Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ημερολόγιο διατροφής

Recommended Posts

Αχ, εμένα πριν λίγες ώρες έφαγε ένα κομμάτι πλαστική ταινία, αυτή που είναι τυλιγμένη στα εμφιαλωμένα μπουκαλάκια νερού.. Το δάγκωνε λίγη ώρα με μανία και όταν του το πήρα τι να δω, έλειπε ένα κομμάτι στο μέγεθος του ευρώ! Λέτε να τον πιάσει το στομάχι του? Χαρτι έχει φάει μερικές φορές, όλα τα βιβλία του είναι κομματιασμένα, αλλά πλαστκό παραπάει.. θα δούμε αύριο, τι να κάνω.

Πάντως θυμάμαι τη μαμά μου να λέει για χρόνια ότι μικρή είχα αρπάξει και φάει ένα απστσίγαρο από τον δρόμο!! Και η αδερφή μου μια πινέζα στον παιδικο σταθμό, πραγμα πααααρα πολύ επικίνδυνο και έψαχνε τα κακά της κάθε μέρα και την βρήκε τελικά, ήταν λυγισμένη ευτυχώς!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 270
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, εμένα πριν λίγες ώρες έφαγε ένα κομμάτι πλαστική ταινία, αυτή που είναι τυλιγμένη στα εμφιαλωμένα μπουκαλάκια νερού.. Το δάγκωνε λίγη ώρα με μανία και όταν του το πήρα τι να δω, έλειπε ένα κομμάτι στο μέγεθος του ευρώ! Λέτε να τον πιάσει το στομάχι του? Χαρτι έχει φάει μερικές φορές, όλα τα βιβλία του είναι κομματιασμένα, αλλά πλαστκό παραπάει.. θα δούμε αύριο, τι να κάνω.

Πάντως θυμάμαι τη μαμά μου να λέει για χρόνια ότι μικρή είχα αρπάξει και φάει ένα απστσίγαρο από τον δρόμο!! Και η αδερφή μου μια πινέζα στον παιδικο σταθμό, πραγμα πααααρα πολύ επικίνδυνο και έψαχνε τα κακά της κάθε μέρα και την βρήκε τελικά, ήταν λυγισμένη ευτυχώς!!

αχ δεν υπαρχουν τα τρελιαρικα μας!

ρωτα καλυτερα το γιατρο, δεν ειμαι σιγουρη για το πλαστικο αν βγαινει με τα κακα ή αν μπορει να κολλησει καπου. παρε ενα τηλ!

εγω ειχα γεμισει το στομα μου γυαλια μια μερα. μπραβο μου κι εμενα. λολ

cpVWp3.png

Καλημέρα.Τις θηλές από τα μπουκάλια δεν τις βάζουμε στο πλυντήριο πιάτων.Το γράφουν επάνω οι οδηγίες τους.Επίσης επειδή διάβασα για φρέσκο γάλα...Το φρέσκο γάλα στην ηλικία σας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα νεφρά(περιέχει πολύ νάτριο)και σιδηροπενική αναιμία.Γι αυτό και δίνουμε φόρμουλα μέχρι τα δύο συνήθως.

NVVvp2.png

Καλημέρα.Τις θηλές από τα μπουκάλια δεν τις βάζουμε στο πλυντήριο πιάτων.Το γράφουν επάνω οι οδηγίες τους.Επίσης επειδή διάβασα για φρέσκο γάλα...Το φρέσκο γάλα στην ηλικία σας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα νεφρά(περιέχει πολύ νάτριο)και σιδηροπενική αναιμία.Γι αυτό και δίνουμε φόρμουλα μέχρι τα δύο συνήθως.

Δε νομίζω να δίνει κανείς μεχρι 2 ετων φόρμουλα.

Το αγελαδινό γάλα είναι μια χαρά και απόλυτα υγιεινό για τα μωρά.

Μηπως να δίνω νουνου συμπυκνωμενο λες και ειμαστε στον πολεμο? ;)

Γιατι δεν τις βαζουμε στο πλυντηριο πιατων? Δε διαβασα τπτ τέτοιο όταν αγόρασα το νουμερο 3.

cpVWp3.png

Δε νομίζω να δίνει κανείς μεχρι 2 ετων φόρμουλα.

Εγω! Με οδηγια της παιδιατρου μου κιολας!:D

Τον 1ο χρονο τον θηλαζα βασικα και μετα τον 2ο φορμουλα. Ειναι αμφιλεγομενο θεμα, αλλοι δινουν φρεσκο αλλοι οχι.

Διαφημίσεις

Εγω! Με οδηγια της παιδιατρου μου κιολας!:D

Τον 1ο χρονο τον θηλαζα βασικα και μετα τον 2ο φορμουλα. Ειναι αμφιλεγομενο θεμα, αλλοι δινουν φρεσκο αλλοι οχι.

