Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ημερολόγιο διατροφής

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Το έχω παρατήσει εντελώς το ημερολογιο :-( γιατι εχουμε προβλημα παλι.

Αρνειται να φάει. Σε σημέιο που θα μελανιάσει από το κλαμα.

Τις προαλλες έφτιαξα κοτόπουλο, κολοκυθακια, κρεμμυδι και μπροκολο στη γκριλιέρα, με σως γιαουρτιου, μεντα, λεμονι, σκορδο (εγω και η μανα μου φαγαμε με αραβικη πιττα) κι ο μικρός ΟΥΤΕ να το δει...

Ειχε να φάει 6 ώρες. :-(

Του δίνω μια μπανανα, την τρώει. Του δινω και γαλατακι, το ηπιε. Παω να του δωσω να δοκιμασει λιγο φαγητο, δεν ηθελε.

Τον παιρνω πρεφα οτι ειχε σαλια κι εκλαιγε με χερακια στο στομα οποτε του εδωσα ντεπον σιροπι και μετα απο λιγη ωρα μου ζητησε ο ιδιος να φαει!!!

Του εδωσα μπροκολο, κοτοπουλο, κολοκυθι, τα εφαγε ΟΛΑ!!! αλλα του εδωσα το βραδυνο μου, ουσιαστικα γιατι το δικο του ειχε και τη σως που δεν την ηθελε.

Περνάει αυτό και σκεφτομαι οτι ηταν δοντια και πως αν δεν ποναει θα φαει.

Ερχεται η ωρα του φαγητου χθες, ειχα κανει γαυρο και σαρδελες στο φουρνο (μητσουκο, χαρη σε σενα), πατατες κλπ το μεσημερι εφαγε μπιφτεκι με λαχανικα. Το εφαγε ολο αλλα αφου τον ξεγελασα να ανοιξει στομα κλπ.

Το βραδυ ηταν να φαει το ψαρι με πατατες, μαρουλι και ανθοτυρο.

Αρχισε να τα φτυνει... δεν εχω χειροτερο!!!!!!!

Του εβαλα να βλεπει κατι βιντεο και ξεχαστηκε κι εφαγε 7-8 γαυρους και τον ανθοτυρο.

Σήμερα... σήμερα του έκανα ενα απιθανο φαγητό, κοτόπουλο μπουτι (φιλετο) στη γκριλιερα, βραστα λαχανικα (μπροκολο, πατατες, κολοκυθι και καροτα) ηταν σουπερ!

Το εκοψα οσο πιο μικρα κομματακια μπορουσα, δεν ανοιγε ουτε να γευτει!

:cry: την ιδια ωρα εφτιαχνα και το δικο μου κοτοπουλο (τρωμε τα ιδια συνηθως) και το παιδι μελανιασε στο κλαμα, οποτε βγαζω ενα γιαουρτι απο το ψυγειο και του δινω. Τον ταιζω 2-3 κουταλιες και πηγαινοερχομουν γιατι εφτιαχνα πουρε με τα λαχανικα (για μενα και τη μανα μου, εβαλε καθενας στο πιατο του λιγο φιλαδελφια στον πουρε του) οποτε σκεφτομαι να του δωσω απο τον πουρε οσο ειναι χωρις τυρι, να δω αν θα το φαει.

εχω να αλεσω πανω απο 6-7 μηνες!!!!

Τρωει τον πουρε, του λεω να φαει μονος του το γιαουρτι και θα του ξαναφερω το φαγητο, αρχιζει και τρωει με το κουταλι αναποδα χαχαχαα καλο μου <3 και πεταω στο μπλεντερ το φαγητο του οπως ηταν συν τον πουρε για υγρασια.

Εφαγε το μισο!! και μισο γιαουρτι, εσκασε.:shock:

Το απογευμα, να μην ανοιγει ουτε για να φαει το υπολοιπο γιαουρτι, ουτε φρουτο ηθελε, οταν δεχτηκε το γιαουρτι του εβαλα σε μικροσκοπικα κομματακια μεσα και ανανα, και φαγαμε.

Βραδυνο του εβαλα το αλεσμενο που ειχε μεινει με λιγο τυρακι για να του φτασει.

Τι γινεται ρε κοριτσουδες μου?

