Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κουνιστη καρεκλα για μωρα

jenny78

Recommended Posts

καλησπερα εχω διδυμακια κοριτσακια 10 μηνων.τελευταια μεχρι να μας παρει ο υπνος γινεται χαμος.θελουν αγκαλια και κουνημα μεχρι να κοιμηθουν.το κακο ειναι οτι κλαινε και τα δυο μαζι και δυστηχως ειμαι μονη μου γιατι ο αντρας μου σχολαει μετα τις 11 το βραδυ.υπαρχει τετοια καρεκλα για μωρα?εχετε ακουσει κατι?με τα ρηλαξ ειχα βολευτει πολυ αλλα τωρα μεγαλωνουν και αλλαζουν τα πραγματα.

Διαφημίσεις

Ναι υπαρχουν τετοια καρεκλακια σε υψος περιπου 1 μετρο για να ειναι ασφαλης για πτωση. Κουνιουνται ειτε με ρευμα ειτε με μπαταρια...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ναι υπαρχουν τετοια καρεκλακια σε υψος περιπου 1 μετρο για να ειναι ασφαλης για πτωση. Κουνιουνται ειτε με ρευμα ειτε με μπαταρια...

μηπως ξερεις που θα τα βρω και ποσο περιπου κοστιζουν?

Εννοείς τα ρηλαξ που ειναι σε στυλ κούνιας;;; Εμενα μου το είχαν φερει δωρο αλλά δεν μας πολυβόλεψε...Βέβαια, κάθε περίπτωση διαφέρει!

Όταν άρχισε να το θέλει, φοβήβηκα ότι όπως κουνιόταν επειδή προσπαθούσε να πιάσει τα κρεμαστα παιχνίδια που ειχε, μην μπατάρει όλο μαζί με το μωρό!

Εχουν κάποιο όριο βάρους...

Έχει και η chicco (το δικό μας τετοιο ήταν) και γενικώς μπορείς να βρεις ακόμη και στα jumbo! Οι τιμές ποικίλουν. Το δικό μας πρέπει να έκανε από 75 έως 100?...δεν θυμάμαι ακριβώς...

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

μηπως ξερεις που θα τα βρω και ποσο περιπου κοστιζουν?

Εχει στα τζαμπο αλλα και σε καταστηματα με βρεφικα.

Εχει και η cicho και η fisher price. Οι τιμες ειναι εκει γυρω στα 100?.

κάτι τέτοιο εννοείς?

http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babygear/products/51911

το ειχα κι εγω στα δυο πιτσιρικια μου, με εσωσε στην κυριολεξία ειδικα με την κορη μου που δεν κοιμοταν αλλιώς μεχρι τις 6 το πρωί, 120 ευρώ νομίζω το ειχα παρει

ειναι ομως για μικρά μωράκια, μεχρι 6 μηνων/9 κιλά

τωρα τα δικά σου ειναι μεγάλα, θεωρώ ότι ειναι επικινδυνο να πεσουν απ αυτην την κούνια προσπαθώντας να πιασουν τα παιχνιδάκια

EXXQp3.pngAIzKp2.png

βρηκα κουνια που ειναι μεχρι 18 κιλα.το θεμα ειναι θα χαλαρωνει να την παιρνει ο υπνος εκει?υπαρχει καποια λυση?αν σκεφτητε κατι ενημερωστε με.καθε βραδυ και χειροτερευει.εχω πλεον απελπιστει.και δυστηχως δεν εχω και εγω αντοχες και νευριαζω.

βρηκα κουνια που ειναι μεχρι 18 κιλα.το θεμα ειναι θα χαλαρωνει να την παιρνει ο υπνος εκει?υπαρχει καποια λυση?αν σκεφτητε κατι ενημερωστε με.καθε βραδυ και χειροτερευει.εχω πλεον απελπιστει.και δυστηχως δεν εχω και εγω αντοχες και νευριαζω.

Εγω που τραβηξα του χριστου τα παθη με τον υπνο της μικρης μου τωρα εχει στρωσει για τα καλα...

Οταν εγω τη βαζω για κουνια (στου κηπου), γλαρωνει εμενα...!!!!! Αλλα πλεον κοιμαται στη κουνια της και οχι στο καροτσι οπως μεχρι προτεινως.

Μηπως την ενοχλει κατι...?????δειχνει να δυσφορει....?????? ειναι σε υπερενταση....?????

Σε καταλαβαινω παντως...πολυυυυυυ....!!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

koalaki τιποτα δεν την ενοχλει.απλα νευριαζει που νυσταζει και κλαιει.τωρα τα κοιμιζω στο καροτσι και κοιμισμενα τα παω στις κουνιες τους.ως ποτε στο καροτσι????//

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...