Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

β χοριακη

μικιο

Recommended Posts

Καλησπερα σας!ειμαι καινουρια στο φορουμ και θελω αμεσα βοηθεια παρακαλω!ειμαι εγκυος στη 5 εβδομαδα και ενω ηπαρχει σακος και σπορακι ποιο μικρο απο οτι πρεπει εχω και χαμηλη χοριακη 102,98 στις 17-7 και θα επαναλαβω την τεταρτη.θα θελα να ξερω αν ηπαρχει μια μικρη ελπιδα για φυσιολογικη εξελιξη της εγκυμοσινης γιατι και πριν 8 μηνες ειχα περασει παλιδρομη( με παρουσια αιματος) και εγινε αποξεση αλλα ηταν η πιο τραυματικη εμπειρια και δεν θα θελα να την ξανα περασω! Ας μπορεσει καποια ν με διαφωτισει λιγο παρακαλω!:(:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!ειμαι καινουρια στο φορουμ και θελω αμεσα βοηθεια παρακαλω!ειμαι εγκυος στη 5 εβδομαδα και ενω ηπαρχει σακος και σπορακι ποιο μικρο απο οτι πρεπει εχω και χαμηλη χοριακη 102,98 στις 17-7 και θα επαναλαβω την τεταρτη.θα θελα να ξερω αν ηπαρχει μια μικρη ελπιδα για φυσιολογικη εξελιξη της εγκυμοσινης γιατι και πριν 8 μηνες ειχα περασει παλιδρομη( με παρουσια αιματος) και εγινε αποξεση αλλα ηταν η πιο τραυματικη εμπειρια και δεν θα θελα να την ξανα περασω! Ας μπορεσει καποια ν με διαφωτισει λιγο παρακαλω!:(:confused:

Πότε είχες τελευταια περίοδο? Εχεις σταθερό κύκλο?

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Καλησπερα...

Η χοριακη ειναι λιγο χαμηλη για 5 εβδομαδων ΑΛΛΑ το θεμα ειναι στην επεναληπτικη να διπλασιαστει, αν συμβει αυτο εχεις πολλες ελπιδες να συνεχιστει η εγκυμοσυνη.

Στο ευχομαι ολοψυχα......!!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί το πέρασα και εγώ, η αγωνία με τις χοριακές είναι απίστευτη, ειδικά όταν ξέρεις ότι κάτι δεν είναι τόσο καλό. Ναι είναι αλήθεια ότι η εξέλιξη της χοριακής έχει σημασία και όχι τόσο ο αρχικός αριθμός. Κάνε υπομονή και σκέψου θετικά.

Αλλά ακόμα και αν δεν πάει καλά να σου πω ότι κι εγώ την 1η φορά είχα μεγάλη χοριακή και αιμοραγία και χρειάστηκε απόξεση και εμένα είναι από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου, ενώ η 2η που είχα πολύ μικρή χοριακή εξελίχθηκε μόνη της και πόναγα ψυχικά αλλά τουλάχιστον στο σπίτι μου και με λιγότερη σωματική ταλαιπωρία.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά.

Ευχαριστω πολυ για την στηριξη!προσπαθω να σκεφτωμαι θετικα!βλεπω την κορουλα μ και παιρνω θαρρος!ειναι δυσκολο αλλα και η γιατρος ειπε οτι και η θετικη σκεψη παιζει σημαντικο ρολο!

Μια χαρα χοριακή έχεις! Μπορεί να έγινε αργά η σύλληψη. Σημασία έχει ο διπλασιασμός. Αν και εγώ στη πρώτη εγκυμοσυνη (εξωσωματική με διδυμη κυηση) ειχα κάνει μια χοριακή και στη δευτερη εγκυμοσυνη (φυσιολογική σύλληψη αλλά δε την είχα καταλαβει) χοριακή δεν έκανα απλά είχα πάει για τεστ ΠΑΠ και ειδαμε κυημα. Ο γιατρός μου δε με εβαλε ποτε στο τρυπάκι των πολλαπλών χοριακών. Κάνε μια για να δεις αν διπλασιάστηκε και είσαι μια χαρά αστέρι!

Φιλιά!

