Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Zacharo το είδα το site και φαίνεται πολύ καλό! Καλά, τα σχέδια είναι απίστευτα! Έχει παραγγείλει κάποια από το site, να δούμε πόσο καιρό κάνουν για την παράδοση;

Ίσως πάρω κανά δύο για δοκιμή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zacharo το είδα το site και φαίνεται πολύ καλό! Καλά, τα σχέδια είναι απίστευτα! Έχει παραγγείλει κάποια από το site, να δούμε πόσο καιρό κάνουν για την παράδοση;

Ίσως πάρω κανά δύο για δοκιμή.

Σίγουρα θα παραγγείλω κάτι αλλά θέλω να μάθω πρώτα περισσότερα απο το forum

• 1 month later...

Εγώ που πήρα πρόσφατα sudocrem και κάτι καλλυντικά αντηλιακό κ.α έκαναν δύο μέρες τα αγόρασα Τρ και Πέμπτη τα έφεραν καλά δεν είναι? Περίμενα ότι θα ήταν 6-7 μέρες!

• 3 εβδομάδες μετά...

κορίτσια γεια σας και από εμένα

προσπάθησα πριν από 6 μήνες να χρησιμοποιήσω υφασμάτινες πάνες και δεν τα κατάφερα. μάλλον όμως το μικρόβιο με έτρωγε και επέστρεψα αποφασισμένη και με πολλή όρεξη και νομίζω θα νικήσω :wink:

οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής:

ψάχνω πάνες για το βράδυ και αναρωτιώμουν αν έχει δοκιμάσει καμία τις little lamb bamboo. μου φαίνονται πολύ καλές αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρονται. καμία ιδέα;

επίσης ισχύει ότι το fill-your-pants δεν φέρνει στην ελλάδα; κάπου το διάβασα μέσα στο θέμα και τρόμαξα γιατί έχω παραγγείλει περίπου 160 ευρώ και η παραγγελία μου δεν έχει έρθει ακόμα από τις 18/3... λέτε να την πάτησα; :oops: πάντως δεν συνάντησα δυσκολία και ούτε κάπου έλεγε ότι δεν στέλνει.

Διαφημίσεις

mpaki Καλωσήρθες κ πάλι στον κοσμο της υφασμάτινης πάνας λοιπόν! Για τις little lamb δεν ξερω να σου απαντήσω, δεν τις εχω δοκιμάσει... Αλλά για το fill your pants εχω να σου πω οτι στελνει σιγουρα Ελλάδα, εχω πάρει πολλές φορές πράγματα, πάνες, επιθέματα, σάκους κ.α. Ισως εχει απλά καθυστερήσει η παραγγελία σου, μην ανησυχείς...

κοιτα κ τα πμ σου, κατι σου εστειλα

2sEbp3.png1qpAp3.png

ευχαριστώ Theodora_D !

η αλήθεια είναι πως είμαι ήδη πολύ ενθουσιασμένη αν και ακόμα δεν έχω όσες πάνες χρειάζομαι και προσπαθώ να συμπληρώσω τη συλλογή μου, έχω λίγες και μόλις μου τελειώσουν βάζω πλυντήριο και μέχρι να στεγνώσουν χρησιμοποιώ τις συμβατικές. άντε να έρθουν και οι υπόλοιπες :D

• 3 months later...

Kαλησπέρα κι απο εμένα.

Θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω οικολογικές πάνες με το που γεννηθεί ο μπέμπης μου, και σκεφτόμουν για αρχή να πάρω πάνες απο μπαμπού ή οργ.βαμβάκι, μιας που οι all in one απο οτι λέτε στεγνώνουν πολύ δυσκολα και εγώ γεννάω τέλη Σεπτέμβρη,ασε που μένω Κατερίνη και έχουμε πάντα υγρασία.

Βρήκα αυτην την προσφορά( http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30317 ) και θέλω να ρωτήσω αν τις έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα και αν είναι απορροφητικές ή αν είναι καλύτερα να δοκιμάσω πάνες απο βαμβάκι.Επίσης για ενίσχυση πάνας θα μου προτείνατε απο φλις ή πετσετέ?Αν μπορεί κάποια κοπέλα-ή και αγόρι, μην ξεχνιόμαστε πως υπάρχουν στην παρέα- να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων!!

