Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εχω 2 μπουκαλια που αντλω με το θηλαστρο και ειναι της νουκ τα μπιμπερο πλαστικα!επανω λενε bpa free

To παλιο το σχέδιο ή τα καινούρια με το φαρδύ στομιο;;; Σε ποιο σημείο το λεει για να τσεκάρω και τα δικά μας :lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

By the way που πουλάνε μπιμπερό Medela?

Η medela νομίζω δεν πρέπει να πουλάει μεμονωμένα μπιμπερό, μόνο αυτά που προσαρμόζονται στα θήλαστρα, αλλά και πάλι είναι μικρά, κάνουν μόνο για πολύ μωράκι.

Τώρα αν υπάρχει τίποτα στο εξωτερικό και μπορείς να το παραγγείλεις δεν ξέρω...

H medela αρχισε να πουλάει μπιμπερό μεμονωμένα καθως και σε τριάδα ως αποθήκευση μητρικού γαλακτος (χωρίς θηλές) . Επισης άρχισε να πουλάει και θηλές ξεχωριστα σε δυο μεγέθη Small και Large. Το μειονέκτημα προς το παρόν ειναι οτι εχει μόνο ενα μέγεθος μπιμπερό των 150 ml αλλα τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και δω στην Ελλάδα δευτερο μέγεθος με 250 ml. Επιτέλους BPA free μπιμπερό!!!!!

as1cCyx0g411210MDAwOGQ0fDQ0MTUwZHxNeSBEZXJlayBpcw.gif

as1cv4H0g411210MDAyNzQ2ZHwzMTVkfE15IEdyZWdvcnkgaXM.gif

By the way που πουλάνε μπιμπερό Medela?

Η medela νομίζω δεν πρέπει να πουλάει μεμονωμένα μπιμπερό, μόνο αυτά που προσαρμόζονται στα θήλαστρα, αλλά και πάλι είναι μικρά, κάνουν μόνο για πολύ μωράκι.

Τώρα αν υπάρχει τίποτα στο εξωτερικό και μπορείς να το παραγγείλεις δεν ξέρω...

H medela αρχισε να πουλάει μπιμπερό μεμονωμένα καθως και σε τριάδα ως αποθήκευση μητρικού γαλακτος (χωρίς θηλές) . Επισης άρχισε να πουλάει και θηλές ξεχωριστα σε δυο μεγέθη Small και Large. Το μειονέκτημα προς το παρόν ειναι οτι εχει μόνο ενα μέγεθος μπιμπερό των 150 ml αλλα τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και δω στην Ελλάδα δευτερο μέγεθος με 250 ml. Επιτέλους BPA free μπιμπερό!!!!!

Ρε tsofli μην μας αφήνεις με μισές πληροφορίες, πες μας και απο που τα παιρνεις να μην ξαναρωτάω :lol::lol:

:lol::lol::lol: Tέλεια κοντά στα Χριστούγεννα που περιμένουμε τη μπεμπούλα θα έρθουν και τα μεγαλύτερα μπιμπερό ...

Πάντως στα μικρά προσαρμοζόταν και άλλες θηλές από ότι θυμάμαι δεν είναι ανάγκη να είναι medela.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Kοριτσια σημερα μου εκαναν δωρο εναν αποστειρωτη chicco..Ειναι καλος?Και περνει μονο δικα του μπουκαλια η μπορω να αποστειρωνω και απο αλλες εταιριες?Γιατι οταν ειχα παει στα mothercare μου ειπαν οτι πρεπει πρωτα να αγορασω αποστειρωτη και μετα τα μπιμπερο γιατι η καθε εταιρια αποστειρωνει τα δικα της..Η chicco εχει μονο γυαλινα?Νομιζω για το μωρο ειναι καλυτερο το γυαλινο απ το πλαστικο,αλλα οταν μεγαλωνει και το κραταει μονο του ειναι ασφαλες το γυαλι?

