Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

ΕΜΕΙς ξεκινησαμε οταν ο φουντουκος ηταν 8 μηνων...την πρωτη μερα στον παοκ ολα ηταν καθαρα αν και ελλειψεις ειχε σε αλλαξιερες κλπ..

στα επομενα μαθηματα ολο και γινοταν πιο βρωμικες οι αιθουσες και το νερο και το χειροτερο απο ολα εφυγε η προπονητρια...ηρθε αλλα αλλα πιεσε τοσο πολυ το παιδι στις βουτιες λες και ηταν ο Λουγκανης στους ολυμπιακους αγωνες...

απο τοτε εβλεπε νερο και ουρλιαζε ακομα και στο μπανιο...

σταματησαμε πολυ δυσαρεστημενοι και με την συμπεριφορα εκει και ξεπερασε την φοβια του στα 2,5 χρονια....

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ. ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΗΡΙΙΔΕΣ (http://www.niriides.gr/) ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ?

ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ. ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΗΡΙΙΔΕΣ (http://www.niriides.gr/) ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ?

εμεις παμε στο οακα στο υδρα.λογικα στην ιδι απισινα γινονται ολα δεν εχω δει αλλη εκτος αν ειναι απο την αλλη πλευρα.δεν ξερω αν εει σημασια ο συλλογος. η προπονητρια σε μας ειναι πολυ πολυ γλυκια κ φιλικη

Καλησπέρα,

Παμε κι εμεις Υδρια και ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι!!! Στην πισινα έιναι το πολύ 5 παιδάκια όλα μαζί . Η μικρή ολο και ξεθαρευει και της αρεσει περισσότερο καθε φορά.

Εμεις κάνουμε μαθημα καθε Παρασκευή 1.30 με παιδάκια γεννημενα τα περισσότερα το 2009. Λεω να το συνεχίσω μέχρι και το καλοκαιρι..Ασε που ειναι και φοβερη γυμναστική και για τις μαμαδες;)

Το μονο που με κουράζει είναι το μετα το μαθημα που πρέπει να κανουμε ξανα ντους , να στεγνωσεις και να ντύσεις το μωρό , να στεγνωσεις και να ντυθεις κι εσυ και περιμενε στην ουρά στο παραβαν...

Αληθεια οι άλλες μαμαδες που πανε τα παιδάκια τους περισσότερο καιρό τι λένε? Αληθευει πωςγίνονται πιο ανθεκτικά στο κρυο και δεν αρρωσταινουν ευκολα???

Διαφημίσεις

Καλησπερα, λεω να ξεκινησω τον γιο μου στο Γοργονς & Μαγκες, αν και μενω πολυ μακρια θεωρω οτι το κολυμπι κανει παρα πολυ καλο...αν υπαρχουν εμπειριες απο τον συγκεκριμενο χωρο παρακαλω να με ενημερωσετε...

Ευχαριστω

Αληθεια οι άλλες μαμαδες που πανε τα παιδάκια τους περισσότερο καιρό τι λένε? Αληθευει πωςγίνονται πιο ανθεκτικά στο κρυο και δεν αρρωσταινουν ευκολα???

Καλημέρα κι απο μένα,

τον Απρίλιο κλείνω 3 χρόνια στις πισίνες της Υδρίας. Έχω δύο κόρες 3,5 ετών και 18 μηνών. Η μεγάλη έχει αρρωστήσει μόνο 2 φορές μέχρι τώρα 1 φορά γαστρεντερίτιδα και 1 βρογχίτιδα που όμως τις περάσαμε στο φτερό με λίγη διάρροια στη πρώτη περίπτωση και βήχα στη δεύτερη, χωρίς πυρετούς και ιδιαίτερες δυσκολίες. Απο Σεπτέμβρη ξεκίνησε παιδικό σταθμό και δεν έχει αρρωστήσει ούτε μία φορά (μόνο κάποιες λίγες μυξούλες το πρώτο καιρό) , παρόλο που δεν λαμβάνουμε ιδιαίτερες προφυλάξεις (εννοώντας ότι πέρα από τον παιδικό είμαστε κάθε μέρα έξω και σε επαφή με κόσμο). Το ίδιο ισχύει και για τη μικρή μου που ακόμη δεν πηγαίνει στο παιδικό. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι σύμπτωση, αλλά δεν μπορώ να είμαι βέβαιη.Όμως εκτός από αυτό έχω δει και άλλα οφέλη που έχουν να κάνουν με την κοινονικότητα τους, την (καλώς νοούμενη) πειθαρχία και την ευκαιρία που έχουμε να περνάμε όμορφα μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι με έχει κουράσει λίγο το μπες βγες δύο φορές την εβδομάδα, τα ντουζ και τα ατελείωτα πλυντήρια. Ελπίζω πραγματικα νααξίζει το κόπο.

