Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διδυμακια βάπτιση HELP!

mutty

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,καλησπέρα Δεσποινάκι!Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω στο μήνυμά σου, αλλά οι δουλειές είναι πολλές,και τώρα κατάφερα να κάτσω κάτω,αφού έστειλα τα παιδιά δίπλα στην γιαγιά τους.Σήμερα πήγα στο κομμωτήριο της αδελφής μου μαζί με τα κορίτσια,όχι τιποτα,για να σταματήσει να τους φοβίζει αυτός ο χώρος.Εντάξει,δεν είχαμε καμιά φοβερή εξέλιξη,απλά δεν γκρίνιαζαν,και παίξαμε λίγο,μιλήσαμε με τους πελάτες,κάνανε και από ένα ωραίο χτένισμα...Θα τα πάρω μαζί μου και την Τετάρτη,να δούμε μπας και καταφέρουμε κατιτις.

Δεσποινάκι,τις οδηγίες για μακραμέ να στις δωσω,αλλά τώρα σκέφτηκα,επειδή είναι καλύτερο να βλέπεις και τα σχήματα που σου δίνει,μήπως να το ψάξεις στο ίντερνετ;Διαφορετικά είναι λίγο δύσκολο να τα φτιάξεις.Αν γκουγκλάρεις "μακραμέ με χάντρες" θα σου βγάλει οδηγίες.

Για τα μπισκότα:5 κούπες αλεύρι μπλε,1 1/2 κούπα βούτυρο,3/4 κούπας αχνη ζάχαρη,2 κρόκους,2 κ.σ. λικέρ της αρεσκίας μας,βανίλια (όσο χρειάζεται),λίγο αλάτι.Χτυπάς στο μίξερ το βούτυρο,την άχνη,τη βανίλια,το αλάτι μέχρι να ασπρίσουν.Προσθέτεις τα κροκάδια και το λικέρ,χτυπάς λίγο ακόμα.Σε μια λεκάνη κοσκινίζεις το αλεύρι και ρίχνεις τα υλικά του μιξερ.Διπλώνεις με γρήγορες κινήσεις μέχρι να έχεις ενα ζυμαράκι.Δεν θέλει πολύ ζύμωμα. Η ζύμη θα βγεί πολυ αφράτη, αλλά δεν θα κολάει στα χέρια.Σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγεις με τον πλάστη φύλλο οχι πολύ λεπτό,γιατί δεν φουσκώνει καθόλου.Κοβεις με κουπ-πατ.Είναι ψημένα όταν ροδίσουν οι άκρες (στη μέση θα είναι πιο λευκά).Άφησέ τα να κρυώσουν.Αν κάνεις μεγάλα θα βγούν 17,αν κάνεις μικρά θα βγούν 35.

Για την μους σοκολάτας με μπισκότα:1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ,4 αυγά,75 γραμ. ζάχαρη (4 1/2 κ σουπας περίπου),200 γραμ. κουβερτούρα,150 γραμ. αλατισμένη μαργαρίνη,200ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά,150ml κονιάκ,3/4 κούπας γάλα,λίγο εξτρα σαντυγι για απο πάνω.Χτυπάς την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια σε σαντιγύ.Σε άλλο σκεύος χτυπάς και τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και να πάρουν το χρώμα του λεμονιού.Σε κατσαρολάκι λιώνεις τη μαργαρίνη κ σε μπαιν μαρι την κουβερτούρα και τα προσθέτεις στα αυγά.Τέλος ανακατεύοντας απαλά προσθέτεις στο μιγμα την σαντιγύ. Βρέχεις για πολύ λίγο τα μπισκότα στο γάλα που το έχεις ανακατέψει με το κονιάκ και κάνεις στρώσεις κομμάτια μπισκότου και κρέμας σε ατομικά μπώλ ή ποτήρια.Απο πάνω βάζεις σαντιγύ και μετά στο ψυγείο.

