Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ.

Άλλη μια ερώτηση. Ο λόγος που δεν πηγαίνεις αργότερα είναι ο κόσμος, ή η έλλειψη θεσεων?

Γιατί έλεγα να μην αλλάξω το πρόγραμμα του μωρού και να πηγαίνω αργότερα. Να τρώμε δηλαδή στις 9, αρά κατά τις 12 να πηγαίναμε.

ευχαριστώ και πάλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας. Θα ενημερωθώ για το πρόγραμμα και μόλις μαζέψω τα χαρτιά των γιατρών θα ξεκινήσουμε κι εμείς! Και πάλι ευχαριστώ κορίτσια!

Στον Αγ. Δημήτριο, υπάρχει μια παιδική πισίνα στην Μενελάου 195 που λέγεται Δελφίς. Είναι αρκετά συμπαθητικά, έχει όμως πρόγραμμα Τρίτη - Πέμπτη 10 το πρωί και 8 το βράδυ και το Σάββατο 8:45 το πρωί. Κατά τα άλλα καλά μου φάνηκε και λίγος κόσμος.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ενδιαφερομαι και εγω να γραψω τον μικρο μου (19 μηνών) κολυμβητηριο. το θεμα ειναι οτι ειμαι αναμεσα στον συλλογο ΥΔΡΙΑ και ΝΗΡΗΙΔΕΣ. για τον μεν πρωτο εχω ακουσει καλα λογια απο συναδελφο μου που παει τα παιδια του, στον δε δευτερο με βολευουν καλυτερα οι ωρες. μπορει καποιος με εμπειρια στις ΝΗΡΗΙΔΕΣ να μου πει καποια πραγματα; (καθαριοτητα, πισινα, προπονητρια;)

Στις νηρηίδες πάει η ανιψιά μου, σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένοι, μόνο να δεις πόσα παιδάκια είναι στο τμήμα, είναι το πιο βασικό. Δεν έχω άποψη για την Υδρία.

Υδρια, με κλειστα ματια. τον παω απο 6 μηνων. Καμια σχεση με οποιονδηποτε αλλο συλλογο για baby swimming.Τον πηγαίνω ηδη 3 χρονια και, πιστεψε με, γνωριζω πολυ καλά. Στην υδρία είναι το περισσότερο 5 παιδάκια. Στους αλλους συλλογους ειναι μάλλον λιγότερα παιδάκια γιατί δεν υπάρχουν μαθητές....

ηθελα να σασ ρωτησω αν υπαρχει κολυμβητηριο για μωρα στη χαλκιδα ξερω εχουμε κολυμβητηριο γενικοτερα αλλα μασ ειχαν πει παλιοτερα οτι πρεπει να ειναι το παιδι 4 χρονων .γνωριζετε εσεισ κατι αλλο θελω πολυ να τον παω αλλα ο γιοσ μου ειναι 28 μηνων ακομη εκτοσ απο αθηνα ειμαστε μακρυα περιοχη χαλκιδα αν γνωριζετε περιμενω απαντησεισ σας:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια προσοχή στα πολύ μωράκια (κάτω του έτους) και τις πισίνες με χλώριο!

Εδώ δεν συστήνεται να φοράμε κολώνιες, όχι να βαλουμε τα μωράκια σε πισίνες που μυρίζουν έντονα χλώριο.

Ρωτηστε παιδίατρο οπωσδηποτε.

pECmp3.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη γινεται ενα μωρο 6 μηνων να ξεκινησει κολυμβητηριο ?η δικια μου τρελενεται για μπανιο στη μεγαλη μπανιερα κ εχει κ πολλα οφελη .Επαθε κ ουρολοιμοξη καποια στιγμη κατα ποσο καθαρα μπορει να ειναι εκει?Γινονται κ καπου αλλου μαθηματα εκτος απο το γηπεδο του παοκ?

• 3 εβδομάδες μετά...
Στον Αγ. Δημήτριο, υπάρχει μια παιδική πισίνα στην Μενελάου 195 που λέγεται Δελφίς. Είναι αρκετά συμπαθητικά, έχει όμως πρόγραμμα Τρίτη - Πέμπτη 10 το πρωί και 8 το βράδυ και το Σάββατο 8:45 το πρωί. Κατά τα άλλα καλά μου φάνηκε και λίγος κόσμος.

Καλησπέρα,

Έχει κανείς δοκιμάσει την συγκεκριμένη πισίνα να μας πει τη γνώμη του?

Μένω στον Πειραιά και ψάχνω κάτι στην ευρύτερη περιοχή...

Ευχαριστώ πολύ!

og1j.jpg.png

naina καλησπερα.μενω στον αγ.δημητριο και θα ηθελα να σε ρωτησω προκειται για ιδιωτικη πισινα?υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις και αν ξερεις καποιο τηλεφωνο για να ρωτησω?ευχαριστω

YZ36p2.png

OZiRp2.png

εγώ θα πω την εμπειρία μου από το πρόγραμμα για Baby swimming στον Πανιώνιο, πήγαμε με το μεγάλο μου γιο χτές για πρώτη φορά, ήταν πολύ καλά και ο Οδυσσέας ξετρελάθηκε, έπαιζε με το νερό, με τις μπάλες με κάτι ψαράκια κλπ. Κατά τα άλλα όμως δεν ακολουθούν κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα εκμάθησης στα παιδιά ώστε να μάθουν να επιπλέουν, φαντάζομαι πως απλά με την συχνή επαφή αποκτούν κάποια εξοικείωση με το νερό. Έτσι είναι και στα άλλα κολυμβητήρια; Δηλαδή καμία σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου απο τα βιντέακια στο youtube με παιδιά ενός έτους που κολυμπάνε και επιπλέουν;

