Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τα χω κανει μουσκεμα

rosetz

Recommended Posts

Καλησπερα ηθελα να σας πω για την κατασταση μου.

θα σας την πω περιληπτικα γιατι χρειαζομαι πολλεσ σελιδες και θα βαρεθειτε.

Ειμαι με τον συζυγο μου εδω και 13 χρονια (9 σχεσεις και 4 γαμου)

εχουμε ενα καταπληκτικο αγορακι σχεδον 3 χρονων.

Σε ολη την σχεση μας ειχαμε τα πανω μας και τα κατω μας.Τα κατω ηρθαν μετα τον γαμο και περισσοτερο οταν ηρθε το παιδι.

Μείναμε κατω αποτα πεθερικα και γενικα μετα το παιδι αρχεισε η γκρινια για τα οικονομικα για τα πεθερικα και ολα.μιλαγαμε αλλα ενιωθα μονη.και επισης οτι εμενα μονη λογω playstation και ψαρεματος.κλεισμενη με το παιδι και χωρις φιλες δικες μου και ενδιαφεροντα δικα μου.

Λαθος δικο μου βεβαια επρεπε να εχω και εγω δικα μου ενδιαφεροντα.

Πριν ενα χρονο εγινε το κακο εριξε το δολωμα ενας γνωωστος του απο την δουλεια και παντρεμενος και εγω τσιμπησα (να σημειωσω εκτοσ απο εμενα αυτοσ ειχει κι αλλη γκομενα μεσα απο την δουλεια, που το εμαθα μετα) (αυτο κρατησε μεταξυ μας 2 μηνες τα μηνυματα δεν συναντιομασταν εξω μονο στην δουλεια)

Επειδη ημουνα πολλη καρφωμα με καταλαβε ο αντρας μου οτι κατι ετρεχε αλλα δεν εβγαζα μιλια ισα ισα που τον εβγαζα τρελο για κανα 2 μηνες.

με πηρε με το καλο με το κακο αλλα δεν εβγαζε ακρη μεχρι που του ειπα οτι μιλαγα μαζι του αλλα δεν εκανα τιποτα αλλο...

Περασαν μηνες με κλαματα με καθημερινα μηνυματα τι ειπαμε και τι εχει γινει.

συνεχιζει και σημερα μετα απο εναν χρονο τα ιδια δεν σε πιστευω κλπ

ξερω οτι φταιω αλλα δεν αντεχω αλλο δεν θελω να χωρισουμε αλλα δεν αντεχω κι ετσι. θελω να χωρισουμε ωρες ωρες αφου δεν εχουμε φυσιολογικη σχεση αλλα σκεφτομαι το παιδι (τωρα το σκεφτηκες να μου πεισ??) παντα τον σκεφτομουνα αλλα σκεφτηκα και λιγο εμενα. ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ

Γιατι του τα ειπα? γιατι δεν αντεχα αλλο απο τυψεις ηθελα να τιμωρησω τον εαυτο μου και συνεχεια βασανιζομαι.

δεν ειχα σκεφτει ποτε να κανω κατι αλλα ελα μου ντε ο διαολος που τρυπωσε.,συνεχεια σκεφτομαι οτι ποια τα εκανε αυτα? δεν ημουν εγω αυτη, γιατι το εκανα?? γιατι? τοσο αμυαλη? δεν υπολογισα τιποτα?

γιατι?

εχει περασει 1 χρονος αλλα δεν υπαρχει ηρεμια , ειμαι ακομα στην δουλεια για οικονομικους λογους.

απλα δεν αντεχω αλλο πεθαινω καθε μερα καθε μερα τα ιδια και τα ιδια μηνυματα μπηκα βγηκα μπηχτες μουτρα αλλα δεν τσακωνομαστε μπροστα στο παιδι

ειναι τελειωμενο το πραγμα αλλα δεν το ληγει λογικα για το παιδι και τι θα πουν οι γυρω αλλα δεν αντεχετε. εχουμε γινει 2 ξενοι

ξερω δεν υπαρχει κατανοηση απο κανεναν αλλα δεν αντεχω αλλο

αν δεν ειχα το παιδι δεν ξερω τι θα εκανα. αυτος με κραταει στην ζωη στην χωρα

ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩΑ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειμαστε εμεις αυτες που θα σε κρινει.τωρα πανω απο ολα να σκεφτεις το παιδι σου και το περιβαλλον που μεγαλωνει.κατα την γνωμη μου συζητησε με τον αντρα σου,εξηγησε του οτι ηταν ενα λαθοσ αλλα και εκεινοσ ειχε το μεριδιο του,και κανε το πρωτο βημα να φυγεις απο την δουλεια,προσπαθησε να βρεις αλλου να μην εισαι στην ιδια δουλεια με τον αλλο. Αφου τον αγαπας υπαρχει ελπιδα ακομα..

