Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Ναι απο το site που τις πηρα ειναι 20? αλλα αν παρεις 10 εχει 10% έκπτωση με δωρεαν μεταφορικα. Επομένως μια η άλλη έρχεται από Αγγλία. Εγώ ετσι τις πηρα όλες και μου ήρθε σχετικά καλά σε τιμή.

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις . παραμενω αναποφασιστη σε ενα θεμα και θα πρεπει να παραγγειλω γιατι γενναωωωωωω.

Οι bumgenius νιωθω οτι μας ταιριαζουν πιο πολυ. Δεν μοιαζουν ομως παλι λιγο πολυ με τις συνθετικες? Αφου δεν ειναι βαμβακερες ...

Αχ βοηθηστε με!

JBePp2.png?qDX8aAa3

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω και γω ενα θεματακι....

Διαβασα ολες τις απαντησεις σας αλλα μπερδευτικα λιγακι.

Εχετε να μου προτεινετε καποιες πανες που να αντεχουν το βραδυ? Η πεταλουδιτσα μου κοιμαται 10ωρες και πολυ φοβαμαι πως θα εχουμε αρκετες διαροες...

Κατεληξα σε ενα πακετο της Popolini και σε ενα της Bumgenius.Μου αρεσε και ενα αλλο (Μamabless νομιζω λεγεται)Αλλα...

Οι Popolini εχουν λαστιχο στα πλαινα?Οι Bumgenius αντεχουν σε μεγαλες θερμοκρασιες και στο στεγνωτηριο?

Ποιες θα αντεχουν περισσοτερο το βραδυ μετα απο τοσες ωρες?

Και κατι ακομη, τις λερωμενες πανες τι τις κανετε?Τις ξεβγαζετε και τις στεγνωνετε νεχρι να πλυθουν ή τις μαζευετε σε καδο οπως ειναι?Ο καδος δε μυριζει?

YBsep2.png

0VTqp2.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις . παραμενω αναποφασιστη σε ενα θεμα και θα πρεπει να παραγγειλω γιατι γενναωωωωωω.

Οι bumgenius νιωθω οτι μας ταιριαζουν πιο πολυ. Δεν μοιαζουν ομως παλι λιγο πολυ με τις συνθετικες? Αφου δεν ειναι βαμβακερες ...

Αχ βοηθηστε με!

Οι BumGenius υπάρχουν και από βιολογικό οργανικό βαμβάκι μέσα, το εξωτερικό μέρος τους είναι από μικροίνες, όπως και τα ξεχοριστά βρακάκια από μικροίνες είναι συνθετικά, αλλά επιτρέπουν το δέρμα να αναπνέει.

Οι διαφορά με τα pampers είναι

- δεν περιέχουν χημικά - λοσιόν, αρώματα, τζελ, χλώριο

- τα pampers έχουν πλαστικό απέξω που δεν αναπνεει

- τα pampers θα πληρώσεις 2000 ευρώ και θα πετάξεις στα σκουπίδια, που θα παραμένουν για 500 χρόνια.

Αν θέλεις πιό φυσική επιλογή - τότε να επιλέξεις πάνες με μάλλινο βρακάκι. Εμείς χρησιμοποιούμε μάλλινα μέρα-νύχτα χωρίς διαροές.

Εχω και γω ενα θεματακι....

Διαβασα ολες τις απαντησεις σας αλλα μπερδευτικα λιγακι.

Εχετε να μου προτεινετε καποιες πανες που να αντεχουν το βραδυ? Η πεταλουδιτσα μου κοιμαται 10ωρες και πολυ φοβαμαι πως θα εχουμε αρκετες διαροες...

Κατεληξα σε ενα πακετο της Popolini και σε ενα της Bumgenius.Μου αρεσε και ενα αλλο (Μamabless νομιζω λεγεται)Αλλα...

Οι Popolini εχουν λαστιχο στα πλαινα?Οι Bumgenius αντεχουν σε μεγαλες θερμοκρασιες και στο στεγνωτηριο?

