Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Προς το παρόν χρησιμοποιώ όλα σε ένα και είμαι πάρα, μα πάρα πολύ ευχαριστημένη!Και έχουν φοβερή απορροφητικότητα η οποία έχει πολλαπλασιαστεί σε σχέση με την πρώτη φορά που τις χρησιμοποίησα. Είναι μπαμπού και όντως όταν απλώνω βράδυ, την άλλη μέρα το μεσημέρι είναι στεγνές.Και παρήγγειλα και pocket, που λέει στεγνώνουν πολύ πιο εύκολα...(βγαίνει ο απορροφητικός πυρήνας και έτσι στεγνώνουν πιο εύκολα). Θα δούμε...

Θα μπορούσες να μου δώσεις το λινκ για να δω ποιες είναι; Μπήκα σε ένα σάιτ στην Αγγλία αλλά ψιλομπερδεύτηκα. Επίσης, στο σάιτ αυτό δεν αναγράφονταν οι τιμές από την αρχή...μάλλον στο τέλος θα τη βγάζανε (?????).

5054526de0.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανούλες τα φώτα σας...

Προτού πω οτιδήποτε, να σημειώσω ότι η μικρή μου δεν είχε πάθε ΠΟΤΕ σύγκαμα με τις συμβατικές πάνες.

Χρησιμοποιούμε υφασμάτινες πάνες εδώ και 6 μέρες, αποκλειστικά (και τη νύχτα). Την πρώτη μέρα που φόρεσε μόνο υφασμάτινες πάνες, έπαθε σύγκαμα. Το θεώρησα τυχαίο γεγονός, μιας και έκανε κακά της κάθε 1-2 ώρες (δεν μου είχε ξανατύχει από τότε που τρώει στερεές τροφές) και κάποιες φορές μου είχε ξεφύγει και άργησα να την αλλάξω. Στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά είπα θα συνεχίσω με τις υφασμάτινες πάνες και ευτυχώς η ερυθρότητα έφυγε πολύ γρήγορα και η καρδιά μου γύρισε στη θέση της.

Από εκείνη την πρώτη μέρα, την αλλάζω πολύ πιο τακτικά και ζήτημα να μου έχει ξεφύγει πάνω από 15 λεπτά με κακά. Δεν είχε πάθει σύγκαμα και έτσι σκέφτηκα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, παρόλο που, πού και πού ήταν ψιλοκόκκινη...

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, που έκανε κακά της και έκανα 15 λεπτά να την αλλάξω επειδή την είχα βάλει για ύπνο και όλα καλά, μέχρι που άρχισε να κλαίει και πήγα να δω και είδα ότι έκανε κακά (δεν την είχε βάλει στο κρεβάτι της πάνω από 15 λεπτά πριν). Οπότε πήγα να την αλλάξω, αλλά η καρδιά μου έσπασε όταν είδα ότι όχι μόνο είχε πάθει σύγκαμα, αλλά έτρεχε και αίμα από το πωπουδάκι της. Είχε σκιστεί το δέρμα και φυσικά το μωρό μου τσίριζε. Το έπαθε αυτό φορώντας πάνα από μπαμπού.

Είναι δυνατόν να οφείλεται στις υφασμάτινες πάνες?Υποτίθεται ότι οι υφασμάτινες πάνες ΒΟΗΘΟΥΝ στο σύγκαμα και όχι ότι το προκαλούν. Με τις συμβατικές πάνες και χωρίς ποτέ να της βάλω κρέμα, δεν είχε πάθει ποτέ.

Χρησιμοποιώ τους soapnuts για το πλύσιμο των πανών, τίποτα άλλο.

Μπορείτε να με βοήθησετε τι κάνω λάθος?Πόσο πιο συχνά να αλλάζω την πάνα?Νομίζω ότι είναι λογικό 5-10 λεπτά να μένει με τα κακά της, αλλά αν είναι να παθαίνει σύγκαμα, δεν μπορώ να είμαι μέσα στο άγχος συνέχεια και κάθε 5 λεπτά να ελέγχω την πάνα της.Εσείς που χρησιμοποιείται υφασμάτινες πάνες, δεν σας έτυχε ποτέ?