Αλλαξε αμεσα δουλεια και μιληστε ειλικρινα και γιατι οχι, πηγαινετε σε εναν συμβουλο γαμου.

Εδω που εχετε φτασει εγω θα το πηγαινα ή ολα ή τιποτα, θα του ελεγα την αληθεια, τι εγινε και γιατι εγινε, τι σκεφτομαι τωρα και οτι ειλικρινα εχω μετανιωσει και τον αγαπαω.

Αλλα η αλλαγη δουλειας νομιζω επιβαλεται, οσο και να θελει να ηρεμησει ειναι φυσικο να μην μπορει, κι εσυ δεν θα μπορουσες.

Αφου ο αντρας σου δεν μπορει μα διαχειριστει την εκδοχη των μηνυματων πιστευεις πραγματικα δεν θα τον αποτελειωσει μια πιο τραβηγμενη εκδοχη; Εγω θα τα αφηνα ολα πισω μου, θα ξεκινουσα μια νεα αρχη ακομα κι αν αυτο σημαινει να αδιαφορω για τις μπηχτες και να μη δινω καν σημασια. Αν η σχεση σας εχει ακομα ελπιδες ειναι ο μονος δρομος. Τωρα το να αλλαξεις δουλεια, καλο ειναι στα χαρτια, στην πραξη ομως λιγο δυσκολο. Αυτο θα πρεπει να το εξηγησεις στον αντρα σου γιατι δε δουλευεις απο χομπυ αλλα για να συντηρειστε. Καλο κουραγιο και κανε και λιγο την τρελλη, τα παιζεις ολα για ολα ετσι κι αλλιως

Αφου ο αντρας σου δεν μπορει μα διαχειριστει την εκδοχη των μηνυματων πιστευεις πραγματικα δεν θα τον αποτελειωσει μια πιο τραβηγμενη εκδοχη; Εγω θα τα αφηνα ολα πισω μου, θα ξεκινουσα μια νεα αρχη ακομα κι αν αυτο σημαινει να αδιαφορω για τις μπηχτες και να μη δινω καν σημασια. Αν η σχεση σας εχει ακομα ελπιδες ειναι ο μονος δρομος. Τωρα το να αλλαξεις δουλεια, καλο ειναι στα χαρτια, στην πραξη ομως λιγο δυσκολο. Αυτο θα πρεπει να το εξηγησεις στον αντρα σου γιατι δε δουλευεις απο χομπυ αλλα για να συντηρειστε. Καλο κουραγιο και κανε και λιγο την τρελλη, τα παιζεις ολα για ολα ετσι κι αλλιως

Συμφωνω και εγω με τη φιλη....

Διαφημίσεις

γνωμη μου παντα αλλα κακως καθησες και του τα ειπες.αυτο θα το εχει μεσα του μια ζωη και σε καθε ευκαιρεια θα στο χτυπαει.ψαξε για αλλη δουλεια και αφου βρεις παραιτησου απο την δουλεια σου.ψαξε να κανεις δραστηριοτητες μαζι με εκεινον και το παιδι ωστε να ξαναδεθειτε λιγο.να ξερεις σε καταλαβαινω ανθρωποι ημαστε και ολοι λιγο πολυ εχουμε μπει σε πειρασμο.αλλα ρε κοπελια ο αντρας μας δεν ειναι ο κολλητος μας να καθομαστε να του τα λεμε χαρτι και καλαμ....

Ευχαριστώ κορίτσια. Συφωνω με την naina ομως αν κανει ετσι οπως κανει τωρα μονο που ξερει με τα μηνυματα θα τον αποτελειωσω με το να του τα πω ολα.

Δεν υπαρχει περιπτωση να του πω ΠΟΤΕ και γιατι?? δεν θα μπορεσει να το δεχτει και κατανοητο βεβαια αλλα και σε περιπτωση που χωρισουμε θα ειμαι σε ολους αυτη η π..... ενω αλλο το να λενε οτι μπορει και να μην εχω κανει και τιποτα..

Οσο για την νεα αρχη? του το λεω συνεχεια να τα αφησουμε ολα πισω αλλα δεν μπορει γιατι ειναι σιγουρος οτι εχω κανει κατι ,γενικα ομως ητανε πολυ ζηλιαρης απο παλια χωρις να δινω δικαιωματα, το οτι μπορει να μιλαγα με καποιον ωραιο σημαινε οτι κατι ετρεχε.. γενικα εχουν γινει πολλα στο παρελθον με το να με βαζει να κοιταω κατω οταν βγαιναμε εξω με μηνυματα αν μπηκα βγηκα στην δουλεια (αυτα τα κανει κ τωρα) με τα ρουχα τι θα φορεσω κλπ. βεβαια κρατησαν κανα 2 χρονια μετα δεν αντεξα και βλακεια που τα ειχα δεχτει τοτε. αλλα γενικα πολλη ζηλια.

