Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Εγώ με τις GroVia δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Όχι τόσο λόγω διαρροών αλλά στο ότι δεν είναι στεγνός ο μικρός μου και αυτό μετά από 2 ώρες άλλαγμα :(

Αγόρασα κάποια επιθέματα (από φλις και κάνναβη) που προσθέτω όπου είδα αισθητή διαφορά (πάλι καλά).

Με την TotsBots ΑΙΟ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

Παρήγγειλα χτες και ΑΙΟ Βambinex για να δούμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις!!

Εκανα ηδη μια "δοκιμαστικη" παραγγελεια με 9 πανουλες να τις δω κ απο κοντα να εχω αποψη. Περιμενω απο μερα σε μερα να τα παραλαβω. Για τις bamboozle εχω διαβασει τα καλυτερα αλλα με προβληματισε οτι ειναι φλις κ δεν ξερω ποσο θα μας βολεψουν το καλοκαιρι. Μαλλον θα τις προτιμισω απο σεπτεμβρη. Προς το παρων παρηγγειλα τις carlie banana κ Grovia(roza μου ειδα το μηνυμα αφου εκανα την παραγγελεια!!)γιατι οι αλλες που ανεφερατε δεν τις ειχαν διαθεσιμες αλλα θα ξανακοιταξω.

Να σας πρηξω κ αλλο λιγο;; :D:p

Τι ειναι οι καρποι πλυσιματος κ απο που τους προμηθευωμαστε;; fotinimariapf γιατι τις ξεκινησατε μετα τον σαραντισμο;; Ειναι μεγαλες οι πανουλες η λογω οτι θελουν συχνο αλλαγμα τον πρωτο καιρο;; Ποσες πανουλες συνολικα για να ειστε καλυμενες;; Πηρα κ τα επιθεματα (εκτος απο τα μπαμπου) μιας χρησης που ειναι σε ρολο, τα δοκιμασατε;; Κανουν δουλεια;; Κ αν οντως κανουμε κ οικονομια κ αποφευγουμε ερεθισμους σε σχεση με τις πανες μια χρησης.

Συγχωρεστε με για τις τοσες ερωτησεις!! Ειναι κ το πρωτο μου κ εχω πολλες αποριες!! Διαβασα κ τα προηγουμενα ποστ αλλα ειπα να ρωτησω για πιο προσφατες εμπειριες!!

Και εγώ καρπούς πλυσίματος χρησιμοποιώ. Τα αγόρασα από εκεί που πήρα και τις πάνες.

Έμπειρη δεν είμαι. Πριν λίγες εβδομάδες ξεκινήσαμε και εμείς. Όχι όταν σαραντίσαμε αλλά 3-4 βδομάδες μετά τη γέννα. Και αυτό γιατί φοβόμουνα μην μολυνθεί ο αφαλός του (είναι αρκετά ψηλές οι πάνες).

Εγώ έχω αυτή τη στιγμή 21 πάνες και κρατάνε περίπου 2 μέρες. Το βράδυ για λόγους "ασφαλείας" φοράμε ακόμα του εμπορίου.

Πήρα και εγώ ρολό, αλλά για να είμαι ειλικρινής τώρα άρχισα να το χρησιμοποιώ γιατί διάβασα λόγω της κρέμας που του βάζω χάνουν την απορροφητικότητά τους οι πάνες (έχουμε ερεθισμούς, αλλά δεν έβγαλα ακόμα άκρη αν είναι από τις κλασικές πάνες που χρησιμοποιώ το βράδυ ή λόγω της υγρασίας).

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Μαμάδες γεια σας. Είμαι καινούργια στο φορουμ. Έχω ένα μωρό 10 μηνών και έλεγα να ξεκινήσω υφασμάτινες πάνες, αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ χάθηκα...Ξέρει καμια καμιά καλή μάρκα; Σας ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Μαμάδες γεια σας. Είμαι καινούργια στο φορουμ. Έχω ένα μωρό 10 μηνών και έλεγα να ξεκινήσω υφασμάτινες πάνες, αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ χάθηκα...Ξέρει καμια καμιά καλή μάρκα; Σας ευχαριστώ...