Ποιες θα αντεχουν περισσοτερο το βραδυ μετα απο τοσες ωρες?

Και κατι ακομη, τις λερωμενες πανες τι τις κανετε?Τις ξεβγαζετε και τις στεγνωνετε νεχρι να πλυθουν ή τις μαζευετε σε καδο οπως ειναι?Ο καδος δε μυριζει?

Irnadi Popolini είναι ελαστικές στά μουτάκια αλλά δεν έχουν λάστιχα.

Οι BumGenius μπορείς να πλένεις στούς 60 βαθμούς κάπου-κάπου. Για το στεγνωτήριο - γράφει "If tumble drying, only use low setting, line drying is preferable"

Όλες οι πάνες μπορούν να αντέξουν όλο το βράδι - απλά βάζεις επιπλέον επιθέματα (πολύ καλά απορροφάνε επιθέματα από γάζα).

Mamabless είναι πιό λεπτές απο τις Popolini, και στεγνώνουν πιό γρήγορα από όλες τις πάνες που έχω δοκιμάσει, θα κάνεις οικονομία στο στεγνωτήριο. Για το βράδι θα χρειαστούν επιπλέον επιθέματα -΄από κάνναβη ή από γάζα.

Νομίζω με μάλλινα βρακάκια το παιδάκι θα είναι πιό ζεστό και δεν θα κρυόνει το βράδι.

Ευχαριστω lillucky μου τελικα απεκτησα 10 βιολογικες ολασενα bumgenious τις οποιες τις επλυνα κιολας και φαινονται τελειες και πολυ ανθεκτικες. Βεβαια αργησαν να στεγνωσουν παρολο που τις ειχα στον ηλιο απο το πρωι... Τελικα η δουλεια εγινε με τα καλοριφερ μια χαρα.

Μου φαινεται οτι δεν θα χρειαστω επιθεματα με τις συγκεκριμενες.

JBePp2.png?qDX8aAa3

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Παρηγγειλα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα πανες απο βιολογικο βαμβακι,τα αδιαβροχα βρακακια που μπαινουν απο πανω και τις βιοδιασπωμενες λωριδες απο την eco-family http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30192,τις εχω πλυνει και περιμενω να δω στην πραξη τωρα πως ειναι.Το μονο μειον απο αυτες τις πανες που ειδα ειναι οτι δεν εχουν χρατς που να κλεινει η πανα!!!

mhLXp3.pnge2sSp3.png

Συγνώμη αν επαναλαμβάνω ...αλλά πολύ διάβασμα στα topics- λίγος χρόνος...

Για αγοράκι 8 μηνών που δεν...κάθεται δευτερόλεπτο για να τον αλλάξω και θηλάζει αρκετές φορές την ημέρα και δυο τη νύχτα, τι προτείνετε και σε τι νούμερο?

Η Ecobaby έχει τώρα προσφορά για τις πάνες bumgenius και δίνουν με την αγορά των 10 πανών - 5 πάνες δώρο. Νομίζω η προσφορά ισχυεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

μπορεις να βαλεις λινκ, γιατι δεν το βρισκω σστην σελιδα τους?

ευχαριστω

μπορεις να βαλεις λινκ, γιατι δεν το βρισκω σστην σελιδα τους?

ευχαριστω

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=472

piou καλύτερα να πάρεις πάνες Όλα σε ένα, και το δικό μας μωράκι τώρα δεν κάθεται καθόλου, ΄με αυτές και με τις γκέτες BabyLegs η αλλαγή πάνας είναι πολύ πιό εύκολη. Ακόμα και στο γιογιό να το βάζεις μπορείς και θα το μάθει νορύτερα.

maraki85 από πάνες που θέλουν ξεχωριστό βρακάκι εμένα μου αρέσουν MamaBless και Disana γιατί στεγνώνουν γρήγορα και 20 πάνες φτάνουν. Θα χρειασθούν μόνο επιπλέον επιθέματα για΄ώρες ανάγκης.

