Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!

Recommended Posts

Καλήσπερα κοριτσια τη βοηθεια σας γιατι δεν θα αντεξω!!!

εμεινα εγκυος ξανα μετα απο 9 μηνες ατυχης εγκυμοσυνης!!τωρα διανυω την 5η εβδομα κυησης και ενω ειχα ναυτιες πρησμενο στηθος με πονο σημερα ολα αυτα ΤΕΛΟΣ!!!φοβαμαι μηπως παμε παλι για τα ιδια!υπερηχο θα κανω την Πέμπτη!!!τα φοντα σας παρακαλω!!!!

Διαφημίσεις

Γεννησα τριδυμα. Καθε Κυριακη δεν ειχα ουτε εμετους ουτε αναγουλες, την Δευτερα ξανα. Πολλες φορες σταματανε κ εμφανιζονται ξανα. Με το καλο μην αγχωνεσαι!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ειχα κ εγω μια παλινδρομη κ εμεινα εγκυος μετα απο ενα χρονο...τωρα διπλα μ κοιμαται ενας παιδαρος 8μηνων... Χαλαρωσε κ απολαυσε την πιο σημαντικη περιοδο της ζωης σου..μην σκεφτεσαι(οσο μπορεις)τι εγινε στο παρελθον... Σκεψου ΘΕΤΙΚΑ!!! Ολα θα πανε καλα.. Αν παλι δεν μπορεις να ηρεμισεις παρε ενα τηλ το πρωι τον γιατρο σου κ μιλησε του...πες του πως για να αισθανεσαι καλητερα να πας να σε δει νωριτερα.. Σου ευχομαι απο την καρδια μου συντομα να κρατας στην αγκαλιτσα σου ενα υγιεστατο μωρακι..

Καλήσπερα κοριτσια τη βοηθεια σας γιατι δεν θα αντεξω!!!

εμεινα εγκυος ξανα μετα απο 9 μηνες ατυχης εγκυμοσυνης!!τωρα διανυω την 5η εβδομα κυησης και ενω ειχα ναυτιες πρησμενο στηθος με πονο σημερα ολα αυτα ΤΕΛΟΣ!!!φοβαμαι μηπως παμε παλι για τα ιδια!υπερηχο θα κανω την Πέμπτη!!!τα φοντα σας παρακαλω!!!!

Κοριτσακι μου,ειλικρινα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χαιρομαι που διαβαζω πως εισαι παλι εγκυος!Συγχαρητηρια!Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοπελα μου!Ο Θεος να ειναι διπλα σου!Να κρατησεις γερο το μωρο σου στην αγκαλια!

Θεωρω φυσιολογικο αυτο που μας λες!Και να ευχεσαι να μην εχεις καθολου συμπτωματα!Εγω ταλαιπωρηθηκα μεχρι τον 5ο!Εαν παλι δεν αισθανεσαι καλα,μιλησε με τον γιατρο σου να σε καθησυχασει καλη μου!

Να μας λες τα νεα σου!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!ευχαριστω για τα καλα σας ολα και ειδικα εσενα Μαρία μου!!!με εβαλε και εκανα μια ακομα χοριακη χθες εδειξε 6056 μοναδες την προυγουμενη Παρασκευη ηταν 603!!μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ καλα!!την Πεμπτη θα παω για υπερηχο!!!σημερα παλι δεν ποναει το στηθος μου ενω χθες με πεθαινε τι να πω πια????

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσι.Εύχομαι ο,τι καλύτερο.Μην ανησυχεις καθόλου.Το ίδιο έπαθα κ εγω και η αδερφή μου.Είχε συμπτωματα κ μετα τις σταματησαν κ επειδη ειχε κ δυο παλινδρομες φοβηθηκε.Τώρα εχει εναν παιδαρο 4 χρ.Και εγω οταν ειπα στο γιατρο οτι ειχα συμπτωματα κ δεν εχω πια μου ειπε :"Αλοιμονο αν η πορεια της εγκυμοσυνης εξαρτιοταν απο τα συμπτώματα .'Ολα θα πανε καλα απολαυσε το

Συνχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Μη σε ανχώνουν τα συμπτώματα και μην ακούς τι "λένε"!!