Σύμπτωση, αύριο θα πάρω ένα δείγμα απ' αυτές!

Μόνο που αν κατάλαβα καλά έχει βγει καινούργια ανανεωμένη σειρά και ακόμη δεν τη βάλανε στο site τους, απ' αυτή θα μου στείλουνε δείγμα, καθώς και μια ενίσχυση - booster.

Εγώ σκέφτομαι και αυτές http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30474 .

Έχω δει δείγμα τους και φαίνονται πολύ καλές και μαλακές, έχουνε και καλή τιμή.

Έχω χρησιμοποιήσει υφασμάτινες πάνες και στα άλλα δύο μου παιδάκια και βρίσκω τις πάνες από μπάμπου πιο απαλές και απορροφητικές.

Γι' αυτό σκέφτομαι να πάρω ένα συνδιασμό των δύο αυτή τη φορά, τις βαμβακερές της Imse Vimse και κάποιες από μπαμπού, ακόμη δεν κατέληξα σε ποιες όμως συγκεκριμένα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Kαλησπέρα κι απο εμένα.

Θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω οικολογικές πάνες με το που γεννηθεί ο μπέμπης μου, και σκεφτόμουν για αρχή να πάρω πάνες απο μπαμπού ή οργ.βαμβάκι, μιας που οι all in one απο οτι λέτε στεγνώνουν πολύ δυσκολα και εγώ γεννάω τέλη Σεπτέμβρη,ασε που μένω Κατερίνη και έχουμε πάντα υγρασία.

Βρήκα αυτην την προσφορά( http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30317 ) και θέλω να ρωτήσω αν τις έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα και αν είναι απορροφητικές ή αν είναι καλύτερα να δοκιμάσω πάνες απο βαμβάκι.Επίσης για ενίσχυση πάνας θα μου προτείνατε απο φλις ή πετσετέ?Αν μπορεί κάποια κοπέλα-ή και αγόρι, μην ξεχνιόμαστε πως υπάρχουν στην παρέα- να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων!!

Εγω έχω πάρει ακριβώς αυτές.Το χειμώνα δε με βόλεψαν γιατί αργούσαν να στεγνώσουν.Καλοκαίρι τις χρησιμοποιώ μια χαρά.Με το καλό!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ για την ευχή!!!Ωστε αργούσαν να στεγνώσουν????Εγώ σκεπτόμουν αυτές ειδικά για τον χειμώνα για να στεγνώνουν πιο γρήγορα, μιας που διάβασα πως οι ΑΙΟ θέλουν δυο ημέρες....

Σε ευχαριστώ για την ευχή!!!Ωστε αργούσαν να στεγνώσουν????Εγώ σκεπτόμουν αυτές ειδικά για τον χειμώνα για να στεγνώνουν πιο γρήγορα, μιας που διάβασα πως οι ΑΙΟ θέλουν δυο ημέρες....

Αργούνε κάπως σε σχέση με τις βαμβακερές, αλλά είπαμε ότι είναι πιο απορροφητικές.

Αλλά επειδή εγώ είχα και τις ΑΙΟ (Bumgenius) δεν υπάρχει σύγκριση στο χρόνο που θέλουνε να στεγνώσουνε, όντως οι bumgenius ακόμη και τώρα το καλοκαίρι αργούνε να στεγνώσουνε!

Γι' αυτό κι εγώ σκέφτομαι να πάρω και πάλι συνδιασμό πανών, άλλες από βιολογικό βαμβάκι και άλλες από μπάμπου και ίσως και μερικές AIO πάλι για τις εξόδους.

Το απόγευμα θα δω το δείγμα από τις καινούργιες μπάμπου και θα σας γράψω εντυπώσεις.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Γειά σας και από εμένα!

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα της υφασμάτινης πάνας μπορείτε να βοηθήσετε?

