Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Νομίζω πως το κολυμβητήριο θωρακίζει γενικά τα παιδιά από τις αρρώστιες, όμως με τα πόδια το χειμώνα δε θα το πήγαινα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πηγαίνετε? Ταξί ή με τον μπαμπά?

ναι με το ταξι θα μπορουσαμε να πηγαιναμε,με τον μπαμπας μας οχι γιατι δουλευει πρωι και τμημα των μωρων ειναι πρωι!!!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς κάναμε χτες το πρώτο μας μάθημα στο Δελφίς στον Αγ.Δημήτριο...Είναι πολύ νωρίς για να κρίνω αλλά οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Κάναμε babyswimming στην πισίνα 25μ. με μακαρόνι και σωσίβιο. Η πισίνα δε βρώμαγε χλώριο...όπως σε άλλες που έχω πάει, το μέρος καθαρό, τα αποδυτήρια επίσης, λίγα παιδάκια ανά τμήμα, χώρος αναμονής για τους γονείς...το μόνο που με ξένισε είναι η θερμοκρασία της πισίνας και του χώρου....κρυώναμε λίγο, η πισίνα από ότι ρώτησα ήταν στους 26 βαθμούς! Το χειμώνα μου είπαν ότι ο χώρος κλιματίζεται και η θερμοκρασία της πισίνας ανεβαίνει....Τι να πω....είδωμεν...

Κλεισαμε κι εμεις ενα δοκιμαστικο σημερα στο Δελφις. Ειναι πολυ - πολυ κοντα στο σπιτι μας και μας βολευει απιστευτα και η ωρα.

Οι πληροφοριες που εχω μεχρι στιγμης ειναι πως τα τμηματα απαρτιζονται απο 14 - 15 παιδακια (μου φαινονται πολλα η αληθεια ειναι :roll:), μαθηματα εχει καθε Τριτη και Πεμπτη το πρωι (δεν συγκρατησα την ωρα καθως η μικρη το πρωι ειναι στο σταθμο) και επισης καθε Τριτη και Πεμπτη απογευμα 20:00 - 20:45. Σε περιπτωση που χαθει καποιο μαθημα μπορει να γινει αναπληρωση Σαββατο πρωι γυρω στις 09:00 (καλα ετσι κι αλλιως η δικια μου ξυπναει απο τις 7, οποτε :rolleyes:)

Για το παιδι χρειαζεται μια βεβαιωση απο τον παιδιατρο και για το συνοδο μια βεβαιωση απο δερματολογο (τους ενημερωσα πως εγω θα ειμαι η συνοδος αλλα δεν ζητησαν χαρτι απο γυναικολογο ή κατι αλλο).

Ο μηνας κοστιζει 60 ευρω και η εγγραφη 10 ευρω. Και φυσικα υπαρχουν και διαφορα πακετα 2μηνα - 3μηνα - 6μηνα που κατεβαζουν την τιμη κι αλλο.

Οπως προειπα στις 20:00 θα παμε για το δοκιμαστικο μας το οποιο δεν το χρεωνουν. Να μας δειξουν και το χωρο και να τα πουμε κι απο κοντα.

Ευχομαι να της αρεσει της μικρης καθως ψαχνουμε για καποια απογευματινη δραστηριοτητα να απασχολειται καποιες μερες την εβδομαδα. Ξεκινησαμε ιππασια και ενω στο πρωτο μαθημα ηταν κατενθουσιασμενη, εχθες εκλαιγε συνεχεια και ζητουσε να ειμαι μαζι της στην "αρενα" με το πονυ.:? Σκεφτειτε πως απο τα 20 λεπτα που διαρκει το μαθημα, ζητημα να καθησε πανω στο πονυ 7 λεπτα.. :-( Και ενω στο τελος το ταϊσε και το χαϊδεψε κλπ. οταν γυρνουσαμε σπιτι ελεγε πως δεν θελει να ξαναπαει.. :|

Ευχομαι με το baby swimming να εχουμε καλυτερη τυχη! Θα σας πω νεα μας και για το χωρο αλλα και για το μαθημα, το βραδακι που θα κοιμισω το καθαρματακι! :-D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Λοιπον.. Τα νεα μας εχουν ως εξης:

Πηγαμε νωριτερα να εξοικειωθει η μικρη με το χωρο.. Αλλαξαμε με την ησυχια μας στα αποδυτηρια αν και γινοταν ο κακος χαμος και ηταν κομματακι δυσκολο μεσα σε τοσο κοσμο να αλλαξουμε (μανα και κορη) και να κανουμε το απαραιτητο ντουσακι πριν το μαθημα..