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Στην Υδρία ακολουθείται πρόγραμμα κανονικό με ασκήσεις από τα πολύ μικρά. Η προπονήτρια είτε κρατάει μια κούκλα ή ένα μωρο και μας δείχνει τι ακριβώς να κάνουμε. τους γυρίζουμε κύκλους τα χεράκια, τους χτυπάμε τα πόδια για να μάθουν την κίνηση , κάνουμε μπουρμπουλήθρες κλπ. Ο δικός μου 2,5 χρονών έμεινε στην πισίνα μόνος του (σταμάτησα δηλαδή να τον κρατάω), το ίδιο καλοκαίρι κολύμπησε και στη θάλασσα χωρίς σωσιβιο.Τώρα είναι 3,5 και μαθαίνει ελεύθερο, ύπτιο, αναπνοές κλπ.

η Υδρία είναι ιδιωτικό κολυμβητήριο και που βρίσκεται? Εγώ ειχα ρωτήσει στο γοργόνες και μάγκες που είναι ιδιωτικό στη Γλυφάδα αλλά μου είχαν φανεί πολλά τα 80 ?, στον Πανιώνιο είναι 50 ?. Ένα κοριτσάκι που από ότι μου είπαν έχει ξεκινήσει από πολύ μικρό και είναι τώρα κοντά 2,5 από ότι είδα επιπλέει αλλά για εμάς που είμαστε μεγαλούτσικοι μάλλον το βρίσκω δύσκολο να μάθουμε. Τελος πάντων τουλάχιστον το ευχαριστιέται το παιδί

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

η Υδρία είναι ιδιωτικό κολυμβητήριο και που βρίσκεται? Εγώ ειχα ρωτήσει στο γοργόνες και μάγκες που είναι ιδιωτικό στη Γλυφάδα αλλά μου είχαν φανεί πολλά τα 80 ?, στον Πανιώνιο είναι 50 ?. Ένα κοριτσάκι που από ότι μου είπαν έχει ξεκινήσει από πολύ μικρό και είναι τώρα κοντά 2,5 από ότι είδα επιπλέει αλλά για εμάς που είμαστε μεγαλούτσικοι μάλλον το βρίσκω δύσκολο να μάθουμε. Τελος πάντων τουλάχιστον το ευχαριστιέται το παιδί

ειναι σρο οακα,εκει παμε κ εμεις κ πραγματι ολες οι ασκλησεις εχουν να κανουν με τις κινησεις της κολυμβησης. ειναι 40 το μηνα για 2 φορα την εβδομαδα

Η υδρια ειναι και στο ΟΑΚΑ και στην πισινα της ελληνογερμανικης αγωγης στην Παλληνη. Εμεις παμε στην Παλληνη. Εμεις εχουμε δυο δασκαλες (διαφορετικη καθε φορα) η μια το κανει πιο πολυ σαν παιχνιδι, η αλλη πιο πολυ σαν ασκησεις με κινησεις κολυμβησης.

Για μας ειναι 40 για 1 φορα την εβδομαδα

CYaip2.png

Πολυ ενδιαφερον αυτο!! εχεις καποιο τηλ.του Αγ. Κοσμα??

Γεια σας κι από μένα!

Προσπαθώ εδώ και 15 μέρες να βρω μια πισίνα στα νότια προάστια που να μου κάνει για να ξεκινήσουμε baby swimming με το μικρό μου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ωραιότατο μηδενικό. Στις γοργόνες και μάγκες δεν έχουν θέσεις, στον Αλιμο δεν κάνουν καν, στον Πανιώνιο πιστεύω θα κολλήσουμε σύφυλη (προσωπική μου άποψη), στη Γλυφάδα δεν υποχρεώνουν κανέναν να κάνει μπάνιο πριν (δεν συμφωνώ), στον Αγ. Δημήτριο όλα τέλεια αλλά είναι πολύ αργά και θα μας πάρει ο ύπνος μέσα στο νερό και τελικά κατέληξα στον Αγ. Κοσμά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Κλειστή πισίνα, πολλοί προπονητές, καθαρά, αλλά...

Η πισίνα, καθότι των ολυμπιακών εγκαταστάσεων των καταδύσεων, είναι 4.5μ βάθος. Φοράει σωσίβιο και η μαμά και το παιδί (αλλιώς θα μας βρουν και τους δυο στον πάτο). Το μάθημα είναι ουσιαστικά εξοικείωση με το νερό, δεν έχει όμως καμία σχέση με τα παιχνιδάκια στη ρηχή πισίνα και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Παραδίπλα έχει πολλά παιδάκια που μαθαίνουν κολύμβηση με προπονητές (τόσους πολλούς ειλικρινά πρώτη φορά βλέπω ταυτόχρονα μέσα στο νερό) κι από πάνω υπάρχει πάντα ναυαγοσώστης που επιτηρεί από ψηλά όλη την πισίνα. Οι άνθρωποι φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν, αλλά εγώ καθότι ανήδεη δεν ξέρω τι ψάχνω, έχει νόημα η βαθιά πισίνα, πρέπει να την αποκλείσω κι αυτή τη λύση; (για το κόστος δεν το συζητάω, τσουρουφλάει!).Και τι άλλο να κάνω όμως που δεν βρίσκω θέση στις γοργόνες και μάγκες?

Αν δεν δείχνω αρκετά απελπισμένη, πιστέψτε με είμαι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...