Και εγώ chicco εχω και ειναι πολύ καλός. Τον δικό μου τον εχω 3 χρόνια και τωρα έχουν βγάλει και καινουρια μοντέλα, γιατό δεν μπορώ να σου πω αν χωράει και άλλης μάρκας μπουκάλια, πάντως ο δικός μου δεν χωράει. Τους πρώτους 6 μήνες θα πρέπει να πάρεις γυάλινα μπουκάλια και μετά τον έκτο πλαστικά, γιατί μπορει να τα σπάσει το παιδί, εμένα ο πρώτος μου παραλίγο να χτυπήσει όταν μου έπεσε ενα μπουκάλι με γάλα και έγινε χίλια κομμάτια κοντά του. Και εγώ δεν ήθελα να αλλάξω τα γυάλινα αλλά μετά απο αυτό τα άλλαξα αμέσως. Τώρα χρησιμοποιώ της mam τα μπιμπερό που έιναι πολύ βολικά και της nuk. Η chicco νομίζω ότι δε βγάζει πλαστικά (εδώ τουλάχιστον που μένω δεν έχω βρει πουθενά).

Kοριτσια σημερα μου εκαναν δωρο εναν αποστειρωτη chicco..Ειναι καλος?Και περνει μονο δικα του μπουκαλια η μπορω να αποστειρωνω και απο αλλες εταιριες?Γιατι οταν ειχα παει στα mothercare μου ειπαν οτι πρεπει πρωτα να αγορασω αποστειρωτη και μετα τα μπιμπερο γιατι η καθε εταιρια αποστειρωνει τα δικα της..Η chicco εχει μονο γυαλινα?Νομιζω για το μωρο ειναι καλυτερο το γυαλινο απ το πλαστικο,αλλα οταν μεγαλωνει και το κραταει μονο του ειναι ασφαλες το γυαλι?

Μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι ... ολοι οι αποστειρωτες την ιδια δουλεια κάνουν και παντού χωράνε όλα τα μπουκάλια. Μια φίλη μου έχει αποστειρωτη chicco και μπουκάλια avent :wink: ...

Εγω τώρα θα πάρω αποστειρωτη avent και μπουκάλια διάφορα ... για αρχή έχω τα φαρδιά γυάλινα της nuk μετα αν θα χρειαστω και άλλα θα δω τι θα πάρω ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Στα καταστήματα prenatal έχω δει την τριάδα των μπιμπερό της medela. Φαντάζομαι πωλούνται και στα φαρμακεία, όπου υπάρχουν τα προιόντα της εταιρείας.

Εμφανισιακα πως ειναι; Σαν τα ανταλλακτικά του θήλαστρου; Θέλω να στειλω τον άντρα μου να τα παρει αν ειναι, να είμαστε σίγουροι οτι θα τα βρει :D

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ chicco εχω και ειναι πολύ καλός. Τον δικό μου τον εχω 3 χρόνια και τωρα έχουν βγάλει και καινουρια μοντέλα, γιατό δεν μπορώ να σου πω αν χωράει και άλλης μάρκας μπουκάλια, πάντως ο δικός μου δεν χωράει. Τους πρώτους 6 μήνες θα πρέπει να πάρεις γυάλινα μπουκάλια και μετά τον έκτο πλαστικά, γιατί μπορει να τα σπάσει το παιδί, εμένα ο πρώτος μου παραλίγο να χτυπήσει όταν μου έπεσε ενα μπουκάλι με γάλα και έγινε χίλια κομμάτια κοντά του. Και εγώ δεν ήθελα να αλλάξω τα γυάλινα αλλά μετά απο αυτό τα άλλαξα αμέσως. Τώρα χρησιμοποιώ της mam τα μπιμπερό που έιναι πολύ βολικά και της nuk. Η chicco νομίζω ότι δε βγάζει πλαστικά (εδώ τουλάχιστον που μένω δεν έχω βρει πουθενά).

γιατι βρε δε χωρούσε άλλα μπιμπερο;;; πολυ περίεργο μου φαίνεται ...

