Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι bumgenius θεωρούνται από τις μεγάλες πάνες;γνωρίζω οτί καλύπτουν μέχρι 16 περίπου κιλά,αλλά σε σχέση με άλλες ΑΙΟ είναι πιο μεγάλες ή πιο μικρές;

σίγουρα πρέπει να παίζει ρόλο και το ύψος του παιδιού!του μικρου του φοράω το 4+ στις συμβατικές και έχουμε διαρροές στερεων:confused:

αναρωτιέμαι κατα πόσο καλύπτουν το παιδί μέχρι να καθαρίσει αυτές οι ΑΙΟ πάνες;:?

n8l134tiu.png

Δοκίμασα τώρα μία bum genius του μωρού στην μεγάλη μου κόρη που είναι 3 χρονών και δεν φοράει πάνες εδώ και 15 μήνες - και της κάνουν, έχει ακόμα μία κόμπιτσα για πιό μεγάλο παιδάκι! Και η gro baby - περίπου το ίδιο, το χρατς δεν είναι στην άκρη. :P

Γεια σας και από μένα.

yogamama έχω και εγώ τις bumgenius AIO organic τις οποίες βολεύομαι περισσότερο από όλες τις άλλες πάνες που έχω. Επειδή και ο μικρούλης μου θηλάζει αποκλειστικά έχουμε αρκετές υδαρές κενώσεις (λιγότερες βέβαια τώρα που μεγάλωσε - σαν νεογέννητο είχαμε σε κάθε αλλαγή). Αυτό που με βοήθησε στους λεκέδες είναι κάτι μπάλες από καουτσούκ που πήρα από το ecofamily: http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29782.

Τις χρησιμοποιώ μαζί με 5 (μισά) κέλυφοι καρυδοκαρπών και πλένω κάθε 3 μέρες περίπου 20 πάνες, πετσέτες και κάλτσες στους 60 βαθμούς. Συνήθως δεν υπάρχουν λεκέδες στις πάνες όταν βγουν από το πλυντήριο, ωστόσο αν υπάρχουν είναι πολύ ξεθωριασμένοι και με το που απλώνω τις πάνες στον ήλιο μετά από μισή ώρα εξαφανίζονται τελείως.

Τις μέρες με συννεφιά χρησιμοποιώ οικολογικό λευκαντικό (http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110231&itmid=17763).

Σε ιδιαίτερα λεκιασμένες πάνες αλλά και σε φορμάκια που έχουν λερωθεί από νερουλά κ#κ@κια χρησιμοποιώ τοπικά υγρό σαπούνι χολής: (http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29784).

Ελπίζω να σε βοηθήσουν αυτά ώστε να μην έχεις λεκιασμένες πάνες, ωστόσο όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια αν οι πάνες μυρίζουν καθαρές τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα από βακτήρια και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις άφοβα ;).

πολυ χρησιμες συμβουλες. Τι να κανω που εχω διαρροες στα τσισα ρε παιδια?? Και με της μιας χρησης τα ιδια . Βρεχουμε τα φορμακια μας συχνα πυκνα

λοιπον κοριτσια πηρα κι εγω τους καρπους επιτελους σημερα και με ενημερωσαν οτι στους πολυ λιπαρους λεκεδες πρεπει η να βαζεις το σαπουνι χολης τοπικα η να προσθετεις λιγη σοδα στην πλυση

τσπ θα το δοκιμαζω κ θα σας πω

Διαφημίσεις

πολυ χρησιμες συμβουλες. Τι να κανω που εχω διαρροες στα τσισα ρε παιδια?? Και με της μιας χρησης τα ιδια . Βρεχουμε τα φορμακια μας συχνα πυκνα

1. Να ελεγξετε αν η πάνα και το βρακάκι έχει καλή εφαρμογή,

2. να προσθέσετε επιπλέον επίθεμα (ή πιό απορροφητικό)

3. να το αλλάζετε πιό συχνά.