Επίσης πολύ καλές είναι φανελένιες και πάνες χνουδωτές - απορροφυτικές και πλένονται ευκολά, αλλά στεγνώνουν πιό αργά.

Οι πετσετένιες πάνες δεν μου άρεσαν, γιατί δεν πλένονται καλά και παραμένουν λεκέδες. Το χράτς ή κόμπιτσες θα είναι απαρραίτητα αν το μωράκι θα είναι ζωηρό για να έχει ή πάνα καλή εφαρμογή.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Επιτελους φοραει τις boumgenious ο νεογεννητος μπουμπουκος μου και ολα μια χαρα!!!Μονο παραπονο αφηνουν κιτρινιλες τα κακα , προς το παρον. Και τις πλενω με τους σπορους σαπουνιου.

JBePp2.png?qDX8aAa3

Καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Διαβάζω αυτό το θέμα από την αρχή του και μιας και απομένουν μόνο δύο μήνες πια μέχρι να γεννήσω τη μικρούλα μου, σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του να αγοράσουμε οικολογικές πάνες...

Βλέπω ότι οι Bumgenious κερδίζουν τις εντυπώσεις... Όντως, φαίνονται και πιο πρακτικές...

Η ερώτησή μου είναι αν είναι αρκετά απορροφητικές... Διάβασα διάφορα reviews από μαμάδες του εξωτερικού και πολλές είχαν ένα θέμα με την απορροφητικότητά τους...

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Ναι βαζω απορροφητικα χαρτακια και εχω νεοτερα!! Οι λεκεδες εφυγαν στο επομενο πλυσιμο στις πιο πολλες πανες ( εχω 25) για να δουμε πως θα κυλισει το θεμα...

Για την απορροφητικοτητα εχω να πω οτι στα τσισα οτι και να κανεις βαμβακι ειναι , δεν μπορει να φτασει το ναυλον.Αλλωστε ειναι και λογος για να φορας βαμβακερες , το μωρο δυσανασχετει και ετσι το χεις μονιμα καθαρο.Οι ναυλον απορροφουν τα τσισα και το μωρο μενει με αυτα στο σωματακι του.

Ετσι δεν ειναι ρε κοριτσια?

JBePp2.png?qDX8aAa3

Διαφημίσεις

επιτελους πηρα τις πανες της μικρης μου κ κατηργησα τις συμβατικες!

θα μου πειτε οτι αργησα λιγο

εμ φταιει που ειχα ακουσει την αδερφη μου που μου ειχε πει οτι δεν θα καταφερνω να τις πλενω με τοσες φορες που θα κανει κακα κ τσισα το μωρο.

χαζομαρες, θα ειχα γλιτωσει τοσα χρηματα κ δεν θα ειχα βαλει κ κρεμες συγκαματος στην μικρη μου ποτε!

προτιμησα τις πανες απο bamboo, εσεις τις δοκιμασατε κ δεν σας αρεσαν?

ΚΑλημέρα! Αποφασίσαμε να πάρουμε και εμείς επαναχρησιμοποιούμενες πάνες(ποτέ δεν είναι αργά...). Καταλήξαμε στις Bumgenius αλλά έχω μερικές απορίες, αν ξέρει κάποια ας μας απαντήσει.

Κατ'αρχήν έχω δει διάφορα σχέδια Bumgenius.

Αυτές που κουμπώνουν με κλιπ: http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=522

Τις V3 που κουμπώνουν με χρατς:http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29864

και τις οργανικές:http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29866

Ποιές είναι καλύτερες και πιο απορροφητικές;;;

Επίσης λέει "Όλες οι πάνες (εκτός από τις οργανικές) περιέχουν δυο απορροφητικά φύλλα– ένα για νεογέννητα και ένα για μεγαλύτερες ηλικίες."