Η chicco έχει πλαστικά μπουκάλια ... έχει και αυτα με τη λαβή που τα πιάνει μόνο του το μωρό και βολεύουν πολύ ... ρωτα στο φαρμακειο. Επίσης έχει και εκεινα με την κλιση που ειναι για νεογέννητα και ειδικά για κολικούς υποτιθεται ... στραβομπούκαλα τα λεώ εγω καθόλου δεν με βόλεψαν ....Τώρα αν είναι bpa free αυτο ειναι άλλη ιστορια.

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 2 χρόνια μετά...

Για μπιμπερό AVENT PHILIPS πρέπει να πάρω θερμός ΑVENT;Θα ξεκινήσω το θήλαστρο και ψάχνω να πάρω κουτιά αποθήκευσης γάλατος στο ψυγείο και θερμός για να μπορώ να κουβαλάω το μπιμπερο με το γάλα μαζί μου. Καμιά πρόταση;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

• 2 εβδομάδες μετά...
Bασικά νομίζω πως θα χρειαστώ και τα 2.

Ο θερμαντήρας της AVENT παίρνει μόνο μπουκάλι AVENT; Είναι καλός ή να πάρω κάποιον άλλο;

Εγώ τον έχω χρησιμοποιήσει με μπουκάλια Avent και Chicco. Είναι καλός, αλλά κάποιες φορές το γάλα δεν έχει ζεσταθεί, δηλαδή βγάζω το μπιμπερό ζεστό από τον θερμαντήρα αλλά το γάλα είναι ακόμα κρύο. Δεν ξέρω γιατί. Όταν δουλεύει είναι τέλειος, βάζεις το γάλα μέσα, πατάς τα κουμπάκια και σε 5 λεπτά το βγάζεις και αμέσως ταΐζεις το μωρό, χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρεις το γάλα πρώτα να δεις αν καίει. Άλλον θερμαντήρα δεν έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι χειρότερος ή καλύτερος από τους άλλους.

Σημ.: ο αποστειρωτής της Avent είναι πάρα πολύ καλός, δεν τον αλλάζω με τίποτα. Καμία σύγκριση με τον αποστειρωτή της NUK που επίσης έχω χρησιμοποιήσει.

Όταν είμαστε έξω, παίρνω το γάλα κρύο σε ισοθερμικό τσαντάκι Avent και ζεστό νερό σε θερμός Τommee Τippee, και ζεσταίνω το γάλα όποτε το χρειστώ.

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγνωμη αν το εχετε ηδη ρωτησει αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα ποστ.

Οκ, σχετικα με τα βλαβερα πλαστικα μπιμπερο. Δυστυχως ειναι ακαταλληλα. Ομως σε μεγαλυτερα παιδια ειναι δυνατον να εμπιστευτεις γυαλινο μπιμπερο; :(

Η μικρη μου που πινει ακομα απο μπιμπερο το πεταει κατω δεκα φορες τη μερα. :confused:

Όταν είμαστε έξω, παίρνω το γάλα κρύο σε ισοθερμικό τσαντάκι Avent και ζεστό νερό σε θερμός Τommee Τippee, και ζεσταίνω το γάλα όποτε το χρειστώ.

Aυτά λες;

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD150-60-Thermabag/dp/B000RSILDI/ref=cm_cr_pr_product_top

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Travel-Bottle-Warmer/dp/B002XDKM4G/ref=pd_sim_by_52

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Οκ, σχετικα με τα βλαβερα πλαστικα μπιμπερο. Δυστυχως ειναι ακαταλληλα. Ομως σε μεγαλυτερα παιδια ειναι δυνατον να εμπιστευτεις γυαλινο μπιμπερο;

Μπορείς να λύσεις το πρόβλημα αγοράζοντας πλαστικά μπιμπερό χωρίς BPA. Όλα τα μπιμπερό πλέον είναι BPA free δια νόμου.

Ναι, και ναι!