Εκτός από αυτά που σου έγραψε η LILUCKY θα σου έλεγα να κοιτάξεις αν οι πάνες σου χρειάζονται diaper stripping (http://www.pinstripesandpolkadots.com/detergentbasics.htm#Stripping%20Diapers), κυρίως αν πρόκειται για πάνες με συνθετικά υλικά όπως φλις ή σουετ. Σε ποιο σημείο έχετε διαρροές; Μεσούλα; Πλάτη; Μπουτάκια;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

κοριτσια, αν θελετε να δοκημασετε Lotties, πουλαω μερικα κομματια http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56643.

Ειναι για πρωτους μηνες (για μωρο 3-7 κιλα).

Ευχαριστω :-)!

83rTp3.pngF8Qup3.png

μωρε οικολογομανουλες δε μπορω να δινω αλα λεφτα για τις πανες ... νισαφι πια!Και αλλαζω συνεχεια εννοειται γιατι το μωρο δεν αντεχει με τα βρεγμενα βαμβακοπανα πανω του. θα συνεχισω οπως παει,,,

σας ευχαριστω ωστοσο

• 2 εβδομάδες μετά...

λοιποοοον... Ξαναγιριζω στις υφασματινες πανες!

Εχω αγορακι 9,5 μηνων, ειναι 11 κιλα και 80 εκ., κανει παρα πολυ τσισα και κακακια αφου θυλαζουμε + τρωει διαφορες στερεες τροφες.

Τελευτειο μηνα δοκημασαμε

1) bumGenius 3.0 One-Size Cloth Diaper (αγορασα δυο κομματια απο την WeirdTales) - γενικα μου αρεσαν αλλα ειναι σχεδον δεν του κανουν (δηλαδη θα ηθελα λιγο πιο μεγαλο βρακακι μα τα μπουτια που εχει ο μικρος μου). Νομιζω οτι θα τις πουλησω...

2) Econobum http://www.cottonbabies.com/product_info.php?cPath=138&products_id=2117 - ειναι βολικο συστεμα και πολυ εκονομικη τιμη! Αλλα δυστιχως δεν του κανουν(((( (φορεσαμε 2-3 φορες αλλα το βρακακι ειναι πολυ σφιχτο στα μπουτακια του μικρου και δεν νομιζω οτι αυτο του ειναι ανετο). Ειναι καλο για το μωρακι απο νεογεννιτο και μεχρι το νουμερο 4+ στα Pampers (που δεν μας κανει ποια και αγοραζω μονο 5 ή 5+).

3)Flip System - http://www.cottonbabies.com/index.php?cPath=139

Κοριτσια, το λατρεψα αυτο το συστεμα!!!!!!!!!! Τελικα νομιζω οτι βρηκα πολυ καλη λιση για μας με τον μικρο. Μας βολευεουν απιστευτα αυτα τα βρακακια! Και μπορεις να βαζεις μεσα οπια επιθεματα θελεις! Τωρα δοκημαζω διαφορα - καποια μου αρεσουν περισοτερα, καποια οχι τοσο. Αλλα το βρακακι δουλευει μια χαρα με ολα!

Τωρα θα βαλω αγγελια για να πουλησω ολλες πανες που δεν βολευτηκαμε ή μας περισευουν (αφου απο Flip αγορασα αρκετα και τωρα ετοιμαζομαι να αγορασω και αλλα βρακακια να εχω αλλα χρωματα).

Απλα ηθελα να σας πω την γνωμη μου :D!

Καλο απογευμα σε ολλους :wink:!

83rTp3.pngF8Qup3.png

Διαφημίσεις

3)Flip System - http://www.cottonbabies.com/index.php?cPath=139

Κοριτσια, το λατρεψα αυτο το συστεμα!!!!!!!!!! Τελικα νομιζω οτι βρηκα πολυ καλη λιση για μας με τον μικρο. Μας βολευεουν απιστευτα αυτα τα βρακακια! Και μπορεις να βαζεις μεσα οπια επιθεματα θελεις! Τωρα δοκημαζω διαφορα - καποια μου αρεσουν περισοτερα, καποια οχι τοσο. Αλλα το βρακακι δουλευει μια χαρα με ολα!

