Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene κυκλος

Recommended Posts

Παιδιά οπωσδήποτε παίζει ρόλο η τύχη στη σπερματεγχυση. Στατιστικά χρειάζεται να κάνεις 6 φορές για να καλύψεις το 100% των πιθανοτήτων. Αν δηλαδή δεν μείνεις έγκυος στις 6 φορες, δεν πρόκειται να μείνεις με σπερματεγχυση κ συνίσταται η εξωσωματική.

Και η ηλικία της γυναίκας παίζει τεράστιο ρόλο στη σπερματεγχυση και το σπέρμα. Φυσιολογική κινητικότητα θεωρείται απο 50-60% ταχεία νωθρή και μέτρια μαζί όμως, αυτό που λέμε ότι κινείται!!!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά οπωσδήποτε παίζει ρόλο η τύχη στη σπερματεγχυση. Στατιστικά χρειάζεται να κάνεις 6 φορές για να καλύψεις το 100% των πιθανοτήτων. Αν δηλαδή δεν μείνεις έγκυος στις 6 φορες, δεν πρόκειται να μείνεις με σπερματεγχυση κ συνίσταται η εξωσωματική.

Και η ηλικία της γυναίκας παίζει τεράστιο ρόλο στη σπερματεγχυση και το σπέρμα. Φυσιολογική κινητικότητα θεωρείται απο 50-60% ταχεία νωθρή και μέτρια μαζί όμως, αυτό που λέμε ότι κινείται!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλες οι μέθοδοι θέμα τύχης είναι.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Το διάβασα κορίτσι εχθές το βράδυ. Απλά με αυτά που μας πασάρουν μας κάνουν να πιστευουμε ότι είναι και η τύχη στη μέση. Ο γιατρός σου σε παρότρυνε να κάνετε παρά την χαμηλή κινητικότητα;

ο γιατρος μου δεν ηθελε να μου κανει γιατι ελεγε πως ειναι χαμενος κοπος.εγω τον πιεσα κ εγινε. ειχα παρει κλομιφαινη στην οποια και δεν ανταποκριθηκε ο οργανισμος μου. στην σπερματεγχυση εκανα ενεσεις gonal για να παραγω ωαρια.

εμεις καναμε σπερματεγχυση με ταχεια κινητικοτηα 2%. βεβαια εγω ειχα κανει ενεσεις και εκανα πολλα ωαρια γυρω στα 10. εμεινα εγκυος αλλα απεβαλλα.

ενταξει σιγουρα ειχες περισσοτερες πιθανοτητες αλλα το θεμα πιο ειναι??? οτι εστω και με 2% κινητικοτητα εφτασε εκει πανω καποιο κ γονιμοποιησε. αυτο ειναι πολυυυυυυυυυυυ ενθαρρυντικο ετσι????:P:p:p

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου δεν ηθελε να μου κανει γιατι ελεγε πως ειναι χαμενος κοπος.εγω τον πιεσα κ εγινε. ειχα παρει κλομιφαινη στην οποια και δεν ανταποκριθηκε ο οργανισμος μου. στην σπερματεγχυση εκανα ενεσεις gonal για να παραγω ωαρια.

Τι εννοείς δεν ανταποκρίθηκε ο οργανισμός σου; Ρωτάω γιατί κι εγώ πήρα 1η φορά κλομιφαίνη, πήγα για υπέρηχο 7η μέρα και δεν θα ξαναπάω γιατί δεν ανταποκρίθηκε καλά ο οργανισμός μου είπε ο γιατρός (2.1 ενδομήτριο) και τώρα περιμένω να αδιαθετήσω πάλι για να πάω 2η μέρα του κύκλου, χωρίς να γνωρίζω τι έχει σκοπό να κάνει.

Τι εννοείς δεν ανταποκρίθηκε ο οργανισμός σου; Ρωτάω γιατί κι εγώ πήρα 1η φορά κλομιφαίνη, πήγα για υπέρηχο 7η μέρα και δεν θα ξαναπάω γιατί δεν ανταποκρίθηκε καλά ο οργανισμός μου είπε ο γιατρός (2.1 ενδομήτριο) και τώρα περιμένω να αδιαθετήσω πάλι για να πάω 2η μέρα του κύκλου, χωρίς να γνωρίζω τι έχει σκοπό να κάνει.

