Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene κυκλος

Recommended Posts

Τελικά αδιαθετησα :(((((

:( τον αλλο μηνα κοριτσι ! τουλαχιστον γλιτωσες τα χρηματα του τεστ πραγμα που εγω δεν το καταφερα καθως εκανα ενα self clear εχθες κ βγηκε αρνητικοτατο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:( τον αλλο μηνα κοριτσι ! τουλαχιστον γλιτωσες τα χρηματα του τεστ πραγμα που εγω δεν το καταφερα καθως εκανα ενα self clear εχθες κ βγηκε αρνητικοτατο...

Μέχρι ν σ έρθει η περιοδο εχεις ελπίδες. ΑΣε π τ έκανες πολυ νωρις αν περιμένεις αύριο. Εγω πάω για τον άλλο μήνα τώρα χωρίς κλομιφαινη φυσικά ακόμα κ θ κάνει κ σπερμοδιαγραμμα απο εβδομάδα ν δούμε πως παει μ τα χάπια.

Μέχρι ν σ έρθει η περιοδο εχεις ελπίδες. ΑΣε π τ έκανες πολυ νωρις αν περιμένεις αύριο. Εγω πάω για τον άλλο μήνα τώρα χωρίς κλομιφαινη φυσικά ακόμα κ θ κάνει κ σπερμοδιαγραμμα απο εβδομάδα ν δούμε πως παει μ τα χάπια.

τι να πω μακαρι αν κ δεν πιστευω. περιμενω τεταρτη κ ηδη η κοιλια μου τουμπανιασε κ εχω πονακια οπως οταν περιμενω την ακατονομαστη. βεβαια η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

κοριτσια αδιαθετησα τελικα κ αυτον τον μηνα...

ανασυγκροτηση λοιπον και παμε για τον επομενο!αυριο ξεκιναω παλι τις κλομιφαινες.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

κοριτσια αδιαθετησα τελικα κ αυτον τον μηνα...

ανασυγκροτηση λοιπον και παμε για τον επομενο!αυριο ξεκιναω παλι τις κλομιφαινες.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Άντε ξεκινά κ ίσως ειναι αυτός ο τυχερός μας μήνας !!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα και απο μενα!!!!και εγω αυτο το μηνα πηρα κλομιφαινη 2 την ημερα χτεσ πηγα στο γιατρο και εκανα υπερηχο εκανα 5 αυγουλακια σε φυσιολογικο μεγεθοσ και ενδομητριο 9,5 :shock::shock::shock: επαθα την πλακα μου δεν το περιμενα:shock::shock::shock: και μου εκανε την prengyl των 5000 και μας ειπε βουρ στον πατσα να εχουμε επαφεσ για τισ επομενεσ 36 ωρεσ!!!!!!!μακαρι αυτος ο μηνασ να ειναι και ο τυχεροσ για ολεσ μασ!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσαρες τι κανετε?? καμια δεν εχει νεα να μας πει?? εγω μαλλον ειμαι στις γονιμες κ σκεφτομαι να παω να κανω ενα υπερηχο να δω αν θα σπασει το αυγουλακι μου ή μηπως να κανουμε μια pregnyl (αν μας παιρνει χρονικα) γτ αλλιως δυσκολα να σπασει.

κοριτσαρες τι κανετε?? καμια δεν εχει νεα να μας πει?? εγω μαλλον ειμαι στις γονιμες κ σκεφτομαι να παω να κανω ενα υπερηχο να δω αν θα σπασει το αυγουλακι μου ή μηπως να κανουμε μια pregnyl (αν μας παιρνει χρονικα) γτ αλλιως δυσκολα να σπασει.

Καλημέρα!:P:pΤα ίδια,τίποτα νεότερο. Εγώ είμαι στην αναμονή του νέου σπερμοδιάγράμματος. Να πας βέβαια και ποτέ δεν ξέρεις;)

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλημέρα!:P:pΤα ίδια,τίποτα νεότερο. Εγώ είμαι στην αναμονή του νέου σπερμοδιάγράμματος. Να πας βέβαια και ποτέ δεν ξέρεις;)

Κ εμείς έπρεπε ν έχουμε κάνει σπερμοδιαγραμμα αλλα δεν κάναμε ακόμα λόγο το ότι ειμαι στις γόνιμες κ δεν γίνετε να έχουμε αποχή!