Οσο για την δουλεια εγω πρωτη δεν ηθελα να παω, θα εψαχνα αλλου κατι θα εβρισκα καθαριστρια πωλητρια οτιδηποτε αλλα αυτος δεν ηθελε να φυγω λογω των οικονομικων και βασικα δεν ξερω θα ηταεν καλυτερα τα πραγματα αλλα εαν χωρισουμε πρεπει να εχω λεφτα για το παιδι.

Συν που μενουμε σπιτι του και πρεπει να μετακομισω...αυτο ειναι το χειροτερο

Μετα απο ολα αυτα σκεφτομαι οτι εαν ειμαι μονη μου δεν θα εχω γκρινιες τιποτα ηρεμια αλλα σκεφτομαι και τα 13 χρονια το παιδι τον κοσμο γυρω

αστα να πανε. αλλα ο χρονος δεν γυριζει πισω

ξερεις ολα εγιναν μετα απο μεγαλη πιεση φοβηθηκα δεν ξερω ημουνα πολλη χαλια εκεινο τον καιρο προσπαθουσα να πιαστω απο οπου μπορουσα....

τεραστιο λαθος το ξερω...

Αν τον αγαπας και δεν μπορεις να φανταστεις τον εαυτο σου χωρις αυτον πρεπει να προσπαθησεις πολυ.Πειρασμοι οπως ειπε και μια αλλη κοπελα θα υπαρχουν παντα...βεβαια το παθημα γινετε μαθημα.Σκεψου...αξιζε ολο αυτο σαν αντικτημο να χαλασεις την οικογενεια σου?Αν ναι τοτε δεν εισαι καθολου ευτυχησμενη με το γαμο σου. Συμφωνω να μην πεις τιποτα παραπανω και να κανετε μια τελευταια κουβεντα.Πες του αυτα που θες να του πεις και τον λογο που το εκανες.Συγουρα δεν φταις μονο εσυ,γιατι αν αυτος δεν ειχε αφησει ενα πορτακι ανοιχτω τιποτα δεν θα εκανες.Δεν θα σου πει οτι οκ ολλα καλα...θα παρει χρονο,αλλα δεν πρεπει να ξαναγυρνατε την κουβεντα συνεχεια γυρο απο αυτο.Θα το αποφευγεις και ας ξερεις οτι η συμπεριφορατου ειναι καπως αυτον τον καιρο λογο του συμβαντος.Προσπαθησε να κανεις πραγματα που θα του δωσουν εμπιστοσυνη και ασχολησου πολυ μαζι του και με το παιδι σας.Ευχομαι ολα να πανε καλα. Θα παρει χρονο μην το παρατησεις.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

οντως το παθημα γινεται μαθημα...και φυσικα δεν αξιζε ολο αυτο...ημουν καποια αλλη οχι εγω...δυστυχως γυρναμε στην κουβεντα συνεχεια γυρω γυρω ...θα δειξει

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι νομίζω ότι καλά έκανες και το είπες...πόσο θα μπορούσες να κουβαλάς μόνη σου αυτό το βάρος στην ψυχή σου...τώρα στο διαταύτα χρειάζεται χρόνος να σε ξαναεμπιστευτεί...είναι αυτό που λένε ότι η εμπιστοσύνη θέλει χρόνο να χτιστεί και μια στιγμή για να γκρεμιστεί...αλλά ο άντρας σου σ'αγαπάει γιαυτό και δεν σε έχει ήδη χωρίσει...πρέπει να δείξεις ατσάλινα νέυρα και υπομονή...γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει ακραίες αντιδράσεις στην προσπάθειά του να πέισει και τον εαυτό του να σε συγχωρήσει και να σε ξαναεμπιστευτεί...

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Βασικά - για μένα - κακώς κάθισες και του τα είπες... Αν φανταζότανε χωρίς να ξέρει, σκέψου τώρα που ξέρει... Μήπως όμως κατά βάθος ήθελες να του το τρίψεις λίγο στα μούτρα? Διότι, όπως λες, είχες πειραχτεί από την συμπεριφορά του, υπήρχε ένταση στη σχέση σας που σε οδήγησε εκεί κοκ.