Εν τελει αλλαξαμε, πλυθηκαμε, φορεσαμε το μπουρνουζακι μας και πηγαμε στην αιθουσα με την πισινα. Ειχε εν τελει αλλα 7 μωρακια αλλα η πισινα ειναι αρκετα μεγαλη και δεν φαινοταν συνοστισμενη. Στην αρχη καναμε ασκησουλες, κουνουσαμε χερακια, ποδαρακια, καναμε βατραχακια (πανω - κατω στο νερο), κυκλους με τα χερια και μετα μας εδωσε η προπονητρια σανιδα και καναμε κολυμπι απο το ενα πλαϊνο στο αλλο πλαϊνο της πισινας. Μολις τελειωσαμε με αυτο μας εδωσε το λεγομενο "μακαρονι" και αδειασε στην πισινα ενα σωρο μπαλακια και παιχνιδια και ζητουσε απο τα παιδακια να τα μαζευουν και να τα βαζουν σε ενα παιχνιδοκουτο που το κρατουσε εκεινη. Η δικια μου ειχε ξετρελαθει. Στο τελευταιο δεκαλεπτο μας αφησε να κανουμε ελευθερα ο,τι θελουμε και μετα βγηκαμε απο την πισινα και πηγαμε στο χωρο των αποδυτηριων.

Παλι δυσκολευτηκαμε αρκετα να αλλαξουμε γιατι γινοταν ο κακος χαμος και εν τελει, απλα σκουπισα το παιδι, το εντυσα καλα και το εδωσα στον αντρα μου και ΑΦΟΥ εφυγαν εκεινοι για το αυτοκινητο καταφερα να αλλαξω εγω. Μπανιο για να ξεπλυθουμε απο την πισινα καναμε και οι δυο στο σπιτι μας.

Εν κατακλειδι περα απο το συνωστισμο στα αποδυτηρια δεν βρηκα τιποτα αλλο μεμπτο. Α! Ισχυει οντως αυτο που ελεγε και μια αλλη κοπελα για τη θερμοκρασια του νερου. Κι εμενα μου φανηκε ψιλοκρυο αν και με την ωρα το συνηθισαμε. Αλλα γενικα ο χωρος ηταν λιγακι κρυος απο αποψη θερμοκρασιας. Η δασκαλα μας πολυ καλη, ο χωρος πολυ προσεγμενος, ολα καλα και οι τιμες σε συγκριση με κατι αλλα που ακουω, νορμαλ.

Η δικια μου αναμενει με ανυπομονησια την επομενη φορα καθως την ωρα που εβγαινε με τον πατερα της απο το κολυμβητηριο του ελεγε με λαχταρα "αυριο παλι!". Και τσακισε και 4 μανταρινια μετα. Το μπανιο της ανοιξε την ορεξη φαινεται! :lol:

Για νεοτερα θα σας κραταω ενημερους! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Μήπως πηγαίνει κάποια μαμά το παιδί της στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου? Δυστυχώς ενώ πηγαίνουμε χρόνια στον ΆΛιμο και ενώ ξεκινήσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο, τώρα ξαφνικά το έκλεισαν λόγω πετρελαίου και μη ανανέωση συμβάσεων (ο απαράδεκτος Δήμαρχος) και πρέπει να ψάξω τριγύρω. Αν κάποιος έχει πληροφορίες να μας πει θα το εκτιμούσα.

Επίσης και για τον Πειραιά άκουσα αλλά δεν ξέρω αν ειναι ανοικτή ή κλειστή πισίνα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Έχω την εξής απορία: τα δικά μου μωρά είναι 8 σχεδόν μηνών και τρώνε το γιαουρτάκι τους ή την κρέμα τους στις 17:30 - 18:00. Τα απογευματινά μαθήματα baby swimming είναι είτε στις 19:00, είτε στις 20:00 και ζητάνε να μην έχουν φάει τα μωρά για τουλάχιστον 3 ώρες. Πως είναι δυνατό? Τί ώρα εσείς δίνετε το μεσημεριανό τους και τί ώρα το απογευματινό τους?

Ομοίως για τα μαθήματα Σάββατο πρωί... είτε 09:00, είτε 10:00... τί ώρα τρώνε την φρουτόκρεμά τους????

