Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

ΤΙΣ Imse ΑΛΛ ΙΝ ΟΝΕ , ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΗ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SITE ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ .

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΣΟΥΝ . ΟΙ LITLE COMFORT ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΒΡΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΛΑΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ Imse ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ . ΜΕ ΤΙΣ LITLE COMFORT ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΩΡΕΣ .

Δώσε και σε μας διεύθυνση

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω μια απορία. Τις καινούριες πάνες πρέπει να τα πλύνουμε?

Τις καινούριες πάνες είναι καλό να τις πλύνει κανείς καναδυό φορές - μία στους 60 βαθμούς για σχετική αποστείρωση κιόλας.. Θα βελτιώσει την απορροφητικότητά τους. Με τη χρήση θα βελτιωθεί κι άλλο βέβαια αλλά καλό είναι να τις προετοιμάζουμε κιόλας :D

Οι Imse All In One είναι καλές τελικά;; Με ενδιαφέρει κι εμένα.. Για μια φίλη κυρίως.. Μπορείτε μήπως να μου στείλετε σε πμ από που τις πήρατε; (από πιο site δηλαδή) Έχω κάνει ένα σωρό αγορές από το εξωτερικό και μπορώ να βοηθήσω αν θέλει κάποιος κάποια πρόταση ή γνώμη. Ξεκίνησα να καταγράφω κάποια πράγματα και σε ένα μπλογκ http://greekclothdiaperingmom.blogspot.com αλλά δεν το έχω προχωρήσει πολύ.. Ευχαρίστως πάντως να απαντήσω σε ερωτήσεις για όσες απορίες μπορώ να καλύψω!! :D Έχουμε αρκετούς μήνες πείρα τώρα πια και συνεχίζουμε!!!!!

Οι Imse All In One είναι καλές τελικά;; Με ενδιαφέρει κι εμένα.. Για μια φίλη κυρίως.. Μπορείτε μήπως να μου στείλετε σε πμ από που τις πήρατε; (από πιο site δηλαδή)

Ήθελα από καιρό να γράψω κι εγώ την δικιά μου εμπειρία στο θέμα....:)

Εγώ αγόρασα διάφορες πάνες, βρακάκια κλπ κλπ και μόνο με αυτές βολεύτηκα. Οι υπόλοιπες μάρκες αλλά και τα απλά βρακάκια της ίδιας εταιρείας είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα γιατί είχαμε πολλές διαρροές και πολύ περισσότερο κόπο στο άλλαγμα και το πλύσιμο.

Επειδή του μικρού μου, του φόρεσα αμέσως μόλις γεννήθηκε (καταχείμωνο) επαναχρησιμοποιούμενες πάνες ήθελα να βρω αυτές που θα μπορώ να τις βάζω-βγάζω εύκολα για να μην τον κρυώνω. Με τα απλά υφασμάτινα βρακάκια + αδιάβροχα δε βολεύτηκα καθόλου, αργούσα πολύ να τα "στρώσω" καλά για να μην υπάρχουν διαρροές. Το άλλο που δεν μπορούσα ήταν ότι επειδή δεν μου έκανε καρδιά να σκουπίσω απλώς το αδιάβροχο βρακάκι απο την υγρασία και να αλλάξω μόνο το εσωτερικό υφασμάτινο όπως λέει στις οδηγίες, άλλαζα κάθε φορά και τα δύο κι έτσι τελικά χρειαζόμουν μεγάλο αριθμό και από τα αδιάβροχα εξωτερικά οπότε σκέφτηκα αυτά τα χρήματα να τα διαθέσω κατευθείαν στις all-in-one.

Με αυτές δε είχαμε διαρροές, εννοείται κανένα ερεθισμό και επιπλέον τις βάζεις - βγάζεις εύκολα και γρήγορα. (εγώ έβαζα και τις ειδικές λωρίδες που συγκρατούν κάπως τα κακάκια και δεν λερώνεται πολύ η πάνα)

Είναι μόνο λίγο πιο δύσκολο το στέγνωμα και γι'αυτό πήρα περισσότερες.

Από την edit admin τις αγόρασα.