Συγγνωμη για την εκθεση! απλα ειπα να καλυψω τυχον ερωτησεις!!!!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 270
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε........πραγματικα εχεις ενα πολυ καλοφαγο παιδακι!!! Φτου μην στο ματιασω που λενε! :D

Ειναι προφανες οτι τον ενοχλουν τα δοντακια του, γιαυτο μολις τον επιασε το ντεπον ζητησε φαγακι, γιαυτο και προτιμησε το αλεσμενο. Μην φρικαρεις, θα επανελθει!

Εμενα τις καλες μερες που τρωει πολυ,απο ολα αυτα που ανεφερες τρωει τα μισα! Γιαυτο να χαιρεσαι που ειναι φαγανο και να μην αγχωνεσαι αν καποιες μερες δεν καλοτρωει, φαση ειναι και περναει.

Ρε........πραγματικα εχεις ενα πολυ καλοφαγο παιδακι!!! Φτου μην στο ματιασω που λενε! :D

Ειναι προφανες οτι τον ενοχλουν τα δοντακια του, γιαυτο μολις τον επιασε το ντεπον ζητησε φαγακι, γιαυτο και προτιμησε το αλεσμενο. Μην φρικαρεις, θα επανελθει!

Εμενα τις καλες μερες που τρωει πολυ,απο ολα αυτα που ανεφερες τρωει τα μισα! Γιαυτο να χαιρεσαι που ειναι φαγανο και να μην αγχωνεσαι αν καποιες μερες δεν καλοτρωει, φαση ειναι και περναει.

εχω και τη μανα μου που μου λεει ατακες τυπου "μην το αφηνεις νηστικο!!!".... και "τι θα γινει?! μονο με γιαουρτι θα τη βγαζει ο Αρης?!??!?!".

μ'εχει φτασει στα ορια μου η μανα μου παλι.... δε μου φτανει το αγχος μου με το παιδι, θα αρχισει παλι να μου λεει οτι ειμαι κακια μανα.

cpVWp3.png

Αμα ακουγαμε οσα λενε οι μαναδες/γιαγιαδες/θειαδες κτλ. θα ειχαμε τρελαθει!

Οι περισσοτερες τα ιδια κανουν, εμενα που δεν πολυτρωει φαντασου τι ακουω! Αλλα τους το εκοψα το συνηθειο απο νωρις! Ειδικα η γιαγια μου (80 χρονων!) ζει και αναπνεει για να μαθαινει τι τρωει ο Γιωργος, και ''αχ ειναι πολυ αδυναμο'' και ''αχ θα αρρωστησει'' και δωστου να τον κρυφομπουκωνει σε καθε ευκαιρια με οτι βλακεια βρει προκειμενου να φαει κατι το παιδι...ελεος!! (ειναι 3,5 και 13 κιλα, οποτε κανουμε εξετασεις βγαινουν τελειες, τρωει λιγο αλλα απ'ολα, προσωπικα δεν εχω προβλημα)

Μην ακους κανεναν, το ενστικτο σου και ο παιδιατρος αρκουν! Και να θυμασαι ο χρυσος κανονας ειναι να μην πιεζεις ποτε ποτε ποτε το παιδι να φαει, αν το πιεζεις, φωναζεις, δειχνεις αγχος κτλ τοτε σιγουρα θα γινει κακοφαγο.

Χαλαραααα... σκεψου οτι αλλα παιδια μεγαλωνουν μονο με γαλα και γιαουρτια ή πατατες τηγανητες και αναπτυσονται κανονικοτατα χωρις να τους λειπει τιποτα (μαγικο,δεν ξερω πως γινεται...).

με αγχωνει η μανα μου και τον πιεζω! :cry:

οταν δεν ειναι μεσα στα ποδια μου, τα παμε καλυτερα με τον μικρο....

τα ιδια και χειροτερα μου εκανε οταν πρωτογεννησα.

ειχα τοσα προβληματα, ειχα και τη μανα μου και τον πρωην μου να με κανουν εξω φρενων. εψαχνα να βρω ξενοδοχειο να παω να μεινω με το νεογεννητο, για να καταλαβεις!!!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

330γ μοσχαρίσιο κιμα

3 τριμμένα καρότα

1 τοματα ψιλοκομμένη

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

περίπου 3 κουταλίες της σούπας βρώμη

ελαιόλαδο (περισσότερο απ'όσο βάζω συνηθως γιατί δε μου έδεναν)

ανθότυρο

έψησα σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για περίπου 20 λεπτά , βγήκαν 12 (εφαγα το ενα αρα 11), έγιναν πεντανοστιμα! γι αυτο κιολας γραφω τη συνταγη για να τη θυμαμαι!

