Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κα Αγλαια βοηθεια! θηλασμος διδυμων και γαλα κονο στο ενα στηθος

Recommended Posts

Καλησπερα. Ειμαι μαμα διδυμων 22 ημερων και ενος μικρου αγοριου 22 μηνωβ. Το αγορακι μου το θηλασα 7 μηνες μετα απο κάποιες δυσκολιες. Τα πραγματα ομως τωρα ειναι πιο δυσκολα. Καταρχην τα διδυμα ειναι αγορι και κοριτσι. Γεννηθηκαν στις 38 +1 εβδομαδες με Κ.Τ. 2630 & 2690 αντιστοιχα. Στην κλινικη δεν με αφησαν την πρωτη μερα ουτε να τα βαλω στο στηθος γιατι ηταν πολυ μικρα και θα εχαναν θερμιδες απο την προσπαθεια. Απο την πρωτη στιγμη φανηκε οτι η μπεμπα το ειχε με το στηθος και παρολο που μου ελεγαν να της δινω συμπληρωμα εγω μολις κατεβηκε το γαλα δεν της ξαναεδωσα. Ο μπεμπης ειχε καποια θεματακια με το πιασιμ της θηλης και μαλλον συνηθισε το μπιμπερο στην κλινικη. Ωστοσο απο την ωρα που ηρθαμε σπιτι το παλεψαμε και με θηλασττο και αυτες τις μερες θηλαζει και αυτος απο το στηθος κατα κανονα (με μερικες εξαιρεσεις που τον πιανει τεμπελια, θηλαζει κανενα 5λεπτο κ μετα το σφραγιζει οποτε του δινω δικο μου με μπιμπερο).

Απο βάρος βγηκαν απο την κλινικη 2580 το αγορι & 2620 το κοριτσι και σημερα ηταν 3100 & 3300 αντιστοιχα. Απο τσισα και κακα ημαστε οκ.

Τα θεματα που εχω ειναι τα εξης:

1) δεν βγαινει παντα το προγραμμα να κανουν 8 γευματα (για παραπανω ουτε λογος - δεν ζητανε αλλωστε). Λπορει να κάνουν και 7 το καθενα χωριστα ή ταυτοχρονα. Υπαρχει

κινδυνος για την γαλουχια?

2) ειναι προτιμοτερο για το ερεθισμα να τα θηλαζω ταυτοχρονα?

3) το στηθος μου παρολο που οταν το πιεζω βγαζει γαλα δεν το νιωθω πρισμενο. Μηπως οοβεται το γαλα? Σημειωτεον οτι μολις αρχιζει ο θηλασμος νιωθω τα τσιμπηματα στο στηθος σαν να κατεβαινει γαλα

4) απο χθες το βραδυ το αριστερο στηθος δεν ικανοποιει τα μωρα τα οποια χτυπιουνται πανω του και μολις το παταω βγαζει λιγες σταγονες. Προσπαθω να τα βαζω πρωτα απο εκει για να το ενεργοποιησω αλλα τζιφος

Παρακαλω βοηθειστε με. Δεν θελω να δωσω ξενο αλλα δεν νομιζω οτι εχω αλλη λυση

Ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Στα αλλα έχουμε απαντήσει στο άλλο σου θέμα. Για το τελευταίο θα μπορούσες να ενεργοποιησεις το στήθος με άντληση;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...