Κοίτα να είσαι ήρεμη, έτσι κ αλλιως εάν κάτι όντως δεν πήγαινε καλά θα το καταλάβαινες, τα συμπτώματα γι αυτό τα λένε έτσι, έρχονται και φεύγουν, ξεκινάνε και σταματάνε! Όλα καλά θα είναι! :P:p

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Τι να πω ρε κοριτσια εγω ξερω οτι αν ξεπρηστει το στηθος δεμν ειναι καλο λενε!!!!:?

Καλημέρα!εγώ το μόνο σύμπτωμα που είχα στην εγκυμοσύνη ήταν το πρησμένο στήθος κι αυτό μια το είχα και μια δε το είχα!Πρηζόταν-ξεπρηζόταν κι όλα καλά!Ο γιος μου είναι 22 μηνών!καλή συνέχεια!

Κοριτσακια μου να σας ζησουν τα παιδακια σας να ειναι γερα και ευτυχισμενα!!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας με κανουν να νιωθω ανακουφηση!!!θελω παρα πολυ αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!!!:P

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΚΥΗΣΗ?

Babyplace αυτά ήταν και τα δικά μου συμπτώματα. Ποτέ δεν είχα ζαλάδες, εμετούς και τέτοια. Όσα λες είναι απόλυτα φυσιολογικά, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Μην αγχώνεσαι! :)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΚΥΗΣΗ?

Εγω στην εγκυμοσύνη μου εκτός απο φουσκωμα στο στομάχι και να χωνευω 5 ώρες ο,τι είχα φάει δεν είχα ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Ούτε πονακια ούτε ναυτιες ούτε πρηξιμο στο στήθος, ούτε αλλαγή στα φαγητά,ούτε ζαλαδες, ΤΊΠΟΤΑ. Ηταν μια πολυ ωραία εγκυμοσύνη και λέω δόξα τω Θεω και ευελπιστώ αν με αξιώσει και κάνω και 2ο να ειναι εξίσου καλη! Να χαίρεσαι αν έχεις τέτοια εγκυμοσύνη γιατι οι άλλες κοπέλες υποφέρουν πραγματικά και αν ειναι για λίγες μερες παει στο καλο...

sJbgp3.png W9hQp3.png

Εγω στην εγκυμοσύνη μου εκτός απο φουσκωμα στο στομάχι και να χωνευω 5 ώρες ο,τι είχα φάει δεν είχα ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Ούτε πονακια ούτε ναυτιες ούτε πρηξιμο στο στήθος, ούτε αλλαγή στα φαγητά,ούτε ζαλαδες, ΤΊΠΟΤΑ. Ηταν μια πολυ ωραία εγκυμοσύνη και λέω δόξα τω Θεω και ευελπιστώ αν με αξιώσει και κάνω και 2ο να ειναι εξίσου καλη! Να χαίρεσαι αν έχεις τέτοια εγκυμοσύνη γιατι οι άλλες κοπέλες υποφέρουν πραγματικά και αν ειναι για λίγες μερες παει στο καλο...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ.ΕΥXAΡΙΣΤΩ :)

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και παλι σας εχω πρηξει αλλα ο φοβος και η ανασφαλεια με εχουν τρελανει!!χθες πηγα κι εκανα το πρωτο υπερηχο 6 εβδομαδων νταν!!ειδαμε το μωρακι μας ειδαμε κινηση καρδιας αλλα οχι ηχο λογο μικρου μεγεθους!!και με κανονικο υπερηχο εξωτερικο οχι διακολπικο!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα τα ξαναπουμε σε 3 βδομαδες 9 Νοεμβριου!!εγω ομως εχω τρελαθει για τι πλεον το στηθος μου δεν πονα σχεδον καθολου νομιζω δεν εχει ξεπτηστει τελειως αλλα μου φαινεται πιο αφρατο να το πω....!!τελοσ παντων τη μια μερα πρησμενο και ποναγε και την αλλη δεν ηταν!!τωρα εχουν περασει 3 μερες και τιποτα!!ασε που φευγουν και οι ναυτιες!!δεν ειναι νωρις να αποχωρησουν ολα αυτα!!!φοβαμαι μηπως δεν παει καλα παλι και γινει παλι το κακο!!ετσι εγινε και την αλλη φορα!!τρεμω!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ.ΕΥXAΡΙΣΤΩ :)