- είμαι εντελώς άπειρη και ίσως πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό :oops: -

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλή ευτυχία, διπλό όνειρο!!!

Κορίτσια καλησπέρα.

Έχω την εξής απορία: τα δικά μου μωρά είναι 8 σχεδόν μηνών και τρώνε το γιαουρτάκι τους ή την κρέμα τους στις 17:30 - 18:00. Τα απογευματινά μαθήματα baby swimming είναι είτε στις 19:00, είτε στις 20:00 και ζητάνε να μην έχουν φάει τα μωρά για τουλάχιστον 3 ώρες. Πως είναι δυνατό? Τί ώρα εσείς δίνετε το μεσημεριανό τους και τί ώρα το απογευματινό τους?

Ομοίως για τα μαθήματα Σάββατο πρωί... είτε 09:00, είτε 10:00... τί ώρα τρώνε την φρουτόκρεμά τους????

- είμαι εντελώς άπειρη και ίσως πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό :oops: -

Καλησπέρα! Εγώ θα τους έδινα την κρεμούλα στις 17:00 για να παρακολουθήσω το μάθημα των 20:00 ή θα τους πήγαινα το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 και αμέσως μετά το φρουτάκι. Βέβαια το φρούτο είναι λιγάκι δύσκολο να το έχεις μαζί σου οπότε για μία μέρα μπορείς να κάνεις ανταλλαγή ώρας φρουτόκρεμας και απογευματινής κρέμας.

Εγώ τη μικρή μου θα την πηγαίνω στο οακα στις 16:00 που βολεύει τέλεια και για αργότερα που θα τρώει μεσημεριανό κατά τις 13:00 οπότε θα είμαι οκ.

Σε ποιο κολυμβητήριο τα πηγαίνεις?

eOSyp3.png BwuCp3.png

Στον Πανιώνιο είναι σχετικά βρώμικη η πισίνα και τα αποδυτήρια επίσης πολύ παλιά, δεν μου άρεσε καθόλου και επίσης οι γνώμες για την πισίνα ειναι απο πολλά άτομα που πήγαιναν παλαιότερα.

Αν κάποιος ξέρει για το Φάληρο ή Πειραιά, ας ενημερώσει!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμένα ο γιος μου είναι 7 μηνών κτον πηγαίνω εδώ κ 2 εβδομαδες στις Νηρηίδες στο ΟΑΚΑ. Επέλεξα πρωινή ώρα γιατί έχει πολυ λίγο κόσμο( υπήρχε κ μέρα που ήμουν μόνη), στην αρχη είχα κ εγώ τους ενδιασμούς μου - μην κρυώσει, μην ταλαιπωρηθεί, μην πάθει ουρολοίμωξη. Όλοι οι ενδοθασμοί χάθηκαν μόλις τον έβαλα στο νερό... Τζίριζε απο χαρά, γέλαγε σαν τρελό, κυνηγούσε τις μπαλίτσες κ πολλά άλλα χαρούμενα συναισθήματα. Αν κ ήταν μπουκωμένος μετά συνέχισα να τον πηγαίνω με παρότρυνση της παιδιάτρου. Μου είπε ότι στην αρχή λογικό είναι να μπουκώσουν ή να αρρωστήσουν αλλά αποκτούν τρελλά αντισώματα με τον καιρο. Κάθε φορά που βλέπει την πισίνα πριν καν μπούνε τσιρίζει απο χαρά. Αυτό κ μόνο μου φτάνει κ μιλώντας κ με άλλες κοπέλες εκεί μου επιβεβαίωσαν ότι σταμάτησαν να αρρωσταίνουν σχεδόν μετά τον μήνα ( είναι κ χειμώνας μην τρελαθούμε ). Πάντως ξεφεύγω κ εγώ κ το μωρό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!

Στον Πανιώνιο είναι σχετικά βρώμικη η πισίνα και τα αποδυτήρια επίσης πολύ παλιά, δεν μου άρεσε καθόλου και επίσης οι γνώμες για την πισίνα ειναι απο πολλά άτομα που πήγαιναν παλαιότερα.

