Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα!!κοριτσια βοηθεια ξανα!θα αλλαξουμε γαλα παλι.απο το almiron πηγαμε στο sanilac ha μετα στο salilac ac που δεν πινει με τιποτα.απο κει που επινε 100 με 120 ml τωρα μονι 60 και μετρα κλαμα.η παιδιατρος ειπε να παρουμε τωρα frisolac comfort.ξερετε τιποτα για αυτο το γαλα;;εμπειριες;;;

Διαφημίσεις

Και εμενα αυτο μου είχε συστήσει η παιδιατρος μου γιατι η μικρη μου ήταν δυσκοιλια. Τη βοήθησε πάρα πολύ και φαινόταν πως της άρεσε πολυ. Η αλήθεια ειναι πως δεν δοκιμάσαμε άλλα γάλατα για να μπορώ να συγκρινω πάντως.

• 1 month later...

Καλημερα.υπαρχει μαμα που δινει φρισολακ;;να μου πει τη γευση εχει;;σημερα μου φανηκε οτι ειναι πολυ μεταλικη η γευση του και εχω τρομαξει αρκετα μηπως ειναι απο κατι αλλο...

Καλημερα.υπαρχει μαμα που δινει φρισολακ;;να μου πει τη γευση εχει;;σημερα μου φανηκε οτι ειναι πολυ μεταλικη η γευση του και εχω τρομαξει αρκετα μηπως ειναι απο κατι αλλο...

Εμείς από την πρώτη στιγμ'η πίνουμε frisolac και είναι μια χαρά. Γιατί έχω δοκιμάσει όταν ρίχνω στο χέρι για να δω αν κρύωσε. Μου θύμισε λίγο γεύση από γαλατάκια που βάζω στον καφέ. Μήπως φταίει το νερό και σου φάνηκε έτσι? Έχει πολλά άλατα?

Γειά σου, εμένα τα κορίτσια μου είναι 7 μηνών, και γεννήθηκαν 29 εβδομάδων. Στην εντατική έπιναν λίγο γαλατάκι δικό μου και μετά Aptamil. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι πίναμε FRISOLAC. Δεν έκαναν ποτέ αλλεργία σε αυτό, και όπως είπε και η άλλη κοπέλα, το δοκίμαζα κι εγώ στο χέρι και ήταν μια χαρά. Τώρα πίνουμε FRISOMEL δεύτερης γενιάς. Μήπως είναι το νερό, ή απο την αποστείρωση να έχει άλατα? Ψάξε το.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...