Κοριτσούδες μου γέννησα και θέλω να ξαναξεκινήσω στην ηλιουπολη το πρωτο μου παιδάκι κολύμπι... Επειδή είναι λίγο δύσκολο να τους πετύχεις στο τηλέφωνο υπάρχει κάποια κοπέλα να μου πει τι παίζει από ώρες κι αν έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστωωωω

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Δυστυχως Λεγκω δεν γνωριζω να σε βοηθησω απλα θελω να βαλω τα τηλεφωνα να ειναι συγκεντρωμενα...

• Κολυμβητήριο Ηλιούπολης | Τηλ.: 2109922899 & 210 9944001
  • Κολυμβητήριο Αλίμου | Τηλ.: 210 9513192
  • Κολυμβητήριο Πανιωνίου – Νέα Σμύρνη | Τηλ.:210 9357800
  • Πειραιάς - Πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλλα | Τηλ.: 210 4136355, Fax: 210 4136434
  • Κολυμβητήριο ΟΑΚΚΑ – Ελληνογερμανική αγωγή – Άγιοι Ανάργυροι | Τηλ.: 6974026681
  • Κολυμβητήριο Γλυφάδας | Τηλ.: 2109606786
  • Ωκεανός στο ΟΑΚΚΑ | Τηλ.: 69362376106
  • Holmes Place Αθήνα | Τηλ.: 2103259400
  • Holmes Place Μαρούσι | Τηλ.: 210 6196791-2
  • Κολυμβητήριο Καβάλας | Τηλ.: 2510831604
  • ΠΑΟΚ θεσσαλονίκη | Τηλ.: 6946956561
  • Κολυμβητήριο Aqua Life στην Ανοιξη | Τηλ.: 210 8004438, 6974740176

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Καλησπερα, λεω να ξεκινησω τον γιο μου στο Γοργονς & Μαγκες, αν και μενω πολυ μακρια θεωρω οτι το κολυμπι κανει παρα πολυ καλο...αν υπαρχουν εμπειριες απο τον συγκεκριμενο χωρο παρακαλω να με ενημερωσετε...

Ευχαριστω

Εμείς πάμε γοργόνες και μάγκες από το Σεπτέμβριο με τη Μυρτώ. Της αρέσει πολύ. Αν εξαιρέσεις τα δίδακτρα (που το παίρνεις απόφαση να τα πληρώνεις ή όχι) όλα πολύ καλά και η οργάνωση και η καθαριότητα και το προσωπικό. Πλύ ανθρώπινο πρόσωπο. ΚΑι να χάσεις κάποιο μάθημα τότε μπορείς να το αναπληρώσεις κάποια στιγμή.

Δεν ξέρω πόσο off topic είμαι αλλά ήθελα οπωσδήποτε να σας δείξω κάτι. Πρίν 1-2 χρόνια έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο που αφορά εκμάθηση μωρών να επιπλέουν σε περίπτωση που...πχ πέσουν κατα λάθος σε πισίνα. Οκ εδώ δεν είμαστε Beverly Hills να έχουμε πισίνες στα σπίτια (και δεν ξέρω και κατά πόσο υπάρχει μια τέτοια...σχολή), αλλά έχουμε τη θάλασσα.