Εχω βρει στο συγκεκριμένο site http://www.ecobaby.gr/index.php?language=gr&cat=36 δίαφορες πάνες. Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές?

Τις προστατευτικές λωρίδες που λέει πρέπει να μπαίνουν σε κάθε αλλαγή?

Πάνω από την πάνα χρειάζεται να βάλεις και βρακάκι ώστε να μην βρέχονται τα ρουχαλάκια του?

Με ένα πακέτο 20 πάνες κάθε πότε πρέπει να μπαίνει πλυντήριο? 2 μέρες?

Συγνώμη εάν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου, αλλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη με το συμφέρει τελικά και το πως λειτουργούνε οι πάνες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Λοιπόν , ψάχνοντας σε site του εξωτερικού για να ανακαλύψω κι άλλες μάρκες και αξιολογήσεις πέρα απο αυτές που κυκλοφορούν Ελλάδα,έπεσα σε αυτό : http://www.clothnappy.info

που μου φάνηκε αρκετά εξυπηρετικό, μιας που υπάρχουν βαθμολογίες σε ό,τι αφορά το θέμα πάνα....

τώρα κατά πόσο είναι αξιόλογο ως site, δεν γνωρίζω, αλλά αρκετά απ'όσα διάβασα συμπίπτουν με όσα είδα να γράφονται από εσάς μέσα στο forum!

Ελπίζω να σας βοηθήσει κι εσάς..

Rosie , σε ευχαριστώ, μάλλον προς τα εκεί καταλήγω κι εγώ,λέω για αρχή να πάρω 10 βαμβάκι, 10 μπαμπού.

Και ψάχνω και για 5 ΑΙΟ που να στεγνώνουν πιο γρήγορα απο τις bumgenius, για λόγους ευκολίας...Βρήκα στο παραπάνω site κάποιες μάρκες , και θέλω να δω αν τις στέλνουν κι Ελλάδα..

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο μένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις πολύτιμες γνώσεις που μου δώσατε...Μετά από 6 μήνες ανελλιπούς χρήσης και πειραματισμών κατέληξα στα εξής: Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να επιλέξω, οπότε πλήρωσα αρκετά παραπάνω διαλέγοντας δύο grovia aio (πολύ καλές, μόνο βαμβακερές, αλλά πολύ δύσκολες στο στέγνωμα), 2 grovia βρακακι (στην αρχή με βόλεψαν πολύ, αλλά στη συνέχεια μου εμφανίζουν πολλές διαρροές, δεν ξέρω γιατί), 7 πετσετέ motherease με 2-3 πλαστικά βρακάκια (υγιεινές, μόνο για το σπίτι, όχι με καλή εφαρμογή και χρειάζονται ενίσχυση), 2 charlie banana (πολύ όμορφες και αρκετά αξιόπιστες, με εσωτερικά λάστιχα για να μεγαλώνουν), 1 fuzzybunz (όμορφη και αξιόπιστη), 4 tots bots (πολύ καλή λύση, ειδικά για τις γιαγιάδες, γρήγορες στο στέγνωμα, αλλά αποκλειστικά απο φλις...) και 6 pop in (οι αγαπημένες μου απο μπαμπου, με βγάζουν ασπροπρόσωπη τη νύχτα και σκέφτομαι να αγοράσω περισσότερες, μια και είναι πολύ πρακτικές και αξιόπιστες). Δηλώνω λοιπόν φαν μεγάλη!

Κάποιες απαντήσεις: επιθέματα προσωπικά βάζω σχεδόν κάθε φορά για να είμαι σίγουρη, χωρίς να είναι απαραίτητα. Μάλιστα αγόρασα πετσετέ ύφασμα και το έκοψα σε ωραίες ορθογώνιες λωρίδες...Πολύ χρήσιμα είναι και τα επιθέματα απο μπαμπού, καθώς είναι πολύ απορροφητικά.

Με 24 περίπου πάνες, βάζω πλυντήριο κάθε 2η μέρα. Πάντα soap nuts: φθηνά, οικολογικά και αποτελεσματικά.