Καμία συμβουλή, γιατί δεν θέλω να τα παρατήσω, αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να παθαίνει σύγκαμα το μωρό μου και αν είναι θα επιστρέψω στις συμβατικές? Υποτίθεται τις πήρα για καλύτερα τις υφασμάτινες..

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα...

edit admin το πλύσιμο της υφασμάτινης πάνας δεν πρέπει να γίνεται με soapnuts καθώς περιέχει σαπούνι και τότε μετά το πλύσιμο δεν υπάρχει αποτελεσματική απορρόφηση υγρών. Επίσης οι πάνες πρέπει πάντα προ της πρώτης χρήσης να πλένονται τουλάχιστον 5 φορές με κατάλληλο απορρυπαντικό χωρίς σαπούνι, μαλακτικά, και άλλα συστατικά που δεν είναι κατάλληλα

Αυτό τώρα που έγινε πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...Εγώ όσο καιρό χρησιμοποιώ τις υφασμάτινες δεν εχω δει πρόβλημα. Η πάνα ξεπλένεται καλά? Δεν ξερω αν τη βαζεις πλυντήριο αλλά στο χέρι μένουν υπολλέιματα σαπουνιού.

Μήπως πρέπει να τις βάλεις σε υψηλότερη θερμοκρασία στο πλυντήριο?

Εγώ γενικά δεν αφήνω πάνω από 5 λεπτά να τον αλλάξω αλλά κυρίως γιατί δεν αντέχω τη μυρωδιά χεχε. Δεν νομίζω ότι 5- 10 λεπτά κάνουν τη διαφορά.

Τώρα η κάθε υφασμάτινη πάνα είναι και διαφορετική. Μηπως την ενοχλεί το bamboo? Τι να πω όλα πρέπει να τα σκεφτείς. Αλλά εσύ μιλάς για χοντρό σύγκαμα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι φταίει η πάνα.

Μήπως το πρόβλημα είναι τα κακά? Δηλαδή για να δεις αίμα, μπορεί να είχε δυσκοιλιότητα και να την έγδαρε λίγο.

Jennifer, πραγματικά και εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι φταίει η πάνα.

Τις πλένω στο πλυντήριο, μόνο με αυτούς τους καρπούς. Στους 40. Θα δοκιμάσω να τις πλένω στους 60.

Το αίμα ήταν στο δέρμα στο πωπουδάκι της και γύρω γύρω (από την πληγίτσα) ήταν κόκκινο. Δεν είχε δυσκοίλια, το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν πολύ "μαλακά".

Είναι σε φάση που βγάζει και δόντια. Μπορεί αυτό να επηρεάζει κάπως τις κενώσεις της?Γιατί κάνει πολύ πιο τακτικά και χωρίς να αλλάξει κάτι στη διατροφή της.

Έχω παρατηρήσει ότι με τις πάνες μπαμπού το δέρμα της είναι πολύ μούσκεμα όταν την αλλάζω, ενώ με τις fleece είναι σχεδόν στεγνή.

Πάντως από το απόγευμα είναι καλύτερα, λιγότερο κόκκινο το σημείο και ευτυχώς δεν ξαναέτρεξε αίμα.

Α, δεν παίρνω χαμπάρι ότι κάνει κακά, γιατί δεν μου μυρίζουν!Τι να πώ!

Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Μάτωσε η καρδιά μου για την τοσοδούλα μου και νιώθω πολύ απαίσια, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι φταίνε οι πάνες.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Γεια σου κι από μένα :)

Λοιπόν καταρχάς προτείνω μερικές μέρες να αλλάξεις σε συμβατικές για να μην έχεις άγχος και για να σιγουρευτείς ότι φταίνε οι πάνες και όχι τα κακάκια. Εντωμεταξύ θα προσπαθήσουμε να "περικυκλώσουμε" το πρόβλημα..

Όταν μπορέσεις απάντησέ μου στις παρακάτω ερωτήσεις..

Α. Πόσες πάνες έχεις; Τί είδους (όλα σε ένα, pocket, μόνο μπαμπού με καλύμματα); Κάθε πότε τις πλένεις; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία πλυσίματος που ακολουθείς; Με ενδιαφέρει η αλληλουχία προγραμμάτων και οι θερμοκρασίες πιο πολύ.