Καλησπέρα όντως υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά χρώματα ,σχέδια ποιότητες.Στην αρχή δεν σου κρύβω ότι ήμουν μπερδεμένη και έχω δοκιμάσει διάφορες εταιρίες πολλές αναφέρονται παρακάτω.. Εγώ προσωπικά κατέληξα στις υφασματινεσ πάνες charlie banana με βόλεψε πάρα πολύ ειδικά τα εσωτερικά λαστιχάκια τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις το επιθυμητό μέγεθος και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει διαρροές προς το παρόν...

• 2 εβδομάδες μετά...

kristy25

Ξεκίνησα στις σαράντα γιατί ημουν αρκετα κουρασμένη απο καισαρική και θηλασμό και φοβομουν μηπως δυσκολευτω , αλλά εντελει χαζοφοβομουν...μια χαρα πανευκολες είναι..oi bamboozles είναι μονο μπαμπου, και τις βαζεις με εξτρα κάλυμα,είναι τελειες για βραδυ, οι easyfit AIO v3 είναι φλις κι εγω είμαι πολύ δυσαρεστημένη εντελει εχω συνέχεια διαρροές...δεν ξέρω πως η ίδια εταιρεία βγαζει τόσο διαφορετικό αποτέλεσμα:cry:

η grovia εχω μόνο το βρακακι, το χρησιμοποιώ με επίθεμα απο τις blueberry που είχαν εξτρα, και είμαι ικανοποιήμενη επειδη σε σχέση με τις αλλες είναι πολύ κομψο..όμως δεν εχω δοκιμάσει επίθεμα της grovia..

κι εγω καρπούς βάζω, μένω κατερίνη που έχει σκληρό νερό και βάζω 4 καρπούς ολοκληρους σε 7κιλο πληντύριο, σε 10-14 πάνες περίπου.βγαίνουν με λεκέδες αλλά πεντακ'αθαρες απο οσμές και στον ήλιο ασπρίζουν τελείως-δεν το πίστευα στην αρχή!!!

τα επιθέματα βοηθάνε στο να πετάω τα χοντρα αμέσως κι αν θέλω να βάλω κρέμα, αλλιώς στο καθάρισμα και χωρίς αυτα μια χαρα καθαρίζουν οι πάνες.

Εγώ εχω 18 πάνες +6 εξτρα επιθέματα που χρησιμοποιώ με 2 καλύμματα.Μια χαρά φτάνουν.Βάζω ανα 2 ημέρες πλυντηριο.Με άλλες 5 νομίζω θα ήμουν πολύ άνετη, μιας που ο δικός μου κάνει ακόμα 4 φορες κακά την ημέρα...

προτείνω bamboozles tots bots, αλλά όχι το εξωτερικό βρακάκι της ιδιας εταιρείας, απο 2 σε 1 και carlie banana και blueberry deluxe AIO απο pocket, ,είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.Α, και pop in close to parents με μπαμπου επίθεμα.όλες τις χρησιμοποιώ εδω και 2 μήνες και κρατάνε πάνω απο 5 ώρες μια χαρά-ο γιος μου είναι 4 μηνών, αλλά 9 κιλά.Απλώς με τις bamboo δεν είναι τοσο στεγνό το πωπουδάκι , όσο με τις pocket, αλλά δεν έχω δει ερεθισμό με καμία .Το βραδυ με τις μπαμπού βάζω συνήθως φλις επίθεμα για μεγιστη προστασια

fotinimariapf σε ευχαριστώ...πήρα charlie banana από ένα φαρμακείο, γιατί δεν έχω κάρτα για να αγοράσω μέσω ιντερνετ. καλές φαίνονται, αλλά λεει να πλυθουν με απορρυπαντικό χωρίς ένζυμα και αρώματα και το προδερμ που έχω δεν κάνει μαλλον...εσύ με τι πλένεις;;;βρήκα στο ιντερνετ το καινουργιο της frezyderm. το εχει δοκιμασει καμία;;;

Ευχαριστώ

κι εγω καρπούς βάζω, μένω κατερίνη που έχει σκληρό νερό και βάζω 4 καρπούς ολοκληρους σε 7κιλο πληντύριο, σε 10-14 πάνες περίπου.