Να προσθέσω επίσης ότι από όλες όσες χρησιμοποίησα ήταν οι πιο καλές δηλ. σταθερές και όσο πρέπει σκληρές στο άνοιγμα που πρέπει να έχουν τα ποδαράκια των νεογέννητων που έχουν πρόβλημα με τα ισχία. (επιβεβαιωμένο από την παιδίατρο)

Διαφημίσεις

Νομίζω θα τις δοκιμάσω κι εγώ και τις πρότεινα και στη φίλη μου! Αλλά ρε παιδιά γιατί τόσο ακριβό το ecofamily.... Τις βρήκα πολύ φθηνότερα σε αγγλικό κατάστημα.. και τα ταχυδρομικά πολύ φθηνά. Δεν ξέρω αν θα μου τις στείλουν αλλά θα ρωτήσω και θα μάθω σύντομα!!

Ευχαριστώ για το review πολύ!!!

:D

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛ ΦΤΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ . ΤΟ SITE EINAI YPO KATASKEYH .

ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΜΕΣΩ EMAIL .

ΠΗΡΑ 4 IMSE ALL IN ONE 15 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ . ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ..ΤΕΛΕΙΟ .

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΙΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΑΝΕΣ .. ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΜΠΟΓΟΣ.. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ FOTO ΝΑ ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ !!

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ PM

Νομίζω θα τις δοκιμάσω κι εγώ και τις πρότεινα και στη φίλη μου! Αλλά ρε παιδιά γιατί τόσο ακριβό το ecofamily.... Τις βρήκα πολύ φθηνότερα σε αγγλικό κατάστημα.. και τα ταχυδρομικά πολύ φθηνά. Δεν ξέρω αν θα μου τις στείλουν αλλά θα ρωτήσω και θα μάθω σύντομα!!

Ευχαριστώ για το review πολύ!!!

:D

Οι αρχικές τιμές στην ecofamily είναι πράγματι ακριβές.

Εγώ όμως είχα μια έκπτωση που κάνουν αν από προηγούμενες παραγγελίες έχεις ξεπεράσει τα 150 ευρώ αγορών, είχα και το κουπονάκι της έκπτωσης των 15 ευρώ από το ClothDiaperService, μου κάνανε και πρόσθετη έκπτωση που δεν την περίμενα, στο τέλος -τέλος μου κάνανε δώρο και μια all-in-one (μάλλον γιατί με βαρεθήκανε) οπότε κάπου στα 15 ευρώ μου βγήκε και μένα η καθεμία. :):)

Για να έχω όλες αυτές τις εκπτώσεις όμως συνολικά, είχα σπάσει τις παραγγελίες μου. (που ήταν όμως μεγάλες γιατί πήρα και κάποια είδη καθαρισμού κι έτσι δεν είχα και έξοδα αποστολής)

Κοιτάξτε το λίγο και αυτό... Αν οργανώσετε καλά τις αγορές απο εκεί πιστεύω ότι συμφέρει.

Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω και από δω, την popelix για τη βοήθεια στο ψάξιμο που είχα κάνει για τις πάνες αυτές. :D:D

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας ..

Και εγω χρησιμοποιω υφασματινες πανες στην 8μηνων κορουλα μου ...τις χρησιμοποιω 5 μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη ..τις πηρα και εγω απο το διαδικτυο απο το http://www.fill-your-pants.com ! πηρα τις bumgenius v3.0 ειναι pocket nappie και ειναι φοβερες!

Αλλα αν δεν ειχα το στεγνωτηριο δεν ξερω αν θα τα καταφερνα...

Και θελω να πω ΜΠΡΑΒΟ στις καινουργιες μανουλες που ειναι τοσο καλες ,προσεκτικες και ορεξατες !!!

.png.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Έχει πάρει καμιά σας υφασμάτινες πάνες? Ποιες είναι πιο καλές, οι 2σε1 ή αυτές που συνδιάζονται με βρακάκι? Είναι βολικές? Τι γίνεται με τα μεγέθη? Τελικά να πάρω και απο που??

4599150571.png6def44b14c.png

Σκοπεύω να πάρω από εδώ: http://www.babykind.co.uk/

Επειδή δεν έχω εμπειρία από μωρά θα πάρω 10 για αρχή, για να κάνω test drive :), και αν δω ότι με βολεύουν θα πάρω άλλες 10, έτσι ώστε να πλένω κάθε 2-3 μέρες.