Β. Το σύγκαμα είναι ΜΟΝΟ στην περιοχή που ακουμπούν τα κακά ή εμφανίζεται και αλλού στο δερματάκι που καλύπτει η πάνα;; Εμφανίζεται ΜΟΝΟ όταν κάνει κακά ή έχεις την εντύπωση ότι έχει κοκκινίλες από τότε που ξεκίνησες τις υφασμάτινες πάνες;

Γ. Πριν αρχίσει το μωρό σου στερεές τροφές είχε φορέσει καθόλου υφασμάτινες πάνες; Είχε εμφανιστεί σύγκαμα τότε;

Το σύγκαμα αν οφείλεται στα κακάκια τότε σίγουρα παίζει ρόλο και το τί είχε φάει το μωράκι τη συγκεκριμένη ημέρα. Κάποια τροφή που δοκίμασες πρώτη φορά; Θυμάσαι κάτι; Μήπως είχε φάει κάτι όξινο; Πορτοκάλι ή μήπως λεμόνι στο φαγάκι του; Εμένα το μικρό μου το πείραζαν αυτά πολύ..

Επίσης το ένα τέταρτο με τα κακάκια δεν είναι λίγος χρόνος. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να τύχει και ότι δεν μπορούμε να είμαστε και μέντιουμ αλλά δυστυχώς είναι αρκετή ώρα. Εγώ είμαι τυχερή γιατί κάνει συγκεκριμένη γκριμάτσα το μπεμπέ και το καταλαβαίνω με τη μία. Επίσης όσο μεγαλώνει -λόγω τροφών- θα μυρίζουν πολύ τα κακάκια και θα το καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάτι πάει στραβά :) Αυτό βέβαια με τα κακάκια λίγο πριν τον ύπνο είναι δύσκολη περίπτωση.. Φαντάζομαι ότι προς το παρόν θα πρέπει να το ελέγχεις.. Αργότερα πάντως τα πράγματα σίγουρα λίγο βελτιώνονται.

Πρέπει επίσης να σιγουρέψεις ότι οι πάνες ξεπλένονται καλά. Παρακολούθησε τα τελευταία ξεβγάλματα για να είσαι σίγουρη ότι δε μένουν σαπουνάδες..

Αν είναι από τα κακά το σύγκαμα ίσως μια κρεμούλα να βοηθούσε. Βέβαια για τις υφασμάτινες πάνες πρέπει να είναι κάποια ειδική/δοκιμασμένη δηλαδή ώστε να μην αφήνει υπολείμματα στο ύφασμα γιατί τότε θα μπλέξεις με διαρροές και τέτοια..

Περιμένω να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις! Μην αγχώνεσαι πάντως! Ολα λύνονται

Διαφημίσεις

Οπωσδήποτε στους 60 το πλύσιμο!!

Γράψε και λεπτομέρειες για τα προγράμματα..

Με τις μπαμπού είχα και εγώ πρόβλημα το βράδυ που κοιμάται τώρα πια και 12 ώρες σερί ο μικρός!!! Ερεθισμός στο πιο ευαίσθητο σημείο των αγοριών θα έλεγα.. Προς το παρόν το βράδυ του φοράω συμβατικές τώρα.. Μέχρι νεωτέρας δηλαδή.. Με τις pocket που έχουν fleece από μέσα δεν έχω πρόβλημα αλλά δεν κρατάνε πιο πολύ από 4 ώρες οπότε το βράδυ δεν είναι λύση. Υπάρχουν και κάτι λωρίδες fleece που μπαίνουν και στις μπαμπού μέσα αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει για να σου πώ..

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους διαφωτιστηκα για τις πανες απο ηδη χρηστριες μανουλες και μπραβο σε όλες σας.

Θερμη παρακληση.

Μπορει καποια εμπειρη να γραψει έναν κατάλογο ακριβως τι θα αγοραζε για νεογεννητο αγορακι . Γεννάω ιΑΝΟΥΑΡΙΟ οποτε να κανω μια πρωτη παραγγελια απο πανες επιθεματα κάδους και απορρυπαντικα συμβουλευόμενη κάποια που τα πέρασε!!