Για σκέτη μους σοκολάτας:500 γρ κουβερτούρα (70% κακάο),800 γρ κρέμα γάλακτος (35-36% λιπαρα).Ψιλοκόβεις την κουβερτούρα και την βάζεις σε ένα μπολ.Βάζεις τα 500 γρ κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα και την τοποθετείς σε μέτρια φωτιά.Μόλις ζεσταθεί καλά (πριν βράσει,την αδειάζεις πάνω από την σοκολάτα.Περιμένεις ένα λεπτό να μαλακώσει,και αρχίσεις να ανακατεύεις μέχρι να λιώσει και γίνει μια λεία σοκολατένια κρέμα.Μέχρι να γινει χλιαρή,χτυπάς την υπόλοιπη κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει σαν γιαουρτι.Ενσωματώνεις αυτήν την κρέμα στη σοκολάτα,ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ.Γεμίζεις τα ποτήρια (10) και τα αφήνεις στο ψυγείο για 3 ώρες.

Αυτά είναι,και ό,τι άλλο θες,εδώ είμαι!Φιλάκια!!!!!!!

Οι τέσσερις θησαυροί μου:Βασιλενια,Λιλιανα,Μαριος και Νεκτάριος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα Κατερινιώ!!!!!

μπήκα σήμερα για πολύ λίγο το μεσημέρι και δεν πρόλαβα να σου γράψω...

λοιπόν, εκκλησία δεν κλείσαμε ακόμη σκεφτόμαστε το Σ/Κ ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ο άντρας μου στην αρχή δεν ήθελε, λέει σιγά τώρα ο άλλος θα τρέχει στα μαγαζιά λόγω γιορτών και θα έρθει στη βάφτιση;;; και εγώ του είπα ότι ακριβώς επειδή είναι μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ ωραία... εντάξει, μου είπε, ό,τι θέλεις εσύ... απλά λέμε να το κάνουμε Σάββατο ή Κυριακή;;; δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε τραπέζι ακόμα γι'αυτό.... ίσως κλείσουμε δυο ημερομηνίες και κατοχυρώσουμε τη μια λίγο αργότερα, αν δεν έχει πρόβλημα και η εκκλησία... θα πάμε μπορεί και αύριο....

Τώρα για τις συνταγές... όσον αφορά στη μους σοκολάτα με μπισκότα λες στην αρχή "χτυπάς την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια σε σαντιγί"... και στα υλικά δε γράφεις βανίλια... ;;;;;;; επίσης όταν βάζεις στα μπολ στρώσεις από μπισκότα και σοκολάτα εναλλαξ, τα μπισκότα τα βάζεις ολόκληρα, έτσι;; ή μπορείς και σπασμένα και απλά να τα ανακατέψεις όλα μαζι;; γιατί αν είναι ολόκληρα θα πρέπει να βρω κάποιο αντίστοιχο σε μέγεθος μπολ να χωράει το μπισκότο....

Επίσης, τι είναι η μαριζ που είπες οτι ανακατεύεις;;; κάτι σαν σπάτουλα ή σαν σύρμα;; ή κάτι άλλο;;;;

Τα μακραμέ έχεις δίκιο, θα τα ψάξω και αν κολλήσω θα σου πω... φαντάζομαι θα βρω και κανένα βιντεάκι γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να το μάθω... λες να πειραματιστώ με απλές κλωστές στην αρχή (αυτές που κεντάμε) για να δω αν τα καταφέρνω και μετά να παραγγείλω κλωστές μακραμέ;;; μην τις πάρω και μείνουνε....

Αχχχ... Σε αφήνω γιατί κουτουλάω πάλι... είναι η μόνη ώρα που έχω ησυχία να γράψω, γιατί μέσα στην ημέρα είναι λίγο δύσκολο....

Φιλιά στα ζουζούνια σου.....

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Σας λατρεύω και τους εφτά......

Καλημέρα Δεσποινάκι!!!!!Δεν είμαι σίγουρη,αλλά μερικοί παπάδες δεν επιτρέπουν να κάνεις βαπτίσεις από τα Χριστούγεννα μέχρι τα φώτα.Δεν ξέρω ακριβώς,αλλά είχα ρωτήσει και το είχα ακούσει κιόλας.Βέβαια,αν έχετε ρωτήσει ήδη την εκκλησία και σας έχει πει γίνεται,τότε εννοείται να το κάνεις.Και δεν νομίζω ότι η εκκλησία θα έχει πρόβλημα αν κρατήσετε τις δύο ημερομηνίες και αποφασίσετε λίγο αργότερα για σίγουρια.Εγώ,παρόλο που οι περισσότερες βαπτίσεις που έχω πάει είναι Κυριακή,θα σε συμβούλευα να το κάνεις Σάββατο.Εμείς τουλάχιστον έτσι θα κάνουμε,για να μην έχουμε καθημερινή την επόμενη.

