Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν κατάφερα να θηλάσω......

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ?

ΣΚΥΒΕΙΣ ?

ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ?

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑ? ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΘΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ? ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ 10 ΓΡΜ. ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.

ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΒΓΑΖΕΙ - ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ - 100-120 ΓΡΜ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΛΗΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

ΤΙ ΛΕΣ?

a>

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΥΝΕΡΓΑ", ΚΑΡΟΤΣΙ, ΜΠΙΜΠΕΡΟ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΝΕΡΟ, ΠΙΠΙΛΕΣ, ΠΑΜΠΕΡ, ΚΤΛ,ΚΤΛ (ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ).

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ.

a>

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΠΛΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ? ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ? ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ?

ΞΕΡΕΙΣ? ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ - ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ.

a>

Ελένη ξεκίνα να βάζεις κρέμα purelan στις θηλές.Θα την βρείς στο φαρμακείο.Και εμένα κάποιες φορες με πονάνε και με έχει σώσει!Θα δείς αύξηση, μην αγχώνεσαι.Σιγά, σιγά και με υπομονή.όσο για τα tickers(έτσι λέγονται)πάτα πάνω σε κάποιο που σου αρέσει και θα σε βγάλει στην αντίστοιχη σελίδα οπου θα διαλέξεις το σχέδιο θα βάλεις και την ημερομηνία γέννησης της μικρής σου και όταν σου βγάλει τον κωδικό μπείς στον πίνακα ελέγχου-πάνω αριστερά στην οθόνη-εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής και τον αντιγράφεις.Καλή δύναμη!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν καταρχήν τα δύο στήθη δεν έχουν ποτέ την ίδια παραγωγή,μην σε αγχώνει είναι φυσιολογικό.Όσο για την άντληση:Τα πόδια σταυροπόδι μπροστά στο γραφείο.Το μηχάνημα επάνω στο γραφείο.Το σώμα λίγο γερμάνο μπροστά.Το ένα αριστερό μπουκάλι επάνω στα πόδια ή ανάμεσα.Το δεξί το κρατάω με το δεξί χέρι και με το αριστερό ζουλάω!Αν θέλω να γράφω στον υπολογιστή κρατώ με το αριστερό και γράφω με το δεξί!

Όσο για τις συμβούλους μητρικού θηλασμού,αν τελικά μπορούν να έρθουν(δεν γνωρίζω)το μόνο σίγουρο είναι να μην σου πάρουν χρήματα.Ταπάντα γίνονται εθελοντικά.Στηρίζονται μόνο απο κάποιες συνδρομές.Αν θές μπορείς να κάνεις αυτό.

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ?

ΣΚΥΒΕΙΣ ?

ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ?

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑ? ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΘΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ? ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ 10 ΓΡΜ. ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.

ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΒΓΑΖΕΙ - ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ - 100-120 ΓΡΜ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΛΗΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

ΤΙ ΛΕΣ?

Σιγα σιγα θα βγει γαλα και απο την αλλη πλευρα. Αν αρχιζεις απο εκεινη την πλευρα την αντλιση? Το δυσκολο ειναι μεχρι να αρχισει να ασκειται πιεση μετα τα κραταγα με το αριστερο και εγραφα με το δεξι (δεν ξερω να γραφω και με τα δυο χερια ουτως ή αλλως).

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΥΝΕΡΓΑ", ΚΑΡΟΤΣΙ, ΜΠΙΜΠΕΡΟ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΝΕΡΟ, ΠΙΠΙΛΕΣ, ΠΑΜΠΕΡ, ΚΤΛ,ΚΤΛ (ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ).

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ.

Τα εχεις ετοιμα αυτα που δεν χαλανε και ριχνεις απο πριν στην τσαντα αυτα που πρεπει να ειναι αποστηρωμενα.

Ελένη ξεκίνα να βάζεις κρέμα purelan στις θηλές.Θα την βρείς στο φαρμακείο.Και εμένα κάποιες φορες με πονάνε και με έχει σώσει!Θα δείς αύξηση, μην αγχώνεσαι.Σιγά, σιγά και με υπομονή.όσο για τα tickers(έτσι λέγονται)πάτα πάνω σε κάποιο που σου αρέσει και θα σε βγάλει στην αντίστοιχη σελίδα οπου θα διαλέξεις το σχέδιο θα βάλεις και την ημερομηνία γέννησης της μικρής σου και όταν σου βγάλει τον κωδικό μπείς στον πίνακα ελέγχου-πάνω αριστερά στην οθόνη-εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής και τον αντιγράφεις.Καλή δύναμη!

δεν ξέρω αν τα καταφερα αυτα που μου ειπες

μαλλον εβαλα φωτο του παιδιου και διαλεξα tickerç

να δουμε !

a>

δεν ξέρω αν τα καταφερα αυτα που μου ειπες

μαλλον εβαλα φωτο του παιδιου και διαλεξα tickerç

να δουμε !

εγω θελω να το βαλω κατω απο το κειμενο που γραφω οχι ετσι οπωσ το εκανα.

τι ανεπιδεκτη μαθησεως ειμαι!