Γεια σου flower θα πας δεύτερη μερα του κύκλου θα σου κάνει υπέροχο για να δει ποσά ωαρια έχεις στις σαλπιγγες για να μεγαλώσουν επίσης τη δεύτερη μέρα του κύκλου κανείς και αιματολογικες ορμονικές εξετασεις το πρώτο κομμάτι που αφορά την ωορρηξιας . Εάν όλα αυτά βγουν καλά θα πας 21 μέρα του κύκλου για τις υπόλοιπες ορμονικές εξετάσεις και έτσι θα κλήσεις το πρώτο μέρος του ελέγχου....

Σου εύχομαι να πανε όλα καλά!!!!

καλησπέρα κορίτσια,

ξέρετε αν η κλομιφαίνη επιρεάζει τα τεστ ωορυξίας,εννοω αν ο οργανισμος δεν εμφανιζει την LH ορμονη.ρωταω γτ ενω ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα εχω ωορυξια μεταξυ δευτερας-τεταρτης τα τεστακια(hometest) δειχνουν αρνητικα:confused::confused::confused:

καλησπέρα κορίτσια,

ξέρετε αν η κλομιφαίνη επιρεάζει τα τεστ ωορυξίας,εννοω αν ο οργανισμος δεν εμφανιζει την LH ορμονη.ρωταω γτ ενω ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα εχω ωορυξια μεταξυ δευτερας-τεταρτης τα τεστακια(hometest) δειχνουν αρνητικα:confused::confused::confused:

ακυρο κοριτσια.μολις εκανα ενα κ βγηκε θετικο! αυριο δλδ πρεπει να ερθουμε σε επαφη τωρα? τι δευτερα με τεταρτη μου ειπε ο γιατρος?

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Έκανα χθες 2 τεστ κι χοριακή, η οποία βγήκε 373, δηλ. είμαι μεταξύ 3ης και 4ης εβδομάδας. Δεν το πίστευα. Ο γιατρός μου είπε ότι λόγω πολύ λεπτού ενδομητρίου δε γινόταν τίποτα σε αυτόν τον κύκλο και θα προσπαθούσαμε ξανά στον επόμενο. Κι αυτός έμεινε έκπληκτος!!!! Θα πάω την Πέμπτη να δούμε αν είναι όλα καλά. Με την 1η προσπάθεια και με ελάχιστες πιθανότητες έμεινα έγκυος! Γι' αυτό κορίτσια μην χανετε τις ελπίδες σας. Τελικά γίνονται θαύματα, όπως είπα και στο γιατρό μου! Εύχομαι όλες να μείνετε γρήγορα εγκυούλες, μια κι εμένα αυτό το site μου έφερε πολύ τύχη και πάνω απ' όλα είχα πολύ συμπαράσταση! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

flowers80 δηλαδή απο την 7η μερα που πηγες και ειδες λεπτο ενδομητριο, δεν ξαναπηγες στο γιατρο; την ωορρηξια δεν την παρακολουθησες;;;

Πολυ χαιρομαι που εβγαλες λαθος τις πιθανοτητες και τον γιατρο!!!!!!! Πολλά συγχαρητηρια!!!!!!!!

Καλά στεριωματα!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Κορίτσια, καλημέρα! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Έκανα χθες 2 τεστ κι χοριακή, η οποία βγήκε 373, δηλ. είμαι μεταξύ 3ης και 4ης εβδομάδας. Δεν το πίστευα. Ο γιατρός μου είπε ότι λόγω πολύ λεπτού ενδομητρίου δε γινόταν τίποτα σε αυτόν τον κύκλο και θα προσπαθούσαμε ξανά στον επόμενο. Κι αυτός έμεινε έκπληκτος!!!! Θα πάω την Πέμπτη να δούμε αν είναι όλα καλά. Με την 1η προσπάθεια και με ελάχιστες πιθανότητες έμεινα έγκυος! Γι' αυτό κορίτσια μην χανετε τις ελπίδες σας. Τελικά γίνονται θαύματα, όπως είπα και στο γιατρό μου! Εύχομαι όλες να μείνετε γρήγορα εγκυούλες, μια κι εμένα αυτό το site μου έφερε πολύ τύχη και πάνω απ' όλα είχα πολύ συμπαράσταση! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

συγχαρητηρια κοριτσι!!ευχομαστε να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη !αντε κ στα δικα μας τωρα! ειχες καθυστερηση και εκανες τεστακι??αντε αντε πολυ χαρηκα

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Και στα δικά σας και πολύ σύντομα!