Επίσης, όταν του τα είπες, τι είπε? Σε συγχώρησε υποτίθεται? Διότι αν αποφασίσεις να συγχωρέσεις μια απιστία πρέπει να πάρει απόφαση ότι το αφήνει πίσω του... ΟΚ, θα υπάρχει μια περίοδος που θα σε τιμωρεί, αναμενόμενο, δεν θα πέρναγε έτσι κάτι τέτοιο, χωρίς κιχ. Αν αυτό όμως κρατάει περισσότερο από όσο αντέχετε και οι δύο, ίσως θα πρέπει να δείτε έναν σύμβουλο γάμου. Δεν γίνεται να σε τιμωρεί αιωνίως όταν επέλεξε να σε συγχωρέσει. Στο κάτω κάτω υπάρχει και άλλη επιλογή. Το να μην σε συγχωρέσει. Αυτό βέβαια σημαίνει και διαζύγιο. Το ότι επέλεξε τη συγχώρεση αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν θέλει να χωρίσετε γιατί σε αγαπάει, ίσως ακόμα κατά βάθος να νιώθει ότι έχει σφάλλει κάπου και σε οδήγησε εκεί.

Και κάτι ακόμα... Σε ένα από τα προηγούμενα ποστ γράφεις ότι "τι θα πει ο κόσμος" κλπ. Ο κόσμος για να πει πρέπει να ξέρει ή να υποπτεύετε σοβαρά. Γνωρίζουν και άλλοι πέρα από εσάς για τη σχέση σου με τον συνάδελφο? Γιατί αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον άντρα σου να το αφήσει πίσω του.

Εύχομαι να τα βρείτε... Και θα τα βρείτε αν το πάρετε σοβαρά απόφαση. Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί η απιστία, κακά τα ψέμματα. Οπλίσου με υπομονή. Και σταματήστε να συζητάτε το ΤΙ έγινε. Είναι σαδομαζοχιστικό....

Νομίζω ότι με το να συζητάτε το ίδιο θέμα ξανά και ξανά δεν καταλήγει κάπου η συζήτηση και μόνο φθορά φέρνει. Δυο κουβέντες σταράτες αρκούν: θέλω να τα ξαναβρούμε και να συνεχίσουμε σαν ζευγάρι. Εγώ από δω και πέρα τα αφήνω όλα πίσω μου, σκέψου εσύ τι θα κάνεις και κατά πόσο μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το θέμα αυτό έχει λήξει και δεν θα το ξανασυζητήσω ποτέ. Έχουμε ένα παιδί και πολλά χρόνια μπροστά μας και θέλω να τα ζήσουμε σαν οικογένεια. Σκέψου αν το θέλεις κι εσύ για να βάλουμε και οι δυο νερό στο κρασί μας και να πάμε παρακάτω. Από κει και πέρα αδιαφορείς για κάθε ίχνους γκρίνιας. Αμα δει ότι σοβαρολογείς, θα το σκεφτεί στη διάσταση αυτή και θα αποφασίσει. Έτσι κι αλλιώς μια σχέση χρειάζεται δύο οπότε βάλτον στη διαδικασία να σκεφτεί ορθά κοφτά και όπου βγει. Καλό κουράγιο και να θυμάσαι ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Εσύ τουλάχιστον το αναγνώρισες και δεν θα το ξανακάνεις. Η ζωή θέλει πολλά κότσια και το παιδί σου χρειάζεται γονείς

Συμφωνώ.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Εγω ειμαι γενικα υπερ της ειλικρινιας, αλλα κρινω απο τον εαυτο μου, αν μου μπει η αμφιβολια τοτε θελω να τα μαθω ολα. Νομιζω οτι ο καθενας ξερει τον ανθρωπο του και το νιωθει αν του κρυβει κατι. Ισως ο τροπος σου να μην τον πειθει οτι του λες ολη την αληθεια γιαυτο να επιμενει ακομα.

Εσυ βεβαια ξερεις τον αντρα σου, αν νομιζεις οτι δεν θα μπορουσε να το ξεπερασει τοτε μην πεις τιποτα αλλο. Γινε οσο πιο πειστικη μπορεις και κανε του μια κουβεντα οπως προτεινε η naina.

Διαφημίσεις

Θελω να σε ρωτησω κατι ειλικρινα ....... μείνατε μόνο στα μηνύματα? απο εκει και περα πρεπει να προσπαθησεις πολυ...... το ξερω οτι παλευεις και εχεις κουραστει... αλλα σκεψου να ειουν στην θεση του και να σου τα ελεγε αυτα...και εσενα θα σε ετρωγε το σαρακι..... του ειπες ακιβως και ποιος ειναι οτι ειναι συναδλεφος σου απο την δουλεια? επίσης σε ρωταει συγκακριμενα για εκεινον ακομα?

Βασικά - για μένα - κακώς κάθισες και του τα είπες... Αν φανταζότανε χωρίς να ξέρει, σκέψου τώρα που ξέρει... Μήπως όμως κατά βάθος ήθελες να του το τρίψεις λίγο στα μούτρα? Διότι, όπως λες, είχες πειραχτεί από την συμπεριφορά του, υπήρχε ένταση στη σχέση σας που σε οδήγησε εκεί κοκ.