Επίσης να σου πω ότι ο θερμαντήρας που έχουμε είναι αυτός με το καπάκι, όχι ο ανοιχτός: http://www.amazon.com/Philips-AVENT-iQ-Bottle-Warmer/dp/B001C3MHEQ/ref=pd_cp_ba_1

Εγώ τον έχω χρησιμοποιήσει με μπουκάλια Avent και Chicco. Είναι καλός, αλλά κάποιες φορές το γάλα δεν έχει ζεσταθεί, δηλαδή βγάζω το μπιμπερό ζεστό από τον θερμαντήρα αλλά το γάλα είναι ακόμα κρύο. Δεν ξέρω γιατί. Όταν δουλεύει είναι τέλειος, βάζεις το γάλα μέσα, πατάς τα κουμπάκια και σε 5 λεπτά το βγάζεις και αμέσως ταΐζεις το μωρό, χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρεις το γάλα πρώτα να δεις αν καίει. Άλλον θερμαντήρα δεν έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι χειρότερος ή καλύτερος από τους άλλους.

Λοιποοοον....τα ιδια μου εκανε και εμενα με το γαλα σκονη ο θερμαντηρας της αβεντ ο ψηφιακος...το μπουκαλι ζεματαγε,το γαλα κρυο...ειχα ανοιξει και θεμα για αυτο....Τον αφησα λοιπον στην ακρη και αγορασα beaba bibexpresso....οποια μαμα που δινει φορμουλα τον παρει και δεν μεινει σουπερ ευχαριστημενη να μου τρυπησετε την μυτη.....μιλαμε για το απολυτο μηχανημα,μου ελυσε τα χερια,γαλα ετοιμο σε 1 λεπτο και σε σωστη θερμοκρασια

Τεσπα...οταν ηρθε η ωρα του φρεσκου που η μικρη ηταν μεγαλυτερη,καλοκαιρι και το γαλα το ηθελε χλιαρο ξαναεπιασα τον avent....Λοιπον,τον εχω καταευχαριστηθει και εμαθα και τα κολπακια για να εχεις ζεστο γαλα...

Καταρχην,αν το μπουκαλι εχει μεσα 150 μλ υγρο(γαλα η νερο οταν μιλαμε για φορμουλα) απο το ψυγειο ας πουμε...βαζεις την θερμοκρασια για 185 μλ,μολις αρχισει αυτο να κανει μπιπ μπιπ μετρας ποσα θελεις....αν βγαλεις το μπουκαλι με το πρωτο μπιπ το γαλα ειναι χλιαρο κι ας ζεματα το μπουκαλι...αν το βγαλεις στο τελευταιο μπιπ το γαλα παραειναι ζεστο...Για μενα η ιδανικη θερμοκρασια ειναι καπου στη μεση των μπιπ:):)

Αλλα αυτο θελει απλα λιγουλακι πειραματισμο...

Ελπιζω να βοηθησα...

Ενδιαφέρον αυτό με τα μπιπ! :-D Θα το δοκιμάσω και θα δω αν πιάνει. Άσε που δεν είχα σκεφτεί να ζεσταίνω μπουκάλι με νερό και να προσθέτω μετά τη σκόνη (αν και βέβαια αυτό θα ήταν αδύνατο όταν το μωρό ήταν πολύ μικρό και έσκουζε, οπότε αναγκαστικά το είχα στην αγκαλιά όσο ζέσταινα το γάλα). Σημειώνω και τον Beaba Bib'expresso γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν και βλέπω ότι είναι ακριβούτσικος!!!

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα σας,

καινούργια στη συζήτηση. να χαιρεστε τα παιδάκια σας. ειμαι για δευτερη φορά έγκυος και κάπου εδώ προέκυψε ξανά το θέμα του μπιμπερόν. τα είχα ξεχάσει, αφού ο μικρός μου είναι 4 ετών αισίως. πριν από κάποια χρόνια είχα χρησιμοποιήσει τα μπουκάλια avent, τα οποία ενοχοποιήθηκαν για διασφαινόλη-Α και κόντεψα να τρελαθώ!!!!Ακόμα και τώρα το σκέφτομαι και αγχώνομαι μήπως έκανα ζημιά στον μικρό μου. γνωρίζει καμιά σας τι γίνεται σε περίπτωση που έχουμε χρησιμοποιήσει αυτά τα μπουκάλια. την πατήσαμε κοινως; λέω αυτή τη φορά να πάρω γυάλινα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...