σερβιρισα με πουρε από πατατες, κολοκυθι, μπροκολο και καροτο.

Εφαγε μια χαρα το μεσημερι!! :-D

cpVWp3.png

Μην σε ανησυχει που κανει πισωγυρισματα στα αλεσμενα απο το να μην φαει καθολου γιατι αυτος ο κινδυνος υπαρχει ας φαει αλεσμενα και για ποτε θα περασεινη φαση και θα αρπαξει την πατατα απο το πιατο και θα την καταβροχθησει χαμπαρι δεν θα παρεις.

Εμεις χρονισαμε πριν λιγες μερες και πλεον τρωμε κομματακια χωρις αλεσμα, τωρα αν δω τα σκουρα (που δε νομιζω) θα ξαναγυρισω στα αλεσμενα απο το να μην τρωει καθολου και να σκαω. Για καποιο λογο η αισθηση του μη αλεσμενου τους φαινεται ξενη ποσο μαλλον αν εχουν και ενοχληση απο δοντια κλπ.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Μην σε ανησυχει που κανει πισωγυρισματα στα αλεσμενα απο το να μην φαει καθολου γιατι αυτος ο κινδυνος υπαρχει ας φαει αλεσμενα και για ποτε θα περασεινη φαση και θα αρπαξει την πατατα απο το πιατο και θα την καταβροχθησει χαμπαρι δεν θα παρεις.

Εμεις χρονισαμε πριν λιγες μερες και πλεον τρωμε κομματακια χωρις αλεσμα, τωρα αν δω τα σκουρα (που δε νομιζω) θα ξαναγυρισω στα αλεσμενα απο το να μην τρωει καθολου και να σκαω. Για καποιο λογο η αισθηση του μη αλεσμενου τους φαινεται ξενη ποσο μαλλον αν εχουν και ενοχληση απο δοντια κλπ.

δε νομίζω να τους φαινεται ξενη η αισθηση του μη αλεσμενου.. τοσα πραγματα βαζουν στο στομα τους!

δεν του ειχα αλεσει ποτε κοτοπουλο! χθες αναγκάστηκα, μου φανηκε τοσο περιεργο.

τι να πω... μπερδευομαι με το μικρακι μου.

cpVWp3.png

δε νομίζω να τους φαινεται ξενη η αισθηση του μη αλεσμενου.. τοσα πραγματα βαζουν στο στομα τους!

δεν του ειχα αλεσει ποτε κοτοπουλο! χθες αναγκάστηκα, μου φανηκε τοσο περιεργο.

τι να πω... μπερδευομαι με το μικρακι μου.

Ναι αλλα δεν τα καταπινουν αυτα που βαζουν στο στομα τουσ, οποτε...?????

Κακα τα ψεματα εχουν μαθει τοσο καιρο στο αλεσμενο οπως και να εχει, βασικα στην αισθηση...για καποιο λογο αισθανονται ασφαλεια ασχετα αν ενδιαμεσα εχουν κανει μεγαλη προοδο στα μη αλεσμενα.

Ναι αλλα δεν τα καταπινουν αυτα που βαζουν στο στομα τουσ, οποτε...?????

Κακα τα ψεματα εχουν μαθει τοσο καιρο στο αλεσμενο οπως και να εχει, βασικα στην αισθηση...για καποιο λογο αισθανονται ασφαλεια ασχετα αν ενδιαμεσα εχουν κανει μεγαλη προοδο στα μη αλεσμενα.

Ποσο καιρο πια εχει μαθει με αλεσμενα?

2 μηνες εφαγε αλεσμενα εμενα!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Ποσο καιρο πια εχει μαθει με αλεσμενα?

2 μηνες εφαγε αλεσμενα εμενα!

Εστω οι 2 μηνες ειναι ικανοι να τους γινει κατι συνηθεια...

Ετσι πιστευω τουλαχιστον....!!!!!!!

Σημερα τι φαγατε....?????

Εμεις φαγαμε ρεβυθια με ρυζι πατατα και καροτο πατημενα με πιρουνι.