Το βιντεάκι που σας έχω παρακάτω είναι το αποτέλεσμα της εκμάθησης. Μαθαίνουν το παιδί να ανεβαίνει στην επιφάνεια, να γυρίζει ανάσκελα, να επιπλέει και να κλαίει για να το ακούσουν και να το σώσουν. Αργότερα αν ανατρέξετε σε άλλα σχετικά βίντεο θα δείτε ότι η εκμάθηση είναι εξαιρετικά σκληρή για το παιδί -δεν ξέρω αν θα το άντεχα να αφήσω το παιδί μου να κλαίει έτσι, κυρίως γιατί μπορεί να του δημιουργηθούν τίποτα τραύματα. Παρόλ' αυτά το αποτέλεσμα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Δεν ξέρω πόσο off topic είμαι αλλά ήθελα οπωσδήποτε να σας δείξω κάτι. Πρίν 1-2 χρόνια έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο που αφορά εκμάθηση μωρών να επιπλέουν σε περίπτωση που...πχ πέσουν κατα λάθος σε πισίνα. Οκ εδώ δεν είμαστε Beverly Hills να έχουμε πισίνες στα σπίτια (και δεν ξέρω και κατά πόσο υπάρχει μια τέτοια...σχολή), αλλά έχουμε τη θάλασσα.

Το βιντεάκι που σας έχω παρακάτω είναι το αποτέλεσμα της εκμάθησης. Μαθαίνουν το παιδί να ανεβαίνει στην επιφάνεια, να γυρίζει ανάσκελα, να επιπλέει και να κλαίει για να το ακούσουν και να το σώσουν. Αργότερα αν ανατρέξετε σε άλλα σχετικά βίντεο θα δείτε ότι η εκμάθηση είναι εξαιρετικά σκληρή για το παιδί -δεν ξέρω αν θα το άντεχα να αφήσω το παιδί μου να κλαίει έτσι, κυρίως γιατί μπορεί να του δημιουργηθούν τίποτα τραύματα. Παρόλ' αυτά το αποτέλεσμα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

απιστευτο!δεν ξερω τι να νιωσω!

Πραγματικά στην αρχή το είχα βρει καλή ιδέα. Μετά είδα το πώς γίνεται το training (ούτε να ξεκουραστούν δεν τα αφήνουν) και σκέφτηκα ότι μοιάζει σχεδόν απάνθρωπο-πώς πλαντάζουν στο κλάμα!! Βέβαια μετά μαθαίνουν και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο τελικά ΜΗΠΩΣ και το παιδί σου κινδυνέψει. Κι αν δεν κινδυνέψει ποτέ, να το έχεις υποβάλλει σ' αυτή τη διαδικασία; Καλό είναι ο γονέας να έχει τα μάτια του στο παιδί. Από την άλλη είμαστε και η πρώτη χώρα σε.. ατυχήματα στη θάλασσα που γίνονται δευτερόλεπτα να βγάλεις τα μάτια σου από πάνω του και μάλιστα αθόρυβα. Δεν ξέρω ειλικρινά τί είναι καλύτερο.

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

κοπελιές οι νηριηδες ειναι στην ανοιχτη πισινα να ξερετε, που ειναι πολυ καλθτερα γιατι εχει και αποδυτηρια με ζεστη και μπορεις να αλλαξεις σαν ανθρωπος.αλλη επιλογη ειναι και η υδρια στην ελληνογερμανικη που ειναι παρα πολυ καλα απο ολες τις αποψεις

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας κι απο εμάς!

Λοιπον δεν θυμάμαι ποιος είχε ρωτήσει για το baby swimming στην Ελληνογερμανική Αγωγή, αλλα έμείς πήγαμε, παρακολουθήσαμε και γραφτήκαμε! Οι εγκαταστάσεις και τα αποδυτήρια είναι παρα πολύ καλά οπότε το προτιμήσαμε και απο την πισίνα του ΟΑΚΑ. Αν σας βολέυει απο άποψη περιοχής λοιπόν προτιμήστε το!

tt3d3c9.aspx

Γεια σας κι από μένα!