πολυ χαρηκα που βρηκατε την σωστη πανα για εσας! ξερω ειναι δυσκολο να ψαχνεις κατι που να εφαρμοζει σωστα στο δικο σου μωρο:D

ira_thess με ενδιαφέρει και μένα το σύστημα flip αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμη, γιατί έχουμε καταβολευτεί τις bumgenius organic AIO και φοβάμαι ότι ο άντρας μου θα με κράξει αν του πω να πάρω και άλλες πάνες :lol:

Ωστόσο δεν έχω βρει πάνα που να εμπιστεύομαι για βράδυ και γι'αυτό κοιμόμαστε με συμβατική (libero). Διάβασα κριτικές για το flip και όλοι γράφουν ότι το βρακάκι είναι καταπληκτικό και ότι δεν έχουν διαρροές. Η εμπειρία σου με ποιον τύπο insert είναι (stay-dry, organic ή disposable); Πόσες ώρες μένετε στεγνοί; Τις έχεις χρησιμοποιήσει βράδυ;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Αν και έχω κι εγώ μερικές πάνες τέτοιου τύπου (flip) έχω ενδοιασμούς σχετικά με την οικολογικότητά τους και την αγνότητά τους για του δέρμα του μωρού μου, γι' αυτό και σπάνια τις χρησιμοποιώ. Όλα τα μέρη της πάνας αυτής είναι από συνθετικό ύφασμα, κυριώς πολυέστερ. Τα συνθετικά υφάσματα τύπου πολυέστερ έχουν ως βάση τους το πετρέλαιο, οπότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το αγνό δερματάκι των μωρών μας. Προτιμώ πάντοτε τις πάνες που είναι από φυσικό βιολογικό ύφασμα (πχ βαμβάκι, κάνναβη, μπάμπου).

Peekaboo ούτε εγώ έχω βρει κάποια πάνα που να μας καλύπτει το βράδυ γι' αυτό και βάζουμε τις Moltex. Δεν έχουνε τα χημικά που έχουνε οι υπόλοιπες πάνες μιας χρήσης και το πιο βασικό είναι ότι δεν έχουν λευκανθεί με χλώριο. Και θα τις βρεις στο www.panes.gr αρκετά πιο φθηνά απ' ότι στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

(Το αγοράκι φίλων μας έπαθε σοβαρή μυκητίαση στους όρχεις από τις συμβατικές αυτές πάνες, μια και δεν "αναπνέουνε" και είναι γεμάτες χημικά που ευνοούνε την ανάπτυξη μύκητων, γι' αυτό και καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί με τις πάνες αυτές και ειδικά στις περιπτώσεις που τις έχουμε στο μωρό 8-10 ώρες κάθε βράδυ)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Αν και έχω κι εγώ μερικές πάνες τέτοιου τύπου (flip) έχω ενδοιασμούς σχετικά με την οικολογικότητά τους και την αγνότητά τους για του δέρμα του μωρού μου, γι' αυτό και σπάνια τις χρησιμοποιώ. Όλα τα μέρη της πάνας αυτής είναι από συνθετικό ύφασμα, κυριώς πολυέστερ. Τα συνθετικά υφάσματα τύπου πολυέστερ έχουν ως βάση τους το πετρέλαιο, οπότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το αγνό δερματάκι των μωρών μας. Προτιμώ πάντοτε τις πάνες που είναι από φυσικό βιολογικό ύφασμα (πχ βαμβάκι, κάνναβη, μπάμπου).

Peekaboo ούτε εγώ έχω βρει κάποια πάνα που να μας καλύπτει το βράδυ γι' αυτό και βάζουμε τις Moltex. Δεν έχουνε τα χημικά που έχουνε οι υπόλοιπες πάνες μιας χρήσης και το πιο βασικό είναι ότι δεν έχουν λευκανθεί με χλώριο. Και θα τις βρεις στο www.panes.gr αρκετά πιο φθηνά απ' ότι στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

(Το αγοράκι φίλων μας έπαθε σοβαρή μυκητίαση στους όρχεις από τις συμβατικές αυτές πάνες, μια και δεν "αναπνέουνε" και είναι γεμάτες χημικά που ευνοούνε την ανάπτυξη μύκητων, γι' αυτό και καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί με τις πάνες αυτές και ειδικά στις περιπτώσεις που τις έχουμε στο μωρό 8-10 ώρες κάθε βράδυ)

Ωχ και εγω συμβατικες βαζω το βραδυ...

