Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενδοεπικοινωνία

koullam

Recommended Posts

Αννικο φαίνεται πολυ καλή η κάμερα με την οθόνη. Από τα Jumbo είπες εεε?? Και πόσα κοστίζει αν θυμάσαι ???

ναι απο jambo αν θυμάμαι καλα πρέπει να κάνει ή 59 ή 69 ε.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστούμε πολύ Αννικο πολύ καλές οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες πολύ χρήσιμα όλα !! Όταν πάω Jumbo θα το έχω υπόψη μου να κοιτάξω!

Εσύ πόσο καιρό το έχεις ?? Είναι εντάξει ή έχει πάθει τίποτα ??

[/url]

Καλησπέρα μαμάδες και μπαμπάδες. Λοιπόν δοκίμασα (όπως σας είχα τάξει) την κάμερα μεταξύ δύο ορόφων εγώ μένω στον πρώτο και ανέβηκα στον δεύτερο για να δω και με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι ΠΙΑΝΕΙ !!!!!! Βέβαια ο δέκτης (τηλεoρασίτσα) πρέπει να είναι περίπου στην ίδια κάθετη νοητή ευθεία με τον πομπό ( κάμερα).

02/6/07 γίναμε ένα

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Έχει και ήχο και εικόνα δηλαδή;;;

ναι και ναι :lol::lol:

02/6/07 γίναμε ένα

Διαφημίσεις

Κοριτσια αν και ειχα αποκλεισει το θεμα της ενδοεπικοινωνιας, συζητωντας μου ειπαν οτι επιβάλλεται, και ενα παραπανω επειδη το σπιτι ειναι σε 2 πατωματα και δυσκολευεται ακομα περισσοτερο η κατασταση του να ακουω το μωρο. Και δε μιλαμε για το κλαμα, αλλα για κατι που μπορει να μην ακουστει χωρις ενα τετοιο συστημα και το οποιο θα ειναι επικινδυνο. Τελοσπαντων... ας μην πολυλογω...

Ειμαι κατἀ των συστηματων που ειναι ασυρματα, επειδη υπαρχει περιπτωση να σε "λαμβανουν" και καποιοι αλλοι απ εξω. Η'να λαμβανεις εσυ άλλα πραγματα. Και τα πραγματα γινονται πιο σοβαρα οταν εχουμε και εικονα, που μπορει καποιος να δει τι γινεται μεσα στο σπιτι σου.

Αρα λοιπον, ΟΧΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ! Αλλά τί???

Υπάρχει καποια άλλη λυση?

Η καμερα απο τα Τζαμπο είναι κι αυτη ασυρματη με το δέκτη?

d5dup2.png

Σωστη η διάσταση που θέτεις Μάρω ... οντως όμως ειναι τοσο ευκολο για κάποιον να "μπει" στο κλειστο κύκλωμα της ενδοεπικοινωνίας μας ;;;... :roll::roll::roll: ... ας μας διαφωτισει καποιος ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Σωστη η διάσταση που θέτεις Μάρω ... οντως όμως ειναι τοσο ευκολο για κάποιον να "μπει" στο κλειστο κύκλωμα της ενδοεπικοινωνίας μας ;;;... :roll::roll::roll: ... ας μας διαφωτισει καποιος ...

Κατά την προσωπική μου άποψη, όχι απόλυτα τεχνική αλλά σίγουρα πιό έγκυρη απο τις διάφορες φήμες...είναι πανεύκολο σε κάποιον που το θέλει, να συνδεθεί σε συσκευή ασύρματης μετάδοσης σήματος.

Εδώ για το ασύρματο internet και κάνουμε του κόσμου τις ρυθμίσεις για να προστατευτούμε, θα κολλήσουν σε μιά καμερούλα μετάδοσης?

Αν θέλετε την γνώμη μου, παρότι σαν αποτέλεσμα η κάμερα με εντυπωσίασε, μακριά από κάθε είδους ασύρματη μετάδοση, όχι μόνο για την διατήρηση της ιδιωτικότητας μας, αλλά ακόμη περισσότερο για την ασφάλεια του μωρού απο τις πηγές ακτινοβολίας, οι οποίες σίγουρα δεν αρκούνται στα 2 μέτρα.

z4X6p2.png

Σωστη η διάσταση που θέτεις Μάρω ... οντως όμως ειναι τοσο ευκολο για κάποιον να "μπει" στο κλειστο κύκλωμα της ενδοεπικοινωνίας μας ;;;

Απο μια εκπομπη του Ευαγγελάτου περυσι ειδα οτι αν καποιος θελει, ειναι πολυ απλο.