Τέλος, βρήκα απίστευτα βοηθητικό τα χαρτάκια της close parent, τα οποία τα χρησιμοποιώ σε κάθε αλλαγή και απομακρύνουν εύκολα στερεά, ενώ απομακρύνουν την υγρασία. Είναι κατασκευασμένα από καλαμπόκι, που τα κάνει super φιλικά προς το πωπουδάκι του μωρού μας! :P

Καλημέρα Roza! Λόγω διακοπών έλλειπα....Τις pop-in της είχα παραγγείλει από το γερμανικό amazon, αλλά νομίζω ότι έχουν έρθει Ελλάδα. Είδα σελίδα τους στο facebook. Αν θες κάνε ένα search, για να μην αναφέρω το site...:rolleyes:

καλησπέρα σας!

έχω και εγώ λοιπόν κάνει μια προσπάθεια με τις πλενόμενες πάνες αλλά αρχικά δεν τα κατάφερα...έχω 1 bumgenious AIO, 1 Charlie banana pocket, 1 bumgenius V4 pocket, 1 fuzzi bunz pocket (fleece) και 1 blueberry pocket bamboo. Χρησιμοποίησα ήδη από ενα-δυο φορές τις 2 πρώτες που ανέφερα αλλά είχα διαρροές...ίσως δεν τις φόρεσα σωστά. Επίσης τις έπλυνα με Planet baby και έκανα 2πλο κύκλο για ξέβγαλμα.

Χτες αγόρασα soapnuts και παρέλαβα και τις 3 τελευταίες (1 bumgenius V4 pocket, 1 fuzzi bunz pocket (fleece) και 1 blueberry pocket bamboo). Θέλω να τις πλύνω πριν την 1η χρήση. Μπορείτε να μου πείτε πως τις πλένετε? πόσα soap nuts βάζετε σε μια πλύση? εγώ θα πλύνω συνολικά 6 πάνες....άρα όχι γεμάτο πλυντήριο...

Που αποθηκεύετε τις χρησιμοποιημένες?

Να ενημερώσω ότι η μικρή μου είναι 5,5 μηνών και θηλάζει αποκλειστικά.

Ευχαριστώ για μια απάντηση και συγνώμη για το μέγεθος της ανάρτησης....

Φιλικά,

Χωρίς να είμαι ειδική (μιας και περιμένω ακόμα τον κανακάρη μου)... Βάζεις 5-6 soap nuts και πρέπει να πλύνεις τις πάνες 5 με 6 φορές πριν τις χρησιμοποιήσεις για να γίνουν απορροφητικές.

Τις χρησιμοποιημένες διάβασα ότι τις αποθηκεύουν είτε σε έναν κάδο που να κλείνει ή σε μια λεκάνη με νερό και σόδα.

Εγώ τελικά πήρα 1 ΑΙΟ Bambinex, 1 ΑΙΟ TotsBots και 20 GroVia για να δούμε.

• 4 εβδομάδες μετά...
Αργούνε κάπως σε σχέση με τις βαμβακερές, αλλά είπαμε ότι είναι πιο απορροφητικές.

Αλλά επειδή εγώ είχα και τις ΑΙΟ (Bumgenius) δεν υπάρχει σύγκριση στο χρόνο που θέλουνε να στεγνώσουνε, όντως οι bumgenius ακόμη και τώρα το καλοκαίρι αργούνε να στεγνώσουνε!

Γι' αυτό κι εγώ σκέφτομαι να πάρω και πάλι συνδιασμό πανών, άλλες από βιολογικό βαμβάκι και άλλες από μπάμπου και ίσως και μερικές AIO πάλι για τις εξόδους.

Το απόγευμα θα δω το δείγμα από τις καινούργιες μπάμπου και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Καλημέρα και πάλι Rosie..Τελικά το δοκίμασες το δείγμα?πως σου φάνηκε?

Σίγουρα θα παραγγείλω κάτι αλλά θέλω να μάθω πρώτα περισσότερα απο το forum

καλημέρα..επειδή ενδιαφέρομαι για τις carlie banana, θα μπορούσες να μου πεις σε ποιο site αναφέρεσαι???