Χίλια συγγνώμη για τη συνταγή,τι να σου κάνει το έρμο το μυαλό!Μια βανίλια χτυπάς με την κρέμα γάλακτος.Τα μπισκότα πρώτα τα σπας (ωστε να χωράνε στο μπολάκι που θα τα βάλεις),και μετά τα βρέχεις,γιατί αν πρώτα τα βρέξεις και μετά τα σπάσεις,θα γίνουν μπισκοτόκρεμα.Και η μαρίζ είναι σπάτουλα ευλίγιστη από σιλικόνη (μάλλον θα έχεις) http://coozina.gr/store/product.php?productid=2628 .

Τα μακραμε καλύτερα να τα δεις από εικόνες ή από βιντεο.Εχει πολλά αν πατήσεις στο YOUTUBE ή στο google.Μπορείς να πειραματιστείς ή με κλωστές πλεξίματος,ή με νήμα,ή με αυτά τα πλαστικά σωληνάκια τα σκουμπιντου.Δίκιο έχεις.Και ό,τι θες,εδώ είμαι!

Φιλάκια και στα δικά σου ζουζουνάκια!!

Καλησπέρα Κατερίνα μου,

τι κάνετε όλοι, μικροί μεγάλοι;;;

πήγατε στο κομμωτήριο σήμερα που είχες πει;;;

ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές, μόλις βρω χρόνο θα τις φτιάξω να δω πως θα μου βγούνε.. μαρίζ, ναι έχω και μάλιστα δυο, δεν ήξερα οτι τις έλεγαν έτσι...

επίσης μόλις βρω χρόνο θα πειραματιστώ με τα μακραμέ...

ακόμη δεν πήγαμε στην εκκλησία, περνάει η μέρα χωρίς να καταλάβουμε πώς και έχουνε μείνει ένα σωρό δουλειές στη μέση... τέλος πάντων...

είσαι κι εσύ σε αυτή τη φάση;;; μάλλον λίγο καλύτερα είσαι γιατί τα δικά σου είναι λίγο μεγαλύτερα... ανυπομονώ να ξεπεταχτούνε λίγο, γιατί η αλήθεια είναι οτι έχω κουραστεί λιγάκι... είναι σαν να έχω τρίδυμα... ακολουθούνε το ίδιο πρόγραμμα, τα δίδυμα ήταν και πρόωρα, οπότε ο μπέμπης τους έχει φτάσει σχεδόν σε μέγεθος... χαχαχα!!! ξέφυγα λιγάκι από το θέμα, αλλά κουβέντα να γίνεται... μόλις κάνω κάτι θα σε ενημερώσω...

φιλάκια...

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δεσποινακι!!!!

Μια χαρά ειμαστε Όλοι.Εγώ είμαι λίγο τρομαγμένη στην ιδέα του καλοκαιριου,γιατί θα πρέπει να τρέχουμε όλη την ωρα από δω και από κει...γάμους,βαπτισια που σου είπα,Αθήνα,θα πρέπει να φιλοξενήσουμε και ενα ζευγάρι για λίγες μέρες...άστα.Τα πρωινά έχω πολλές δουλειές,αλλά ευτυχώς η βασιλενια πάει προνηπιο,και για τα υπόλοιπα μένει δίπλα η μαμά μου με τις δύο μικρές,που ξετρελενονται αν τους πω κρατήστε τα.

Εύχομαι να σου πετύχουν ολα όσα κανεις.Και για,τη βαπτιση,θα δεις πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος,αλλά θα νομίζεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα,και στην πραγματικότητα θα έχεις κάνει πολλά...

Κι εμένα τα,μικρά έχουν μικρή διαφορά ηλικίας το ένα από το άλλο (1,5 χρόνο η βασιλενια με τα δίδυμα και ακριβώς 2 χρόνια τα δίδυμα με τον μπέμπη) αλλά νομίζω ότι τα πρώτα τρία μοιάζουν περισσότερα μεταξύ τους,ειδικά από το φθινόπωρο που θα πάνε και τα δίδυμα σχολείο.