Ουτε εγω ειχα συμπτωματα ναυτιες ζαλαδες κλπ.Ορεξη ειχα μονο και μονο γτ ειχα το αλλοθι της εγκυμοσυνης.. αλλιως φυσιολογικα.Το στηθος μονο ητααν πρησμενο σαν της περιοδου και φυσικαα εγω ειχα καφε υγρα σε ολο το πρωτο τριμηνο που ουσιαστικα ηταν μικρες αποκολλησουλες που παθαιναα συνεχεια.Ευτυχως δεν διαβαζα καθολου τοτε στο νετ γτ οντως θα ειχα τρελαθει χωρις συπτωματα και με κααφε υγρα!!!Απολαυσε το ολα καλα θα πανε!

Υ.Γ.Κααι ξεκινησα με χοριακη μολις 22 αλλα 4.300 γεννηθηκε το αντρακι μου!

FvxMp3.png

Κοριτσια καλημερα και παλι σας εχω πρηξει αλλα ο φοβος και η ανασφαλεια με εχουν τρελανει!!χθες πηγα κι εκανα το πρωτο υπερηχο 6 εβδομαδων νταν!!ειδαμε το μωρακι μας ειδαμε κινηση καρδιας αλλα οχι ηχο λογο μικρου μεγεθους!!και με κανονικο υπερηχο εξωτερικο οχι διακολπικο!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα τα ξαναπουμε σε 3 βδομαδες 9 Νοεμβριου!!εγω ομως εχω τρελαθει για τι πλεον το στηθος μου δεν πονα σχεδον καθολου νομιζω δεν εχει ξεπτηστει τελειως αλλα μου φαινεται πιο αφρατο να το πω....!!τελοσ παντων τη μια μερα πρησμενο και ποναγε και την αλλη δεν ηταν!!τωρα εχουν περασει 3 μερες και τιποτα!!ασε που φευγουν και οι ναυτιες!!δεν ειναι νωρις να αποχωρησουν ολα αυτα!!!φοβαμαι μηπως δεν παει καλα παλι και γινει παλι το κακο!!ετσι εγινε και την αλλη φορα!!τρεμω!!!!!!!!

Απο το να έχεις αυτές τις σκέψεις και την ανησυχία να του ζητήσεις να ξανά κανεις υπέρηχο. Οσον αφορα ότι δεν ακούσεις καρδιά δεν ακούγεται πάντα στην 6η βδομάδα και δε ξέρω αν ακούγεται εξωτερικά σε τόσο μικρή βδομάδα γιατι εμένα μου είχαν κάνει κολπικο υπέρηχο σε εκείνη τη βδομάδα. Να τον Παρίσι να πεις τις ανησυχίες σου και πεστου εγω θέλω να έρθω στην 7η βδομάδα να ακούσω καρδιά... Στο κάτω κάτω πληρώνεις δεν σου τα κάνει τζάμπα!

sJbgp3.png W9hQp3.png

εγω στην αρχη πονουσα πολυ και το στηθος ηταν τουμπανο μετα μια μερα ηταν και μια δεν ηταν!!!τωρα δεν ειναι σχεδον καθολου!!λενε οτι αμα φυγει ο πονος και το πρηξιμο στο στηθος δεν ειναι πολυ καλο σημαδι!!και στη πρωτη εγκυμοσυνη που τελικα απεβαλα καπως ετσι εγινε......γι αυτο φοβαμαι τωρα πολυ!!!!!!βοηθεια ρε κοριτσια!!!

εγω στην αρχη πονουσα πολυ και το στηθος ηταν τουμπανο μετα μια μερα ηταν και μια δεν ηταν!!!τωρα δεν ειναι σχεδον καθολου!!λενε οτι αμα φυγει ο πονος και το πρηξιμο στο στηθος δεν ειναι πολυ καλο σημαδι!!και στη πρωτη εγκυμοσυνη που τελικα απεβαλα καπως ετσι εγινε......γι αυτο φοβαμαι τωρα πολυ!!!!!!βοηθεια ρε κοριτσια!!!