Νομίζω ότι είναι λίγοι για 7κιλο, εκτός αν δεν το γεμίζεις (δεν έχω υφασμάτινες και δεν ξέρω). Το λέω επειδή εμένα οι οδηγίες έγραφαν 5-8 καρπούς για 5κιλο πλυντήριο. Δε θυμάμαι αν έλεγαν για τη σκληρότητα του νερού (τις πέταξα) αλλά όπως τα είχα υπολογίσει τότε αυτή η "δοσολογία" ήταν για μαλακό νερό, δηλ. χώρια το αποσκληρυντικό (που εγώ θέλω να βάζω επειδή φοβάμαι για το πλυντήριο).

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι είναι λίγοι για 7κιλο, εκτός αν δεν το γεμίζεις (δεν έχω υφασμάτινες και δεν ξέρω). Το λέω επειδή εμένα οι οδηγίες έγραφαν 5-8 καρπούς για 5κιλο πλυντήριο. Δε θυμάμαι αν έλεγαν για τη σκληρότητα του νερού (τις πέταξα) αλλά όπως τα είχα υπολογίσει τότε αυτή η "δοσολογία" ήταν για μαλακό νερό, δηλ. χώρια το αποσκληρυντικό (που εγώ θέλω να βάζω επειδή φοβάμαι για το πλυντήριο).

H δοσολογία που μου γράφει είναι 3-5 σε μαλακό νερό/ελαφρά λερωμένα ή 4-6 σε σκληρό νερό/πολύ λερωμένα ,5-7 κιλά.Μάλλον υπάρχουν διαφορές και στους καρπούς :rolleyes:Οι πάνες που έχω εγώ εχουν ως σύσταση να πλένονται με 1/3 απορρυπαντικού και σε μισογεματο πλυντηριο και απαγορεύονται ξύδι, λευκαντικά , μαλακτικά και σόδα (σε όλες τις μαρκες που πηρα, το αναφέρω επειδή αρκετές κοπέλες ανέφεραν πως χρησιμοποιούσαν, μάλλον ισχύει για τις 100% βαμβακι ?).Συνήθως πλένω 10-15 πάνες το μέγιστο, αν έχω λίγες πλένω μαζί και τα πανάκια και τις πετσέτες του μικρού-αυτα που είναι για την ευαίσθητη περιοχή, μην παρεξηγηθώ.Μόνη μου ρύθμισα την δοσολογία στους 4,απο οσα έλεγαν οι οδηγίες, δοκιμαστικά, και εντέλει μια χαρά μου βγαίνουν , στους 40 Α κλάση ή στους 60.Επίσης επειδή μου αρεσει να μυρίζουν και λίγο άρωμα, μαζί πλένω και ενα σφουγγαράκι ποτισμένο με 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο , που εχω στον κάδο για να μην μυρίζει.Συγνωμη για το μεγάλο post, είναι επειδή οταν ψαχνομουν κι εγω με βοηθούσε να είναι αναλυτικά γραμμενα όλα.

fotinimariapf σε ευχαριστώ...πήρα charlie banana από ένα φαρμακείο, γιατί δεν έχω κάρτα για να αγοράσω μέσω ιντερνετ. καλές φαίνονται, αλλά λεει να πλυθουν με απορρυπαντικό χωρίς ένζυμα και αρώματα και το προδερμ που έχω δεν κάνει μαλλον...εσύ με τι πλένεις;;;βρήκα στο ιντερνετ το καινουργιο της frezyderm. το εχει δοκιμασει καμία;;;