Στο κομμωτήριο δεν πήγαμε τελικά.Δεν πειράζει,συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Πολλά Φιλάκια!!!

Καλησπέρα κορίτσι!!!

Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία και ρωτήσαμε για 28 ή 29 Δεκεμβρίου και μας είπε οκ... δεν κλείσαμε βέβαια, θέλω πρώτα να κοιτάξουμε και για μαγαζί. Βασικά θέλω να δω αν οι τιμές είναι ίδιες για Σάββατο ή Κυριακή, γιατί αν είναι ίδιες σαφώς θα προτιμήσω το Σάββατο, αν όμως έρχεται λίγο πιο φτηνα΄ίσως προτιμήσω την Κυριακή... θα δούμε..

λοιπόν, σε μια ομάδα στο fb μίλησα τυχαία με μια μαμά και μου έστειλε κάποια links για κάτι καταπληκτικά βραχιολάκια... ίσως συναντηθούμε να τα κανουμε και παρέα, φαίνονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από ότι μου είπε... εννοείται μόλις δοκιμάσω να φτιάξω θα σου πω εντυπώσεις... θα δούμε... και θα σου στείλω το link (ελπίζω να τα καταφέρω, αλλιώς θα με καθοδηγήσεις εσύ, είμαι άσχετη!!!)

Φιλιά πολλά...

Καλημέρα κοριτσαρα μου!!!

Πολύ χάρηκα που τωρα Επιτέλους ξέρεις περίπου ημερομηνία. Εννοείται πως να διαλέξεις ότι συμφέρει οικονομικότερα,αλλά να φροντίσεις να βολεύει και εσάς οικογενειακώς.Αν μπορείς να μου στείλεις το λινκ.Και φυσικά θα σε βοηθήσω σε ο,τι έχεις πρόβλημα.

Πολλά Φιλάκια!!!!!

Καλησπέρα κορίτσι!!!

Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία και ρωτήσαμε για 28 ή 29 Δεκεμβρίου και μας είπε οκ... δεν κλείσαμε βέβαια, θέλω πρώτα να κοιτάξουμε και για μαγαζί. Βασικά θέλω να δω αν οι τιμές είναι ίδιες για Σάββατο ή Κυριακή, γιατί αν είναι ίδιες σαφώς θα προτιμήσω το Σάββατο, αν όμως έρχεται λίγο πιο φτηνα΄ίσως προτιμήσω την Κυριακή... θα δούμε..

λοιπόν, σε μια ομάδα στο fb μίλησα τυχαία με μια μαμά και μου έστειλε κάποια links για κάτι καταπληκτικά βραχιολάκια... ίσως συναντηθούμε να τα κανουμε και παρέα, φαίνονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από ότι μου είπε... εννοείται μόλις δοκιμάσω να φτιάξω θα σου πω εντυπώσεις... θα δούμε... και θα σου στείλω το link (ελπίζω να τα καταφέρω, αλλιώς θα με καθοδηγήσεις εσύ, είμαι άσχετη!!!)

Φιλιά πολλά...

καλησπερααααα, πολυ οικονομικο και πολυ πρωτοτυπο ειναι και η μπομπονιερα χειροποιητο σαπουνακι, διαλεγεις σχεδιο, επιλεγεις τα χρωματα που θελεις να την ντυσεις και ειναι ετοιμη....εγω εχω παραγγειλει απο μια ξαδερφη του αντρα μου που τα φτιαχνει, αγορασα και τα υλικα (τουλι, κορδελα, διχτυ, κουφετα), μου ζητησαν 57ευρω υλικα για 200μπομπονιερες και 7,70 τα κουφετακια....το σαπουνακι μου το χρεωσε 0,90, αν τα υπολογισεις μου βγαινει περιπου στο 1,20-1,25. αν μπορεσω θα σας βαλω και φωτο....αν θελεις τηλεφωνο για το μαγαζι με τα υλικα μπες στο http://www.eshopgamouvaptisis.gr