Επίσης, όταν του τα είπες, τι είπε? Σε συγχώρησε υποτίθεται? Διότι αν αποφασίσεις να συγχωρέσεις μια απιστία πρέπει να πάρει απόφαση ότι το αφήνει πίσω του... ΟΚ, θα υπάρχει μια περίοδος που θα σε τιμωρεί, αναμενόμενο, δεν θα πέρναγε έτσι κάτι τέτοιο, χωρίς κιχ. Αν αυτό όμως κρατάει περισσότερο από όσο αντέχετε και οι δύο, ίσως θα πρέπει να δείτε έναν σύμβουλο γάμου. Δεν γίνεται να σε τιμωρεί αιωνίως όταν επέλεξε να σε συγχωρέσει. Στο κάτω κάτω υπάρχει και άλλη επιλογή. Το να μην σε συγχωρέσει. Αυτό βέβαια σημαίνει και διαζύγιο. Το ότι επέλεξε τη συγχώρεση αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν θέλει να χωρίσετε γιατί σε αγαπάει, ίσως ακόμα κατά βάθος να νιώθει ότι έχει σφάλλει κάπου και σε οδήγησε εκεί.

Και κάτι ακόμα... Σε ένα από τα προηγούμενα ποστ γράφεις ότι "τι θα πει ο κόσμος" κλπ. Ο κόσμος για να πει πρέπει να ξέρει ή να υποπτεύετε σοβαρά. Γνωρίζουν και άλλοι πέρα από εσάς για τη σχέση σου με τον συνάδελφο? Γιατί αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον άντρα σου να το αφήσει πίσω του.

Εύχομαι να τα βρείτε... Και θα τα βρείτε αν το πάρετε σοβαρά απόφαση. Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί η απιστία, κακά τα ψέμματα. Οπλίσου με υπομονή. Και σταματήστε να συζητάτε το ΤΙ έγινε. Είναι σαδομαζοχιστικό....

Δεν εχει απαντησει εαν με συγχωρεσε αλλα το οτι δεν με εδιωξε αυτο δεν σημαινει??ισως για το παιδι ισως για τον κοσμο ισως γιατι με αγαπαει... δεν μου το εχει ξεκαθαρισει ακομα.Απλα επιμενει οτι δεν του τα χω πει ολα.ολους αυτους τους μηνες προσπαθουσε μιλαγαμε αγκαλιες φιλια κλπ. μετα τις διακοπεσ του γυρισε το μυαλο παλι και τα πραγματα γινονται χειροτερα.

Σαδομαζοχιστικο δεν λες τιποτα.μου λεει πολλα τρελα αλλα δεν μπορω αλλο.εχτες το βραδυ παλι εκλαιγα γιατι σκεφτομουνα πως ημασταν κ τι εκανα. μετα δεν αντεχω αλλο θελω ηρεμια. Εχτες μου λεει οτι θα κανει την ζωη του θα μενουμε μαζι αλλα δεν θα κοιμαται μαζι μου θα πηγαινουμε μαζι παντου για να μηνκαταλαβουν τιποτα αλλα τιποτα αλλο.Σαν 2 ξενοι θα υπαρχουμε..Σημερα παλι οτι επειδη δεν του λεω την αληθεια τα πραγματα θα γινουν πιο δυσκολα δηλαδη τι αλλο? να με δειρεις μενει και λεει να μην του μιλαω απλα μονο οταν ειμαστε μπροστα σε κοσμο..

Δεν ξερω εαν με δοκιμαζει για να λυγισω ή με φτανει στα ορια μου για να φυγω μονη απο το σπιτι.

Τον αγαπαω αλλα δεν εχω αλλες αντοχες.1 χρονος μουρμουρα ειναι πολλη.Πρεπει να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο.

Θα του ξεκοψω τα μηνυματα και θα ειμαι οπως θελει στο σπιτι.Θα προετοιμαζομαι ψυχολογικα για τον χωρισμο θα μιλησω με τον αδερφο μου για την επιστροφη σπιτι και αν δω οτι δεν παει αλλο θα φυγω για να ηρεμησω και εγω και το παιδι που καταλαβαινει τα παντα νομι

Δεν εχει απαντησει εαν με συγχωρεσε αλλα το οτι δεν με εδιωξε αυτο δεν σημαινει??ισως για το παιδι ισως για τον κοσμο ισως γιατι με αγαπαει... δεν μου το εχει ξεκαθαρισει ακομα.Απλα επιμενει οτι δεν του τα χω πει ολα.ολους αυτους τους μηνες προσπαθουσε μιλαγαμε αγκαλιες φιλια κλπ. μετα τις διακοπεσ του γυρισε το μυαλο παλι και τα πραγματα γινονται χειροτερα.