οτι αισθανεσαι κ οτι σου λεει το ενστικτο σου,θες να παρεις το γιατρο να τον παρεις το εχω μαθει πλεον καλα το μαθημα,γι αυτο υπαρχει ο γιατρος για να σε στηριζει σε οτι θες,κ εγω δεν ειχα ακουσει καρδουλα στην 6 εβδομαδα κ δεν ειχα πρησμενο στιθος αλλα για μενα κανε οτι σου λεει το σωμα σου!σου μιλαει κ ξερει!

Xελωνίτσα μου καλημέρα,

Ίσως να μην είμαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Αλλά θα σου πω ότι ούτε στήθος με ενοχλούσε, πρησμένο κλπ, ούτε ναυτίες, ζαλάδες κλπ είχα. Όλες οι εγκυμοσύνες μου εκτός από τις τεράστιες κοιλιές που έκανα, δεν είχαν καμμία απολύτως ένδειξη.

Οπότε αν περίμενα συμπτώματα, 9 μήνες θα ήμουν μέσα στο άγχος και στην ανησυχία.

Αν όμως ανησυχείς τόσο πολύ, επειδή και αυτό δε σε βοηθάει, πάρε το γιατρό σου και πήγαινε πιο νωρίς για υπέρηχο.!

ισως ειναι απο τις λιγες φορες που λεω στον εαυτο μου "περιμενε και κανε υπομονη θα πας 9 Νοεμβρη και ολα θα ειναι καλα"!!αυτα ηθελα να μαθω απο εμπειρεις σας αν ειναι φυσιολογικο να ξεπρηζεται το στηθος και να σταματουν τα συμπτωματα χωρις να ειναι απαραιτητα κατι κακο!!!

Εγώ στην εγκυμοσύνη μου είχα υπνηλία για 4-5 μέρες και πόνους περιόδου τις ημέρες που θα μου ερχόταν η περίοδος κανονικά. Μετά τίποτα απολύτως! Ούτε ναυτίες, ούτε ζαλάδες, ούτε πρήξιμο στο στήθος. Τα συμπτώματα ποικίλλουν, καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι λόγω της προηγούμενης ατυχίας σου αλλά η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Ηρέμησε και απόλαυσε το! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Χελωνίτσα, δεν ξέρω ποιοί το "λένε" αυτό για το στήθος, εγώ δεν το έχω ξανακούσει και επιπλέον, ούτε το δικό μου στήθος είναι πρησμένο τώρα στην 11η εβδομάδα, ένω τις πρώτες εβδομάδες με πονούσε. Δεν με ανησυχεί καθόλου, στον υπέρηχο όλα ήταν φυσιολογικότατα. Να σημειώσω ότι εξαρχής δεν είχα καθόλου εμετούς και γενικά, τα περισσότερα από τα συμπτώματα που "λένε", πολύ απλά γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Οπότε δεν έχει νόημα να συγκρίνεις με την προηγούμενή σου ατυχή εγκυμοσύνη. Με το να αγχώνεσαι κάνεις κακό στο έμβρυο. Στο κάτω-κάτω πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου και ρώτησέ τον. Θα δεις ότι θα σε καθησυχάσει.

Babyplace, η έλλειψη συμπτωμάτων δεν είναι ενδεικτική προβλήματος. Μην ανησυχείς. Και γω τα ίδια συμπτώματα με σένα είχα. Τσιμπηματάκια στη μήτρα και πρησμένο στήθος. Αργότερα ούτε αυτά. Μόνο ένα μόνιμο φουσκωμα στο στομάχι και δύσκολη χώνεψη και μία περίεργη γεύση στο στόμα που συνεχίζονται έως τώρα.

Καλά μου κορίτσια, μην τρελαίνεστε, το έκανα και γω αυτό το λάθος στην αρχή και το μόνο που κατάφερνα ήταν να μην απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου!! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, να τρέφεστε σωστά, να μην κουράζεστε, να προσέχετε πολύ και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν κερδίζετε τίποτα με το να παθαίνετε πανικό με το παραμικρό.

KUISp2.png

κοριτσια μου γλυκα και καλα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!με κανεται να νιωθω καλυτερα και ν σκεφτομαι λιγο διαφορετικα!!σας ευχομαι τα καλυτερα κι εσας να σας πανε ολα τελεια!!!το γιατρο δεν θελω να τον παρω γιατι τον εχω πρηξει στη κυριολεξια!!τι αλλο να μου πει ο κακομοιρης