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

καλησπερααααα, πολυ οικονομικο και πολυ πρωτοτυπο ειναι και η μπομπονιερα χειροποιητο σαπουνακι, διαλεγεις σχεδιο, επιλεγεις τα χρωματα που θελεις να την ντυσεις και ειναι ετοιμη....εγω εχω παραγγειλει απο μια ξαδερφη του αντρα μου που τα φτιαχνει, αγορασα και τα υλικα (τουλι, κορδελα, διχτυ, κουφετα), μου ζητησαν 57ευρω υλικα για 200μπομπονιερες και 7,70 τα κουφετακια....το σαπουνακι μου το χρεωσε 0,90, αν τα υπολογισεις μου βγαινει περιπου στο 1,20-1,25. αν μπορεσω θα σας βαλω και φωτο....αν θελεις τηλεφωνο για το μαγαζι με τα υλικα μπες στο www.eshopgamouvaptisis.gr

Καλησπέρα Kathi!!!

το βραχιολάκι που έγραψα το προορίζω για μαρτυρικά... για μπουμπουνιέρες δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αν και το σαπουνάκι που είπες είναι πολύ ωραία ιδέα όντως.. θα ήθελα να τις φτιάξω και μόνη μου αλλά θα δούμε... ίσως κάνω κάτι χριστουγεννιάτικο να ταιριάζει με το κλίμα των ημερών.. όλα στο φλου είναι ακόμα αλλά αρχίζω και το οργανώνω στο μυαλό μου...

Κατερινάκι, απόψε πήγαμε και ρωτήσαμε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί και η τιμή του Σαββάτου με της Κυριακής έχει χαωτική διαφορά, οπότε καταλήγουμε σε Κυριακή... θα περάσω απο την εκκλησία να κλείσω και οριστικά αύριο ή μεθαύριο... πρέπει να τσεκάρω και το οκ με τους νονούς γιατί είναι 3 διαφορετικοί... όλα βαίνουν καλώς...

ψάχνω το θέμα με τα βραχιόλια και έχω πελαγώσει... ύπαρχουν τόσα ωραία πράγματα στο διαδίκτυο που δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω... αν βάλεις στο youtube τη λέξη tutorial μπροστά από οτιδήποτε σου βγάζει ένα σωρό πράγματα και σου δείχνει πως να τα φτιάξεις... οταν βρω κάτι συγκεκριμένο θα σου πω...

φιλιά πολλά...

Διαφημίσεις

τι λες για αυτό;;;

δες το και θα βρούμε κι άλλα...

Γεια σας κορίτσια!

Κι εγώ θα βαφτίσω τις διδυμούλες στις 25/8 στα Χανιά. Έχω θέμα λουλούδια και πεταλούδες σε χρώματα ροζ κόκκινο. Το προσκλητήριο μου το έφτιαξε μια φίλη μου, πολύ ωραίο! Μπομπονιέρες θα φτιάξω στο Εργαστήρι, κουτάκι με πήλινη μαργαρίτα. Στο μαγαζί θα έχω γλαστράκια πάνω στα τραπέζια με λουλουδάκια ροζ κόκκινα, στον κάθε καλεσμένο πουγκάκι με seed bombs και πεταλούδα βεντάλια (εννοείται θα τα φτιάξω μόνη μου). Στην κολυμπήθρα λέω να φτιάξω γιρλάντα με λουλούδια σε ανθωπολείο. Βαφτιστικά πήραν οι νονές από New Life (βιοτεχνία στο Χαλάνδρι), όλο το πακέτο 280 για την κάθε μία!!! Γλυκά δεν θα δώσω στην εκκλησία, θα έχει στο μαγαζί ξεροτήγανα! Α επίσης για τα παιδάκια θα δώσω ως αναμνηστικό ποτιστηράκι και θα βάλω μέσα είδη ζωγραφικής ή γλυκάκια, τι λέτε?

Καμιά άλλη ιδέα?

Καλημέρα κοριτσια!!!

Salvation,πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ το θέμα σου,και ήθελα κι εγώ να το κάνω ,μιας και θα βαφτιση Μάιο,αλλά θα είναι 2 αγόρια και 1 κοριτσι οπότε παραείναι κοριτσιστικο.Εγώ δεν έχω βρει ακόμα θεμα (προσπαθώ),αλλά όποια ιδέα για τριπλή βαπτιση ευπρόσδεκτη!Να χαίρεσαι τα μωράκια σου και με το καλό η βαπτιση!