Rosie υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο βρακάκι από PUL, σωστά; Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες περί συνθετικών υλικών, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με μάλλινα βρακάκια και τη διαδικασία αδιαβροχοποίησής τους. Ως εσωτερικό υλικό πάντως τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα και συμφωνώ μαζί σου για τα φυσικά υλικά (βαμβάκι, κάνναβη, μπαμπού) έναντι των συνθετικών (σουετ, microfleece) για τη μέρα. Όμως καθότι τα φυσικά υλικά δεν προσφέρουν αίσθηση στεγανότητας δεν τα προτιμώ για τη νύχτα, γι' αυτό έχω καταφύγει στις πλαστικές πάνες του εμπορίου (μπλιαχ).

Όσο για τις Moltex σε ευχαριστώ για την πρόταση. Ξέρεις που θα μπορούσα να προμηθευτώ αρχικά ένα πακέτο για να τις δοκιμάσω; Το site που αναφέρεις πουλάει μόνο σετ των 4 πακέτων στο μέγεθός μας (Maxi 7-18 Kg)

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

Rosie υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο βρακάκι από PUL, σωστά;

Όχι αναφέρομαι στις πάνες τύπου flip από το λινκ που είχε δώσει η κοπέλα πιο πάνω. Κι εγώ βρακάκι PUL βάζω πάνω από τις βιολογικές βαμβακερές που έχω, δεν έχει και τόση σημασία το βρακάκι μια και δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το δερματάκι του μωρού μου.

Όσο για τις Moltex σε ευχαριστώ για την πρόταση. Ξέρεις που θα μπορούσα να προμηθευτώ αρχικά ένα πακέτο για να τις δοκιμάσω; Το site που αναφέρεις πουλάει μόνο σετ των 4 πακέτων στο μέγεθός μας (Maxi 7-18 Kg)

Τις Moltex θα τις βρεις στα πιο πολλά καταστήματα με βιολογικά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Sorry, νόμιζα ότι το βρακάκι του flip είναι από PUL. Τώρα είδα ότι στο site λέει "100% polyester". Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

p7hgp3.png3NPP.png

Η εμπειρία σου με ποιον τύπο insert είναι (stay-dry, organic ή disposable); Πόσες ώρες μένετε στεγνοί; Τις έχεις χρησιμοποιήσει βράδυ;

πηρα διαφορα επιθεματα και

1) ποιο στεγνο το δερμα του μωρου ειναι με stay-dry αλλα ειναι περιπου = bumGenius 3.0 One-Size Cloth Diaper

2) organic - γινεται τωρα ποι και ποι καλα με καθε πλησυμο και νωμιζω οτι τελικα θα βολευτουμε!

http://www.cottonbabies.com/product_info.php?cPath=94&products_id=2159 - Organic Insert: %100 Oeko-Tex certified organic cotton, exclusive of trim

Flip + organic insert περιπου = bumGenius Organic One-Size All-In-One

Αλικρινα νωμιζω οτι ειναι ακριβως ιδιο απο υφασμα (μεσα οργανικ-εξω πολιεστρ :wink:). Μονο ειναι ποιο ευκιλα να πληνεις να στεγνοσεις μου φαινεται με Flip.

3) disposable - δεν μου αρεσαν καθολου :roll:. Μια φορα εβαλα και δεν ειναι για μας...Εμεινε ολοκλιρο κουτι (χωρις 1 κομματι) και δεν ειμαι συγουρη οτι θα χρησημοποιουμε...