Προσπαθώ εδώ και 15 μέρες να βρω μια πισίνα στα νότια προάστια που να μου κάνει για να ξεκινήσουμε baby swimming με το μικρό μου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ωραιότατο μηδενικό. Στις γοργόνες και μάγκες δεν έχουν θέσεις, στον Αλιμο δεν κάνουν καν, στον Πανιώνιο πιστεύω θα κολλήσουμε σύφυλη (προσωπική μου άποψη), στη Γλυφάδα δεν υποχρεώνουν κανέναν να κάνει μπάνιο πριν (δεν συμφωνώ), στον Αγ. Δημήτριο όλα τέλεια αλλά είναι πολύ αργά και θα μας πάρει ο ύπνος μέσα στο νερό και τελικά κατέληξα στον Αγ. Κοσμά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Κλειστή πισίνα, πολλοί προπονητές, καθαρά, αλλά...

Η πισίνα, καθότι των ολυμπιακών εγκαταστάσεων των καταδύσεων, είναι 4.5μ βάθος. Φοράει σωσίβιο και η μαμά και το παιδί (αλλιώς θα μας βρουν και τους δυο στον πάτο). Το μάθημα είναι ουσιαστικά εξοικείωση με το νερό, δεν έχει όμως καμία σχέση με τα παιχνιδάκια στη ρηχή πισίνα και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Παραδίπλα έχει πολλά παιδάκια που μαθαίνουν κολύμβηση με προπονητές (τόσους πολλούς ειλικρινά πρώτη φορά βλέπω ταυτόχρονα μέσα στο νερό) κι από πάνω υπάρχει πάντα ναυαγοσώστης που επιτηρεί από ψηλά όλη την πισίνα. Οι άνθρωποι φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν, αλλά εγώ καθότι ανήδεη δεν ξέρω τι ψάχνω, έχει νόημα η βαθιά πισίνα, πρέπει να την αποκλείσω κι αυτή τη λύση; (για το κόστος δεν το συζητάω, τσουρουφλάει!).Και τι άλλο να κάνω όμως που δεν βρίσκω θέση στις γοργόνες και μάγκες?

Αν δεν δείχνω αρκετά απελπισμένη, πιστέψτε με είμαι...

Naf καλησπέρα. Εγώ ενδιαφέρομαι για την Ελληνογερμανική. Μήπως μπορείς να μου πεις πού ακριβώς βρίσκεται? Είναι στην Ελληνογερμανική που είναι στην Κάντζα ή αλλού? Επίσης ξέρεις πού πρέπει να απευθυνθώ για να συνεννοηθώ για ωράρια, κόστος κλπ...?

Ευχαριστώ πολύ

Μελινα καλησπερα,

κι εμεις εχουμε ξεκινησει στην ελληνογερμανικη εδω και 3 εβδομαδες.

Το κοστος ειναι 40 ευρω το μηνα για μια φορα την εβδομαδα, και ειναι και 27 ευρω η εγγραφη. Στοιχεια επικοινωνιας 210 8176781-2 και 6982119855. Ωρες επικοινωνιας 16:30-20:30 τις καθημερινες και 09:30-13:30 τα Σαββατα.

Οντως ειναι πολυ ωραια, το μονο που θα ελεγα ως μειον ειναι οτι τα αποδυτηρια ειναι λιγο περιορισμενου χωρου, και οταν ειναι πολλα παιδακια, δεν μπορουν να εξυπηρετηθουν αμεσα ολα και ειναι και λιγο αβολα για τις μαμαδες να ντυθουν. Αλλα παλευεται.

Βρισκονται στην Παλληνη (νομιζω ετσι λεγεται η περιοχη) εκτος και αν κανω λαθος (Μαραθωνος δεξια αμεσως μετα την Παλληνη, εχει και ταμπελες) και ειναι στις εγκαταστασεις του νηπιαγωγειου.

Χρειαζεσαι χαρτι απο γυναικολογο, παθολοδο, δερματολογο και παιδιατρο για το παιδι. Επισης 3 φωτο ταυτοτητας για το παιδι.

Naf, ποιες ωρες πηγαινεις, λες να ειμαστε στο ιδιο τμημα, γιατι ειναι σε κοντινη ηλικια τα παιδακια μας.