Έχω πεισθεί για τα πλεονεκτήματά τους, κύριως για το μωρό και όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά επειδή θα είναι το πρώτο μου μωρό δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με το πλύσιμο όσο θα είναι νεογέννητο. Βέβαια δεν χρειάζονται σιδέρωμα, μόνο πλύσιμο στο πλυντήριο και άπλωμα, κάτι που θα μπορεί να το κάνει και ο μπαμπάς μας και μάλλον δεν θα είναι και τόσο δύσκολο.

Δεν θα πάρω 2 σε 1, γιατί νομίζω ότι είναι έχουν περισσότερες διαρροές τουλάχιστον για τα αγοράκια. Θα πάρω One size (birth to potty) και 4 wraps, δηλαδή το εξωτερικό βρακάκι, από κάθε μέγεθος. Οι μπαμπού θεωρούνται πιο απορροφητικές.

Το site που ανέφερα πιο πάνω έχει μεγάλη ποικιλία και είναι πολύ κατατοπιστικό

Εγώ χρησιμοποιώ τις οικολογικές πάνες εδώ και 9μήνες και δεν βλέπω τόσο μπελά όσο λέτε. Ούτε παραπάνω πλυντήρια, ούτε παραπάνω σίδερο..ότι είχα κ πριν συν 5 λεπτά επιπλέον να τις πατήσω στο σίδερο..Δεν μιλάμε πια και για βουνο από πάνες!! Σίγουρα τους 2-3 μήνες δεν είναι βολικό αλλά μετά σίγουρα είναι. Τις πλένω μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα και αν υπάρχουν πάνεςε λερωμένες με κακά ή τις ξεπλένω, ή παίρνω τα ειδικά επιθέματα που είναι τυλιγμένα σε ρολό χαρτιου και όπως τραβάς το πανάκι και το πετάς μαζί με κακά. Τώρα για τα τσίσα μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα και μετά σίδέρωμα 5 λεπτά με το ρολόι! Δεν βρίσκω πουθενά μπελά κορίτσια..τολμήστε το!

Έχει πάρει καμιά σας υφασμάτινες πάνες? Ποιες είναι πιο καλές, οι 2σε1 ή αυτές που συνδιάζονται με βρακάκι? Είναι βολικές? Τι γίνεται με τα μεγέθη? Τελικά να πάρω και απο που??

Πάρε τις Bumgenius one size.Τις έχω και είναι απλά τέλειες. Πολυ όμορφες, απορροφητικές και το βασικό, είναι μόνο ένα μέγεθος! Τις πηρα απο http://www.mybabycenter.gr

• 3 εβδομάδες μετά...

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω αυτές τις πάνες και σκέφτομαι να τις πάρω από το site που προτίνει η Maggie, μεγάλη ποικιλία!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάρω το one size αλλά ποιές είναι καλύτερες;;;; Pocket, shaped two parts, All in one;;;; Τι να πάρω;;;;;; Σκέφτομαι να πάρω 20 κομμάτια, είναι καλά ή θα χρειαστώ και άλλα; Και τι κάνετε με το θέμα της βόλτας; Έχετε κάποιο σάκο μαζί σας και τις βάζετε εκεί, δεν μυρίζουν;;; Μια λύση είναι να παρω οικολογικές (μιας χρήσης) πάνες για τις εξόδους αλλά θα ήθελα να ξέρω πως τα καταφέρνετε εσείς. Και πώς να κουμπώνουν; Ποια είναι καλύτερα; Με χρατς ή με σούστα κούμπωμα; Και τελικά έχουν αντοχή ή μετα από κάποια πλυσίματα χαλάνε τα κουμπώματά τους; Πολλές ερωτήσεις το ξέρω και συγνώμη αν σας ζάλισα :oops::oops::oops:

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Διαφημίσεις

πηρα κι εγω αυτες τις πανες γιατι ο Μανωλακος ειχε τρομερο προβλημα με το συγκαμα.

μ'αυτες βρηκα την υγιεια μου.

http://www.gabi.gr/store/Product/ProductInfo.aspx?id=6&cid=4

πηρα 12 απο αυτες -ειναι απο βαμβακι και πολυ απορροφητικες καθως και 4 απο μπαμπου οι οποιες δεν ειναι τοσο απορροφητικες και μαλακες.ολες ειναι one-size και αργοτερα θα τις φορεσει και το νεο μπεμπε!

καλυτερα οι πανες ειναι με κουμπακια κι οχι με χριτσ-χρατσ.

παντως κοριτσια αξιζει ν'αγορασετε αρκει να μη σας νοιαζει και τοσο το πλυσιμο.