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!!εγω εκανα εχθες υπερηχο και μου ειπε ο γιατρος οτι λογικα σημερα θα σπασει να εχουμε επαφεσ σημερα και αυριο .Αντε aerox μου κ αυτο το μηνα μαζι στην αγωνια!ευχομαι να ειναι και ο τελευταιος μας!!!!

γεια σας κ απο μενα!!εγω εκανα εχθες υπερηχο και μου ειπε ο γιατρος οτι λογικα σημερα θα σπασει να εχουμε επαφεσ σημερα και αυριο .Αντε aerox μου κ αυτο το μηνα μαζι στην αγωνια!ευχομαι να ειναι και ο τελευταιος μας!!!!

μακαρι μινα μου, να σ ρωτησω, pregnyl δεν σ εκανε για να ειστε σιγουροι οτι θα σπασει?

δεν μου ειπε καν για την pregnyl αυτη τη φορα. τον ρωτησα εγω αν ειναι να την κανουμε κ μου ειπε τωρα ειναι αργα ειναι ετοιμο το ωαριο.δεν ξερω αν ηταν σιγουρος οτι θα σπασει.με εβαλε να κανω εξεταση οιστροδιολης κ τα αποτ/τα ηταν πολυ καλα παντως. μπορουν με καποιον τροπο να δουνε αν θα σπασει σιγουρα? μην μου λες τετοια δεν το ειχα σκεφτει καν.παντως απο εχθες με ποναει η μεση κ εχει πεσει η θερμοκρασια μου.ελπιζω οτι ειναι σημαδι ωορηξιας...ειδωμεν!

δεν μου ειπε καν για την pregnyl αυτη τη φορα. τον ρωτησα εγω αν ειναι να την κανουμε κ μου ειπε τωρα ειναι αργα ειναι ετοιμο το ωαριο.δεν ξερω αν ηταν σιγουρος οτι θα σπασει.με εβαλε να κανω εξεταση οιστροδιολης κ τα αποτ/τα ηταν πολυ καλα παντως. μπορουν με καποιον τροπο να δουνε αν θα σπασει σιγουρα? μην μου λες τετοια δεν το ειχα σκεφτει καν.παντως απο εχθες με ποναει η μεση κ εχει πεσει η θερμοκρασια μου.ελπιζω οτι ειναι σημαδι ωορηξιας...ειδωμεν!

σε αγχωσα μαλλον αθελα μου, συγνωμη! λογικα ξερει αυτος βρε μην ανησυχεις, μπορεις μετα απο κανα 2 μερες απλα να ξανακανεις ενα υπερηχο να δει αν εσπασε. ή ισως φαινεται απο την οιστραδιολη και γι αυτο σε εβαλε να την κανεις.

κοριτσια καλησπερα και απο μενα!!!!και εγω αυτο το μηνα πηρα κλομιφαινη 2 την ημερα χτεσ πηγα στο γιατρο και εκανα υπερηχο εκανα 5 αυγουλακια σε φυσιολογικο μεγεθοσ και ενδομητριο 9,5 :shock::shock::shock: επαθα την πλακα μου δεν το περιμενα:shock::shock::shock: και μου εκανε την prengyl των 5000 και μας ειπε βουρ στον πατσα να εχουμε επαφεσ για τισ επομενεσ 36 ωρεσ!!!!!!!μακαρι αυτος ο μηνασ να ειναι και ο τυχεροσ για ολεσ μασ!!!!!!!!

κοπελα μου τι κανεις? εχουμε κανενα νεο?? κανενα συμπτωμα?

Διαφημίσεις

ελα κοπελα μου τζιφοσ η υποθεση...προχτεσ εκανε ο αντρασ μου εξετασεισ και εχουμε ενα μικρο θεμα με το σπερμα αλλα μασ ειπε ο γιατροσ οτι λυνεται και δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο..παλι καλα:|και εγω νομιζα αυτος ο μηνασ θα ειναι ο τυχεροσ αλλα παμε για τον επομενο...:rolleyes: αρχισα να παιρνω παλι κλομιφαινη....και πανω απο ολα δεν θελει αγχοσ!!!που δυστηχωσ ολεσ μασ το εχουμε!εσυ τελικα τι εγινε εκανεσ prengyl?

