Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιασιμο απο το αυτι σε φροντιστηριο?

Recommended Posts

Απο την Πεμπτη αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Στο φροντιστηριο ξενων γλωσσων που πανε τα παιδια μου,το οποιο ειναι κι απο τα πιο γνωστα στη Θεσσαλονικη,ο καινουριος καθηγητης των διδυμων μου [26 ετων] επιασε απο το αυτι την κορη μου [10 ετων] γιατι εκανε ενα λαθος στην ορθογραφια.Η μικρη δεν μου ειπε κατι την ιδια μερα,αλλα ο αδερφος της την επομενη...Πηρε τηλεφωνο ο αντρας μου και με εντονο υφος μιλησε στη διευθυντρια...Ειπε θα το κοιταξει κτλ και θα μας πει.Σημερα το πρωι μου τηλεφωνησε και μου ειπε οτι μιλησε στον καθηγητη κι οτι εκεινος ειπε οτι το εκανε για πλακα κτλ κι οτι και σε αλλα παιδια το κανει λεγοντας τους οτι θα τους ''φορεσει σκουλαρικι''οταν κανουν καποιο λαθος η ξεχναν εργασια κι οτι αν θελω να κανονισει ραντεβου με τον καθηγητη κι εμας η να μας αλλαξει τμημα...Το θεμα ομως ειναι οτι η δικια μου,ειναι τρομερα ευαισθητο παιδι και κατι τετοιο σιγουρα θα την επηρεασει στην αποδοση της.Επισης το παιδι ντραπηκε υπερβολικα απο οτι μου ειπε[μην ξεχναμε οτι ειναι ηδη 10 ετων,δεν ειναι μωρο]/

Εγω πια ειμαι σε δυσκολη θεση,δεν ξερω τι να κανω...Να αλλαξω τα παιδια τμημα μετα απο 3 χρονια επειδη καποιος καθηγητης εχει μακρυ το χερακι τουκαι φυσικα μετα δεν το παραδεχεται? η να τους σταματησω και τους 3 απο το φροντιστηριο και να ξεκινησουμε ιδιαιτερα στο σπιτι για οσα χρονια χρειαστει μεχρι να δωσουν για το πτυχειο...Εσεις πως το βλεπετε?

Διαφημίσεις

Λυπαμαι καταρχίν και θεωρώ το περιστατικό απαράδεκτο!

Η γνώμη μου είναι οτι θα πρέπει να κανονισετε ενα ραντεβού με τον καθηγητή και να του ξεκαθαρίσετε πως το τρόπος που προσπαθεί να "αντιμετωπίσει " τα παιδιά για να τα συμορφώσει δεν είναι αποδεκτός απο εσάς (κάποιοι άλλοι γονείς ισως το δέχονταν)... δεν ξερώ βεβαια το πόσο θα μπορούμε να επιρρεαστεί η σχέση του μετά την κουβεντα σας , με τα παιδια σας. :?

Σίγουρα θα μπορέσετε να πάρετε μια γενική εικόνα του ανθρώπου.

Εαν ήσαστε ικανοποιημένοι με την μεχρι τώρα πορεία των παιδιών στο συγκεκριμένο φροντηστήριο , δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να τους ξεκινήσετε μαθήματα στο σπίτι...

Κουβέντιάστε με το παιδί το ενδεχόμενο να αλλάζει τμήμα και πως θα της φαινόταν ...

Δυστηχώς η "κοινωνία" μας δεν ειναι ιδανικά φτιαγμένη και το να αποφεύγουμε ένα πρόβλημα την συγκεκριμένη στιγμή δεν σημαίνει πως δεν θα ξανασυμβεί ... :(

Ευχομαι όλα να πάνε καλά ! θα περιμένουμε νέα σας!