Οι οργανικές γιατί δεν έχουν αυτά τα φύλλα; Είναι πιο απορροφητικές και δεν χρειάζεται ή πρέπει να το πάρω έξτρα;;

Και τέλος (σας ζάλισα ε;;) βρήκα αυτό το σάιτ: http://www.thecottonnappycompany.co.uk/www.thecottonnappycompany.co.uk/info.php?p=7&cat=106698

έχει πολύ καλές τιμές και προσφορές. Έχει πάρει καμιά σας από εκεί; Θέλω να στείλω μέιλ να δω αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο ειναι τα μεταφορικά αλλά πρώτα πρέπει να αποφασίσω τι θέλω να πάρω...

Εμεις έχουμε παρει από το mybabycenter τις κανονικες με το χρατς. Δοκιμάσαμε και τις οργανικές αλλα δεν είναι τόσο απορροφητικές και πρέπει να βάλεις κάποιο επιπλέον φύλλο. Μεταφορικά δεν πληρώσαμε για τις 10. Πάντως είναι πολύ καλές και φαίνοται πολύ όμορφες στο μωρό.

Eυχαριστώ Jennifer!

Tελικά λέω να παραγγείλω από το αγγλικό σάιτ που έβαλα πιο πάνω. Τους έσστειλα μέιλ και στέλνουν Ελλάδα. Οι 20 bumgenius έχουν 270λίρες + 30λίρες τα μεταφορικά. Νομίζω είναι αρκετά οικονομικά!

Μήπως μπορείτε να με κατατοπίσετε και σε κάτι άλλο; Μου άρεσε πολύ και αυτή η πάνα: http://www.thecottonnappycompany.co.uk/www.thecottonnappycompany.co.uk/info.php?p=7&pno=0&pid=2084499&cat=106688&ack=9&search=&sought= αλλά δεν κατάλαβα αν είναι σαν τις bumgenius ή αν θέλει και έξτρα εξωτερικό βρακάκι...Οι πιο έμπειρες τι λέτε; Θέλει και βρακάκι;;

Τζενιφερ εγω παντως δεν εχω προβλημα με την απορροφητικοτητα. Τι εννοεις?

Ειναι πολυ καλο για θεμα αντοχης που κλεινει με κουμπακια

Αυτο που μου τη σπαει ειναι που μενουν οι λεκεδες παρολο που βαζω και χαρτακι

. Επισης αν δεν ειχα καλοριφερ θα ηταν αχρηστες , δεν στεγνωνουν στον ηλιο

Και εγω απο ικομπειμπι πηρα τις δεκαπεντε και απο ικοφαμιλι τις 10

JBePp2.png?qDX8aAa3

Επειδή έχω και τις δυο, με τις οργανικές εάν δεν βάλω επιπλέον απορροφητικό φύλλο κάποιες φορές τα τσίσα βγαίνουν. Με τις κανονικές, δεν είχα ποτέ θέμα. Σιγουρα και οι δυο είναι πολυ καλές απλά εγώ προτιμώ τις κανονικές.

Λεκέδες δεν αντιμετώπισα ποτέ. Καθαρίζουν πάντα στο πλυντήριο. Μήπως φταίει το απορυπαντικο?

Επειδή έχω και τις δυο, με τις οργανικές εάν δεν βάλω επιπλέον απορροφητικό φύλλο κάποιες φορές τα τσίσα βγαίνουν. Με τις κανονικές, δεν είχα ποτέ θέμα. Σιγουρα και οι δυο είναι πολυ καλές απλά εγώ προτιμώ τις κανονικές.

Λεκέδες δεν αντιμετώπισα ποτέ. Καθαρίζουν πάντα στο πλυντήριο. Μήπως φταίει το απορυπαντικο?

εγω δεν εχω τετοιο θεμα αλλα ειναι καιι μικρο το μωρακι μου , τελος παντων ευχομαι να μην εχω.

Τι απορρυπαντικο βαζεις? Εγω βαζω τους σπορους σαπουνιου

JBePp2.png?qDX8aAa3

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...