ελα κοπελα μου τζιφοσ η υποθεση...προχτεσ εκανε ο αντρασ μου εξετασεισ και εχουμε ενα μικρο θεμα με το σπερμα αλλα μασ ειπε ο γιατροσ οτι λυνεται και δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο..παλι καλα:|και εγω νομιζα αυτος ο μηνασ θα ειναι ο τυχεροσ αλλα παμε για τον επομενο...:rolleyes: αρχισα να παιρνω παλι κλομιφαινη....και πανω απο ολα δεν θελει αγχοσ!!!που δυστηχωσ ολεσ μασ το εχουμε!εσυ τελικα τι εγινε εκανεσ prengyl?

περαστικα να ειναι τα προβληματα. το θετικο ειναι οτι παρανταποκριθηκε ο οργανισμος σου στην κλομιφαινη και μια δυο θα το πιασεις το μπεμπε. οσο για εμενα δεν εκανα τιποτα αυτο το μηνα και σημερα βρισκομα στην 27η μερα τ κυκλου μ κ λογικα μεχρι κ το σαββατο πρεπει να ερθει!

μακαρι να μην σου ερθει καθολου!!!!!!χαχαααχχα:lol::wink: περιμενουμε ευχαριστα νεαααααααααα

αααα αν περιμενετε απο εμενα ευχαριστα νεα θα περιμενετε πολυ ακομα χαχαχαχα

μην απελπιζεσαι στο τελοσ ολα καλα θα πανεεεεεεεε!!!!!!που θα παει καπου σταματησε ο πελαργοσ να πιει καφε και ερχεταιιιιι!!!!!!!!!!:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια μου σας ευχαριστω παααρα πολυ. και εγω το θελω αλλα δεν ελπιζω πλεον γτ οι συνθηκες ειναι δυσκολες. τι θελω να πω δλδ? για να εμεινα εγκυος (και ειδικα αυτο το μηνα) επρεπε να κανω ωορηξια απο μονη μου, πραγμα πολυ σπανιο δλδ και το σπερμα του αγαπημενου μου να εφτιαξε πραγμα ακομα πιο δυσκολο... οποτε... καποια στιγμη ελπιζω και προσευχομαι να ερθει αλλα τωρα χωρις βοηθεια δεν νομιζω και η αληθεια ειναι οτι αυτο το μηνα δεν εδωσα σημασια γτ ετοιμαζομαι για τον αρραβωνα μας και ουτε ξερω αν καναμε σε γονιμες κτλ γι αυτο σας λεω πολυ χλωμοοοοοοο

θα ερθει αποεκει που δεν το περιμενεις!!!!ακου τι σου λεω!και εγω δεν απελπιζομαι δεν μασ πηραν και τα χρονια!:eek:εμενα η ταπεινη μου γνωμη ειναι καλα κανεισ και ασχολεισαι με τον αραβωνα σου και κοιταξε να το απολαυσεισ οσο γινετε!:wink:και οταν ειναι να ερθει θα ερθει!αισιοδοξια πανω απο ολα!και μακαρι να εισαι ηδη και να ακουσουμε κανα ευχαριστω!!!!!!!!!:wink:

θα ερθει αποεκει που δεν το περιμενεις!!!!ακου τι σου λεω!και εγω δεν απελπιζομαι δεν μασ πηραν και τα χρονια!:eek:εμενα η ταπεινη μου γνωμη ειναι καλα κανεισ και ασχολεισαι με τον αραβωνα σου και κοιταξε να το απολαυσεισ οσο γινετε!:wink:και οταν ειναι να ερθει θα ερθει!αισιοδοξια πανω απο ολα!και μακαρι να εισαι ηδη και να ακουσουμε κανα ευχαριστω!!!!!!!!!:wink:

Αχ καλές μου σας ευχαριστω, όχι δεν μας πήραν τα χρόνια αλλα πέρασε 1,5 χρόνος, έχουμε κ τ θέματα μας κ ακόμα τπτ. Ο θεός να μας ευλογήσει τίποτα άλλο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...