• 3 months later...

Εντέλει , παρήγγειλα απο site εξωτερικού γιατί δεν έβρισκα αυτες που ήθελα εδώ ή τις έβρισκα πολύ ακριβές...Τις χρησιμοποιώ εδω και 1 μήνα.Το μωράκι μου είναι πλεον 6500 και 58 ημερών, ενώ θηλάζει αποκλειστικά και λόγω βάρους πολύ, άρα βρέχει και αρκετές πάνες..Πήρα 5 tots bots bamboozles, 5 tots bots easyfit v3,4 blueberry deluxe one size, 1 carlie banana, 1 smartbottoms , 1 flufittyfluff και 2 close to parents pop in bamboo.Ενθουσιάστηκα με τις blueberry, τις φοράει άνετα ο μικρός μου και 6 ώρες συνεχόμενα μένοντας στεγνός(φλις)και καθαρίζουν τέλεια ενώ έρχονται πιο ολοκληρωμένες απο όλες ,αν και είναι οι πιο ακριβές τα αξίζουν τα λεφτά τους.Πολύ καλές και οι easyfit tots bots αν και στις 3 ώρες τον βρίσκω βρεγμένο.Και φοβάμαι να τον αφήσω μη τυχον και πάθει κανα έγκαυμα , αρα βράδυ δεν τις φοράμε άνετα.Και οι 2 παραπάνω στεγνώνουν γρήγορα, όπως και η Carlie banana, απο την οποία ομως είχα διαρροές ως τώρα.Οι bamboozle το ίδιο καλές με τις easyfit, αλλα αργουν πάρα πολύ να στεγνώσουν .Σημειωτέον τις φοράω με κάλυμμα blueberry.Με τις pop in δεν έχω ενθουσιαστεί τόσο,αν και διαρροες δεν είχα .Τις άλλες δυο φίρμες δεν θα τις πρότεινα, αν και η smartbottoms είναι εξολοκλήρου βαμβακερή που είναι θετικό, δεν έχουν πολύ καλή εφαρμογή. Αυτα και απο εμένα ...

• 1 month later...

καλησπερα!!

επαναφερω το θεμα μηπως υπαρχει μια μανουλα που εχει προσφατη εμπειρια με τις οικολογικες πανες.

διαβαζω τοσα πολλα κ εχω μπερδευτει για το ποιες να επιλεξω.

ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλυτερα μεμονωμενα απο διαφορες μαρκες η να επιλεξω πακετο απο καποια συγκεκριμενη.

καλησπερα!!

επαναφερω το θεμα μηπως υπαρχει μια μανουλα που εχει προσφατη εμπειρια με τις οικολογικες πανες.

διαβαζω τοσα πολλα κ εχω μπερδευτει για το ποιες να επιλεξω.

ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλυτερα μεμονωμενα απο διαφορες μαρκες η να επιλεξω πακετο απο καποια συγκεκριμενη.

Kαλησπέρα!Χρησιμοποιώ τις πάνες απο οταν σαραντησε ο γιος μου και ειμαι υπερευχαριστημένη...όπως αναφερω σε προηγούμενο μηνυμα εγώ προτείνω ανεπιφυλακτα carlie banana και blueberry απο pocket και tots bots bamboozle και pop in close to parents απο μπαμπου..αναδιαμορφωνω για τις tots bots easyfit v3 ,που μου εμφανιζουν διαρροες μετα απο 3-4 ωρες, ενω οι υπόλοιπες με βγαζουν ασπροπρόσωπη και την νύχτα!Πλυντήρια βάζω 3-4/εβδομάδα, πλένω με καρπούς πλυσίματος, καθαρίζουν τέλεια στον ήλιο, δεν εχω ερεθισμούς και σε ταξίδι χρησιμοποίησα μιας χρήσης και πάλι δεν είχα πρόβλημα.σίγουρα ερχεται πιο φθηνα να πάρεις πακετο...αλλά εμένα μου αρεσει που εχω διαφορετικές σε είδος.Ελπίζω να σε κάλυψα

:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...