Κοίτα, εγώ πηγαίνω τώρα -το παιδί δηλαδή- και δεν έχω κανένα συμφέρον να το υπερασπίσω. Τα αποδυτήρια είναι πεντακάθαρα. Ανάμεσα στα προγράμματα μπαίνει άτομο και καθαρίζει, πράγμα που δεν γινόταν στο Άλιμο πχ. που στο δεν είχα δει ποτέ κανέναν. Τώρα το νερό, δεν ξέρω κάθε πότε το αλλάζουν, συμπτωματικά ξέρω ότι την περασμένη εβδομάδα άλλαξε - της μικρής πισίνας-, γιατί ένα παιδάκι είχε ένα ατύχημα;);). Δεν ξέρω όμως κάθε πότε γίνεται αυτό συστηματικά.

Απλά, όπως κάθε κλειστό κολυμβητήριο, όταν μπαίνεις, δέχεσαι την μυρωδιά από το χλώριο και είναι λίγο .... κάπως.

Καταλαβαίνω γιατί δεν σου άρεσε, οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, αλλά βρώμικο δεν είναι σε καμία περίπτωση και τα τρία παιδιά που είναι πάντα μαζί τους μέσα, κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

Διαφημίσεις

Αν κ ήταν μπουκωμένος μετά συνέχισα να τον πηγαίνω με παρότρυνση της παιδιάτρου. Μου είπε ότι στην αρχή λογικό είναι να μπουκώσουν ή να αρρωστήσουν αλλά αποκτούν τρελλά αντισώματα με τον καιρο. Κάθε φορά που βλέπει την πισίνα πριν καν μπούνε τσιρίζει απο χαρά. Αυτό κ μόνο μου φτάνει κ μιλώντας κ με άλλες κοπέλες εκεί μου επιβεβαίωσαν ότι σταμάτησαν να αρρωσταίνουν σχεδόν μετά τον μήνα ( είναι κ χειμώνας μην τρελαθούμε ). Πάντως ξεφεύγω κ εγώ κ το μωρό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!
και να ρωτησω κατι που δεν καταλαβαινω; εφοσον ειναι μπουκωμενο γιατι το πας; για να κολλησουν κ τα υπολοιπα;;;;; ποτε δεν καταλαβα αυτη τη λογικη.... μπραβο παντως κ στον παιδιατρο που σε προτρεπει! δουλιτσα να εχουν κ αυτοι!!
MD1op3.png

Όταν κάποιος - είτε παιδι , είτε ενήλικος είναι μπουκωμένος δεν συνεπάγεται ότι είναι κ άρρωστος. Απλά να σου αναφέρω ότι τα μωράκια είναι σχεδόν πάντα μπουκωμένα με ή χωρίς κολυμβητήριο. Θα σου πρότεινα το δικό σου παιδί να το κλείσεις σε μία γυάλα!!!

ειλικρινα δεν γνωριζα οτι τα μωρακια είναι σχεδόν πάντα μπουκωμένα με ή χωρίς κολυμβητήριο!

σ'ευχαριστω για την ενημερωση.

τι αλλο θα μαθουμε μεσα σ'αυτο το forum:mrgreen:

MD1op3.png

Πάντως παρατηρώ ότι κάποιοι μπαίνουν σε ένα φόρουμ όχι για να ενημερωθούν, να κουβεντιάσουν κ να ανταλλάξουν ιδέες αλλά για να ειρωνευτούν, να τσακωθούν. Κ δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτήν την περίπτωση αλλα σε κάθε θέμα που διαβάζω υπάρχουν πάντα εκείνοι κεκείνες που κάνουν κακεντρεχή σχόλια. Πόσο πιο ωραία θα ήταννα γράφει ο καθένας αυτό που θέλει , χωρίς να προσπαθεί να το παίξει έξυπνος!!!!

Έλεος πια!!! Υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να εκτονωθείτε...

Διαφημίσεις

εαν θα δεις τα μυνηματα μου ειναι η πρωτη φορα που "ειρωνευομαι" οπως λες κ αυτο γιατι θεωρω οτι ειναι αδιανοητο οταν το παιδακι μας ειναι αρρωστο-η μπουκωμενο-οπως αναφερεις να το πηγαινουμε σε χωρο που ειναι κ αλλα παιδακια. απλα το κραταμε σπιτι. δεν το πηγαινουμε σε παιδοτοπο, κολυμβητηριο, μουσικη η αλλη δραστηριοτητα γιατι ειναι κριμα να κολλησουμε κ καποιο αλλο βρεφακι. παμε baby swimming απο 5,5 μηνων κ πραγματικα στεναχωριεμαι οταν βλεπω τετοια ανευθυνοτητα.

εγω σκεφτομαι κ στην παραμικρη μυξουλα να την κρατησω σπιτι για να μην κολλησουμε καποιο αλλο βρεφακι.