υ.γ : εγραψα τα παραπάνω απο καθαρά θέμα απόψεων και οχι εμπειρίας.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

εγω παλι ξερω οτι οταν ενας καθηγητης δεν εχει αποδεκτες μεθοδους (τραβαει αυτια βαραει φωναζει) και πας και του κανεις κουβεντα-παρατηρηση, αυτο εχει αντικτηπο στο παιδι .....

εγω σαν αρια146 θα πηγαινα να κανω καυγα αν γινοταν αυτο στο παιδι μου , και θα επρερνα τα παιδια μου απο κει .....μπορει να ακουγομαι απολυτη αλλα αυτη ειναι αποψη μου........ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΩ ΣΚΟΥΡΕΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?

ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΟΛΑΡΟ ...αντε μη τα παρω τωρα! (τα πειρα ειδη αλλα τεσπα).....

η να τον διωξει η διευθυντηρια ή να παρεις τα παιδια ...αυτο λεω εγω!

Αφροδιτη,αυτο ακριβως ειπα κι εγω στην διευθυντρια,που σιγουρα θα προσπαθει να τα κουκουλωσει τωρα γιατι οπως ειπα,το ονομα του φροντιστηριου ειναι γνωστο...Οτι καθε παιδι και καθε γονιος δεν ειναι το ιδιο.Αν καποιο παιδι εχει μαθει στη βια απο το σπιτι του,τοτε το πιασιμο του αυτιου ισως να μη το ενοχλει τοσο ,οσο ενα αλλο.

Αρια 146 κι ο αντρας μου χθες ηταν εντονοτατος με τη διευθυντρια...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειτε να συνεχισουν με τον ιδιο καθηγητη,γιατι φοβαται και η κορη μου κι εγω δεν τον εμπιστευομαι πια...

Απλα με ενοχλει οτι πρεπει εγω να αποφασισω αν πρεπει να αλλαξω τμημα στα παιδια η να μεινουν με τον ιδιο και ο καθηγητης θα παραμεινει στη θεσουλα του ανενοχλητος :?Ας αλλαζε αυτος τμημα στην τελικη .Αρχη ειναι ακομη.

Γιαυτο και σκεφτομαι σοβαρα να τους σταματησω και τους 3 και να αρχισουμε ιδιαιτερα.Απλα δεν ξερω τι θα ειναι καλυτερο για την προοδο τους

Διαφημίσεις

Εγω όταν έγινε κατι παρόμοιο στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε η Κατερίνα αφού λίγο έλειψε να δείρω τον δάσκαλο, την επόμενη μερα άλλαξα το παιδί σχολείο!!!!!! Δεν ανέχομαι απο κανέναν να σηκώσει χέρι στο παιδί μου, μπορεί να του κάνει παρατήρηση, να το βάλει να γράψει τιμωρία, μπορεί να ειδοποιήση εμένα, δεν μπορεί να σηκώνει χέρι και να μειώνει το παιδί μου!!!!!!

Εγω όταν έγινε κατι παρόμοιο στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε η Κατερίνα αφού λίγο έλειψε να δείρω τον δάσκαλο, την επόμενη μερα άλλαξα το παιδί σχολείο!!!!!! Δεν ανέχομαι απο κανέναν να σηκώσει χέρι στο παιδί μου, μπορεί να του κάνει παρατήρηση, να το βάλει να γράψει τιμωρία, μπορεί να ειδοποιήση εμένα, δεν μπορεί να σηκώνει χέρι και να μειώνει το παιδί μου!!!!!!

Αυτο ειπα κι εγω.