Ευχαριστώ

δες λίγο παρακάτω την απάντηση μου.μου άρεσαν κι εμενα πολύ οι carlie banana εντελει

H δοσολογία που μου γράφει είναι 3-5 σε μαλακό νερό/ελαφρά λερωμένα ή 4-6 σε σκληρό νερό/πολύ λερωμένα ,5-7 κιλά.Μάλλον υπάρχουν διαφορές και στους καρπούς :rolleyes:Οι πάνες που έχω εγώ εχουν ως σύσταση να πλένονται με 1/3 απορρυπαντικού και σε μισογεματο πλυντηριο και απαγορεύονται ξύδι, λευκαντικά , μαλακτικά και σόδα (σε όλες τις μαρκες που πηρα, το αναφέρω επειδή αρκετές κοπέλες ανέφεραν πως χρησιμοποιούσαν, μάλλον ισχύει για τις 100% βαμβακι ?).Συνήθως πλένω 10-15 πάνες το μέγιστο, αν έχω λίγες πλένω μαζί και τα πανάκια και τις πετσέτες του μικρού-αυτα που είναι για την ευαίσθητη περιοχή, μην παρεξηγηθώ.Μόνη μου ρύθμισα την δοσολογία στους 4,απο οσα έλεγαν οι οδηγίες, δοκιμαστικά, και εντέλει μια χαρά μου βγαίνουν , στους 40 Α κλάση ή στους 60.Επίσης επειδή μου αρεσει να μυρίζουν και λίγο άρωμα, μαζί πλένω και ενα σφουγγαράκι ποτισμένο με 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο , που εχω στον κάδο για να μην μυρίζει.Συγνωμη για το μεγάλο post, είναι επειδή οταν ψαχνομουν κι εγω με βοηθούσε να είναι αναλυτικά γραμμενα όλα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες:D Μια χαρά είσαι τότε, μάλλον όντως έχουν διαφορά οι καρποί, τι να πω:eek: Ποιούς παίρνεις; Εγώ αυτούς:

soap_nuts.jpg

697577wcowvfyq3s.gif

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες:D Μια χαρά είσαι τότε, μάλλον όντως έχουν διαφορά οι καρποί, τι να πω:eek: Ποιούς παίρνεις; Εγώ αυτούς:

soap_nuts.jpg

είχα πάρει απο ξένο site (funky monkey pants) της living naturally,

με την άδεια της διαχείρησης : http://www.funkymonkeypants.com/Living-naturally-soap-nuts_p_180.html

Αλλά είχα πάρει μαζί και πάνες.Δεν βλέπω όμως να ξαναπαίρνω επειδη αυξήθηκαν τα μεταφορικά!Ελπίζω πως 1 κιλό θα μου φτάσει για αρκετό καιρό..

fotinimariapf

σε ευχαριστώ...θα δοκιμάσω το frezyderm και αν δε μου κανει θα παρω καρπους...τους φοβαμαι λιγο...παρά είναι natural....και δεν ξέρω αν θα καθαριζουν οι πάνες...μην μείνουν και λεκέδες....απο κακα..:(

Διαφημίσεις

fotinimariapf

σε ευχαριστώ...θα δοκιμάσω το frezyderm και αν δε μου κανει θα παρω καρπους...τους φοβαμαι λιγο...παρά είναι natural....και δεν ξέρω αν θα καθαριζουν οι πάνες...μην μείνουν και λεκέδες....απο κακα..:(

Δοκίμασε το, γιατί οχι?πρόσεξε τα συστατικά να μην έχει λάδι και σαπούνι και την ποσότητα (1/3)!!!μην απογοητευτείς στην πρώτη μπουγάδα αν δεις λεκέδες.Εγώ απογοητεύτηκα όταν τις έβγαλα απο το πλυντήριο, αν και πεντακάθαρες απο οσμές είχαν λεκέδες..αλλά ακολούθησα τη συμβουλή των κοριτσιών και των κατασκευαστών τις απλωσα στον ήλιο και δεν πίστευα στα μάτια μου μετά!!!!ολόλευκα!!!οτι χρειαστείς στη διαθεση σου