4) πηρα και αυτα Indian Prefold Cloth Diapers http://www.cottonbabies.com/product_info.php?cPath=28&products_id=277

Φαινεται πολυ μαλοκο και οικολογικο αλλα ακομα δεν μπορω να πω κατι αφου μολις αρχησαμε (πριν εκανα 3 φορες prewash κτλ...)

Αλλαζω και Pampers και αυτες οι υφασματινες πανες καθε 2 ωρες περιπου. Προσπαθω να ειναι και χωρις πανες καθολου καποιες στηγμες. Ο μικρος μου παντα μισουσε ολες τις πανες (και μιας χρησης και υφασματινες) και θα ηθελε να ειναι παντα γιμνος... ΑΛλα δεν γινεται ετσι παντα μεχρι να μαθει τουαλετα λιγο(((

Ο μικρος ειναι τωρα σχεδον 10 μηνων, πααααααααααααααρα πολυ ζωηρος και καθε αλλαγη πανας για μενα ειναι ιστορια :mad:...

- Με ποιο φτινες μαρκες μιας χρησης δεν βολευτηκαμε καθολου (εχει κοκινο πωπω κτλ...)...

- η Moltex εχουμε δοκημασε και δεν μου αρεσαν αφου ειναι ποι σκλιρα (με σχεση με Pampers) και δεν μενει το μωρακι πολυ στεγνο (περιπου σαν και με υφασματινες πανες και καμια σχεση με στεγνοτιτα που εχει με Pampers) και τελικα μου φανηκε οτι ειναι παρα πολυ ακριβο και δεν αξιζει για μενα...

Τελικα εγω κουραστηκα απιστευτο

- να ψαχνω ευκαιριες (καλες προσφορες) για Pampers,

- να κουβαλαω αυτα τα βαρια κουτια απο σουπερμαρκετ (δεν εχουμε αυτοκινιτο)

- και μετα να κουβαλαω πααααρα πολα κιλα σκουπιδια που εχουμε με Pampers εξω απο το σπιτι

- να μιριζω χιμια (ιδιαιτερα αν κανει κακα μεσα στο Pampers βρομαει αρκετα χοιροτερο απο να κανει κακα μεσα στην υφασματινη πανα)....

Για αυτο προσπαθω να βολευτουμε με ιφασματινες τωρα και να βρουμε καλητερη λιση για μας...

Το βραδυ ακομα με το Pampers baby dry αφου θυλαζει καθε λιγο και λιγακι (κοιμομαστε μαζι) και κανει παρα πολυ τσισα...Νομιζω οτι δεν μπορουμε ακομα με υφασματινες, δεν θα ανδεηουν τοσο τσισα και θα επρεπε να τον αλλαζω 2-3 φορες την νιχτα. Πρωτημω να κοιμιθω :roll:...

83rTp3.pngF8Qup3.png

αχ, κοριτσια...τωρα βλεπω οτι εκανα παρα πολλα λαθη στο ποστ μου...συγνωμη...

Τα Ελληνικα μου ακομα δεν ειναι τοσο καλα και ιδιαιτερα οταν θελω να γραφω πολυ και γριγορα :oops::oops::oops:

83rTp3.pngF8Qup3.png

Το βραδυ ακομα με το Pampers baby dry [/u]αφου θυλαζει καθε λιγο και λιγακι (κοιμομαστε μαζι) και κανει παρα πολυ τσισα...Νομιζω οτι δεν μπορουμε ακομα με υφασματινες, δεν θα ανδεηουν τοσο τσισα και θα επρεπε να τον αλλαζω 2-3 φορες την νιχτα. Πρωτημω να κοιμιθω :roll:...

το βραδυ μπορεις να χρησιμοποιεις υδφασματινη πανα και να βαζεις περισσοτερα επιθεματα

στην δικια μου βαζω πανα+επιθεμα, επιθεμα απεξω απτην πανα, βρακακι

κ την κραταει (κι εμενα θηλαζει τη νυχτα)

ασε που στην 2η βδομαδα που τις χρησιμοποιησα σταματησε να κανει τοσα τσισα κ τα κανει το πρωι που ξυπναει;)

Αν και έχω κι εγώ μερικές πάνες τέτοιου τύπου (flip) έχω ενδοιασμούς σχετικά με την οικολογικότητά τους και την αγνότητά τους για του δέρμα του μωρού μου, γι' αυτό και σπάνια τις χρησιμοποιώ. Όλα τα μέρη της πάνας αυτής είναι από συνθετικό ύφασμα, κυριώς πολυέστερ.