Εκανε λαθος? καλυτερα να της εβαζε να γραψει το λαθος 10 φορες η να μου το πουν....Μη ξεχναμε οτι πλεον 10 χρονων κοριτσι ντρεπεται κιολας ...Παει και Πεμπτη που ειναι δυσκολη ταξη και εκει ριχνει ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ κι ευτυχως ειναι απο τους πρωτους μεσα στην ταξη...Ε,δεν θα κανουν ουτε λαθος δηλαδη τα παιδια? :shock:

Κική συμφωνώ απολυτα μαζί σου, σε εμας σήκωνε χέρι και χτυπαγε όταν το παιδί δεν του απαντούσε σε κάποια ερώτηση και όταν πηγα και τον ρώτησα γιατι το κάνει αυτό, ενω στην αρχη προσπαθησε να το αρνηθεί, μετα από πίεση μου ειπε ότι ναι το κάνει λόγω της πίεσης για την δουλειά, και φυσικά του είπα ότι αμα ειναι πιεσμένος μπορεί να χτυπαει το δικό του κεφάλι στο τοίχο και όχι του παιδιού μου, εκεί ήταν που πήγαν να τον αρπάξω αλλα τον γλύτωσε ο ανδρας μου!!!!!

Κική συμφωνώ απολυτα μαζί σου, σε εμας σήκωνε χέρι και χτυπαγε όταν το παιδί δεν του απαντούσε σε κάποια ερώτηση και όταν πηγα και τον ρώτησα γιατι το κάνει αυτό, ενω στην αρχη προσπαθησε να το αρνηθεί, μετα από πίεση μου ειπε ότι ναι το κάνει λόγω της πίεσης για την δουλειά, και φυσικά του είπα ότι αμα ειναι πιεσμένος μπορεί να χτυπαει το δικό του κεφάλι στο τοίχο και όχι του παιδιού μου, εκεί ήταν που πήγαν να τον αρπάξω αλλα τον γλύτωσε ο ανδρας μου!!!!!

:shock: Δεν το πιστευω,αν ειναι δυνατον :oops:

Απορω πως σε συγκρατησε ο αντρας σου.

Ειπε θα το κοιταξει κτλ και θα μας πει.Σημερα το πρωι μου τηλεφωνησε και μου ειπε οτι μιλησε στον καθηγητη κι οτι εκεινος ειπε οτι το εκανε για πλακα κτλ κι οτι και σε αλλα παιδια το κανει λεγοντας τους οτι θα τους ''φορεσει σκουλαρικι''οταν κανουν καποιο λαθος η ξεχναν εργασια κι οτι αν θελω να κανονισει ραντεβου με τον καθηγητη κι εμας η να μας αλλαξει τμημα...

Aφού είναι και πλακατζούλης ο νεαρός,γιατί δεν πάτε απο κέι να τον βουτήξετε απο το αυτί, να του πέιτε 2-3 κουβεντούλες μπροστά στους συναδέλφους και τους μαθητές του και να γελάσετε όοοοοοοολοι μαζί????

Θα τη βρέι σίγουρα ακαταμάχητη την πλακίτσα. :wink:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Συγνώμη βρε καλή μου Ρούλα - έχω και πυρετό και βράζω ήδη - η Διεύθυνση του σχολείου που είναι σε όλη αυτή την ιστορία;

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Συγνώμη βρε καλή μου Ρούλα - έχω και πυρετό και βράζω ήδη - η Διεύθυνση του σχολείου που είναι σε όλη αυτή την ιστορία;

Η διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου δεν είναι διευθυνση ειναι επιχείρηση, οπότε οταν βλεπεις το θέμα σχολείο - εκπαίδευση σαν επιχείρηση εσύ περιμένεις ότι θα παρουν θέση????

Σκουλαρίκι?

Όοοοχι σκουλαρίκι Κική μου χαλκά να του περάσεις του νεαρού

από αυτούς που βάζαν οι γύφτοι στις αρκούδες

αλλά όχι στη μύτη......αλλού να του τον βάλεις!

Άντε γιατί θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος.

Tι ωραίες πλάκες είναι αυτές :roll::roll::roll: μήπως θέλει να έρθει από εδώ να τον αρχίσω στα χαστούκια για πλάκα :evil:

θα είναι ευκαιρία για να ξεσπάσω τα νεύρα μου!!!!!

