Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ελλειπτικό μηχάνημα

Recommended Posts

Καλημέρα, μετά απο μάχη με τον εαυτό μου για το αν πρέπει να το δώσω, επικράτησε ο τεμπέλης εαυτός μου και έτσι πουλάω το ελλειπτικό μου μηχάνημα Pegasus ΑL-907. Το πήρα καινούριο και το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα! Η τιμή είναι 180ευρώ και αν είναι ο αγοραστης στα νοτια προάστια μπορώ να το μεταφέρω. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Δύσκολες εποχές, όντως, απλώς αν σκεφτεστε να αγοράσετε καινούριο, εξετάστε την περίπτωση του ελάχιστα μεταχειρισμένου!!!

κοπελια, καλο μηνα και καλοπροαίρετα : ειδα τα χαρακτηριστικά του μηχανηματος, καλο και ως αχρησιμοποιητο σχετικά. ΑΛΛΑ η εποχη οικονομικώς είναι απαγορευτικη (σχολεία, εφορία, τελη και δεν εχει τελος). Επίσης φίλη μου όχι της δικής σου μάρκας αλλα ίδιων χαρακτηριστικών το πούλησε 80?. Αν σκεφτείς ότι και τα αυτοκινητα ακόμη, μόλις κατεβουν από την βιτρίνα χάνουν την μιση τιμη τους.....

Διαφημίσεις

Εγώ στο γυμναστήριο που πηγαίνω την πιο πολύ ώρα την περνάω στο ελλειπτικό μηχάνημα. Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά για με΄να είναι το μόνο που μου κάνει δουλειά!!! Ο διάδρομος είναι πολύ κουραστικός & δεν χάνεις τόσες θερμίδες ...:) :) :)

Καλημέρα και ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Ναι συμφωνώ και προανέφερα οτι οι εποχές είναι δύσκολες (όλοι άλλωστε σε παρόμοια κατάσταση είμαστε), αλλά πρώτον η αρχική του τιμή είναι 250 ευρώ για καινούριο και δευτερον εξαρτάται απο το τι θέλει και μπορεί να αγοράσει κανείς, αν το δει ως κάτι που θα έχει για χρόνια. Και ο αδελφός μου πήρε πριν 3 χρόνια κάποιο πολύ οικονομικό ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και έσπασε το ένα πεντάλ!!! Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας σύμφωνα με αυτά που θέλουμε και μπορούμε... Όσο για την απόδοσή του συμφωνώ οτι χάνεις πολλές θερμίδες και δεν είναι τόσο βαρετό για μένα όσο ο διάδρομος!Απλώς μάλλον έχω τάσεις φυγής απο το σπίτι για την γυμναστική μου, οπότε περπατάω!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...