Ηλιοβασίλεμα, το πιστεύεις; Μαζί τα συζητούσαμε, θυμάσαι; Μετά την 7η μέρα δεν ξαναπήγα καθόλου στο γιατρό. Έκανα ελεύθερα αλλά χωρίς να τρελαίνομαι γιατί ήμουν σίγουρη ότι δε θα γίνει τίποτα. Περίμενα να μου έρθει περίοδος 28η, 29η μέρα λογικά.

Έλα ντε, που ενώ είχα σημάδια περιόδου σταμάτησαν ξαφνικά κι είχα μόνο πρησμένο στήθος. Κανένα άλλο σύμπτωμα.

Δεν έκανα test λόγω καθυστέρησης αλλά επειδή ήθελα να μου βγει απ' το μυαλό. Είπα αγχώνομαι και σταμάτησαν τα σημάδια της περιόδου. Αλλά σταμάτησαν επειδή ήμουν έγκυος.

αχ flowers80 τι ωραια! μακαρι να πιασει η ευχη σου κ για εμας! εγω βρε κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο.πηρα κλομιφαινη κ στον τελευταιο υπερηχο με τον γιατρο(Σαββατο) μου ειπε οτι θα εχω ωορηξια Δευτερα-Τριτη αλλα εγω εκανα τεστακι ωορηξιας κ βγηκε θετικο την Τεταρτη..τι να πω.εμεις παντως ειχαμε επαφες απο Κυριακη εως Παρασκευη καθε μερα.(τον ξεζουμισα χεχε).Ηδη απο την Παρασκευη με πονανε οι θηλες μου λετε να ειναι κατι θετικο ή ειναι πολυ νωρις?και στις 3 προηγουμενες φορες που ειμουν εγκυος(απεβαλλα δυστηχως) απο τις θηλες μου το καταλαβα.ουφφφφ τι αγχος!παιρνω κ ενα σωρο χαπια..ποτε λετε μπορω να κανω τεστακι τωρα?

Διαφημίσεις

Flowers80 θυμάμαι που μιλούσαμε και χαιρομαι αληθινά που τα καταφέρατε!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα!!! Και να μας γραφεις τα νεα σου!!! Μεσα στον μηνα καταλαβες την ωορρηξια σου; επαφες ειχατε ανα 2 μερες;

Μινα μακάρι να εισαι εγκυος και να το κρατησεις μεχρι τελος το σπορακι και να γινει αληθινο μωράκι!!!

Εγω, αν θυμασαι flowers80, πήρα για 3η φορα κλομιφαινη στις 3/7 και την 9η μερα πηγα για υπερηχο...ο γιατρος ειπε οτι δεν εκανα καλα ωαρια (δεν μου ειπε τιποτα για να ξαναπαω ουτε μου ανεφερε κατι για ενδομητριο)...ετσι και εγω το αφησα στη τυχη του...Σήμερα ειμαι 34η μερα κυκλου χωρις κανενα συμπτωμα...Θα αφησω μερικές μέρες ακόμη και αν δεν αδιαθετησω, θα κανω ενα τεστ και αν ειναι αρνητικο, θα παρω πριμολουτ για να προκαλεσω περιοδο, αλλιως αν ειναι θετικο, θα τρελαθωωωωωωωωωω απο χαρα!!! Αλλά αληθεια...οτι ειναι να γινει, θα γινει......

Καλημέρα! Ηλιοβασίλεμα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Δεν κατάλαβα την ωορρηξία μου καθόλου. Δεν είχα επαφές ανά 2 μέρες. Ήρθαμε 2 φορές σε επαφή τη 12η και την 14η μέρα τυχαία. Απ' ό,τι κατάλαβα είμαι ασυμπτωματική στην ωορρηξία. Εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος και θα σας γράφω σίγουρα τα νέα μου.

Μίνα, σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τα καλά σου λόγια. Καλά κάνατε και είχατε επαφές. Βοηθάει πολύ. Αν έχεις καθυστέρηση κάνε test αλλιώς κάνε λίγο υπομονή.