Σας ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια σε όλες!

Γεια σου yogamama. Με το καλό να έρθει στον κόσμο το αγοράκι σου!!! Γέννησα κι εγώ εδώ και μια εβδομάδα ένα ζουζουνάκι και θέλω να σου ότι σε ό,τι αφορά στις επαναχρησιμοποιούμενες πάνες είχα αγοράσει από πριν 12 πάνες από μπαμπού, μέγεθος 3-10 κιλά. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο μες στην τρελή χαρά προσπάθησα να δοκιμάσω μία και δυστυχώς διαπίστωσα ότι του είναι τεράστια!!! Το μωράκι μου γεννήθηκε ψηλόλιγνο, 3570 γρ και 55 εκ, με αποτέλεσμα τα ποδαράκια του να είναι λεπτούλικα και από το πλάι να έχει κενό. Άσε που φτάνει η πάνα μέχρι το στήθος του...

Θα περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να ξεκινήσω να τις χρησιμοποιώ... Μέχρι τότε πάμπερς...

Όσο για τη λίστα με τα υπόλοιπα πραγματάκια για το μωρό, υπάρχει χωριστό τόπικ που θα σε διαφωτίσει...Κι εγώ εκείνο συμβουλεύτηκα για τις πρώτες αγορές.

5054526de0.png[/url]

• 2 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους διαφωτιστηκα για τις πανες απο ηδη χρηστριες μανουλες και μπραβο σε όλες σας.

Θερμη παρακληση.

Μπορει καποια εμπειρη να γραψει έναν κατάλογο ακριβως τι θα αγοραζε για νεογεννητο αγορακι . Γεννάω ιΑΝΟΥΑΡΙΟ οποτε να κανω μια πρωτη παραγγελια απο πανες επιθεματα κάδους και απορρυπαντικα συμβουλευόμενη κάποια που τα πέρασε!!

Σας ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια σε όλες!

Χρειάζονται

1) 20-30 Πάνες

2) 4 Βρακάκια εξωτερικα, εγώ χρησιμοποιώ μόνο μάλλινα.

Πάνες ΌΛΑ ΣΕ ΕΝΑ είναι σαν παμπερς, με εξωτερικό συνθετικό, είναι και ακριβές δεν ξέρω γιατί τις χρησιμοποιούν...

3) 6 Επιθέματα αν είναι οι πάνες χοντρές (για βόλτες, νύχτα) ή 20-30 επιθέματα, αν οι πάνες είναι λεπτές.

4) Προστατευτικές λωρίδες 1 ρολό

5) Κάδος

6) Δίκτυ πλυσίματος

7) Σάκος βόλτας για τις πάνες

9) Απορρυπαντικό (έμένα μου αρέσει της Sonett, έχει άρωμα λεβάντας)

10) Λανολίνη για τα μάλλινα βρακάκια

'Εχω δοκιμάσει και άλες πάνες.

Πολύ καλές είναι αυτές http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=365 με παρά πολύ καλή εφαρμογή

Αυτές είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλακές, δεν έχω ξαναδεί τόσο ωραίες!

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=435

Οι πάνες Tots Bots δεν έχουν καλη εφαρμογή.

Θα περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να ξεκινήσω να τις χρησιμοποιώ... Μέχρι τότε πάμπερς...

mpempoulis σε ευχαριστω πολυ να σου ζησει ο μπεμπουκος σου

Μπεμπουλης η κάποια αλλη μανουλα εχω μια ερωτηση (γιατι το εχω ξαναδιαβασει αυτο) . Δεν υπαρχουν αλλες πανες για νεογεννητα?? Μηπως ειναι κριμα να ξεκιναει τελικα απο παμπερς?