Και ειναι και η ακτινοβολια, οπως ηδη αναφερθηκε. Αυτοι λενε 2 μετρα. Και για τα ασυρματα τηλεφωνα υποτειθεται οτι ειναι ακινδυνα (0 μετρα αποσταση απο τον εγκεφαλο). Ειναι ομως ετσι?? ΟΧΙ!

Τί τρόπο ομως θα βρουμε να ακουμε το μωρό μας??

Εχω σκεφτει να παω να ρωτησω ποσο κοστιζει (πιστευω ελαχιστα) και τί διαδικασία θελει (αυτο φοβαμαι πως θα θελει καλωδια και τρυπες στους τοιχους) μια καμερούλα ώστε να συνδεθεί με TV. Θα σας πω μολις μαθω...

d5dup2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την ενημέρωση κοριτσια ... όντως πρεπει να τα σκεφτούμε ολα αυτα ...

Αυτο με την τηλεοραση το εχω ακουσει κάπου ... δεν πρεπει να ειναι τοσο δύσκολο νομίζω ... αν ξέρει καποιος κατι παραπάνω

1aLup3.png

BtUIp3.png

Υπάρχει μια ενδοεπικοινωνία της Chicco με καμερα που έχει και δική του καμερούλα για να το παιρνεις πάντού μαζί σου και συνδεέται πανέυκολα με την τηλεόραση.

Δεν ενδείκνυται για μεζονέτα

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Καλησπέρα,

Το 2003 είχα αγοράσει από τα mothercare μια ενδοσυνεννόηση της Tomy ρεύματος και μπαταρίας. Σημειώνω εδώ ότι μένουμε σε μεζονέτα και εμείς και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Σε μια επίσκεψη στην ξαδέρφη μου είδα ενα monitor που εκτός από ακρόαση είχε και ομιλία, δηλαδή μπορούσες να μιλήσεις στο μωρό και κατά κάποιο τρόπο να το καθησυχάσεις. Πρόκειται για το Phillips που έχει αναφερθεί και παραπάνω:

http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/SCD499_00-GAL-global?wid=430&hei=430

Το αγόρασα λοιπόν και πραγματικά είναι πολύ καλό με εξαίρεση όμως την αυτονομία του. Αν δηλαδή αρχίσεις να συνομιλείς με το παιδί σου, η μπαταρία πέφτει μέσα σε ένα δεκάλεπτο !!! Έτσι λοιπόν καταλήξαμε πάλι στο πολύ ταλαιπωρημένο αλλά μάχιμο Tomy που είχαμε το 2003. Σκυλί είναι το άτιμο, αλλά δεν έχει την ομιλία που είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Τώρα λοιπόν που έρχεται η δεύτερη κόρη μας πρέπει να πάρουμε ένα καινούριο που απαραιτήτως πρέπει να έχει και ακρόαση και ομιλία (2-way communication δλδ). Είναι πολύ σημαντικό εκεί που κάθεσαι στον καναπέ σου και βλέπεις tv να πατήσεις το κουμπάκι και να το ηρεμήσεις λίγο όταν χρειάζεται και να μην σηκώνεσαι για απλά πράγματα. Θα ήθελα βέβαια να έχει και κάμερα ταυτόχρονα, αλλά μάλλον ζητάω πολλά εεεεε ; :D Επειδή λοιπόν είμαι στο ψάξιμο για το συγκεκριμένο προϊόν (video & 2-way communication) ρίξτε μια ματιά παρά κάτω μήπως μπορώ να βοηθήσω.