Σκέψου και να μην ήταν νεαρούλης :roll::roll:

Να το πάρεις το παιδί και να φύγεις δίχως δεύτερη σκέψη όσο σκέφτομαι

την ντροπή που ένιωσε μπροστά σε όλους τους μαθητές εκνευρίζομαι περισότερο...................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Εγώ θα ήμουν απόλυτη, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτές τις απαράδεκτες "παιδαγωγικές" πρακτικές ... ή θα φύγει ο εκπαδευτικός από το φροντιστήριο ή τα παιδιά μου, αν και μεταξύ μας θα προτιμούσα το δεύτερο γιατί δεν μου άρεσε καθόλου και η στάση της διευθύντριας - ιδιοκτήτριας να τον καλύψει. Συγγνώμη αλλά σε μερικές περπτώσεις δεν υπάρχει περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Χαίρεται και από μένα...ποιος χαίρεται δηλαδή.... :evil:

Από τη στιγμή που είναι ιδιωτική επιχείρηση, η διεύθυνση, αν ήταν σοβαρή επιχείρηση, θα νοιαζόταν για το κύρος της και τη φήμη της.΄

"Πλάκα, ξεπλάκα..." από τη στιγμή που παραδέκτηκε ότι τράβηξε το αυτάκι της κόρης σας, η διεύθυνση θα έπρεπε να καταλάβει ότι το θέμα δεν είναι αν έκανε πλάκα, αλλά το τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει η συγκεκριμένη "μέθοδος διδασκαλίας" του ανώριμου αυτού ανθρώπου στην επιχείρησή της και να τον αντικαταστήσει. Υπάρχουν πολλοί καθηγητές εκεί έξω που ψάχνουν για εργασία.

Προφανώς, για να παραμένει εκεί ο συγκεκριμένος "καθηγητής", δεν μιλάμε για σοβαρή επιχείρηση. Γιατί θα μπορούσε να τεκμηριώσει πολύ απλά το λόγο της απόλυσής του.

Οπότε, στα δικά μου μάτια, έτσι όπως το περιγράφετε και χωρίς να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, απλά θα πήγαινα στη διεύθυνση και θα την ενημέρωνα ότι η δική της αδράνεια στο θέμα αυτό την καθιστά, για μένα, συνένοχη σε αυτή τη συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού και ότι παίρνω όλα τα παιδιά μου και τα πηγαίνω στο "τάδε" φροντιστήριο (ναι, θα έλεγα και όνομα, γιατί θα πονούσε) και ότι θα ενημέρωνα επίσης τους γονείς για τη στάση του ανθρώπου και της διεύθυνσης.

Και θα έριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου.

Να γνωρίζουν τα παιδιά, ότι στη ζωή διεκδικούμε αυτά που αξίζουμε και ειδικά την ποιότητα και την εκπαίδευση για την οποία πληρώνουμε, είτε στη δημόσια εκπαίδευση, είτε στην ιδιωτική.

Εχει πάρα πολλά και καλά φροντιστήρια η Θεσσαλονίκη! Μερικά ακόμη και μεγάλα ονόματα είναι μόνο απέξω εμφάνιση και από μέσα.... Θα έλεγα να τα πάρεις αμέσως τα παιδιά σου από εκεί γιατί μάλλον λάθος κριτήρια για την επιλογή καθηγητών έχουν! Κι αν δεν τους νοιάζουν οι καθηγητές δεν τους ενδιαφέρει ούτε η μάθηση των μαθητών τους. Αφού τα παιδιά σου έχουν αλλα 3 χρόνια μπροστά τους, εχουν αρκετό καιρό για να προσαρμοστουν σε κάποιο άλλο φροντιστήριο, και να επικεντρωθούν στο στόχο τους να μάθουν την ξένη γλώσσα, κι όχι να ακούν αυτές τις βλακείες για σκουλαρίκια. Καλά και αυτός ο ανθρωπος (ας μην πω τιποτε πιο βαρύ) σε κορίτσακι 10 σκεφτηκε να τραβήξει το αυτί; Μου φαίνεται αδιανόητο. Συγνώμη Κική αν σε στεναχωρώ..