CYaip2.png

smouts με πρόλαβες και ενημέρωσες!

εμείς ξεκινάμε αυτήν την εβδομάδα Τετάρτη 4:30...μακάρι να αρέσει στην μικρή όσο και σε εμένα!μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά δείγματα με το νερό..:cool:

tt3d3c9.aspx

Naf, εμεις πηγαινουμε Σαββατο 09:30. Ειναι λιγο βαρβαρο να σου πω την αληθεια, αλλα σε 2 μηνες που επιστρεφω δουλεια, το 16:30 δεν το προλαβαινα με τιποτα.

Ελπιζω να μην σε πειραξε που ενημερωσα εγω την Μελινα

CYaip2.png

Καλημέρα και απο εμένα,

Νάινα καθότι παθούσα και εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εμείς πηγαίναμε στον ΆΛιμο μέχρι που το Σεπτέμβρη που πήγαμε για την εγγραφή μας ενημέρωσαν πως σταμάτησαν το πρόγραμμα (απαράδεκτο, τελευταία στιγμή). Ψάχναμε και εμείς, οι Γοργόνες και μάγκες δεν είχαν θέσεις, για τον Πανιώνιο έχω την ίδια άποψη, στην Ηλιούπολη που έχει και είναι καλά είναι πολύ μακριά. Ξεκινήσαμε στη Γλυφάδα, μετά απο 2-3 μαθήματα αρρώστησε η μικρή (ενώ πέρισυ καθόλου). Το νερό το έβλεπα και εγώ πως δεν ήταν τόσο καθαρό αλλά δεν είναι λίγο περίεργο που πέρισυ και που πήγαινε πρώτη φορά παιδικό δεν αρρώστησε καθόλου ενώ μόλις πήγαμε στη Γλυφάδα αρρώστησε σοβάρα? Δεν ξέρω και πάλι τι να πω.Πάντως δεν θα ξαναπάω στη Γλυφάδα για πολλούς λόγους.

Μπορείς να δεις στην Ηλιούπολη που είναι αρκετά καλά πιστεύω, (έχω πάει εκεί όχι όμως για μάθημα).

Θέλεις να μου πεις λίγο για τον Άγιο Δημήτριο? Δεν το ήξερα ότι έχει πρόγραμμα.

Κορίτσια μπορείτε να μου πείτε τι χρειάζομαι από αξεσουάρ (πχ μαγιώ, πετσέτα κλπ κλπ και για μενα και για το μωρό).

Σκέφτομαι και εγώ να ξεκινήσω σε περίπου ένα μήνα που θα γίνει ο μικρός μου 6 μηνών.

Ευχαριστώ :-)

Smouts βλέπω ότι πηγαίνεις σάββατα. Τέλεια είναι και εγώ τέτοια μέρα και ώρα θα ήθελα...Αλλά με το φαγητό τι κάνεις? Εννοώ τι ώρα τρώτε το πρωί για να πάτε στις 9:30?

Bullini μου,

καταρχην οσον αφορα την πρωτη σου ερωτηση

Για το μωρο

Μπουρνουζακι

Σελτεδακι

Πανα αδιαβροχη + μαγιουδακι

πανα κανονικη για μετα

με τα ρουχα που το πας, με τα ιδια ρουχα το παιρνεις

Μπατονετες

Για σενα

Σαγιοναρες

Μαγιο (κατα προτιμηση μπικινη και οχι ολοσωμο για πρακτικους λογους) - Πηγαινεις ετοιμη εκει

Πετσετα

Μπλουζα για να φορας πανω απο το μαγιο οταν μπαινεις στην πισινα

τα ρουχα σου

Τωρα για το ωραριο ειναι λιγο βαρβαρο, αν σκεφτεις οτι το παιδι κανονικα τρωει στις 09:00 το πρωτο γευμα. Εκεινη την ημερα το ξυπναω 2,5 ωρες νωριτερα, του δινω το γαλα, και το ξαναβαζω και κοιμαται. Στις 08:30 το ξυπναω αν δεν εχει ξυπνησει ηδη, το ντυνω και φευγουμε

CYaip2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...