Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!

Recommended Posts

κοριτσια μου γλυκα και καλα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!με κανεται να νιωθω καλυτερα και ν σκεφτομαι λιγο διαφορετικα!!σας ευχομαι τα καλυτερα κι εσας να σας πανε ολα τελεια!!!το γιατρο δεν θελω να τον παρω γιατι τον εχω πρηξει στη κυριολεξια!!τι αλλο να μου πει ο κακομοιρης

λόγω του ιστορικού σου, δικαιολογείται το άγχος σου. στη θέση σου, θα έπαιρνα το γιατρό τηλέφωνο να μου κλείσει ραντεβού για υπέρηχο στο τέλος της 7ης εβδομάδας. εξάλλου εκεί πρέπει να ακουστεί η καρδιά και θα φανεί πώς πάει η αναπτυξη του εμβρύου.

Διαφημίσεις

συμφωνω με τη sofi ,εμεις εδω ειμαστε να σου δινουμε συμβουλες κ δυναμη αλλα οπως κ εγω εγραφα εδω επαιρνα γνωμες αλλα κατεληγα παντα να παρω τον γιατρο ο οποιος επιμενει οοοοτι κ να θελω να τον παιρνω!κατανοητο το αγχος σου....να σου πανε ολα καλα κοριτσι μου!

Θελω να πιστευω ρε κοριτσια οτι αν ο γιατρος εβλεπε κατι που τον προβληματιζε θα μου ελεγε να παω την αλλη εβδομαδα αλλα εκεινος ηταν πολυ θετικος τι να πω!!:?

Θελω να πιστευω ρε κοριτσια οτι αν ο γιατρος εβλεπε κατι που τον προβληματιζε θα μου ελεγε να παω την αλλη εβδομαδα αλλα εκεινος ηταν πολυ θετικος τι να πω!!:?

δε θέλω να σε τρομάξω (εξάλλου κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική) αλλά εγώ την έχω πατήσει έτσι. μάλιστα, εγώ είχα ακούσει και καρδούλα και είχα ήδη ένα παιδάκι.

συμφωνώ με την κοπέλα που είπε ότι πρέπει να ακούμε το ένστικτο και το σώμα μας και να πράττουμε ανάλογα. καλύτερα να κάνεις κάτι οταν νιώθεις άγχος (μπορεί και να προλάβεις κάτι) κι ας σε πούνε και "τρελλή" παρά να γίνει κάτι κακό και να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες να το έχεις προλάβει. γενικά μιλάω, έτσι? τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω καλύτερα...

Την απάντηση την έδωσες μόνη σου... αν υπηρχε οποιοδήποτε δείγμα προβλήματος δεν υπάρχει περίπτωση να ζητούσε ο γιατρός σου να σε δεί τόσο αργα!

Ολα είναι μια χαρά! Αυτό μόνο να σκεφτεσαι, αν παρόλα αυτά νιώθεις ανασφάλεια και άνχος πολύ απλά παρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου και ζήτα του να σε δεί!

Δε πρόκειται να σου το αρνηθει! Ετσι και η ανασφάλεια θα σου φύγει και θα ξαναδείς το σποράκι σου!!

Τα ίδια ακριβως περάσαμε όλες οι μανούλες! Για καμία μας ο χρόνος μέχρι το επομενο υπέρυχο δεν περνούσε αρκετά γρήγορα!!!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...