Δεσποινακι,το βιντεάκι πολύ ωραίο.Θα ψάξω κι εγώ.Οπότε πας για Κυριακή,ε?Εύχομαι να συνεχίσουν όλα να πηγαίνουν καλά.

Πολλά Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Κι εγώ θα βαφτίσω τις διδυμούλες στις 25/8 στα Χανιά. Έχω θέμα λουλούδια και πεταλούδες σε χρώματα ροζ κόκκινο. Το προσκλητήριο μου το έφτιαξε μια φίλη μου, πολύ ωραίο! Μπομπονιέρες θα φτιάξω στο Εργαστήρι, κουτάκι με πήλινη μαργαρίτα. Στο μαγαζί θα έχω γλαστράκια πάνω στα τραπέζια με λουλουδάκια ροζ κόκκινα, στον κάθε καλεσμένο πουγκάκι με seed bombs και πεταλούδα βεντάλια (εννοείται θα τα φτιάξω μόνη μου). Στην κολυμπήθρα λέω να φτιάξω γιρλάντα με λουλούδια σε ανθωπολείο. Βαφτιστικά πήραν οι νονές από New Life (βιοτεχνία στο Χαλάνδρι), όλο το πακέτο 280 για την κάθε μία!!! Γλυκά δεν θα δώσω στην εκκλησία, θα έχει στο μαγαζί ξεροτήγανα! Α επίσης για τα παιδάκια θα δώσω ως αναμνηστικό ποτιστηράκι και θα βάλω μέσα είδη ζωγραφικής ή γλυκάκια, τι λέτε?

Καμιά άλλη ιδέα?

καλησπεραααα, εγω βαφτιζω 03/08 και αυριο τυπωνω τα προσκλητηρια (δεν ξερω πως να βαλω φωτο), για την κολυμπηθρα που ρωτησα για στολισμο με λουλουδια μου ειπε 65ευρω μονο η γιρλαντα....και 85 αν κανω επανω το στεφανι της...μου φανηκαν αρκετα οποτε ειπα να την στολισω με γαζα ή δυχτι....που ερχεται γυρω στα 30...θα το εκανα μονη μου αλλα δεν θα μπορεσω να ασχοληθω με ολα εκεινη την στιγμη....εγω θα δωσω στην εκλησια γλυκα γιατι δεν θα ειναι ολοι καλεσμενοι μετα....θα δωσω το κλασικο παστακι 0,60λεπτα....για το ποτιστηρακι ωραια ιδεα θα ειναι ειδη ζωγραφικης μιας και μετα απο λιγες μερες ξεκιναει το σχολειο....

για την βαφτιση με τα τριδυμακια, με το καλο να ειναι θα εκανα θεμα τα παραμυθια.....θα συνδυαζα κατι σε παραμυθι...σταχτομπουτα-νεραιδα-πριγκηπες, ή καποια παιδικη ταινια οπως ειναι ο νεμο....νεμο τα αγορακια και το κοριτσακι γοργονιτσα....κατι τετοιο τελος παντων......

mutty, θα πρότεινα ως θέμα θάλασσα-βυθός. Τα κυρίαρχα χρώματα θα είναι μπλε για τα αγοράκια και κοραλί για το κοριτσάκι. Ο Μάιος δεν είναι και τόσο μακριά από το καλοκαίρι. Επίσης άλλο θέμα οι πρίγκιπες και η πριγκίπισσα. Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!Πραγματικά μου αρέσουν πολύ οι ιδέες σας,θα τις πω και στα παιδια να αποφασίσουμε μαζί.Είναι και μεγάλα...Το Μάιο που θα γίνει η βαπτιση θα είναι τα δίδυμα 4 και ο μπέμπης 2 (δεν είναι τριδυμακια)Θα την κάνουμε στα Γενέθλια των διδύμων τη βαπτιση.Δεσποινακι εσύ βρήκες τίποτα ακόμα?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μετά από συζητήσεις με τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) αποφασίσαμε να διαλέξουμε 3 χρώματα,ενα για το καθένα,τα οποία να ταιριάζουν και μεταξύ τους,και μετά να επιλέξουμε και θέμα.

