Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα δικά σας παιδιά πώς αντιδρούν;

voukou

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Τα δικά σας παιδιά πώς αντιδρούν όταν πατε να τα πάρετε από τη γιαγιά; Χαίρονται που σας βλέπουν, τρέχουν στην αγκαλιά σας, αδιαφορούν, τρέχουν να σωθούν μην τα πάρετε;;; :confused:

Διαφημίσεις

Ρωτάω γιατί ο μικρός μου (20 μηνών) πάντα μα πάντα ή κλαίει γοερά για να μη φύγει, ή με κοιτάζει με ένα βλέμμα απλανές απογοητευμένο, χωρίς να σκάσει κανένα χαμόγελο, λες και είδε κανέναν ξένο ή κάποιο πρόσωπο που αντιπαθεί. Φοβάμαι μήπως αυτό δεν είναι φυσιολογικό... γενικά έχει μεγάλο κόλλημα με την πεθερά μου, όπως και με τον άντρα μου. Κι εγώ, μια ο μπαμπάς, μια η γιαγιά, είμαι τελείως γραμμένη, μιλάμε! Δηλαδή με πληγώνει όλο αυτό... Και κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ... του αφιερώνω χρόνο, παίζουμε, πάμε βόλτες... τι άλλο να κάνω; Βέβαια στο θέμα παιχνίδι, και ο άντρας μου και η πεθερά μου είναι άπιαστοι! Τι να κάνω; Καμια ιδέα; Ή έστω καμιά συμβουλή για να χαλαρώσω;

Και κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ... του αφιερώνω χρόνο, παίζουμε, πάμε βόλτες... τι άλλο να κάνω;

Άδραξε την ευκαιρία και βγες για καφέ, ψώνια, κομμωτήριο, περιποίηση προσώπου ή ό,τι άλλο κάνεις κέφι χωρίς τύψεις ότι το παιδί σου υποφέρει από την απουσία σου :P

Εγώ αυτό έκανα (ο γιος μου ανακάλυψε ότι έχει μάνα γύρω στα 2.5 χρόνια του).

καλημερα εγω εχω μια κορη 15 μηνων οποτε παω στην μανα μου με το παιδι οταν ερχετε η ωρα να φυγει γατζωνεται πανω της σαν βδελα και δεν λεει να την ξεκολησουμε απο την αγκαλια της γιαγιας.. μεχρι να ερθουμε σπιτι εχει παντα κατι μουτρα μεχρι το πατωμα....

Μην ανυσυχείς γλυκιά μου....

Φάση είναι και θα περάσει......Και εμένα το έκανε με τα πεθερικά μου, έκλαιγε

γοερά όποτε πήγαινα να τον πάρω και χτυπιότανε....και εμένα με πείραζε πάρα πολύ και έκλαψα πολλές φορές. Τώρα πια που είναι 5 ετών, τα πράγματα έχουν επέλθει σε ισορροπία. Και βέβαια χαίρεται όταν πηγαίνει στον παππού και τη γιαγιά (Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος τους, να τα κανακεύουν), αλλά έρχεται πρόθυμα σπίτι, αφού ξέρει ότι αυτός είναι ο χώρος του. Οι ρόλοι στο μυαλουδακι του είναι ξεκαθαρισμένοι....

Και κάτι ακόμα......

Και εμένα έχει παθολογική αδυναμία στον μπαμπά του γιατί είναι ο πιο ελαστικός....

Όμως, όταν πριν λίγο καιρό αναγκάστηκα να μείνω στο κρεβάτι και εκείνος να πάει στη γιαγιά του, έκλαιγε και με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο να δει πώς είμαι.....

Εν κατακλείδι......ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ

Φιλικά

.

Διαφημίσεις

Καλέ γιατί ανησυχείς ? Φοβάσαι μήπως δεν σ'αγαπάει το παιδί ? Δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση...

Απλά περνάει καλά με τους παππούδες (ξέρεις τώρα , οι παππούδες είναι πιο ελαστικοί, λιγότερο αυστηροί κλπ , κλπ)

Φύγε για 3-4 μέρες και θα σου πω εγώ αν θα του λείψεις ή όχι

Αν και είναι μικρό ακόμη... Συνήθως τα "στερητικά σύνδρομα από τη μαμά" ξεκινούν αργότερα...

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Και ο δικός μου ο γιός με χίλια ζόρια φεύγει από τη γιαγιά του. Στην αρχή και εγώ στενοχωριόμουν μετά έκανα αυτό που λέει η Little Monkey, το εκμεταλλεύτηκα και αφιέρωσα λίγο χρόνο στον εαυτό μου. Μην ανησυχείς η μανούλα είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη αγάπη ενός παιδιού.

S02fp3.png

LnVyp3.png

πανικος οταν φευγει απο την γιαγια!! ετσι απλα! η κορη μου ειναι γιαγιακας!! αλλα εννοειτε οτι ασχολειτε οληηηηη την ημερα μαζι της!εγω με δουλειες σπιτιου κλτ ασχολουμε εννοειτε αλλα παντα σε συνδυασμο με μαγειρεμα σφουγγαρισμα τα κλασσικα δηλαδη σαν μαμα!!με την γιαγια της καθονται κατω στο πατωμα ολη μερα και παιζουνε απο παζλακια μεχρι κουκλοθεατρο!σαν χαζοχαρουμενη και η μανα μου!αλλα η μανα μου εχει ετοιμο το φαι απο της εφτα το πρωι!εγω εννοειτε οτι ξυπναω στις 10.00 μαζι με την μπουμπου μου!!αντε τωρα να την ξεκολλησω απο την γιαγια της!!ουτε εγω θα ηθελα να φυγω!αλλα ευτυχως κραταει λιγο γιατι οποτε γυριζουμε σπιτι μας μετα απο καμια ωρα ειναι μες στις μαλαγανιες!!μην αγχωνεσε απο οτι καταλαβες το κανουνε ολα τα παιδακια αυτης της ηλικιας!!δεν λες παλι καλα??απολαυσε το!!:P:p

Για την ώρα η μικρή μου είναι μαμάκιας!!!:D

Πάει ευχάριστα σε όλους αλλά μόλις με δει κάνει πάρτυ, οπότε δεν έχουμε κλάμματα όταν φεύγουμε από τις γιαγιάδες.

Από τον άλλο μήνα που θα επιστρέψω και στη δουλειά θα δούμε πως θα πάει.

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

y2BZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...