλλα μου εχει τυχει να ψαχνω για φαρμακο και να ρωταω σε φαρμακεια που ειχαν μεσα μονο τον βοηθο, ο οποίος ηταν ασχετος...)

κ εγω πιστευω οτι ο εκτος μηνας μεχρι στιγμης ηταν ο ποιο δυσκολος πολλες συσπασεις κ πολυ αγχος αντε την κυριακη μπαινω στον εβδομο..παντως μεχρι στιγμης πιστευω τα χαπακια με βοηθησαν πολυ μακαρι να βρω για να περασει κ λιγο ο καιρος να αναπτυχθει κ αλλο ο μπεμπης μου..παντως τα εκοψαν που τα εκοψαν μας αφηνουν κ ετσι δεν εβγαλαν τιποτα αλλο επιτηδες το κανουν;;για ενεσεις δεν μου εχει πει κατι ο γιατρος το μονο που μου ειπε ειναι πως αν δεν βρω χαπακια θα μου βαλει ορο..

ακομα κ σε φαρμακοποθηκη ρωτησα τιποτα τα εκαναν ανακλιση κ ο γιατρος πηρε σημερα φαρμακοπειο τηλ κ δεν τα εχουν τα γυρισαν πισω ολοι

ακομα κ σε φαρμακοποθηκη ρωτησα τιποτα τα εκαναν ανακλιση κ ο γιατρος πηρε σημερα φαρμακοπειο τηλ κ δεν τα εχουν τα γυρισαν πισω ολοι

Εκαναν ανακλιση τα χαπακια youtopar και στη θεση τους προωθουν ενεσιμο σκευασμα...με την ιδια δραστικη ουσια και αυτο εγινε διοτι τα χαπακια προκαλουσαν σε πολλες εγκυες (μεταξυ αυτων και εγω) ταχυκαρδιες κλπ.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Συνηθως κανουν ενεσεις για να ειναι πιο ωριμα τα πνευμονακια του μωρου αν γεννηθει προωρα. Βεβαια ο γιατρος σου ξερει καλυτερα. Κι εμενα μου ειχε πει για ορο, αλλα δεν χρειαστηκε τελικα μιας και με τα χαπια ημουν σχετικα καλυτερα, αλλα ειχα καταλαβει πως και στον ορο το ιδιο φαρμακο θα ηταν, ισως δεν το καταλαβα καλα βεβαια. Αλλα παλι ισως να υπαρχει και εναλλακτικη ενδονοσοκομειακα. Σιγουρα κατι θα βγει αλλα ποτε ... απο τωρα φοβομαστε οι συσπαστικες για επομενο μωρο.. :D :D

Παντως για τις ταχυκαρδιες πολλες κοπελες ειχαν προβλημα. Δεν το χορηγουσαν τυχαια φανταζομαι μαζι με φαρμακο για την καρδια.

Διαφημίσεις

οταν εννοεις ενεσημο σκευασμα κατι σαν τον ορο η απλα ενεση;;δεν το ηξερα αυτο αλλα δεν θα μ ελεγε κατι κ ο γιατροςς;εμενα στην αρχη μου εφερναν ταχυκαρδια τωρα οχι..

Εκαναν ανακλιση τα χαπακια youtopar και στη θεση τους προωθουν ενεσιμο σκευασμα...με την ιδια δραστικη ουσια και αυτο εγινε διοτι τα χαπακια προκαλουσαν σε πολλες εγκυες (μεταξυ αυτων και εγω) ταχυκαρδιες κλπ.

Α μαλιστα αρα και στον ορο το ιδιο θα βαζουνε. πωπω στο μελλον μας βλεπω με τις ενεσεις μας μαζι...

οταν εννοεις ενεσημο σκευασμα κατι σαν τον ορο η απλα ενεση;;δεν το ηξερα αυτο αλλα δεν θα μ ελεγε κατι κ ο γιατροςς;εμενα στην αρχη μου εφερναν ταχυκαρδια τωρα οχι..

Οχι ορο αλλα ενεσουλα με φαρμακο μεσα...

Ρωτα σε καποιο πολυ καλα οργανωμενο φαρμακειο...

μαλλον το συνηθισες εμενα δεν με ειχαν ενοχλησει καθολου. ισως λιγο τα πρωτα 2-3 χαπια

στην αρχη ειχα κ εγω ταχυκαρδια αλλα μετα το συνηθισα...αν βρω χαπακια γλιτωνω κ τον ορο αν κ με τα χαπια κανω συσπασεις απλα ποιο λιγες δεν εχω προβλημα στον ορο αρκει να πανε ολα καλα.παντως ποσο χαιρομαι καποιες εγκυμονουσες που δουλευουν μεχρι τελους με κανενα προβλημα κ εγω ψαχνω απεγνωσμενα χαπια...δεν πειραζει ας πανε ολα καλα αυτο μονο

Οχι ορο αλλα ενεσουλα με φαρμακο μεσα...

Ρωτα σε καποιο πολυ καλα οργανωμενο φαρμακειο...

Μηπως δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα? δεν θα το ηξερε ο γιατρος της?

κ τι διαφορα ειχαν τα χαπακια απ την ενεση κ πηγαν κ τα εκοψαν;;θα πω κ του γιατρου μηπως δν ξερει ας κανω κ ενεσεις τι να κανω..απο χαπια σε ενεσεις πρεζονια γιναμαι...

Μηπως δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα? δεν θα το ηξερε ο γιατρος της?

Φυσιολογικα απαγορευεται να εχει γινει ανακλιση και να μην εχει προλαβει να κυκλοφορησει αλλο φαρμακο αλλα δεν το αποκλειω κιολας...αν μι τι αλλο θετει σε κινδυνο πολλες κυησεις...

Παντως η ανακλιση εγραφε επι λεξη οτι γινεται αμεση αντικατασταση απο το παρακατω σκευασμα...

Μια ερωτηση σε φαρμακοποιο και ιατρο θα μας βγαλει απο την απορια..ετσι θεωρω τουλαχιστον...

εγω πριν που ειχα ραμτεβου με τον γιατρο μου κ τον ρωτησα μου ειπε οτι το εκαναν ανακλιση κ δεν εβγαλαν κατι αλλο μονο αν βρει ορο για να μου βαλει δεν θα ηξερε αν εχει βγει σε ενεση;;κ σε ολα τα φαρμακεια που ρωτησε ο αντρας μου του ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι..επιτηδες το κανουν για προωρους τοκετους;;;