Ενα που έχω σκεφτεί είναι κίτρινο-λάχανι-πορτοκαλί, και λευκό-σιελ-Λιλα,περιμένω όμως και δικές σας ιδέες!

Οπότε βοηθήστε με σας παρακαλώ!

Kαλησπέρα κορίτσια και ιδιαίτερα καλησπέρα στην Κατερίνα!!! Χάθηκα τόσες μέρες λόγω δουλειάς και γιορτών σχολείου κτλ.. όπως βλέπεις και από την ώρα μόλις τελείωσα μάζεμα, σίδερο και καθαριότητα και κάθομαι δυο λεπτά να σας γράψω.. πολύ μου αρέσει η ιδέα σου με τα χρώματα. Εγώ θα επέλεγα πορτοκαλί και λαχανί, όπως είπες, και φούξια επίσης. Ή για πιο παλ αποχρώσεις σιέλ, ροζ και λιλά...

Εμείς κλείσαμε οριστικά εκκλησία για τις 29 Δεκεμβρίου το πρωί, αλλά μόνο αυτό... δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα άλλο γιατί αυτή την περίοδο παρόλο που υπολόγιζα οτι θα είμαι λάσκα προέκυψαν διάφορα θέματα και το έχω αφήσει.. Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να ξεκινήσω... τέλος πάντων, σε αφήνω γιατί κοιμάμαι όρθια.... φιλιά σε όλα σου τα παιδάκια......

Καλημέρα δεσποινακι!!

Όντως αυτες οι μέρες ειναι πολύ φορτωμενες...κι εγώ είχα πολλές δουλειές,τρέχαμε κάθε τρεις.και λίγο στη Μυτιλήνη για αγορές,για γιατρούς,για εμβόλια...Σήμερα φεύγουμε και για Ζάκυνθο και είχα να ετοιμάσω βαλίτσες.Προκοπή Με το θέμα των μαλλιών ακόμα δεν είδαμε,αλλά που θα πάει,θα τα καταφέρουμε.

Ως θέμα για το πορτοκάλι-κίτρινο-λαχανι είχα σκεφτεί το Winnie the pooh,και για το λιλα-σιελ-λευκό κοχύλια για τα αγόρια και γοργόνες για τη Λιλιαννα,αλλά αν είχες κι άλλες ιδέες θα με βοηθούσες πολύ.

Ελπίζω και οι δικές σας ετοιμασίες να πάνε καλά και στο τέλος να βγει ενα υπέροχο αποτέλεσμα!!!

Φιλάκια σε όλους τους δικούς σου!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια μου,

Μετά από πολλές σκέψεις και ανταλλαγές γνωμεων,καταλήξαμε πως το θέμα μας θα ειναι ,,Παραμύθι"(πριγκίπισσες,ιππότες,άλογα,νεραιδουλες...) και τα τρία βασικά χρώματα μας θα ειναι άσπρο,πορτοκαλί και πράσινο,ίσως και λίγο κίτρινο και γαλάζιο.

Πως σας φαίνεται?Μήπως ειναι πολύ γενικό?

Κορίτσια μου,

Μετά από πολλές σκέψεις και ανταλλαγές γνωμεων,καταλήξαμε πως το θέμα μας θα ειναι ,,Παραμύθι"(πριγκίπισσες,ιππότες,άλογα,νεραιδουλες...) και τα τρία βασικά χρώματα μας θα ειναι άσπρο,πορτοκαλί και πράσινο,ίσως και λίγο κίτρινο και γαλάζιο.

Πως σας φαίνεται?Μήπως ειναι πολύ γενικό?

μου αρεσει πολυ σαν ιδεα γι αυτο και σου ειχα προτεινει κατι σε παραμυθι......τωρα για τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα στο να δεσουν μεταξυ τους......σιγουρα στα παραμυθια υπαρχουν πολλα χρωματα....οποτε ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις πως να τα συνδιασεις....καλη επιτυχια....

• 2 months later...

Καλησπέρα κορίτσια!

Χαθήκα τόσο καιρό,με τις διακοπές,και έπειτα με τα σχολεία και των τριών τέκνων!