Φιλια στις οικο-λογικες μανουλες

JBePp2.png?qDX8aAa3

Διαφημίσεις

Γεια σου yogamama. Με το καλό να έρθει στον κόσμο το αγοράκι σου!!! Γέννησα κι εγώ εδώ και μια εβδομάδα ένα ζουζουνάκι και θέλω να σου ότι σε ό,τι αφορά στις επαναχρησιμοποιούμενες πάνες είχα αγοράσει από πριν 12 πάνες από μπαμπού, μέγεθος 3-10 κιλά. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο μες στην τρελή χαρά προσπάθησα να δοκιμάσω μία και δυστυχώς διαπίστωσα ότι του είναι τεράστια!!! Το μωράκι μου γεννήθηκε ψηλόλιγνο, 3570 γρ και 55 εκ, με αποτέλεσμα τα ποδαράκια του να είναι λεπτούλικα και από το πλάι να έχει κενό. Άσε που φτάνει η πάνα μέχρι το στήθος του...

είμαι μέλλουσα μανούλα και ψάχνω και εγώ το θέμα της πάνας. Διάβασα όλες τις σελίδες και είχα καταλήξει οταν με το καλό γεννηθεί το μωρό μου να πάρω Bumgenius να δοκιμάσω..

mpempoulis τη μάρκα ήταν οι πάνες που αγόρασες και σου φάνηκαν μεγάλες;;;

Μου ειπαν αντι για καδο αεροστεγες , να βαλω εναν μεγαλο απλο καδο στο μπαλκονι με νερο ( για τη μυρωδια) και αιθεριο ελαιο και να τις μαζευω εκει μεχρι να μπουν στο πλυντηριο αρκετες ωστε να πλυθουν μονες τους. Ποια ειναι οι γνωμη των οικο-λογικων μανουλων?

JBePp2.png?qDX8aAa3

Lilucky σε ευχαριστω παρα πολυ !!! να χαιρεσαι και εσυ το μωρακι σου.Λέω να τις παραγειλω τις ιδιες απο εξωτερικο...

Lotties έχουν πολύ ακριβά μεταφορικά για την Ελλάδα και δεν συμφέρει.

Στο Ecobaby δεν πληρώνεις μεταφορικά αν η παραγγελία είναι πάνω από 50 ευρώ. Επίσης τα επιθέματα της Lotties είναι πολύ ακριβά.

Τα επιθέματα Storchenkinder μου αρέσανε πάρα πολύ - είναι πολύ μαλακά και μπορείτε να τα χρησιμποποιείτε και για τις πάνες Lotties.

Τις πάνες Storchenkinder η ίδια ειταιρία πουλάει πιό ακρίβά από το Ecobaby.

Στο κάδο εγώ δεν βάζω νερώ, 2 σταγόνες αιθέριο ελαιο μόνο. Αν το μωρό θηλάζει αποκλειστικά - οι πάνες δεν μυρίζουν και μέσα στό σπίτι, και άρωμα δεν χρειάζεται.

Αν μυρίζουν οι καθαρές πάνες - υπάρχει πρόβλημα, ίσος από το απορρυπαντικό (μην τις πλένετε με πράσινο σαπούνι!).

Τις πάνες μπορείτε να πλένετε και στους 30-40 βαθμούς ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ

- αν καθαρίζουν καλά

- και αν το μωρό δεν έχει σύγκαμα (τότε τις πλένετε στούς 60 και κάπου-κα΄που 90 βαθμους).

είμαι μέλλουσα μανούλα και ψάχνω και εγώ το θέμα της πάνας. Διάβασα όλες τις σελίδες και είχα καταλήξει οταν με το καλό γεννηθεί το μωρό μου να πάρω Bumgenius να δοκιμάσω..

Με το καλό το μωράκι σου inaki!!! Οι πάνες που αγόρασα είναι από ύφασμα μπαμπού βιολογικής καλλιέργειας. Είναι μέγεθος 3-10 κιλά, οι μικρότερες που υπήρχαν (η άλλη επιλογή ήταν οι one size έως 20 κιλά). Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα καθόλου σε σάιτ του εξωτερικού γιατί αυτέ ςμου τις πρότεινε μία γνωστή μου που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Βέβαια εκείνη ξεκίνησε να τις χρησιμοποιεί σε μεγαλύτερη ηλικία στο μωράκι της γιατι τότε έμαθε γι' αυτές οπότε δεν ήξερε κι εκείνη να μου πει ότι θα είναι αρχικά τεράστιες.