οι παιδιατροι στην Ελλαδα εχουν κονεδι με εταιρειες φορμουλας και κρεμων γι αυτο και δεν προτινουν αγελαδινο γαλα και στερεες τροφες. Ολα μια κομπινα ειναι εδω.

cpVWp3.png

Η Δέλτα,η Φάγε κοκ έχουν επίσης πολλά λεφτά να διαθέσουν για κονέ αν θέλουν.Ας μην σκεφτόμαστε έτσι.Κι εγώ θα δίνω φόρμουλα μέχρι τα δύο.

Από εκεί και πέρα η καθεμία όπως νομίζει.Δεν έχω πρόχειρη κλειστή συσκευασία με πιπίλες αλλά θυμάμαι πως έλεγε να μην τις βάζουμε στο πλυντήριο

γιατί αλλοιώνονται και δεν πλένονται καλά.Ίσως θυμάμαι λάθος.Κοίταξα όμως ένα μπουκάλι και σίγουρα λέει να πλένονται καλά με βουρτσες τα μπουκάλια στο εσωτερικό πριν μπουν στο πλυντήριο.:-)

NVVvp2.png

Η Δέλτα,η Φάγε κοκ έχουν επίσης πολλά λεφτά να διαθέσουν για κονέ αν θέλουν.Ας μην σκεφτόμαστε έτσι.Κι εγώ θα δίνω φόρμουλα μέχρι τα δύο.

Από εκεί και πέρα η καθεμία όπως νομίζει.Δεν έχω πρόχειρη κλειστή συσκευασία με πιπίλες αλλά θυμάμαι πως έλεγε να μην τις βάζουμε στο πλυντήριο

γιατί αλλοιώνονται και δεν πλένονται καλά.Ίσως θυμάμαι λάθος.Κοίταξα όμως ένα μπουκάλι και σίγουρα λέει να πλένονται καλά με βουρτσες τα μπουκάλια στο εσωτερικό πριν μπουν στο πλυντήριο.:-)

Τι να σου πω, αν ισχυε αυτο δε θα εμπαιναν ουτε στον αποστειρωτη οι πιπιλες... Ολα πλενονται με βουρτσα και σαπουνι πιατων πριν και μετα πλυντηριο.

Εξ'αλλου εχω τα dr brown's και ειναι μανουρα.

cpVWp3.png

Καλησπερα!!!!!! Τι κανετε?? :D

Εμείς πολύ καλα, ο μικρος πολυ ησυχος σημερα, τον εχει λυπηθει η ψυχή μου γιατι θα την βγαλει στην καρεκλα του σημερα, εγω εχω μαγειρεμα για το δεκαημερο.

Στο θεμα μας λοιπον, το μαγειρεμα, θελω να του κανω κοτοπουλο σημερα αλλα δεν εχω συγκεκριμενη συνταγη.

Πηρα πιπεριες, καλαμποκι, και θα βαλω και καροτα μεσα.

Θα το κοψω κομματακια, να το κανω στο τηγανι οπως κανω το μεξικανικο? Ηταν να του κανω μπουριτος αλλα δεν πηρα τορτιγιες.

Με τι να το συνοδευσω? :-D

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ το κοτόπουλο με λαχανικά το κάνω συνήθως στο wok...

δεν εχω ρε γαμωτο! οποτε στο μεγαλο τηγανι αναγκαστικα...

κανω φωτογραφικο τουτορηαλ σε περιπτωση που βγει καλο χαχα

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Chris και από μένα. Μια χαρά και μεις και τελικά το πλαστικό που είχε φάει ο μικρός είπε η γιατρός ότι δεν κολλάει πουθενά γιατί είναι πολύ μαλακό, θα βγει με τα κακά του (αν και δεν έχω παρατηρήσει τπτ, τι να πω :cool:).

Εμείς προσπαθούμε για την μετάβαση στα μη αλεσμένα αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ενώ τρώει σχεδόν όλα τα φρούτα (δαγκώνει - μασάει), ακόμα και μήλο που του έδωσα προχτές, τα περιμένει όλα στο στόμα, δεν τρελαίνεται να τα πιάνει στο χέρι..μόνο το ψωμί το παίρνει στο χέρι και το τρώει μόνος του.

Το Σάββατο που είχα χρόνο είπα να του φτιάξω μπιφτέκια με μακαρόνια να τα φάει σε κομματάκια.. μέγιστη πανωλεθρία, έφαγε μισό μπιφτέκι που του το έδινα κομμάτι κομμάτι στο στόμα και μετά δεν ήθελε άλλο, ούτε το έτρωγε αλεσμένο.. έμεινε ψιλονηστικός όλη μέρα και έσκασα :(. Γιατί είμαστε και μετα βίας 9 κιλά.. Τι να πω, ίσως δεν είναι έτοιμος ακόμα θα περιμένω λίγο. Αλλά είναι λογικό να τα περιμένει τα κομματάκια στο στόμα?