Σαδομαζοχιστικο δεν λες τιποτα.μου λεει πολλα τρελα αλλα δεν μπορω αλλο.εχτες το βραδυ παλι εκλαιγα γιατι σκεφτομουνα πως ημασταν κ τι εκανα. μετα δεν αντεχω αλλο θελω ηρεμια. Εχτες μου λεει οτι θα κανει την ζωη του θα μενουμε μαζι αλλα δεν θα κοιμαται μαζι μου θα πηγαινουμε μαζι παντου για να μηνκαταλαβουν τιποτα αλλα τιποτα αλλο.Σαν 2 ξενοι θα υπαρχουμε..Σημερα παλι οτι επειδη δεν του λεω την αληθεια τα πραγματα θα γινουν πιο δυσκολα δηλαδη τι αλλο? να με δειρεις μενει και λεει να μην του μιλαω απλα μονο οταν ειμαστε μπροστα σε κοσμο..

Δεν ξερω εαν με δοκιμαζει για να λυγισω ή με φτανει στα ορια μου για να φυγω μονη απο το σπιτι.

Τον αγαπαω αλλα δεν εχω αλλες αντοχες.1 χρονος μουρμουρα ειναι πολλη.Πρεπει να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο.

Θα του ξεκοψω τα μηνυματα και θα ειμαι οπως θελει στο σπιτι.Θα προετοιμαζομαι ψυχολογικα για τον χωρισμο θα μιλησω με τον αδερφο μου για την επιστροφη σπιτι και αν δω οτι δεν παει αλλο θα φυγω για να ηρεμησω και εγω και το παιδι που καταλαβαινει τα παντα νομι

Οταν σου τα λεει αυτα εσυ του έχεις προτείνει τον χωρισμό? τι σου λεει? οταν λες οτι θα το πεις στον αδελφο σου... εννοεις τα πάντα?

Θελω να σε ρωτησω κατι ειλικρινα ....... μείνατε μόνο στα μηνύματα? απο εκει και περα πρεπει να προσπαθησεις πολυ...... το ξερω οτι παλευεις και εχεις κουραστει... αλλα σκεψου να ειουν στην θεση του και να σου τα ελεγε αυτα...και εσενα θα σε ετρωγε το σαρακι..... του ειπες ακιβως και ποιος ειναι οτι ειναι συναδλεφος σου απο την δουλεια? επίσης σε ρωταει συγκακριμενα για εκεινον ακομα?

οχι δυστυχως δεν μειναμε στα μηνυματα..και καταλαβαινω πως ειναι οχι απολυτα αλλα ξερω οτι ποναει...ναι δυστυχως του ειπα ποιος ειναι και βεβαια με ρωταει για αυτον και του στελνω μηνυματα ποτε μπαινει μεσα, ποτε φευγει, ποτε φευγω εγω

σε τέτοιες φάσεις ο καθένας λέει σκληρά λόγια και ας μην τα πιστεύει. Θέλει να πάρει και αυτός την εκδίκησή του και μπορεί να το κανει μόνο πληγώνοντας σε.

Δείξε δύναμη, μην λυγίζεις. έγινε ένα λάθος, πάει τέλειωσε. μην του πεις λεπτομέρειες.

Μην μπαίνεις στη διαδικασία να του απαντάς σε ότι τρελό του έρχεται στο κεφάλι. αν σε βλέπει να καταρρέεις σκέφτεται ότι νιώθεις ενοχές, άρα κάτι έχεις κάνει και φτου από την αρχή.

Εγώ θα σου πρότεινα να υιοθετήσεις την παρακάτω στάση. κάθε φορά που σου λέει τα δικά του και σε ρωτάει θα του απαντούσα. "Το θεωρώ, τουλάχιστον άδικο για το παιδί μας και την ψυχική μας υγεία, να καταστραφούμε οικογενειακώς γιατί σε μια περίοδο ανασφάλειας και μοναξιάς έκανα την μεγάλη μαλακία να ανταλλάξω ηλίθια μηνύματα με έναν τύπο που κατά βάθος μου είναι παντελώς αδιάφορος."

και θα ήμουνα ήρεμη (όσο μπορούσα) για να του δέιξω ότι εγώ είμαι καλά (ακόμη και αν ήμουν σκατά) και όλος αυτός ο παραλογισμός δεν με ακουμπά γιατί δεν έκανα τίποτα.

Ξέρω τον κοροϊδεύεις, αλλα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα αν δεν θέλετε να τινάξετε το σπίτι σας, πρέπει να παίξεις ένα θέατρο.