Καθώς μένουν 8 μήνες μέχρι τη βαφτιση μας,έχω αρχίσει να αγχώνομαΙ,γιατί πρέπει μέχρι το Δεκεμβρίο που θα κατέβω Αθήνα να έχω αποφασίσει για όλα.Θέλω μεγααααααλη βοήθεια,σας παρακαλώ!Το θέμα μας είναι τελικά Πριγκιπας-νεράιδα-βατραχάκι (μου ήρθε εμπνευση απ'τη βαφτιση της Δέσποινας),και θά'θελα ιδέες καταρχάς για τριπλή πρόσκληση και δύο τριπλες μπομπονιέρες (παιδάκια-μεγάλοι)!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα!

Εδώ έχει μεγάλη ποικιλία και πάρα πολλά θέματα για βάφτιση

http://www.123-mpomponieres.gr/pages/174776.THEMATA-VAPTISIS.html

επίσης στο

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/stolidia/xylina-paixnidia.html

έχει ωραία και σχετικά φτηνά παιχνίδια για τις παιδικές μπομπονιέρες

Στο http://www.makeawish.gr/

μπορείς να φτιάξεις εσύ ότι πρόσκληση θέλεις (σου δίνουν δείγματα και προσαρμόζεις το θέμα, τη γραμματοσειρά, τα χρώματα κλπ ανάλογαμε το θέμα σου) και την αντίστοιχη μπομπονιέρα και τα χρήματα σου πάνε για καλό σκοπό.

Και το Χαμόγελο του παιδιού έχει πολύ όμορφα πράγματα

http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html

και επίσης τα χρήματα σου πάνε για καλό σκοπό.

Με το καλό να βαφτίσεις τα παιδάκια σου! Να τα χαίρεσαι!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Multi εγω ειχα κανει βαπτιση στα διδυμα με θεμα βατραχο-πριγκιπας γιατι ο ενας νονος ειχα θεμα βατραχακι και ο αλλος πριγκιπα και ηταν και οι δυο επαρχια για να συντονιστουν.οποτε εγραψα ενα παραμυθι για δυο βατραχακια που τουσ ειχε κανει ετσι η μαγισσα και φυσικα μετα εγιναν πριγκιπες ...κοινος το γνωστο παραμυθι το εκανα χ 2,αρα θεωρω οτι ευκολα βαζεις μεσα και την νεραιδα.μπομπονιερα παιδικες ειχα κρεμαστρουλες με κορωνα,για τους μεγαλους μπομπονιερα στα χρωματα τις βαπτισης μισα-μισα μπλε με λαχανι και κρεμοντουσαν δυο μπρελοκακια αγορακια...για να τους θυμιζει τα διδυμακια μου.στολισμο μπαλονια βατραχακια αριστερα στη πορτα τισ εκκλησιασ και δεξια πριγκιπεσ μπαλονακια.δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου.με το καλο!!

Καλησπέρα!

Εδώ έχει μεγάλη ποικιλία και πάρα πολλά θέματα για βάφτιση

http://www.123-mpomponieres.gr/pages/174776.THEMATA-VAPTISIS.html

επίσης στο

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/stolidia/xylina-paixnidia.html

έχει ωραία και σχετικά φτηνά παιχνίδια για τις παιδικές μπομπονιέρες

Στο http://www.makeawish.gr/

μπορείς να φτιάξεις εσύ ότι πρόσκληση θέλεις (σου δίνουν δείγματα και προσαρμόζεις το θέμα, τη γραμματοσειρά, τα χρώματα κλπ ανάλογαμε το θέμα σου) και την αντίστοιχη μπομπονιέρα και τα χρήματα σου πάνε για καλό σκοπό.

Και το Χαμόγελο του παιδιού έχει πολύ όμορφα πράγματα

http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html

και επίσης τα χρήματα σου πάνε για καλό σκοπό.

Με το καλό να βαφτίσεις τα παιδάκια σου! Να τα χαίρεσαι!

Συμφωνώ ότι από τις καλύτερες ιδέες ειναι το χαμόγελο του παιδιού ή το make a wish. Τουλάχιστον πάνε τα λεφτά γιά καλό σκοπό & δεν πετάει ο άλλος την μπουμπουνιέρα...Να τα χαίρεσαι όλα!!! :) :) :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...