Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γάλα humana (και όχι μόνο) παραγγελία από εξωτερικό!

Recommended Posts

Παρήγγειλα σήμερα για πρώτη φορά από αυτό το σάιτ το οποίο μια φίλη μου πρότεινε. Εκείνη πάιρνει από εκεί τα γάλατα του μωρού της συστηματικά (humana κι εκείνη), είναι δοκιμασμένο δηλαδή. Σας βάζω το σάιτ!

http://www.berlindaversandapotheke.de/artikelsuches.php?newSearch=1&volltext=humana&Los%21=

Αν ενδιαφέρεστε για αυτό το γάλα κοστίζει 5,84 τα 500 γρμ. το 3άρι που πάιρνω εγώ, σε παρόμοια πλαίσια κυμαίνονται και τα άλλα νούμερα. Στην Ελλάδα βρίσκω 9 έως 10 ευρώ τα 350 γρμ.... Τα μεταφορικά είναι 9,95 ευρώ είτε παραγγείλεις 1, είτε 101 κουτιά γάλα ή ότι άλλο θέλεις. Άρα όσα περισσότερα κουτιά μπορείς να πάρεις τόσο περισσότερο σε συμφέρει.

Έχει επίσης μπουκάλια, θηλές και πιπίλες της ΜΑΜ σε αρκετά συμφέρουσα τιμή σε σχέση με Ελλάδα. Εγώ μαζί με τα γάλατα πήρα και θηλές που ήθελα να αλλάξω και κοστίζουν 3,20 το ζευγάρι ενώ εδώ 5... Κλέφτες μεσάζοντες! :mad:

Έρχετε με ΕΛΤΑ νομίζω η παραγγελία μέσα σε 3-7 μέρες εργάσιμες το πολύ.

Είμαι εδώ να βοηθήσω σε ό,τι άλλο μπορώ όποια μανούλα ενδιαφέρεται.

an1cMeT0g410000NTA4MTgxZHw2NzI5MTUwZGF8SCBtaWtyaSBtYXMgQXRoYW5hc2lhIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Παρήγγειλα σήμερα για πρώτη φορά από αυτό το σάιτ το οποίο μια φίλη μου πρότεινε. Εκείνη πάιρνει από εκεί τα γάλατα του μωρού της συστηματικά (humana κι εκείνη), είναι δοκιμασμένο δηλαδή. Σας βάζω το σάιτ!

http://www.berlindaversandapotheke.de/artikelsuches.php?newSearch=1&volltext=humana&Los%21=

Αν ενδιαφέρεστε για αυτό το γάλα κοστίζει 5,84 τα 500 γρμ. το 3άρι που πάιρνω εγώ, σε παρόμοια πλαίσια κυμαίνονται και τα άλλα νούμερα. Στην Ελλάδα βρίσκω 9 έως 10 ευρώ τα 350 γρμ.... Τα μεταφορικά είναι 9,95 ευρώ είτε παραγγείλεις 1, είτε 101 κουτιά γάλα ή ότι άλλο θέλεις. Άρα όσα περισσότερα κουτιά μπορείς να πάρεις τόσο περισσότερο σε συμφέρει.

Έχει επίσης μπουκάλια, θηλές και πιπίλες της ΜΑΜ σε αρκετά συμφέρουσα τιμή σε σχέση με Ελλάδα. Εγώ μαζί με τα γάλατα πήρα και θηλές που ήθελα να αλλάξω και κοστίζουν 3,20 το ζευγάρι ενώ εδώ 5... Κλέφτες μεσάζοντες! :mad:

Έρχετε με ΕΛΤΑ νομίζω η παραγγελία μέσα σε 3-7 μέρες εργάσιμες το πολύ.

Είμαι εδώ να βοηθήσω σε ό,τι άλλο μπορώ όποια μανούλα ενδιαφέρεται.

Καλησπέρα!

Σου ήρθε στο e-mail σου επιβεβαίωση της παραγγελίας;

Από το site αυτό παράγγελνα και εγώ το HUMANA HA. Μάλιστα, θυμάμαι ότι μετά από ένα όριο (100 ? νομίζω), η αποστολή ήταν δωρεάν.

Όμως από τον Ιανουάριο και μετά διέκοψαν τις παραγγελίες από την Ελλάδα. Έκτοτε, σε μένα βγαίνει αριθμός παραγγελίας από το σάιτ, αλλά δεν έρχεται επιβεβαίωση στο mail μου και φυσικά ούτε η κάρτα μου χρεώνεται ούτε τα γάλατα παραλαμβάνω.

Μπορείς σε παρακαλώ να το διευκρινίσεις αυτό;

Σε ευχαριστώ!

Καλησπέρα!

Σου ήρθε στο e-mail σου επιβεβαίωση της παραγγελίας;

Από το site αυτό παράγγελνα και εγώ το HUMANA HA. Μάλιστα, θυμάμαι ότι μετά από ένα όριο (100 ? νομίζω), η αποστολή ήταν δωρεάν.

Όμως από τον Ιανουάριο και μετά διέκοψαν τις παραγγελίες από την Ελλάδα. Έκτοτε, σε μένα βγαίνει αριθμός παραγγελίας από το σάιτ, αλλά δεν έρχεται επιβεβαίωση στο mail μου και φυσικά ούτε η κάρτα μου χρεώνεται ούτε τα γάλατα παραλαμβάνω.

Μπορείς σε παρακαλώ να το διευκρινίσεις αυτό;

Σε ευχαριστώ!

Ναι μου ήρθε μειλ με επιβεβαίωση της παραγγελίας! Και αυτή η φίλη μου σίγουρα έχει παραγγείλει απο τον Ιανουάριο κι έπειτα. Θα τσεκάρω και την κάρτα μου να δω αν έχει χρεωθεί και θα σου πω...

Σε ευχαριστούμε!

Φίλη μανούλα, μόλις είδα πως έχει χρεωθεί κανονικά η κάρτα μου, άρα τα γάλατα είναι καθ οδόν, μου τα έχουν στείλει κανονικά. Και μια φίλη μου έχει παραλάβει το πακέτο της κανονικά πριν δύο μήνες, το Φεβρουάριο. Στέλνει λοιπόν κανονικά ακόμη Ελλάδα αυτή η σελίδα. Για τσέκαρε μήπως το κόλλημα είναι καπου αλλού, μήπως δεν έχει πια αυτό το γάλα που θέλεις και γι αυτό δεν σου τα στέλνουν, αλλά θα μου πεις κάπως δεν θα σε ενημέρωναν; Δεν ξέρω τι να πω.. :confused:

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Εχει αγορασει προσφατα κανεις απο το συγκεκριμενο σαιτ;Ακομα δεν εχω γεννησει αλλα ειπα να ψαχτω για να ειμαι προετοιμασμενη οταν ερθει η ωρα της αγορας.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...