αν σε βλέπει ράκος, θα συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση την επίθεση. προσπάθησε να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου και σταδιακά προσέγγισέ τον. Σταδιακά, όχι απότομα να αρχίσεις τις εκδηλώσεις αγάπης γιατί θα φανούν ψεύτικες. κάθε μέρα κάνε κάτι μικρό για αυτόν. στη αρχή θα στο φτύνει στα μούτρα αλλά μετά από καιρό, θα δεις πως θα αρχίσει να μαλακώνει.

Παίρνουν χρόνο αυτές οι καταστάσεις. και αυτός υποφέρει, σκέψου τον. βασανίζεται. δείξε του αγάπη και τρυφερότητα.

αν σε τρελαίνει στα μηνύματα του τύπου που είσαι, μην μπαίνεις στον πειτασμό να ανταλλάσσεις δεκάδες μηνύματα.

πες του "σε περιμένω να έρθεις να με πάρεις από τη δουλειά". και γενικά όταν τον βλέπεις ότι τον πιάνουν οι εξάρσεις του που είσαι και με ποιόν να τον παρακινείς να έρχεται να σε συναντήσει.

Οταν σου τα λεει αυτα εσυ του έχεις προτείνει τον χωρισμό? τι σου λεει? οταν λες οτι θα το πεις στον αδελφο σου... εννοεις τα πάντα?

ναι του το εχω πει εχω κανει κινηση να μαζεψω τα πραγματα μου 2 φορες και ξαναμιλησαμε και γυρισα παλι αλλα νομιζω με αφηνε να το κανω για να δει οτι το εννοει και να με φτασει σε αυτο το σημειο για να του πω τι εγινε οπως και με αυτα που κανει τωρα.

Ο αδερφος μου και οι υπολοιποι ξερουν αυτα που ξερει και ο αντρας μου τιποτα παραπανω και ουτ θα πω τιποτα σε κανεναν. Ο μονος ανθρωπος που τα ξερει ολα ειναι μια ξαδερφη μου.

από αυτά που γράφεις, εγώ βγάζω το συμπερασμα ότι ο άντρας σου δεν θέλει να χωρίσετε.

Σου φαίνεται παράλογη η συμπεριφορά του? Δηλαδή εσύ πως θα αντιδρούσες αν ήξερες ότι κάθε μέρα συναντάει στη δουλειά του μια κυρία με την οποία υποψιάζεσαι ότι κάτι παίζεται? Θα μπορούσες νατο διαχειριστείς? θα τρελαινόσουνα?

πρέπει να δειξεις κατανόηση σε αυτό που περνάει. κατανόηση, αλλά και να βάζεις και όρια στις εμμονές που τον ταλαιπωρούν. μπορεί να σε πηγαίνει και να σε φέρνει ο ίδιος στη δουλειά?

άρχισε πολύ σοβαρά να ψάχνεις για άλλη δουλειά, νομίζω ότι θα σας ξεμπλακάρει πολύ.

σε τέτοιες φάσεις ο καθένας λέει σκληρά λόγια και ας μην τα πιστεύει. Θέλει να πάρει και αυτός την εκδίκησή του και μπορεί να το κανει μόνο πληγώνοντας σε.

Δείξε δύναμη, μην λυγίζεις. έγινε ένα λάθος, πάει τέλειωσε. μην του πεις λεπτομέρειες.

Μην μπαίνεις στη διαδικασία να του απαντάς σε ότι τρελό του έρχεται στο κεφάλι. αν σε βλέπει να καταρρέεις σκέφτεται ότι νιώθεις ενοχές, άρα κάτι έχεις κάνει και φτου από την αρχή.

Εγώ θα σου πρότεινα να υιοθετήσεις την παρακάτω στάση. κάθε φορά που σου λέει τα δικά του και σε ρωτάει θα του απαντούσα. "Το θεωρώ, τουλάχιστον άδικο για το παιδί μας και την ψυχική μας υγεία, να καταστραφούμε οικογενειακώς γιατί σε μια περίοδο ανασφάλειας και μοναξιάς έκανα την μεγάλη μαλακία να ανταλλάξω ηλίθια μηνύματα με έναν τύπο που κατά βάθος μου είναι παντελώς αδιάφορος."

και θα ήμουνα ήρεμη (όσο μπορούσα) για να του δέιξω ότι εγώ είμαι καλά (ακόμη και αν ήμουν σκατά) και όλος αυτός ο παραλογισμός δεν με ακουμπά γιατί δεν έκανα τίποτα.

Ξέρω τον κοροϊδεύεις, αλλα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα αν δεν θέλετε να τινάξετε το σπίτι σας, πρέπει να παίξεις ένα θέατρο.

αν σε βλέπει ράκος, θα συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση την επίθεση. προσπάθησε να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου και σταδιακά προσέγγισέ τον. Σταδιακά, όχι απότομα να αρχίσεις τις εκδηλώσεις αγάπης γιατί θα φανούν ψεύτικες. κάθε μέρα κάνε κάτι μικρό για αυτόν. στη αρχή θα στο φτύνει στα μούτρα αλλά μετά από καιρό, θα δεις πως θα αρχίσει να μαλακώνει.