Γεια σου Chris και από μένα. Μια χαρά και μεις και τελικά το πλαστικό που είχε φάει ο μικρός είπε η γιατρός ότι δεν κολλάει πουθενά γιατί είναι πολύ μαλακό, θα βγει με τα κακά του (αν και δεν έχω παρατηρήσει τπτ, τι να πω :cool:).

Εμείς προσπαθούμε για την μετάβαση στα μη αλεσμένα αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ενώ τρώει σχεδόν όλα τα φρούτα (δαγκώνει - μασάει), ακόμα και μήλο που του έδωσα προχτές, τα περιμένει όλα στο στόμα, δεν τρελαίνεται να τα πιάνει στο χέρι..μόνο το ψωμί το παίρνει στο χέρι και το τρώει μόνος του.

Το Σάββατο που είχα χρόνο είπα να του φτιάξω μπιφτέκια με μακαρόνια να τα φάει σε κομματάκια.. μέγιστη πανωλεθρία, έφαγε μισό μπιφτέκι που του το έδινα κομμάτι κομμάτι στο στόμα και μετά δεν ήθελε άλλο, ούτε το έτρωγε αλεσμένο.. έμεινε ψιλονηστικός όλη μέρα και έσκασα :(. Γιατί είμαστε και μετα βίας 9 κιλά.. Τι να πω, ίσως δεν είναι έτοιμος ακόμα θα περιμένω λίγο. Αλλά είναι λογικό να τα περιμένει τα κομματάκια στο στόμα?

μπραβο το καλο μου, αφου ειναι καλα!

χμμμ θες να μου πεις λιγο πως τρωγατε μεχρι τωρα?

κι εμενα ενω τρωει κομματακια απο 7 μηνων, στην αρχη μονο ψωμι ετρωγε μονος του. Μετα περασαμε στο επομενο σταδιο οπου ετρωγε μονος του οτι δεν τον ταιζα εγω, και μετα περασε μια φαση (κανα μηνα) που ειχε πληρη αρνηση να αγγιξει φαγητο, εκτος κι αν ηταν τα καυτερα φαχιτας που μου κλεψε μια κυριακη χαχα

cpVWp3.png

δεν εχω ρε γαμωτο! οποτε στο μεγαλο τηγανι αναγκαστικα...

κανω φωτογραφικο τουτορηαλ σε περιπτωση που βγει καλο χαχα

Μια χαρά είναι και το μεγάλο τηγάνι!περιμένο φωτό!:P

Μια χαρά είναι και το μεγάλο τηγάνι!περιμένο φωτό!:P

εννοια σουυυυυυυυ και εχω ηδη βγαλει ουκ ολιγες!

μαγειρευω ακομη, προσθεσα νερακι τωρα και περιμενω να κατεβει λιγο, να βαλω τα κατεψυγμενα (το καλαμποκι και τα καροτα) και να παρει αλλη μια βραση.

αχ μακαρι να ειναι καλο! μυρισε τζιντζερ το σπιτι xD

cpVWp3.png

Είσαι θέα!θέλω και φώτο με τον μπέμπαρο να το τρώει ευτυχισμένος!:P

χαχα αυτη ειναι η ψυχωτική φατσα μου! ειμαι hyper εκει, απο τη μανια του bipolar! χαχα

θα βγαλω αν με αφησει, αποψε, οταν το δωσω για βραδυνο!

μεχρι τοτε θα μοιρασω μεριδες σε ταπερακια και θα παω να του κανω αγκαλιτσες γιατι εχει παραπονο που μαγειρευω τοσες ωρες.

cpVWp3.png

χαχα αυτη ειναι η ψυχωτική φατσα μου! ειμαι hyper εκει, απο τη μανια του bipolar! χαχα

θα βγαλω αν με αφησει, αποψε, οταν το δωσω για βραδυνο!

μεχρι τοτε θα μοιρασω μεριδες σε ταπερακια και θα παω να του κανω αγκαλιτσες γιατι εχει παραπονο που μαγειρευω τοσες ωρες.

Γλυκούλης!

Ασχετο,αλλά ήθελα μέρες να στο πώ ,η αδερφή μου κοντά στο Manchester έμενε 10 χρόνια,στο Huntersfield,και είναι σε φάση προσαρμογής τώρα κι αυτή εδώ...

δεν προκειται... εγω 2 χρονια ημουν Αγγλια και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω απο δω και να παω πισω, να σπουδασω και να μεγαλωσω το παιδι.

cpVWp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...