Είναι αυτές εδώ :

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29854

Ελπίζω σε κανένα μήνα να μας μπάινουν γιατί και μόνο η ιδέα των πάμπερς με τόσα που έχουμε ακούσει και διαβάσει με τρελαίνει!

5054526de0.png[/url]

inaki οι bumgenius ειναι πολύ καλές. Έχω τις οργανικές και τις απλές one size και είναι κουκλίστικες! θα σου αρέσουν πολύ.

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

Jennifer εσύ απο που της πήρες;; Σε ενα δυο σελίδες που κοίταξα λέει οτι δεν στέλνουν σε άλλες χώρες τη συγκεκριμένη μάρκα..Μαλλον δεν το επιτρέπει η μαμα εταιρία. Τις έχεις δοκιμάσει σε νεογέννητο;

οι bumgenius είναι εξαιρετικές πάνες κατά τη γνώμη μου. Εμένα προς το παρόν είναι οι αγαπημένες μου. Όσο μας έκανε η bambinex από το ecofamily ήταν και αυτή πολύ καλή αλλά τώρα πια είναι μικρή. Επίσης τώρα πια δεν αντέχω τη βαβούρα της ξεχωριστής πάνας - ξεχωριστού καλύμματος.. Για να είμαστε ειλικρινείς ούτε ο μπέμπης το αντέχει τώρα που είναι 16 μηνών.. Τώρα θέλει αλλαγή εδώ και τώρα χωρίς πολυ φασαρία γιατί γίνεται πόλεμος! Οπότε έχω περιοριστεί στις bumgenius (από το εξωτερικό τις έχω πάρει, τώρα νομίζω φέρνουν και ελλάδα αλλά τις πουλάνε πανάκριβα νομίζω γύρω στα 20 ευρώ τη μία - κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο..), στις fuzzibunz που είναι επίσης πολύ καλές αλλά όχί όσο οι bumgenius και κάτι αμερικάνικες έχω επίσης που λέγονται happy heinys αλλά δε λένε και πολλά. Τα γράφω και σε ένα blog αυτά κατά καιρούς αλλά έτσι και γράψω εδώ το όνομάτου θα μου κόψουν το ποστ γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση :( Αν θέλετε αναζητήστε τα ελληνικά blogs για πάνες για να δείτε τί οδηγίες λένε. Δεν είναι πολλά και όλες οι μανούλες προσπαθούν να βοηθήσουν! :)

Μου αρέσει και αυτή πολύ όπως τη βλέπω και σκέφτομαι μήπως πάρω μία για δοκιμή..

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30130

Αν την έχει κανείς θα πει μια γνώμη; Αν την αγοράσω τελικά θα γράψω κάτι..

Α! επίσης εγώ δεν κατάφερα να φορέσω υφασμάτινες στο μπέμπη μέχρι να πάει 4 μηνών περίπου.. Δοκίμασα αλλά είχαμε πολλές διαρροές. Ήταν και μικρό μωράκι, γεννήθηκε 2800 οπότε καταλαβαίνετε ούτε μπουτάκια είχε ούτε τίποτα. Πάντως και τώρα στο 2ο μωρό στην αρχή θα χαλαρώσω λίγο με τις πάνες και δε θα το προσπαθήσω μέχρι να πιάσει λίγο κρέας επάνω του το παιδάκι :)

Με τον μεγάλο τώρα πάμε καλά με τις υφασμάτινες αλλά το βράδυ απαραίτητα συμβατική πάνα.. Κοιμάται 11 με 12 ώρες σερί...

Stellamaria, σου έχω στείλει 3-4 πμ, τα λαμβάνεις ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?Ρωτάω γιατί μου έστειλες και εσύ και έκανα reply και δεν πιστεύω ότι αδιαφόρησες, απλά μάλλον κάπου στον διαδικτυακό χώρο χάθηκαν τα μηνύματα...

Για το βράδυ πάντως χρησιμοποιώ huggles της Minki και κρατάνε απίστευτα (με κάλυμμα βέβαια από πάνω)!Η μικρή κοιμάται 11-12 ώρες με την ίδια πάνα και δεν έχουμε καμία διαρροή!