δεν θα ξανα απαντησω σε αλλο σου post γιατι ειναι κριμα να χαλασουμε το θεμα.

ο καθενας πραττει αναλογα το επιπεδο του.αυτα.:wink:

MD1op3.png

να σας κανω κ εγω μια ερωτηση, ασχετη κ σχετικη ταυτοχρονα με το συγκεκριμενο θεμα. ξεκινησαμε με τον μικρο μου baby swimming τον σεπτεμβριο, που ηταν 7 μηνων. απο τοτε που ξεκινησαμε ειναι συνεχεια συναχωμενος. εχει αρκετες μυξουλες κ πολλες φορες κ "βαρυ" βηχα. ευτυχως δεν εχει κανει πυρετο. του αρεσει να πηγαινουμε κ το ευχαριστιομαστε κ οι 2. απλα αναρρωτιεμαι μηπως φταιει το κολυμβητηριο που ειναι συνεχεια ετσι κ δεν θελω να τον επιβαρυνω για ενα χομπυ. να σημειωσω οτι για 10 μερες περιπου που δεν πηγαμε ηρεμησε κ μετα ξανα παλι τα ιδια. σκεφτομαι να διακοψω μεχρι τον απριλιο, αλλα ειναι αυτη πραγματικα η λυση;; επισης, να αναφερω οτι η θερμοκρασια του νερου της πισινας ειναι 27 βαθμοι. μου φαινεται αρκετα χαμηλη.... τι λετε κ εσεις;

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Mariadi και γω ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω. Ενώ δεν είναι κρυωμένος ( το χω πάει στην παιδίατρο) , δεν έχει ακροαστικα, πυρετό κ γενικά τα συμπτώματα μιας ίωσης είναι μπουκωμένος κ βήχει λιγουλάκι άμα τον ξαπλώνω. Επειδή βλέπω όμως ότι πραγματικά το απολαμβάνει κ θα συμφωνήσω μαζι σου ότι δεν είναι λύση να τον κρατήσω σπίτι , τον συνεχίζω... Πιστεύω ότι ισχύει ότι κ στους παιδικούς σταθμούς Δλδ στην αρχή αρρωσταίνουν συχνά. Για το νερό της πισίνας δεν ξέρω ακριβή θερμοκρασία , πάντως κάποιες φορές είναι όντως πολυ δροσερό!!

Κοίτα, εγώ πηγαίνω τώρα -το παιδί δηλαδή- και δεν έχω κανένα συμφέρον να το υπερασπίσω. Τα αποδυτήρια είναι πεντακάθαρα. Ανάμεσα στα προγράμματα μπαίνει άτομο και καθαρίζει, πράγμα που δεν γινόταν στο Άλιμο πχ. που στο δεν είχα δει ποτέ κανέναν. Τώρα το νερό, δεν ξέρω κάθε πότε το αλλάζουν, συμπτωματικά ξέρω ότι την περασμένη εβδομάδα άλλαξε - της μικρής πισίνας-, γιατί ένα παιδάκι είχε ένα ατύχημα;);). Δεν ξέρω όμως κάθε πότε γίνεται αυτό συστηματικά.

Απλά, όπως κάθε κλειστό κολυμβητήριο, όταν μπαίνεις, δέχεσαι την μυρωδιά από το χλώριο και είναι λίγο .... κάπως.

Καταλαβαίνω γιατί δεν σου άρεσε, οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, αλλά βρώμικο δεν είναι σε καμία περίπτωση και τα τρία παιδιά που είναι πάντα μαζί τους μέσα, κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

Kyra, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, δεν έχω κανένα λόγω να σε αμφισβητήσω, μάλιστα θα πάω πάλι να ρίξω μια ματιά. Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση που μου έλεγαν τόσοι πολλοί για το νερό στον Πανιώνιο, αλλα μάλλον βελτιώθηκε η κατάσταση. Εχω πάει και σε Ηλιούπολη και σε Γλυφάδα σε μαθήματα. Το πιο καθαρό ήταν του Αλίμου. Επίσης έμαθα πως τα προγράμματα του Αγ. Κοσμά(έκλεισε) γίνονται πλέον στο Vari sports club. (παρεπιπτόντως κορυφαία πνευμονολόγος του παίδων μας είπε πως το πιο καθαρό ειναι(ήταν) του Αγ. Κοσμά).