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μ!μ εχετε κανει να σκεφτομαι μονο θετικα!σας ευχομαι οτι καλητερο για σας και την οικογενεια σας!

Καλημερα κοριτσακι!! Την ιδια αγωνια περναω και εγω!! Την δευτερα θα παω να κανω την τριτη χοριακη να δουμε που εχει φτασει..και επιτελους να με δει και ο γιατρος μου στον υπερυχο! Στην αρχη με ειχε πιασει πολυ αγχος, πολυ αγωνια! Υστερα ομως σκεφτηκα πιο ηρεμα οτι μπορει και να αλλαξει το αποτελεσμα, μην κανω και κανενα κακο στο εμβρυο....Δυστιχως δεν ειναι στο χερι μας.Ο Θεουλης ξερει...ξερει τι κανει...Περυσι και εγω εμεινα εγκυος, και επαθα παλλινδρομηση..Πριν ενα χρονο...Θετικη σκεψη να εχουμε..οτι ειναι να γινει θα γινει... Υπομονη να εχουμε! ;)

Διαφημίσεις

Καλη μας επιτυχια τοτε!αν δεν γινομαι αδιακριτη εσυ τι τιμες χοριακης εχεις?

Εγω μετα απο προκληση ωορηξιας που εκανα, μου ειχε πει ο γιατρος να κανω τεστ, 4 μερες πριν την περιοδο.Βγηκε θετικο: με χοριακη 63. Να φανταστεις ειμασταν σαντορηνη με τον αντρα μου για γαμηλιο ταξιδι.ειμαστε 15 μερες παντρεμενοι! Ξαναεκανα στις 15 του μηνος ( μετα απο 5 μερες και βγηκε μονο 99,85. Εκει παθαμε το σοκ! Ξαναεκανα μετα απο 2 μερες και βγηκε 213! Αφησαμε περιθωριο κοντα 6 μερες και θα ξαναπαω την δευτερα.. εσυ;

Καλα αποτελεσματα!εγω την 5 εβδομαδα εγκυμοσινης 102.98 και περιμενω ξανα νςνα παω την τεταρτη.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι με εβαλε να την κανω 1 εβδομαδα μετα και οχι μετα απο 2 μερες που γινεται σηνηθος.

Καλα αποτελεσματα!εγω την 5 εβδομαδα εγκυμοσινης 102.98 και περιμενω ξανα νςνα παω την τεταρτη.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι με εβαλε να την κανω 1 εβδομαδα μετα και οχι μετα απο 2 μερες που γινεται σηνηθος.

Για να μεγαλωσει και αλλο!! καλη μας επιτυχια!!!:P

Διαφημίσεις

θεωρειται πολυ καλο σημαδι!

εμενα η εγκυμοσυνη ξεκινησε με 40 χοριακη και καφε-μπεζ υγρα...

οπως ειπε ο γιατρος στην καθε γυναικα και εγκυμοσυνη υπαρχει διαφορα...

μπορει να ανεβαινει πιο αργα η μπορει αποτομα και πολυ!

μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε...

οσο για το μικρουλι που το ειδατε μπραβοο!

εγω μονο σακο και λεκιθικο ειχα δει 5 εβδομαδων...

ευχομαι ολα καλα να πανε αλλα μην αγχωνεσαιι!!!

συλληψη εγινε 26 ιουνιου (βασικα επαφη)

χοριακη εκανα 14 ιουλιου...βγαλε συμπερασμα....

μου ελεγαν και στο μικροβιολογικο οτι δεν ειναι καλο και τετοια...

ανεβαινε λιγοο λιγοο!ισα ισα διπλασιαζοταν ανα δυο μερες...ωσπου απο 32ο κατι περιπου δεν θυμαμαι, αναιβηκε πανω απο 1200 οποτε ειπαμε ολα καλα...

ειναι στον οργανισμο!

γεια.σας.κοριτσια!Επειδη.αυριο.η.μεθαυριο.θα.κανω.πρωτη.φορα.χωριακη.β.και.εχω.ψιλοαγχωθει.και.ψαχνομαι....πως.φαινεται.αν.ειμαι.εγκυος.?υπαρχουν.καποιες.συγκεκριμενες.τιμες?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...