Εστω οι 2 μηνες ειναι ικανοι να τους γινει κατι συνηθεια...

Ετσι πιστευω τουλαχιστον....!!!!!!!

Σημερα τι φαγατε....?????

Εμεις φαγαμε ρεβυθια με ρυζι πατατα και καροτο πατημενα με πιρουνι.

δε ξερω, απο 7 μηνων τρωει κομματακια κι απο 9 (αν θυμαμαι καλα) τρωει κανονικο φαγητο.

Εγραψα πιο πανω, φαγαμε μπιφτεκι με πουρε ;)

cpVWp3.png

Chrisisred τι κάνετε, πώς πάει ο μικρός σου με τα δοντάκια του?

Εμείς έχουμε γενέθλια την Κυριακή και θα κάνω την μπανανότουρτα που μου πρότεινες! Μεγάλος ενθουσιασμός (αν και δεν κάνω ποτέ γλυκά και δεν είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχω :rolleyes:)!

Chrisisred τι κάνετε, πώς πάει ο μικρός σου με τα δοντάκια του?

Εμείς έχουμε γενέθλια την Κυριακή και θα κάνω την μπανανότουρτα που μου πρότεινες! Μεγάλος ενθουσιασμός (αν και δεν κάνω ποτέ γλυκά και δεν είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχω :rolleyes:)!

Γεια σου! τι να σου πω...

εφιαλτης εχει γινει το φαγητο και για τους δυο μας :cry:

να κανεις μονο το μπανανοψωμο για προβα, μη δε σου βγει ή δε σου αρεσει! μην το κανεις μια και καλη την κυριακη!

χρονια σας πολλα!!!!!! να ανεβασεις καμμια φωτο!:-D

cpVWp3.png

Μα αφού ήταν τόσο καλόφαγος, τι έγινε..

Αύριο το πρωί σκοπεύω να το κάνω κι αν δεν πετύχει βλέπουμε..πάντως εγώ τρελαίνομαι για μπανάνες, κι ο Σπύρος το ίδιο οπότε δε νομίζω να μην μας αρέσει. Οι υπόλοιποι παππουδογιαγιάδες που θα φάνε έχουν ζάχαρο, οπότε ας κάνουν λίγη δίαιτα δεν πειράζει :lol: .

Θα ανεβάσω φώτο, ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Μα αφού ήταν τόσο καλόφαγος, τι έγινε..

Αύριο το πρωί σκοπεύω να το κάνω κι αν δεν πετύχει βλέπουμε..πάντως εγώ τρελαίνομαι για μπανάνες, κι ο Σπύρος το ίδιο οπότε δε νομίζω να μην μας αρέσει. Οι υπόλοιποι παππουδογιαγιάδες που θα φάνε έχουν ζάχαρο, οπότε ας κάνουν λίγη δίαιτα δεν πειράζει :lol: .

Θα ανεβάσω φώτο, ευχαριστώ!

τι να σου πω... προχθες εφτυνε τα μακαρονια χθες τα εφαγε (για βραδυνο).

τις προαλλες εφτυνε το μπιφτεκι, χθες και σημερα το εφαγε. Σημερα εφαγε και αβοκαντο και τοματουλα.

προτιμαει το νερο και το γαλα ή γιαουρτι. αμα μπορουσε να αποφυγει το φαγητο, θα το εκανε.

καλη επιτυχια και να σου ζησει!!:-D

cpVWp3.png

Ε τα δόντια του είναι, προτιμάει υγρά και δροσερά ο καημενούλης.. υπομονή! Μήπως κλαίει και στον ύπνο του? εμένα έτσι κάνει όταν πονάνε τα δόντια και μετά από λίγο ξυπνάει:-(

Μην ανησυχείς, και με γάλα και γιαούρτι μια χαρά τη βγάζουν τα παιδιά, κι όταν είναι άρρωστα μόνο γάλα πίνουν. Εσένα δεν έχει και πρόβλημα κιλών.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

Ε τα δόντια του είναι, προτιμάει υγρά και δροσερά ο καημενούλης.. υπομονή! Μήπως κλαίει και στον ύπνο του? εμένα έτσι κάνει όταν πονάνε τα δόντια και μετά από λίγο ξυπνάει:-(

Μην ανησυχείς, και με γάλα και γιαούρτι μια χαρά τη βγάζουν τα παιδιά, κι όταν είναι άρρωστα μόνο γάλα πίνουν. Εσένα δεν έχει και πρόβλημα κιλών.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

μα τα κιλα του δεν εχουν να κανουν με την υγεια του.