Παίρνουν χρόνο αυτές οι καταστάσεις. και αυτός υποφέρει, σκέψου τον. βασανίζεται. δείξε του αγάπη και τρυφερότητα.

αν σε τρελαίνει στα μηνύματα του τύπου που είσαι, μην μπαίνεις στον πειτασμό να ανταλλάσσεις δεκάδες μηνύματα.

πες του "σε περιμένω να έρθεις να με πάρεις από τη δουλειά". και γενικά όταν τον βλέπεις ότι τον πιάνουν οι εξάρσεις του που είσαι και με ποιόν να τον παρακινείς να έρχεται να σε συναντήσει.

Οντως ισχυει οτι τοσο καιρο και μου το εχει πει κι αυτος, εκανα διαφορα στον παραλογισμο μου.κλαματα, χτυπαγα το κεφαλι μου ,καταθλιψη κλπ. και πιαστηκε στο οτι εαν δεν ειχες κανει απολυτως κατι με αυτον δεν θα εκανεσ ετσι. το χειριστηκα λαθοσ. δεν εχω ξανακανει και κατι παλια για να τα μπαλωνω ωραια..

δεν ειναι το που ειμαι ειναι οτι θελει να στελνω μην.οτι μπηκα στην δουλεια,οτι ηρθε αυτος, οτι εφυγα με καποια κοπελα κλπ. τι ρουχα να φοραω στην δουλεια να ειμαι σεμνη... λογικα αλλα με ελεγχει σε ολα και τρελαινομαι...εχτες γιατι αλλαξες παντελονι και εβαλες αλλο? εινια κοντη η μπλουζα ωχου...

Και οντως πρεπει να υιοθετησω αυτη την σταση να φανω δυνατη και να παιζω θετρο.μετα με πιανει θυμος και τα κανω μανταρα βεβαια..

κοίτα αν δεις και την δική του πλευρά θα τον καταλάβεις και αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη υπομονή να αντιμετωπίσεις την κατάσταση.

όχι μην του στέλνεις μηνύματα που είσαι και τι φοράς. γράψτου ότι και να σου πω, δεν θα με πιστέψεις για αυτό σου κάνω ανοικτή πρόταση να περάσεις όποτε θέλεις από το γραφείο να με δεις από κοντά. όποτε θέλεις, και κάθε μέρα αν θέλεις. να δεις πως είμαι, με ποιούς είμαι, τι κάνω.

έχεις φιλίες/σχέσεις με συναδέλφους? αν ναι κανόνισε να βγείτε μια μέρα και πάρε και τον άντρα σου μαζί. θα νιώσει πιο ασφαλής αν τον βάλεις μέσα με τους συναδέλφους σου. θα αισθανθεί ότι δεν έχεις κάτι να κρύψεις. και βέβαια όχι υστερίες, όχι δράματα.

Ψυχραιμία αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για σένα.

από αυτά που γράφεις, εγώ βγάζω το συμπερασμα ότι ο άντρας σου δεν θέλει να χωρίσετε.

Σου φαίνεται παράλογη η συμπεριφορά του? Δηλαδή εσύ πως θα αντιδρούσες αν ήξερες ότι κάθε μέρα συναντάει στη δουλειά του μια κυρία με την οποία υποψιάζεσαι ότι κάτι παίζεται? Θα μπορούσες νατο διαχειριστείς? θα τρελαινόσουνα?

πρέπει να δειξεις κατανόηση σε αυτό που περνάει. κατανόηση, αλλά και να βάζεις και όρια στις εμμονές που τον ταλαιπωρούν. μπορεί να σε πηγαίνει και να σε φέρνει ο ίδιος στη δουλειά?

άρχισε πολύ σοβαρά να ψάχνεις για άλλη δουλειά, νομίζω ότι θα σας ξεμπλακάρει πολύ.

Αυτο καταλαβαινω οτι δεν θελει να χωρισουμε αλλιως δεν θα ασχολιοτανε τοσο.

Τον καταλαβαινω οσο αφορα την δουλεια αλλα τα ιδια ειχε κανει και χειροτερα στις αρχεσ της σχεσης μας χωρισ να του εχω δωσει δικαιωματα.για αυτο τσαντιζομαι γιατι θυμαμαι τα παλια.

Ξερω οτι αμα φυγω απο την δουλεια θα ηρεμησει πολυ.αλλα για να φυγω μονη αποκλειεται λογω οικονομικων και για να βρεις αλλου δουλεια ειναι δυσκολο.ευχομαι καθε μερα να κλεισει η εταιρεια για να φυγω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...