Τη μέρα φοράμε συνήθως όλα σε ένα ή τσέπη με διαφορετικά απορροφητικά κομμάτια και είμαι ευχαριστημένη.

Stellamaria, δε θέλω να μονοπωλήσω το θέμα με το πρόβλημα μου, σου είχα γράψει πολύ αναλυτικά το πρόβλημα μου, αλλά όπως είπα, μάλλον δεν πήρες τα πμ μου. Απλά αν μπορείς σε παρακαλώ πες μου αν τα έλαβες, δε θέλω να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ευχαριστώ.

Δεν τα έχω δει τόσον καιρό αυτά τα πμ!!

Πάω να τα ψάξω.. Εχω πει να γίνονται forward στο mail μου και δεν έγιναν.. Πάω να ελέγξω τί έχει συμβει!

Πωπώ και σήμερα κατά τύχη κοίταξα το thread αυτό μήπως και είχες ξαναεμφανιστεί..

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

Jennifer εσύ απο που της πήρες;; Σε ενα δυο σελίδες που κοίταξα λέει οτι δεν στέλνουν σε άλλες χώρες τη συγκεκριμένη μάρκα..Μαλλον δεν το επιτρέπει η μαμα εταιρία. Τις έχεις δοκιμάσει σε νεογέννητο;

Τις πηρα από το mybabycenter.gr. Για δες το.

οι bumgenius είναι εξαιρετικές πάνες κατά τη γνώμη μου. Εμένα προς το παρόν είναι οι αγαπημένες μου. Όσο μας έκανε η bambinex από το ecofamily ήταν και αυτή πολύ καλή αλλά τώρα πια είναι μικρή. Επίσης τώρα πια δεν αντέχω τη βαβούρα της ξεχωριστής πάνας - ξεχωριστού καλύμματος.. Για να είμαστε ειλικρινείς ούτε ο μπέμπης το αντέχει τώρα που είναι 16 μηνών.. Τώρα θέλει αλλαγή εδώ και τώρα χωρίς πολυ φασαρία γιατί γίνεται πόλεμος! Οπότε έχω περιοριστεί στις bumgenius (από το εξωτερικό τις έχω πάρει, τώρα νομίζω φέρνουν και ελλάδα αλλά τις πουλάνε πανάκριβα νομίζω γύρω στα 20 ευρώ τη μία - κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο..), στις fuzzibunz που είναι επίσης πολύ καλές αλλά όχί όσο οι bumgenius και κάτι αμερικάνικες έχω επίσης που λέγονται happy heinys αλλά δε λένε και πολλά. Τα γράφω και σε ένα blog αυτά κατά καιρούς αλλά έτσι και γράψω εδώ το όνομάτου θα μου κόψουν το ποστ γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση :( Αν θέλετε αναζητήστε τα ελληνικά blogs για πάνες για να δείτε τί οδηγίες λένε. Δεν είναι πολλά και όλες οι μανούλες προσπαθούν να βοηθήσουν! :)

Ναι απο το site που τις πηρα ειναι 20? αλλα αν παρεις 10 εχει 10% έκπτωση με δωρεαν μεταφορικα. Επομένως μια η άλλη έρχεται από Αγγλία. Εγώ ετσι τις πηρα όλες και μου ήρθε σχετικά καλά σε τιμή.

mpempoulis σε ευχαριστω πολυ να σου ζησει ο μπεμπουκος σου

Μπεμπουλης η κάποια αλλη μανουλα εχω μια ερωτηση (γιατι το εχω ξαναδιαβασει αυτο) . Δεν υπαρχουν αλλες πανες για νεογεννητα?? Μηπως ειναι κριμα να ξεκιναει τελικα απο παμπερς?

Φιλια στις οικο-λογικες μανουλες

Οι πιό μικρές από όσες έχω δεί είναι της Disana το νούμερο 1 (62/68) (το νούμερο 0 (50/56) μου είπαν κάνει μόνο για πρόωρα μωρα).

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=29

Lotties το πρώτο νουμερο είναι επίσης αρκετά μικρές, εφαρμόζονται κάλα στα μπουτάκια, αλλά είναι λίγο πιό μεγάλες από τις Disana και της Disana είναι πολύ πιό μαλακές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...