Επισης το βαρος του ειναι λιγο πιο κατω απο το υψος του, εχει προωρη αναπτυξη ειπε ο γιατρος, οχι οτι ειναι παχουλο το παιδακι.

σημερα παντως τον βλεπω και λιγο καλυτερα, παιζει στο παρκο σαν τρελος εδω και ωρα και ειναι ευτυχισμενος! αρα δεν πονανε δοντια/κοιλιτσα.

τιποτα καλη μου, καλα να περασετε κιολας :)

cpVWp3.png

μα τα κιλα του δεν εχουν να κανουν με την υγεια του.

Ναι το ξέρω, έχουν να κάνουν όμως με την ανάπτυξή του! Σόρυ, δεν εννοούσα ότι είναι παχουλός αλλά ότι δεν είναι προφανώς χαμηλά στις καμπύλες ανάπτυξης (ύψους - βάρους) ώστε να τρέμεις μήπως αδυνάτισε ή δεν πήρε ύψος ;)

Μπράβο που του πέρασε!

Ναι το ξέρω, έχουν να κάνουν όμως με την ανάπτυξή του! Σόρυ, δεν εννοούσα ότι είναι παχουλός αλλά ότι δεν είναι προφανώς χαμηλά στις καμπύλες ανάπτυξης (ύψους - βάρους) ώστε να τρέμεις μήπως αδυνάτισε ή δεν πήρε ύψος ;)

Μπράβο που του πέρασε!

μωρέ εγώ αγχώνομαι , γιατι εμένα η αναπτυξη μου ενω πηγαινε σφαιρα μεχρι 9 χρονων και ημουν το ψηλοτερη κοριτσι του σχολειου (κι ας ημουν μικροτερη απο τα αλλα ψηλοτερα παιδια του σχολειου) ξαφνικα σταμάτησα.

και στα 17 μου πηγα σε διαιτολογο και μου ειπε πως αν προλαβαινα να χασω ολα μου τα περιττα κιλα μεχρι τα 18 μου θα εφτανα 1,70.

Τελικα καταφερα να τα χασω στα 20 και ψηλωνα μεχρι τα 21. Πηγα 1,65.

Απλα δε θελω να σταματησει η αναπτυξη του χωρις να ειναι η ωρα της.

Καταλαβαινεις τι λεω? δλδ αν ειναι να παει 1,80 ή 2,10 να παει. αν αυτο θα ειναι το φυσιολογικο και προγραμματισμενο απο την φυση για εκεινον.

cpVWp3.png

Βέβαια καταλαβαίνω τι εννοείς, να εξαντλήσει τις δυνατότητές του στο ύψος, όσον αφορά την διατροφή- αυτό προσπαθώ και γω (και ίσως και πολλές άλλες μανούλες).

Καταλαβαίνω και την συγκριση που κάνεις με τον εαυτό σου, αλλά νομίζω ότι τα αγόρια έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης από τα κορίτσια.

Βέβαια καταλαβαίνω τι εννοείς, να εξαντλήσει τις δυνατότητές του στο ύψος, όσον αφορά την διατροφή- αυτό προσπαθώ και γω (και ίσως και πολλές άλλες μανούλες).

Καταλαβαίνω και την συγκριση που κάνεις με τον εαυτό σου, αλλά νομίζω ότι τα αγόρια έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης από τα κορίτσια.

ηδη οταν ηταν νεογεννητο εγιναν καποια λαθη στη σιτιση του κι αγχωνομαι μην του προκαλεσε αυτο καποιο προβλημα που δε φαινεται ακομα, εχω σκασει!!!

προσπαθω να μην του το δειχνω, κι αν αρνειται εντελως το φαγητο του δινω μια μπανανα και γαλα/γιαουρτι και τρωει αυτα...

cpVWp3.png

Μα τι λάθη εννοείς? Αν θες απαντάς, απλώς δεν μπορώ να φανταστώ λάθος σε σίτιση που να προκαλέσει πρόβλημα σε 13 χρόνια που ρίχνουν τα αγόρια μπόι..