Το φροντιστηριο ειναι απο τα πιο γνωστα σε ολη την Ελλαδα...Ομιλος φροντιστηριων με παραρτηματα κι απλα 2 απο αυτα εχει η συγκεκριμενη κυρια[διευθυντρια].Γιαυτο και το διαλεξα για τα πιτσιρικια μου,παρολο που ειναι πιο ακριβο απο αλλα...Μετα απο αυτο,δεν νομιζω να τους στειλω σε αλλο[που ηδη θα κανουν και αλλα βιβλια] ,αλλα αν τελικα σταματησουν θα κανουν ιδιαιτερα και τα διδυμα κι ο μικρος.Κι εγω σαν εσας σκεφτομαι,θελω να τα σταματησω τα παιδια εδω και τωρα...Το μονο που με συγκρατει ειναι ο χρονος που θα χαθει μεχρι να βρω μια καλη καθηγητρια για το σπιτι... :?

Παντως την Τριτη θα ζητησω ραντεβου με τη διευθυντρια και τον ''καθηγητη'' και θα παω μαζι με τον αντρα μου,ο οποιος ειναι εξαλλος...Θα σας ενημερωσω για το τι θα γινει..

Ευχαριστω για την συμπαρασταση σας,παντως κι ευχομαι να μη βρεθει καμμια σας στη θεση μου

Το φροντιστηριο ειναι απο τα πιο γνωστα σε ολη την Ελλαδα...Ομιλος φροντιστηριων με παραρτηματα κι απλα 2 απο αυτα εχει η συγκεκριμενη κυρια[διευθυντρια].Γιαυτο και το διαλεξα για τα πιτσιρικια μου,παρολο που ειναι πιο ακριβο απο αλλα...

αχ καλη μου,δεν ειναι αυτο κριτηριο...

Το φροντιστηριο ειναι απο τα πιο γνωστα σε ολη την Ελλαδα...Ομιλος φροντιστηριων με παραρτηματα κι απλα 2 απο αυτα εχει η συγκεκριμενη κυρια[διευθυντρια].Γιαυτο και το διαλεξα για τα πιτσιρικια μου,παρολο που ειναι πιο ακριβο απο αλλα...

αχ καλη μου,δεν ειναι αυτο κριτηριο...

Το καταλαβα αν και λιγο αργα:cry:

Δεν είναι θλιβερό όμως, 26 χρονών παιδί να χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους, και μάλιστα σε κορίτσι! Εγώ συγκλονίστηκε περισσότερο από την ηλικία του καθηγητή. Έχω φίλους δασκάλους και μου λένε ότι τα κοριτσάκια στην ηλικία αυτή είναι γυναίκες κανονικές στην ψυχολογία. Προσέχουν να τα έχουν με το σεις και με το σας, όχι να απλώνουν χέρι! Εννοείται ότι η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και για αγόρι!

Είδικά για την εκμάθηση ξένων γλώσσων θεωρω ότι το ιδιαίτερο μάθημα είναι η καλύτερη μέθοδος (εξατομικευμένη διδασκαλία στο επίπεδο κα στις ανάγκες του κάθε παιδιού). Αν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά θα σου πρότεινα να το προτιμήσεις. Ο χρονος που θα χαθεί μέχρι να βρεις καινουργια/ιο καθηγήτρια/τη θα αναπληρωθεί πολύ γρηγορότερα από ότι νομίζεις.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Θα το συζητησω με τα παιδια,γιατι αν ειναι να σταματησουν θα σταματησουν και τα 3 απο εκει και θα δω...Παντως μεγαλο ρολο για το αν σταμαρησουν θα παιξει και η σταση της διευθυντριας στη συναντηση της Τριτης...Αν και δεν περιμενω πολλα πολλα..

evil:

Θα δουμε....

Μολις εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...