• 2 εβδομάδες μετά...
fotinimariapf

σε ευχαριστώ. θα βαλω σκ πλυντηριο και θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα...χαχαχαχα

με το πλύσιμο κανένα πρόβλημα. πραγματικά αλεκιαστες οι πάνες. με το βράδυ τι γίνεται; πόσες ώρες κρατάνε στεγνό το δικό σας μωρό;; εμένα κοιμάται 12 ωρες σερί και κατουριέται συχνά ότι και αν του βάλω...καμιά λύση;

με το πλύσιμο κανένα πρόβλημα. πραγματικά αλεκιαστες οι πάνες. με το βράδυ τι γίνεται; πόσες ώρες κρατάνε στεγνό το δικό σας μωρό;; εμένα κοιμάται 12 ωρες σερί και κατουριέται συχνά ότι και αν του βάλω...καμιά λύση;

την carlie banana, δεν την εχω δοκιμάσει βράδυ, αλλά η bambοozle με βγάζει 10ωρο-δεν εχει τύχει να δοκιμάσω παραπάνω, γιατί ο δικος μου 12ωρο δεν χτυπάει -και η blueberry 8ωρο ανετα, πιστεύω και η carlie 8ωρο βγαζει.Δοκιμασε να βαλεις επιπλέον επίθεμα αν δεις οτι δεν κραταει οσες ωρες θες, με ενα σελτε απο κατω για προστασια....

το πολύ πολύ να ξυπνήσει ο μικρος αν βραχει ...μια δοκιμη θα σε πεισει.

την carlie banana, δεν την εχω δοκιμάσει βράδυ, αλλά η bambοozle με βγάζει 10ωρο-δεν εχει τύχει να δοκιμάσω παραπάνω, γιατί ο δικος μου 12ωρο δεν χτυπάει -και η blueberry 8ωρο ανετα, πιστεύω και η carlie 8ωρο βγαζει.Δοκιμασε να βαλεις επιπλέον επίθεμα αν δεις οτι δεν κραταει οσες ωρες θες, με ενα σελτε απο κατω για προστασια....

το πολύ πολύ να ξυπνήσει ο μικρος αν βραχει ...μια δοκιμη θα σε πεισει.

fotinimaria pf σε ευχαριστώ. δοκιμασα ξανα και μια χαρα...δεν τις ειχα σφιξει όσο έπρεπε μάλλον ...

γεια σας και πάλι. ο μικρος ειχε διάρροια και έμειναν λεκεδες στα ενθέματα της πάνας. οταν λενε να βάλουμε σόδα, ποια ειναι η διαδικασία; σε κουβα με μια κουταλια σόδα αςπουμε;ή απευθειας στον λεκέ; ή στο πλυντηριο με το απορρυπαντικό;ευχαριστώ

γεια σας και πάλι. ο μικρος ειχε διάρροια και έμειναν λεκεδες στα ενθέματα της πάνας. οταν λενε να βάλουμε σόδα, ποια ειναι η διαδικασία; σε κουβα με μια κουταλια σόδα αςπουμε;ή απευθειας στον λεκέ; ή στο πλυντηριο με το απορρυπαντικό;ευχαριστώ

dimitroula , οι κανόνες συντήρησης της carlie banana απαγορεύουν σόδα, ξύδι, χλωρίνη και λευκαντικά, όπως και σε όλες τις pocket πανες και γενικότερα στις περισσότερες πάνες νέας γενιάς, ανεξαρτήτως υλικού.

Δοκίμασε να κάνεις stirpping (μια καλή πλύση με κανονική δόση απορρυπαντικού και πολλά ξεβγάλματα, ή τρίψε τους λεκέδες με λίγο απορρυπαντικό για πιατα και μια οδοντόβουρτσα και πολλά πολλά ξεβγάλματα.)