Και μένα 2 ημερών έπαθε υπογλυκαιμία σε επικίνδυνο βαθμό επειδή ήθελα να θηλάζω αποκλειστικά και του δώσανε ζαχαρόνερο..αλλά οκ το ξεπεράσαμε..

Καλά κάνεις και δεν δείχνεις το αγχος σου και σκέψου ότι μπορεί να σκας τσάμπα! Εμένα να φανταστείς σπάνια τρώει πάνω από 3-4 κουταλιές απογευματινό και μετα του δίνω κάθε μέρα μία μπανάνα, τι να κάνω. Αλλά δεν νομίζω ότι το να πάρει 2 πόντους πάνω ή κάτω από τον μέσο όρο τώρα θα επηρεάσει το πόσο ύψος θα πάρει στην εφηβεία! Έχω διαβάσει ότι τα παιδιά τελικά θα ακολουθήσουν την ανάπτυξη για την οποία είναι γεννετικά προγραμματισμένα, εκτός κι αν υπάρχει μακροχρόνια κακή διατροφή - που δεν νομίζω ότι είναι η περίπτωσή σου ή η δική μου.

Μα τι λάθη εννοείς? Αν θες απαντάς, απλώς δεν μπορώ να φανταστώ λάθος σε σίτιση που να προκαλέσει πρόβλημα σε 13 χρόνια που ρίχνουν τα αγόρια μπόι..

Και μένα 2 ημερών έπαθε υπογλυκαιμία σε επικίνδυνο βαθμό επειδή ήθελα να θηλάζω αποκλειστικά και του δώσανε ζαχαρόνερο..αλλά οκ το ξεπεράσαμε..

Καλά κάνεις και δεν δείχνεις το αγχος σου και σκέψου ότι μπορεί να σκας τσάμπα! Εμένα να φανταστείς σπάνια τρώει πάνω από 3-4 κουταλιές απογευματινό και μετα του δίνω κάθε μέρα μία μπανάνα, τι να κάνω. Αλλά δεν νομίζω ότι το να πάρει 2 πόντους πάνω ή κάτω από τον μέσο όρο τώρα θα επηρεάσει το πόσο ύψος θα πάρει στην εφηβεία! Έχω διαβάσει ότι τα παιδιά τελικά θα ακολουθήσουν την ανάπτυξη για την οποία είναι γεννετικά προγραμματισμένα, εκτός κι αν υπάρχει μακροχρόνια κακή διατροφή - που δεν νομίζω ότι είναι η περίπτωσή σου ή η δική μου.

Καθε ποσες ωρες τρωει? μηπως δεν πειναει για απογευματινο?

Αλλα φρουτα σου τρωει? Εμενα τα ετρωγε ολα αλλα πλεον μου τα απορριπτει ενα-ενα.

Θα ξαναδοκιμασω καρπουζι σημερα (οι μπανανες μου σαπιζουν μεσα σε μια-δυο μερες ρε γαμωτο!) να δω μπας και φαει αυτο.

Ποσο κατεβηκε η γλυκοζη του τοτε?

cpVWp3.png

Τρώει στις 7 και στις 9 γάλα (θηλάζει κι έτσι μαλλον πίνει από λίγο), στις 11 φρουτοκρεμα, στις 14.30 μεσημεριανό αλλά μεγάλη ποσότητα γύρω στα 400 ml, στις 5 θηλάζει και από κει και πέρα κάτι λίγο, ή μια φέτα ψωμί, ή αυγό ή 3/4 μπανάνα ή ένα νεκταρίνι.. καμία συγκριση με το μεσημεριανό πάντως. Και κατά τις 22 πάλι γάλα. Προσπάθησα να μην τον θηλάζω το απόγευμα αλλά και πάλι τα ίδια τρώει. Τα φρούτα τα τρώει και νεκταρίνια του αρέσουν και πεπόνι και αχλάδι, απλώς του δίνω μπανάνα για να τον πιάσει καλύτερα, δεν ξέρω αν κάνω καλά.

Δεν θυμάμαι πόσο πήγε η γλυκόζη,θα το δω και θα σου πω.

Ααααχ κομμάτια είμαι, μαγείρευα όλη μέρα για αύριο. Ωραία βγήκε το μπανανοκέικ, το έκανα σαν τούρτα για να το φάνε όλοι. Θα βγάλω φώτο αύριο ν αανεβάσω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...