Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαρκάρισμα σπιτιού από ΚΛΕΦΤΕΣ, SOS

Recommended Posts

Πρίν το Πάσχα μας είχαν κλέψει από την πολυκατοικία μας όλες τις βάνες του αερίου.

Eχθες βρήκα ένα σύμβολο, απόλυτα καλοσχηματισμένο (δεν είναι πρόχειρη ζωγραφιά) σε ένα τοιχάκι που βγαίνει το υπόγειο garage της πολυκατοικίας μας, το οποίο φαίνεται πολύ έυκολα από κάποιον που περνάει απ' έξω. Επίσης στο σημείο αυτό για να το κάνει κάποιος πρέπει να έσκυψε επίτηδες για να το κάνει...

Είναι ένα ανάποδο τρίγωνο (δείχνει κατω) και από πάνω μια σπυροειδής γραμμή σαν σαλιγκάρι με μεγάλη ουρά!!!

Σημειωτέον, ότι έχουν κλέψει και στην γειτονιά άλλες πολυκατοικίες, τις αποθήκες, τον χαλκό (σωλήνες σηλ) κα!!!

Σας παρακαλώ μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να δείχνει αυτό το σύμβολο? Δυστυχώς μόνο αν κάποιος την έχει πατήσει ίσως ξέρει, γιατί στο δίκτυο όσο και να έψαξα (και τα σύμβολα των κλεφτών) δεν το βρήκα πουθενά!

Βοήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?? Εννοείται πως θα το βάψουμε για να μην φαίνεται, αλλά αν μας έχουν βάλει στο μάτι, αυτό δεν νομίζω να τους σταματήσει.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν ρωτάς στην αστυνομία; Βγάλε μια φωτό και πήγαινε στο τμήμα να τους ρωτήσεις αν αυτο το σύμβολο συμαίνει κάτι και αν υπάρχει κίνδυνος. Δεν είναι παράλογο να φοβάσαι τέτοιες εποχές ειδικά όταν υπάρχει προηγούμενο. Και οι αστυνομικοί οφείλουν να σε αντιμετωπίσουν με σεβασμό. Και αν μάθεις τί σημαίνει πες και σε μάς καλή επιτυχία!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Χωρίς παρεξήγηση δεν νομίζω οτι η αστυνομία θα έδινε στην δημοσιότητα τα πραγματικά σύμβολα, γιατί πολύ απλά αν υπάρχουν δημόσια οι επίδοξοι ληστές θα τα αλλάξουν. Χαζοί είναι; Εκτός και αν όντως έχεις πέσει σε τρομερό "τζιμάνι". Πάντως απο την στιγμή που βλέπεις σύμβολα καλύτερα να πας στην αστυνομία.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Και εγώ έχω ακούσει για αυτά τα μαρκαρίσματα και εγώ τρέμω γιατί πριν δυό μέρες πήγαν να ανοίξουν το σπίτι του γείτονα που είναι μεσοτοιχία με μας, 9 η ώρα το βράδυ!

Πάντως νομίζω το star ή το alpha είχε κάνει ένα ρεπορτάζ για το τι σημαίνουν τα σύμβολα αυτά. Κάνε μια αναζήτηση μήπως τα βρείς.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Το σβήσαμε από τότε και δεν έκανα κάτι άλλο. Όπως είχα γράψει, έτσι κι αλλιώς μας είχαν κλέψει ήδη κάποια πράγματα (βάνες φυσικού αερίου, χαλκό). Ίσως να ήταν για εκείνα..Τα link που μου παραθέσατε τα είχα δει, το δημάδι ήταν διαφορετικό από αυτά. Αλλά εννοείται ότι εκείνα αφού είχαν δημοσιοποιηθεί πολλά χρόνια πριν, θα τα έχουν αλλάξει από τότε, σιγά μην τα άφηναν ίδια!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Οντως ισχύει τελικά αυτό με τα σύμβολα κορίτσια. Την γειτονιά μας την έχουνε βάλει στο μάτι, όλο γράφουν και εμείς όλο σβήνουμε. Το τραγικό είναι ότι είχαμε και ένα θυμα, μια ηλικιωμένη γυναίκα που έμενε μόνη της. Φοβάμαι απελπιστικά..

Οντως ισχύει τελικά αυτό με τα σύμβολα κορίτσια. Την γειτονιά μας την έχουνε βάλει στο μάτι, όλο γράφουν και εμείς όλο σβήνουμε. Το τραγικό είναι ότι είχαμε και ένα θυμα, μια ηλικιωμένη γυναίκα που έμενε μόνη της. Φοβάμαι απελπιστικά..

Φαντάζομαι ότι έχετε απευθυνθεί ήδη στην αστυνομία. Αν όχι γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να το κάνετε άμεσα..

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...