δεν ξερω τα μπερδεψα

a>

Διαφημίσεις

Η θέση που το έβαλες είναι σωστή, αλλά μάλλον πρέπει να επιλέξεις να αντιγράψεις τον τύπο που έχει

καλή επιτυχία με τις αντλήσεις! Όλα θα πάνε καλά, άκου τι σου λένε τα κορίτσια που έχουνε μεγάλη εμπειρία, σιγά σιγά θα αυξηθεί το γάλα!

HXuSp2.pngaS46p2.png

καλησπέρα κορίτσια.

χθεσ δεν μπορουσα να μπω γιατι ετρεχα σε διαιτολογο και ομοιοπαθητικό.

εχω νεα να σας πω.

εφτασα χθεσ στα 145 γρμ. και απο τα δυο.

η ξανθίππη μου έφαγε 2 μπουκάλια δικού μου γάλακτος.

είμαι πολύ χαρούμενη.

πάω για άντληση και συνεχίζω σε λίγο.

κανένα νέο.

a>

Mπράβο magoulaki,έτσι,έτσι!!!!!Καλή συνέχεια!!!!

καλησπέρα φιλενάδα.

μπορώ να σε ρωτήσω κάτι, αν ξέρεις?

προσπάθησα να μπώ στο "καφέ της χαράς" και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα, μόνο διαβάζω τα μηνύματα. γιατί άραγε?

ήθελα να επικοινωνήσω με τα κορίτσια, με εσάς, να πω τα νέα μου αλλά ............ τζίφος.

τί κάνω λάθος?

a>

Διαφημίσεις

7. Αν κάνετε συστηματικές αντλήσεις:

7α. πόσες αντλήσεις κάνετε το 24ωρο ΤΩΡΑ (6-:cool:

7β. ποιες ώρες αντλείτεκαι

7γ. πόσο διαρκεί η κάθε άντληση ΤΩΡΑ (20'-40')

Αν και η Κατερίνα νομίζω σε κάλυψε με τις λεπτομέρειες, θα επαναλάβω κάποια πράγματα για να τα τονίσω. Οι αντλήσεις πρέπει να είναι πάνω από 8 το 24ωρο και η μία να είναι βραδυνή μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα και 6 το πρωί.

Αυτό το σχήμα είναι το πιο καλό για να πετύχεις μεγαλύτερη παραγωγή.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ?

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?

ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ?

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις συγχρόνως αλλά θα σε βοηθήσεις να γλιτώσεις χρόνο και να μπορέσεις να κάνεις περισσότερες αντλήσεις. Περισσότερες μικρές αντλήσεις δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα από λιγότερες που διαρκούν περισσότερη ώρα.

Όταν λέμε καλύτερο αποτέλεσμα εννοούμε σε βάθος χρόνου, δηλαδή μπορεί να αντλήσεις λιγότερο γάλα για 2-3 μέρες αλλά θα έχεις μεγαλύτερη αύξηση σε 4-5 μέρες.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Μην κολλάς στην ποσότητα του γάλακτος που αντλείς τη μια μέρα. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να τηρείς ένα πυκνό πρόγραμμα και το αποτέλεσμα θα έρθει αν όχι σε 4 μέρες, θα έρθει σε 6 ή σε 8.

Να το κάνεις σαν μια διαδικασία ρουτίνας που την παρακολουθείς με ενδιαφέρον αλλά να μην ασχολείσαι με τα γραμμάρια της κάθε μέρας και να μην ξοδεύεις σε αυτό ψυχική ενέργεια.

Το αν θα καταφέρεις να καλύψεις πλήρως τις ανάγκες του μωρού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και το άγχος δεν βοηθάει στο καλύτερο αποτέλεσμα, το αντίθετο! Η χαλαρή προσέγγιση θα σε βοηθήσει να απολαύσεις το μωρό σου περισσότερο και αυξάνει τις πιθανότητες τα αυξήσεις πιο σύντομα την παραγωγή.

Στη διάρκεια της προσπάθειας θα δεις διάφορα σκαμπανεβάσματα στην παραγωγή που δεν σημαίνουν τίποτα και δεν πρέπει να σε αγχώνουν.

Καλή συνέχεια!:D

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 40-45 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2,3 ΩΡΕΣ ΜΕΙΟΝ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ.

Νομίζω ότι τα 15 λεπτά άντλησης με το διπλό σύστημα άντλησης θα σου αφήνουν περισσότερο χρόνο για να κάνεις όλα όσα θέλεις.;)

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΓΑΖΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ 6-8 ΦΟΡΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Να βρέχεις τις θηλές με μια σταγόνα γάλα πριν ξεκινήσεις την άντληση και να κάνεις πιο σύντομες αντλήσεις. Το να αντλείς τόσο πολύ ώρα δεν σε βοηθάει ουσιαστικά, αντίθετα σε αναγκάζει να κάνεις λιγότερες αντλήσεις το 24ωρο και σε κουράζει τόσο πολύ που θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τα παρατήσεις.