το βραδυ του φοραω πανα απορροφητικη γιατι 10 ωρες ειναι αρκετες.

εξωτερικα βρακακια εχω 2 της ποπολινι αλλα πιο καλα με βολεψαν αυτα:

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29905

και παμφτηνα!!!πηρα 4 και ειναι αρκετα.

9a7bp2.pngIm47p2.png

Ολα σε ένα - είναι με πλαστικό καλυμμα, με ξεχωριστό βρακάκι μπορείς να χρησιμοποιείς βρακάκια φυσικά!

Αυτά είναι πολύ ωραία!!!

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=323[/url]

Και αυτά

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=232 (ροζ και μπλέ)

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=231

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=110 (πολλά χρώματα)

Υπάρχουν πάνες ενός μεγέθου και με νούμερα.

Με νούμερα έχουν πιό καλή εφαρμογή, ενός μεγέθου - πιό οικονιμικές.

Αυτές τις πάνες έχω πάρει , είναι πολύ καλές, απαλές, έχουν πολυ καλή εφαρμογή και δεν θέλουν επιθέματα!!!

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=32

Η κουνιάδα μου έχει πάρει αυτές, που είναι πιό οικονομικές και είναι ευχαριστιμένη

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=197

Σε αυτό το site που προτίνει η Maggie http://www.babykind.co.uk/ δεν βρήκα πάνες από φυσικά υφάσματα - όλες από πολυεστέρα είναι ή από μπαμπού με πολυεστέρα. Γιατί να βγάλουμε τα pampers τότε - να φοράμε άλλο πλαστικό, που ακόμα και πρέπει να πλένεις :confused:

LILUCKY δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει εσυ η ιδια τις μπαμπου αλλα καμια σχεση με τις βαμβακερες.

εγω οπως ειπα και παραπανω εχω 12 βαμβακερες απο το gabi και 4 μπαμπου τις οποιες πηρα κι εγω απο το εκομπειμπι.

τις μπαμπου μπορει στη μια ωρα και με επιθεμα μαζι να ειναι βρεγμενος ο μικρος,ενω με τις βαμβακερες να τον εχω και 4 ωρες +το επιθεμα και ομως να ειναι στεγνος καπως.

ασε που οι μπαμπου γινονται σκληρες οσο περναει ο καιρος.αν το ηξερα οτι θα ηταν ετσι θα αγοραζα μονο βαμβακερες.επισης εμενα δε με βολεψαν οσες ειχαν χριτσ-χρατσ.με τα κουμπακια ηταν πιο σταθερες.

γι'αυτο τα γραφω για εκεινες τις κοπελες που ενδιαφερονται και που δεν τις ξερουν τις πανε.

9a7bp2.pngIm47p2.png

Για μεγαλύτερα μωρά με κουμπάκια μπορεί να είναι και πιό σταθερες, μέχρι 6 μηνών - ότι θέλεις βάζεις, αλλά να μην έχουν διαρροες, γιατί τα νεογέννητα κάνουν ΄κακά 5-7 φορές την ημέρα...

Ενός μεγέθου καποιος έχει δοκιμάσει σε νεογέννητο;

Popolini έχουν τωρα και Ecobaby http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=346

Kαι αυτές εδώ έχει δοκιμάσει κανένας;

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=345

Για νεογέννητο έχω χρησιμοποιήσει τις Bumgenius και ήταν τέλειες. Το mybabycenter έχει και τις one size οικολογικές που έχω πάρει και είναι πολύ καλές.

Βασικά οι πάνες που πλένονται είναι καθαρά θέμα συνήθειας και καθόλου μπέλας όσο ακούγεται. Απλά με τα ρούχα πετάς και αυτές μέσα. Αρκεί να έχεις αρκετές για να μη πλένεις συνέχεια!

Κάθόλου δεν με κουράζει!!!

Δεν ξέρω, νομίζω δεν είναι δύσκολα και να βάζεις ένα ξεχωριστώ βρακάκι που να είναι και απο φυσικό υλικό, δεν μου αρέσει από μικρή το πλαστικό! Και μικροίνες να είναι και εκατό φορές να αναπνέει, δεν το μπορώ στο δέρμα...Δεν φοράω ποτέ συνθετικά ρούχα, ούτε παπούτσια από δερματίνη! (σήμερα έκανα και την πρώτη μου παραγγελία με οικολογικά ρούχα από βιολογικό βαμβάκι και κάνναβη για εμένα και τον ανδρα μου, τα παιδια μας από καιρό φοράνε οικολογικά).