Αλλά πριν τα κανεις όλα αυτα, δοκίμασες να την πλύνεις κανονικά και να την απλώσεις βρεγμένη να την βλέπει καλά ο ήλιος???εμένα ετσι εξαφανίζονται οι λεκέδες συνηθως

Σαν αντισηπτικό εγω στην κάθε πλύση βάζω ενα σφουγγαράκι με 1-2 σταγόνες tea tree oil ή λεβάντα oil.

• 2 εβδομάδες μετά...
dimitroula , οι κανόνες συντήρησης της carlie banana απαγορεύουν σόδα, ξύδι, χλωρίνη και λευκαντικά, όπως και σε όλες τις pocket πανες και γενικότερα στις περισσότερες πάνες νέας γενιάς, ανεξαρτήτως υλικού.

Δοκίμασε να κάνεις stirpping (μια καλή πλύση με κανονική δόση απορρυπαντικού και πολλά ξεβγάλματα, ή τρίψε τους λεκέδες με λίγο απορρυπαντικό για πιατα και μια οδοντόβουρτσα και πολλά πολλά ξεβγάλματα.)

Αλλά πριν τα κανεις όλα αυτα, δοκίμασες να την πλύνεις κανονικά και να την απλώσεις βρεγμένη να την βλέπει καλά ο ήλιος???εμένα ετσι εξαφανίζονται οι λεκέδες συνηθως

Σαν αντισηπτικό εγω στην κάθε πλύση βάζω ενα σφουγγαράκι με 1-2 σταγόνες tea tree oil ή λεβάντα oil.

fotinimariapf μπηκα στο site της charlie banana και εκεί λέει για σόδα και ξύδι....δες εδώ: "Συνιστούμε σε εβδομαδιαία βάση να προσθέτετε λίγο λευκό ξύδι στο πλύσιμο και μερικές κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, για την εξάλειψη τυχόν οσμών καθώς και λεκέδων.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ, γιατί θα καταστραφεί η επένδυση της πάνας.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ, γιατί θα φράξει τους πόρους του ένθετου και του υφάσματος της πάνας. Ωστόσο εάν αυτό σας συμβεί, τότε τρίψτε στο χέρι την πάνα και το ένθετο με λίγο υγρό σαπούνι πιάτων και στη συνέχεια επαναλάβετε μια ή δυο φορές, πλύσιμο στο πλυντήριο. Θα απομακρυνθούν τα υπολείμματα του μαλακτικού και οι πάνες θα αποκτήσουν ξανά απορροφητικότητα.

ΜΗΝ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ, στην εξωτερική τους πλευρά γιατί θα καταστρέψετε την αδιαβροχοποίηση της πάνας."

ουφ μπερδευτηκα!!!

Κι εγώ κατάφατσα στον ήλιο θα πρότεινα για τους επίμονους λεκέδες των πανών.

Εγώ βάζω και σόδα πλυσίματος και βόρακα μαζί με τα soap nuts και μόνο ο ήλιος εξαφανίζει πλήρως όλους τους λεκέδες.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Γενικά τώρα, να πω ότι έχω 3 παιδιά και στα τρία χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ ακόμη στο μικρό που είναι 7 μηνών υφασμάτινες πάνες.

Οπότε δοκίμασα πολλές και διάφορες πάνες θα έλεγα... :cool:

Οι καλύτερες με διαφορά από άποψη απορροφητικότητας και απαλότητας είναι οι Mother-ease από bamboo.

Μόνο που θέλουνε και βρακάκι (συν liner για μεγαλύτερα μωράκια).

Είναι και από τις ακριβότερες αλλά αξίζουνε τα λεφτά τους και με το παραπάνω.

Τις έχω πάρει απ' ένα αγγλικό κατάστημα:

http://www.green-me.co.uk/onesize.php?nappies=mother_ease_one_size_nappy

Αλλά υπάρχουνε και στην Ελλάδα στην ίδια περίπου τιμή (ίσως και πιο φθηνά, για κάνετε την σύγκριση):

http://www.monogiapaidakia.gr/contents/el/p152.html

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...