Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αποριες για το πρωτο 3μηνο

Recommended Posts

γεια σας μανουλες ειμαι καινουργια στην παρεα αυριο κλεινω την 9 εβδομαδα απο την 5 εβδομαδα ο γιατρος μου μου εδωσε τα utrogestan των 200 3 χαπια την ημερα απο το στομα την 6 εβδομαδα ξεκινησαν τα συπτωματα λιγο υπνηλια και περισσοτερο εμετους συνεχεια εμετους οτι τρωω το βγαζω οτι πινω το ιδιο εχω τρελαθει ειναι απο τα χαπια τι λετε????

δεν εχω βρει τιποτα να μπορω να κρατησω στο στομαχι μου!!! δεν ειχα ουτε αιμοραγια ουτε καφε σημαδια τιποτα!!!

απλα περσι ειχα μια αποβολη και μου τα εδωσε προληπτικα πιστευω!!!

πρεπει να τα συνεχισω???

αν δεν τα συνεχισω θα εχω προβλημα???

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες ειμαι καινουργια στην παρεα αυριο κλεινω την 9 εβδομαδα απο την 5 εβδομαδα ο γιατρος μου μου εδωσε τα utrogestan των 200 3 χαπια την ημερα απο το στομα την 6 εβδομαδα ξεκινησαν τα συπτωματα λιγο υπνηλια και περισσοτερο εμετους συνεχεια εμετους οτι τρωω το βγαζω οτι πινω το ιδιο εχω τρελαθει ειναι απο τα χαπια τι λετε????

δεν εχω βρει τιποτα να μπορω να κρατησω στο στομαχι μου!!! δεν ειχα ουτε αιμοραγια ουτε καφε σημαδια τιποτα!!!

πρεπει να τα συνεχισω???

καλημερα και με το καλο!! τα utrogestan συνηθως φερνουν μονο υπνηλιες απ'οσο ξερω!! τα υπολοιπα ειναι καθαρα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. κατα τάλλα νομιζω ειναι καλο να τα συνεχισεις λογω του ιστορικου της αποβολης. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις προβλημα αλλα η προγεστερονη που σου δινει ο γιατρος ενισχυει την κατασταση θετικα!! τα χαπακια αυτα ειναι σχετικα αθωα, δεν ειναι φαρμακο δηλαδη ειναι συμπληρωμα προγεστερονης φαντασου, αυτη η ορμονη οσο πιο ανεβασμενη ειναι τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες αποβολης. Μολις περασεις το πρωτο τριμηνο θα στα μειωσει αν δεν παρουσιαστει καποια επιπλοκουλα!

Οι άντρες της ζωής μου...

Αυτά όλα όπως τα περιγράφεις είναι καθαρά συμπτώματα εγκυμοσύνης πρώτου τριμήνου. Δε νομίζω ότι τα χάπια σε επηρεάζουν αρνητικά. Και να τα κόψεις, απ'ότι φαίνεται είσαι από τις τυχερές σαν κι εμένα :shock: που έχουμε εμετούς, κόπωση και υπνηλία! Υπομονή, λίγο ακόμα και θα φύγουν όλα :)

dxF6p2.png

Oxkbp2.png

πρεπει να τα συνεχισω???

Γιατι δεν τα παιρνεις κολπικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια σας ευχαριστω ολες λογικα θα κανω αλλο λιγο υπομονη μεχρι να περασει το πρωτο 3μηνο αντε να ηρεμησουμε γιατι εχω τρελαθει!!! σας ευχαριστω και παλι!!!

Διαφημίσεις

Μαλλον ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης και οχι παρενεργεια των φαρμακων. Υπομονη, κι εγω εχω τρελαθει στον εμετο :? Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου κρατησαν μεχρι τον 7ο και τρεμω μην συμβει το ιδιο και τωρα..

..μαμα τωρα ξερω..

• 4 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια εδω...τι κανετε..?θα ηθελα να ρωτησω κατι...εγω ειμαι εγκυος ειμαι 5 εβδομαδες...την αλλη βδομαδα θα παμε να ακουσουμε την καρδουλα...ομως η γιατρος μου εγραψε απο τωρα 2 χαπια...filicine μια φορα την ημερα και trofocartd 3 φορες...γιατι μου τα εγραψε απο τωρα αφου δεν καναμε ακομα ουτε τις εξετασεις..?

Ioulia καλησπέρα! εγώ στην εβδομάδα 5 πήγα στο γυναικολόγο μετά από τεστ στο σπίτι, μου επιβεβαίωσε την ύπαρξη κύησης και δεν μου έγραψε κανένα φάρμακο. Τα filicine είναι φυλλικο οξυ που κάνει καλό στο μωρό και βοηθάει στην ανάπτυξη. Τα trophocard είναι για τις συσπάσεις. Δεν ρωτάς το γιατρό καλύτερα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...