Κορίτσια, σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!! Θα τα ξαναπούμε

Καλημέρα! Ηλιοβασίλεμα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Δεν κατάλαβα την ωορρηξία μου καθόλου. Δεν είχα επαφές ανά 2 μέρες. Ήρθαμε 2 φορές σε επαφή τη 12η και την 14η μέρα τυχαία. Απ' ό,τι κατάλαβα είμαι ασυμπτωματική στην ωορρηξία. Εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος και θα σας γράφω σίγουρα τα νέα μου.

Πολύ χαιρομαι που εγινε τοσο απλα...χωρίς να μπεις σε διαδικασία έντασης να γινει η επαφη πχ ανα 2 μερες, χωρίς να μπεις σε 2ο κυκλο προσπαθειων με κλομιφαινη κλπ, χωρίς να ψαχνεις αν εγινε η ωορρηξια κλπ κλπ....

Να σου πανε ολα καλά και να ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου αποκτώντας υγιέστατο μωράκι!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου χαίρομαι που κάποια απο εμάς τα κατάφερε τελικά!!!! Εύχομαι το καλύτερο κ στα δικα μας στις υπόλοιπες!!!

εσυ κορίτσι κανένα νεό? κανένα συμπτωματάκι?κοντεύουν 2 βδομάδες από τις γόνιμες σοθ ;)

εσυ κορίτσι κανένα νεό? κανένα συμπτωματάκι?κοντεύουν 2 βδομάδες από τις γόνιμες σοθ ;)

Εγω όπως ξέρετε αυτο τ μήνα δεν έκανα τίποτα μονο προσευχήθηκα κΑι σήμερα ηταν 28η μερα κ ξημερώματα της 29η με στήθος πρισμενο που δεν μπορω ούτε ν ακουμπησω απο πόνο όπως όταν περιμένω περιοδο αλλα η περιοδο αφάντη μέχρι στιγμής!

Εγω όπως ξέρετε αυτο τ μήνα δεν έκανα τίποτα μονο προσευχήθηκα κΑι σήμερα ηταν 28η μερα κ ξημερώματα της 29η με στήθος πρισμενο που δεν μπορω ούτε ν ακουμπησω απο πόνο όπως όταν περιμένω περιοδο αλλα η περιοδο αφάντη μέχρι στιγμής!

αντε αντε ευχαριστο αυτο.εδω θα ειμαστε για νεοτερα.και εγω (ΔΕΝ)περιμενω την Τριτη κ το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει :)

αντε αντε ευχαριστο αυτο.εδω θα ειμαστε για νεοτερα.και εγω (ΔΕΝ)περιμενω την Τριτη κ το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει :)

Εγω δεν τ είχα στο μυαλό μου καθόλου ούτε επαφές ούτε τπτ δεν θυμάμαι. Ν φανταστείς καθυστέρηση κατάλαβα ότι έχω επειδή κοίταξα τ ημερολόγιο ν δώ γτ έφυγα σε κάμπινγκ κ δεν ήθελα ν ειμαι αδιαθετη. Πονάει κ τ στήθος κ μ υπενθυμίζει ότι έρχεται αλλα που ειναι;;; Τεστ δεν κανω πάντως αν δεν δώ πάνω απο 10 μέρες καθυστέρηση γτ πάντα κανω κ μ έρχεται η κόκκινη σημαία μετα.

Εγω δεν τ είχα στο μυαλό μου καθόλου ούτε επαφές ούτε τπτ δεν θυμάμαι. Ν φανταστείς καθυστέρηση κατάλαβα ότι έχω επειδή κοίταξα τ ημερολόγιο ν δώ γτ έφυγα σε κάμπινγκ κ δεν ήθελα ν ειμαι αδιαθετη. Πονάει κ τ στήθος κ μ υπενθυμίζει ότι έρχεται αλλα που ειναι;;; Τεστ δεν κανω πάντως αν δεν δώ πάνω απο 10 μέρες καθυστέρηση γτ πάντα κανω κ μ έρχεται η κόκκινη σημαία μετα.

χαράς την υπομονή σου!!το στηθος οτι ποναει δεν σημαινει απαραιτητα οτι περιμενεις περιοδο..!αχ αντε να εχεις χαρμοσυνα νεα!

χαράς την υπομονή σου!!το στηθος οτι ποναει δεν σημαινει απαραιτητα οτι περιμενεις περιοδο..!αχ αντε να εχεις χαρμοσυνα νεα!

Τελικά αδιαθετησα :(((((

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...