Ο επαναγαλακτισμός είναι μακροχρόνια διαδικασία και για να καταφέρεις να τον κάνεις θα ΄πρέπει να τον αντιμετωπίσεις χαλαρά και έξυπνα στο θέμα της οργάνωσης. Για να αντέξεις πρέπει να διαλέξεις τον πιο εύκολο τρόπο και όχι τον πιο δύσκολο!;)

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ CILTROTON, 1 ΠΡΩΙ, 1 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΠΕΡΙΔΟΝΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

Η δοσολογία είναι πολύ μικρή, συνήθως δίνουν 3 πρωί, 3 μεσημέρι και 3 βράδυ.

Λίγη οργάνωση θέλει. Τα ετοιμάζεις όλα 3-4 ώρες πριν βγεις και τα έχεις δίπλα στην πόρτα. Πριν την άντληση ντύνεσαι και ετοιμάζεις και το μωρό. Αντλείς και βγαίνεις.

Κι εγώ επαναγαλακτισμό έκανα και κατάφερα να πάω διακοπές με θήλαστρο αποστειρωτήρα και άπειρα μπουκάλια και δεν στερήθηκα ούτε μπάνιο στη θάλασσα, ούτε βόλτες μέχρι αργά το βράδυ, ούτε εξόδους σε εστιατόρια!;)

Όσο για τις συμβούλους μητρικού θηλασμού,αν τελικά μπορούν να έρθουν(δεν γνωρίζω)το μόνο σίγουρο είναι να μην σου πάρουν χρήματα.Ταπάντα γίνονται εθελοντικά.Στηρίζονται μόνο απο κάποιες συνδρομές.Αν θές μπορείς να κάνεις αυτό.

mama xrysa, οι μητέρες εθελόντριες του Συνδέσμου Θηλασμού δεν είναι επαγγελματίες και συνήθως δεν κάνουν επισκέψεις. Οι Σύμβουλοι Θηλασμού είναι επαγγελματίες και κάνουν επισκέψεις αν κάποια μητέρα βρίσκεται εντός της περιοχής που έχουν δυνατότητα να επισκεφθούν.

(για να μην παρεξηγηθώ, αν και έχω επαγγελματικό πιστοποιητικό, δεν εργάζομαι ως σύμβουλος)

http://www.thilasmosonline.info/

Η δοσολογία είναι πολύ μικρή, συνήθως δίνουν 3 πρωί, 3 μεσημέρι και 3 βράδυ.

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.

τις περίμενα με αγωνία.

παίρνω και fenugreek από 3 (πρωι-μεσημερι-βραδυ).

μήπως για αυτο μου είπε η Αννα να παίρνω τόσο μικρή ποσότητα?

αν όμως πρέπει να την αυξήσω να το ξέρω για να το κάνω.

αν την αυξήσω για πόσες μέρες θα παίρνω?

a>

καλησπέρα φιλενάδα.

τι κάνεις?

έχω καιρό να σε ακούσω.

τι νέα?

εμένα μου απάντησε με μεγάλη μου χαρά η αγλαία και δεν ξέρω αν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου.

σήμερα - μέχρι στιγμής - έχω βγάλει 160 γρμ. γάλα

το ξέρω ότι θα φανεί η διαφορά μετά από μέρες αλλά δεν μπορώ να μη χαίρομαι με το αποτέλεσμα.

πως να προσπαθήσω να αντλώ πάνω από 8 φορές?

δεν μπορώ μέχρι στιγμής να το πετύχω.

a>

παίρνω και fenugreek από 3 (πρωι-μεσημερι-βραδυ).

μήπως για αυτο μου είπε η Αννα να παίρνω τόσο μικρή ποσότητα?

κάτι θα σκέφτηκε, συζήτησέ το μαζί της για να δεις τι θα σου πει, μπορεί να έλαβε υπόψη της περισσότερους παράγοντες

αν την αυξήσω για πόσες μέρες θα παίρνω?

μπορείς να το παίρνεις και συνέχεια αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οι μητέρες που υιοθετούν παιδιά μπορεί να το παίρνουν για όλο το διάστημα θηλασμού (1-2 χρόνια)

mama xrysa, οι μητέρες εθελόντριες του Συνδέσμου Θηλασμού δεν είναι επαγγελματίες και συνήθως δεν κάνουν επισκέψεις. Οι Σύμβουλοι Θηλασμού είναι επαγγελματίες και κάνουν επισκέψεις αν κάποια μητέρα βρίσκεται εντός της περιοχής που έχουν δυνατότητα να επισκεφθούν.

(για να μην παρεξηγηθώ, αν και έχω επαγγελματικό πιστοποιητικό, δεν εργάζομαι ως σύμβουλος)

http://www.thilasmosonline.info/

Eχα την εντύπωση οτι είναι ένα και το αυτό.:oops: Ευχαριστώ για την διευκρίνηση γιατί κάποια στιγμή είχα εκδηλώσει απορία για το άν σε επόμενη γέννα μου μπορεί κάποια σύμβουλος να έρθει επιτόπου και να με βοηθήσει στο νοσοκομείο που θα γεννήσω.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...