Τα καλύτερα monitors που υπάρχουν θα τα βρείτε εδώ http://www.nscessity.com , εδώ http://www.getmobi.com και εδώ http://www.angelcare-monitor.com/

όλα αυτά έχουν και βίντεο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα και με βίντεο και με 2 way communication :roll:

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Μόλις πριν μια ώρα πήγα και έκανα μια αλλαγή στα Jumbo και πήρα την Jumbo ενδοεπικοινωνία με οθονη. Τώρα είμαι στο γραφείο...το απόγευμα που θα παω σπίτι θα την δοκιμάσω. Να ρωτήσω κάτι...στην νυχτερινή λήψη τι γίνεται; Κάνει τίποτα ή μαύρα σκοτάδια; Είναι ασπρόμαυρη; Ασύρματη; Την πήρα πριν διαβάσω τα αναγραφόμενα σας στο forum...και την πήρα βιαστικά για να μην αργήσω στην δουλεια...οπότε δεν την μελέτησα καθόλου... Η σύνδεση της εύκολη; Δουλεύει μόνο με ρεύμα;

Προσωπικά θεωρώ ότι όλα αυτά τα κύματα κάπως πειράζουν λίγο ή πολύ.... παρόλαυτα όλοι μας έχουμε κινητό ή ακόμα και ασύρματο σπίτι μας. Αν δεν έχουμε εμείς τότε έχει σίγουρα ο γείτονας μας και όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι ακριβώς το ίδιο. Τα κύματα του γείτονα δεν πηγαίνουν μόνο προς την μια κατεύθυνση.

Τελικά είναι επιλογή του καθενός από εμάς. Η επιλογή ακρόασης με καλώδιο δεν νομίζω να υπάρχει. Και να υπήρχε δηλαδή ποιος θα την έβαζε ; Οπότε μένει μόνο η ασύρματη λύση.

Εγώ θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι θέμα ασφάλειας και ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται, οπότε επιλέγω την χρησιμοποίηση του.

Γνώμη μου

Νομίζω ότι όσο και να θέλουμε να προστατευτούμε από τα κύματα που εκπέμπονται είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο... Για παράδειγμα ακριβώς δίπλα από το ΙΑΣΩ υπάρχει ολόκληρη κεραία κινητής τηλεφωνίας! στην ασύρματη ενδοεπικοινωνία κολλήσαμε, της οποίας η συχνότητα δεν έχει καμία σχέση με τα κινητά???

Μετρήστε πόσα κινητά έχουμε μέσα στο σπίτι μας, πόσα ασύρματα τηλέφωνα, πόσα wifi routers και προσθέστε άλλα τόσα του διπλανού σας, του από κάτω σας, του από πάνω σας, του απέναντί σας κλπ κλπ.. οπότε σωτηρία μηδέν!

Πάντως αύριο θα πάω στο Jumbo να ρωτήσω για την ενδοεπικοινωνία με camera και ελπίζω να τα καταφέρνει καλά και το βράδυ αλλά και στους πολύ μικρούς ήχους... Μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη θα σας ενημερώσω για τη γνώμη μου.

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Επειδή μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις, να πως φαίνεται το βράδυ (δεν χρειάζεται να έχω φως στο δωμάτιο της).

CIMG3858.jpg

Είναι ασπρόμαυρη. Αυτό για τα 2 μέτρα απόσταση ισχύει (μετά τα 2 μέτρα η ακτινοβολία από ασύρματες οικιακές συσκευές δεν επηρεάζει).

Άντε και για όσες τυχερούλες την πάρετε τώρα έχει και ανανεωμένη εμφάνιση (ελπίζω κατά τα άλλα να είναι ίδια) :roll:

02/6/07 γίναμε ένα

εγω την εχω και με κουραζε ο ηχος που εκανε ,δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι η αποσταση δεν ηταν μεγαλη.

στο νεο μωρο μας μαλλον δεν θα την χρησιμοποιησω με κουραζε αυτο το φσσσσσσσσσσσ :cry:

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν, σήμερα αγοράσαμε την ενδοεπικοινωνία από τα Jumbo ονόματι AVEC τιμή 69,...€ (70€ στρογγυλά).

Το σπίτι είναι μεζονέττα και η μετάδοση είναι καμπάνα και από πλευράς εικόνας και αλλά και ήχου!!

Αυτό προς όποια ενδιαφερόμενη.... :)

Είναι η ίδια ενδοεπικοινωνία που έβαλε η αννίκο πιο πάνω? Σοβαρά πιάνει καλά και σε μεζονέτα???? Να τρέξω να την πάρω! Προς το παρόν κάνω ανέβα κατέβα με το μωρό παρέα...

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...