Τα ρούχα και παιχνίδια που δεν ξέρουμε από τι είναι, έχουμε μάθει να δείνουμε σε κάποιο συλλογο.

Να φορέσω στο μικρούλι μου πλαστικό???

Βολέυθηκα πολύ με τα βρακάκια που είναι φυσικά τα πιάνεις και χαίρεσαι!

Παρήγγειλα απο το eco-baby τα μάλλινα βρακάκια αλλά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μου είπαν λίγο πολύ ότι εκείνα τα πολύ λεπτά δεν κρατάνε τίποτα και τελικά πήρα τα storkenkinder , εσύ ποια έχεις και είσαι ευχαριστημένη?

4599150571.png6def44b14c.png

Τα μάλλινα βρακάκια πρέπει να πλύνεις 4-5 φορές με λανολινη για να γίνουν αδιάβροχα. Όταν είναι καινούργια - να αλλάζεις το μωρό πιό τακτικά, είναι λογικό γιατί δεν είναι πλαστικά. Μετά από μερικές πλύσεις θα κρατάνε πολύ καλά.

Εγώ έχω δοκιμάσει 5

Τα πλεκτά - είναι καλά, αλλά όχι για το καλοκαίρι (από το ιούνιο τα βγάλαμε), γιατί είναι διπλά. Διάβασα και στό γερμανικό site που είναι και για το καλοκαίρι - αλλά άλλο καλοκαίρι έχουν στην Γερμανία, αλλό - εμείς.

Τα λεπτά φοράμε το καλοκαίρι με φορεματάκια και στο σπίτι σκέτα. Αν τα πιάνεις - καταλαβαίνεις αν έχει κάνει τισα - αλλάζεις πάνα. Το βρακάκι δεν βρέχεται - αν η πάνα είναι χοντρή. Δεν είναι να φοράς από πάνω παντελόνι νομίζω, δεν έχω δοκιμάσει. Φοράμε και νύχτα, γιατί δεν κάνει σχεδόν τισα καθόλου νυχτα.

Έχω και ένα Storchenkinder - είναι πολύ καλά, τα φοράμε τώρα και στο σπίτι και έξω σαν σορτσάκι, θα πάρω και ένα ακόμα. Μπορείς να τα φοράς και με παντελόνακια.

Μου αρέσουν και με χρατς της Disana, δεν είναι ζεστά και δεν περνάει τίποτα έξω.

Έχω πάρει και ένα με χριτς-χρατς της Imse Vimse - πολύ ακριβό και δεν κρατάει καλά.

Κάθόλου δεν με κουράζει!!!

Δεν ξέρω, νομίζω δεν είναι δύσκολα και να βάζεις ένα ξεχωριστώ βρακάκι που να είναι και απο φυσικό υλικό, δεν μου αρέσει από μικρή το πλαστικό! Και μικροίνες να είναι και εκατό φορές να αναπνέει, δεν το μπορώ στο δέρμα...Δεν φοράω ποτέ συνθετικά ρούχα, ούτε παπούτσια από δερματίνη! (σήμερα έκανα και την πρώτη μου παραγγελία με οικολογικά ρούχα από βιολογικό βαμβάκι και κάνναβη για εμένα και τον ανδρα μου, τα παιδια μας από καιρό φοράνε οικολογικά).

Τα ρούχα και παιχνίδια που δεν ξέρουμε από τι είναι, έχουμε μάθει να δείνουμε σε κάποιο συλλογο.

Να φορέσω στο μικρούλι μου πλαστικό???

Βολέυθηκα πολύ με τα βρακάκια που είναι φυσικά τα πιάνεις και χαίρεσαι!

Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει με βρακάκι και χωρίς, έχω βολευτεί πολύ με αυτές που είναι ένα σε όλα και δεν έχουν ξεχωριστό βρακάκι αλλά αυτά είναι θέμα γουστου... Τις imse vimse τις έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλές. Τις πήρα από το ecofamily. Τις συνιστώ καθώς και τις Bumgenius. Γενικά από έρευνα πού έκανα για τις πάνες και από διαφόρα forum και ratings θεωρούνται από τις top μάρκες. Αλλά όπως είπα, ο καθένας όπως τον βολέυεται!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...