δεν ειναι ετσι με το Flip.

Ναι, το βρακακι εινει πολυεστερ αλλα μεσα βαζεις οτι θελεις.

Δες λιγο -

5cc4bf8fa719.jpg

ειναι με οργανικ (απο οργανικο βαμβακι, Flip) και με Indian prefold (που ειναι βαμβακερο και μαλλον σαν υφασμα μου αρεσει και περισσοτερα απο Flip organic, θα δω πως θα κρατησει τσιτα :) και αν θα ειναι ενταξι θα προτιμησω αυτη την Indian).

83rTp3.pngF8Qup3.png

εχουν καλη εφαρμογη οι πανες αυτες? δεν μου φαινονται κ πολυ στεγανα τα εσωτερικα τοιχωματα

(τα βρακακια που εχω για την δικια μου εχουν σουρα στα εσωτερικα πλαγια τους)

και τα δικα μου βρακακια εχουν πολυεστερα, νομιζω οτι αν δεν ειχαν δεν θα κρατουσαν τα τσισα

Εγώ αγόρασα 2 flip και τις έβαλα μονο 2-3 φορές. Καταρχήν τα επιθέματα δεν έμειναν στη θέση τους και τα τσίσα πήγαν στο βρακάκι. Ε, και μετά έπρεπε να πλύνω το βρακάκι. Άρα ποιο το νόημα? Χρησιμοποιώ τις οne size bumgenius εδώ και αρκετό καιρό που με έχουν καταβολέψει και με αυτές απογοητευτηκα πολύ.

Καλημέρα κορίτσια…

Θα ήθελα τη φώτα σας για καποιες πάνες – βρακάκια που αγόρασα για την μικρή μου. Το κοριτσάκι μου είναι 19 μηνών και έχουμε μπει στη διαδικασία εκμάθησης της τουαλέτας περίπου 1,5 μήνα τώρα… Δυστυχώς δεν είχα ιδέα πριν ότι υπάρχουν τέτοιες πάνες. Διαφορετικά θα τις προτιμούσα από την αρχή.

Επειδή λοιπόν βρισκόμαστε στη φάση εκπαίδευσης, παρήγγειλα από το www.fill-your-pants.com 13 Training Pants (συγκεκριμένα αυτά http://www.fill-your-pants.com/product/64/13/bright-bots-trainer-pants) και 2 Birth to Potty (http://www.fill-your-pants.com/product/43/9/wonderoo-birth-to-potty-pocket-nappies), για τον νυχτερινό ύπνο. Επίσης πήρα και 1 πακέτο Fleece Liners(http://www.fill-your-pants.com/product/48/87/tots-bots-fleece-liners---pack-of-10), σε περίπτωση που διαπιστώσω ότι κάτι απʼ όλα αυτά δεν επαρκεί για τη συγκράτηση των υγρών. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για την αγορά μου και τις συμβουλές σας, αν είναι δυνατόν, για τον τρόπο πλυσίματος και συντήρησης. Και ότι άλλο πιστεύετε ότι θα βοηθήσει, είναι φυσικά δεκτό.

Ακόμα δεν τις έχω παραλάβει και σκέφτομαι συνεχώς αν αυτά που πήρα επαρκούν. Επίσης διάβασα στις προηγούμενες σελίδες, ότι ο τρόπος πλυσίματος πρέπει να είναι συγκεκριμένος. Εγώ χρησιμοποιώ για όλα τα ρούχα μας, το γνωστό (μακάρι να είναι όντως) οικολογικό απορρυπαντικό και μαλακτικό. Θα μπορώ να πλύνω και τις πάνες με αυτό, ή θα πρέπει να προμηθευτώ κάποιο άλλο???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...