Τι προγράμματα έχει ο Πανιώνιος? Δεν με βολεύουν καθολου τα πρωινά

Καλημέρα σε όλους!!

Είμαι καινούργια στην παρέα σας , αλλά διαβάζω αυτά που γράφετε εδώ και καιρό. Τα διδυμάκια μου είναι 8 μηνών, μένω στο Πικέρμι και τον τελευταίο καιρό είχα ταλαιπωρηθεί πολύ να βρω ελεύθερες ώρες για baby swimming, μια και σχεδόν σε όλα τα κολυμβητήρια των κοντινών περιοχών έχουν λίστα αναμονής. Ευτυχώς όμως , ένα φυλλάδιο στο αυτοκίνητο μου με βοήθησε….. άνοιξε ένα καινούργιο αθλητικό κέντρο στην Παλλήνη(OKEANOS SPORTS SENTER) , το οποίο έχει πολλές διαθέσιμες ώρες πρωί και απόγευμα γιατί είναι ακόμα καινούργιο. Η πισίνα και τα αποδυτήρια είναι πεντακάθαρα και η πισίνα από τι μου είπαν δεν έχει χημικό χλώριο αλλά παράγουν φυσικό με αλάτι .

Να ρωτήσω …. Το δικό σας μωράκι δεν πεινάει που μένει νηστικό 2 ώρες;;;;; γιατί εγώ με το ζόρι τα κρατάω!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα σε όλους!!

Είμαι καινούργια στην παρέα σας , αλλά διαβάζω αυτά που γράφετε εδώ και καιρό. Τα διδυμάκια μου είναι 8 μηνών, μένω στο Πικέρμι και τον τελευταίο καιρό είχα ταλαιπωρηθεί πολύ να βρω ελεύθερες ώρες για baby swimming, μια και σχεδόν σε όλα τα κολυμβητήρια των κοντινών περιοχών έχουν λίστα αναμονής. !!!

Έχεις ρωτήσει στην Ελληνογερμανική Αγωγή?

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

ειλικρινα δεν γνωριζα οτι τα μωρακια είναι σχεδόν πάντα μπουκωμένα με ή χωρίς κολυμβητήριο!

Μέχρι τον 12ο μήνα δεν ήταν ποτέ μπουκωμένος. Απο τη στιγμή που ξεκινήσαμε το κολυμβητήριο (τους 3 τελευταίους μήνες) είναι μπουκωμένος κάθε μήνα για 1 εβδομάδα. Δεν ξέρω τι να κάνω... να τον σταματήσω ή όχι. Στην αρχή έκλαιγα όταν έμπαινε, τώρα το απολαμβάνει και έχει εξοικοιωθεί πολύ με το νερό αλλά μερικές φορές το νερό είναι χλυαρό (τρέμει μόλις μπαίνει)

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Έχεις ρωτήσει στην Ελληνογερμανική Αγωγή?

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Είχα ρωτήσει και στην ελληνογερμανικη , αλλά δεν είχε πολλές διαθέσιμες ώρες και τελικά επιλέξαμε το ΟΚEANOS SPORTS CENTER γιατί εκτός από τα πολλά διαθέσιμα group , βολεύει γιατί μπορεί και κάνει παράλληλα γυμναστική και ο άντρας μου.

• 3 months later...

σ'ευχαριστω για την ενημερωση.

τι αλλο θα μαθουμε μεσα σ'αυτο το forum:mrgreen:

Δεν πρέπει να αμφισβητούμε΄κάτι απλά επειδή δεν γνωρίζουμε αλλά να προβληματιζόμαστε.

το μπούκωμα δεν συνεπάγεται και ίωση - ακόμα και το απλό κρυολόγημα δεν είναι ίωση.

Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ακόμα και τα δέκατα είναι η βασική ένδειξη περί ίωσης.

Όταν το 2009 ξεκίνησα η ίδια μαθήματα κολύμβησης (ήθελα να συμμετέχω στο τρίαθλο) η μύτη μου για τον πρώτο καιρό ήταν χάλια. μάλλον λόγω χλωρίου

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

¨ηρθα και εγώ στη παρέα, γραφτηκαμε σε γνωστό κολυμβητήριο του Αγ Στεφάνου και ξεκινάμε με το ηλεκτράκι τη Τετάρτη.

Κάθε τμήμα έχει 6 ζευγάρια και η πισίνα που φιλοξενούνται είναι αποκλειστικής χρήσης.

Και το νερό καθαρίζεται με όζον.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...