Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Τα συνθετικά υφάσματα έχουνε σαν βάση τους το πετρέλαιο και τα παράγωγά του, δεν είναι και ιδιαίτερη βελτίωση από τις πάνες μιας χρήσεως!

Τα μωράκια δεν έχουνε πρόβλημα να είναι βρεγμένα, γιατί να έχουνε;

Ίσα ίσα που συνδέουνε πιο εύκολα την πράξη (τσίσα) με το αποτέλεσμα (βρεγμένη πάνα).

Κι εμένα προσπάθησε να μου προωθήσει αυτές με το fleece αλλά δεν έπιασε, της τόνισα ότι δεν θέλω τίποτα το συνθετικό να ακουμπάει το δέρμα του παιδιού μου!

Είναι η μόνη που φέρνει τις Mother-ease στην Ελλάδα, θεωρούνται από τις καλύτερες στην Αμερική και στον Καναδά αν μπεις σε ξένα φόρουμς, ειδικά τα βρακάκια τους.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια επανέρχομαι! Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας!! Με τη βοήθειά σας και με μπόλικο κόπο δικό μου (βλέπε τρίψιμο με οδοντόβουρτσα για κάμποση ώρα..:shock:) οι πάνες μας είναι καλύτερες από ποτέ!! Δεν μυρίζουν καθόλου και είναι πολύ πιο απορροφητικές!! Θα συνεχίσω πλέον να τις πλένω με καρπούς και ελπίζω να παραμείνουν έτσι!! Επίσης δεν ερεθίζουν και το δερματάκι του μικρού μου όπως γινόταν τον τελευταίο καιρό.

Peekaboo πιστεύεις ότι στα ανθεκτικά θα πλένονται καλύτερα; Το πρόγραμμα για ευαίσθητα είναι και για βαμβακερά και κρατάει περίπου 1 μιση ώρα. Δεν είναι δηλαδή σύντομο πρόγραμμα.

Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής. Χρησιμοποιείτε τις πάνες το βράδυ; Ο δικός μου γινόταν μούσκεμα και αναγκαζόμουν κάποιες φορές να του αλλάζω και ρούχα μες την νύχτα:shock::shock: Μπορεί βέβαια να φταίει αυτό που είχα πάθει με τις πάνες μου. Λέτε να ξαναδοκιμάσω; Φοβήθηκα σήμερα και έβαλα pampers. Το άλλο που σκέφτομαι είναι το βράδυ να βάζω τις Moltex. Ξέρει καμιά αν στοιχίζουν πολύ περισσότερο από τα pampers;; Τι λέτε;;

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Δεν ξέρω τι θερμοκρασία χρησιμοποιεί το πλυντήριο σου στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα. Το δικό μου χρησιμοποιεί 30 ή 40 βαθμούς κατά επιλογή οπότε δεν μου κάνει για πάνες, καθώς συστήνεται να πλένονται στους 60 βαθμούς για λόγους αποστείρωσης. Επίσης συστήνεται να πλένονται στο μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα. Στο πλυντήριο μου, η πλύση για βαμβακερά στους 60 διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Προσπάθησα αρκετές φορές να χρησιμοποιήσω τις υφασμάτινες πάνες μας το βράδυ, δυστηχώς ανεπιτυχώς. Δοκίμασα όλους τους τύπους που έχω (βαμβακερές, φανελένιες, μπαμπού, φλις) και με όλες ξύπναγε ο μικρός κατακόκκινος - το λεγόμενο ammonia burn που ενδεχομένως να έχετε διαβάσει - και οι πάνες μύριζαν τόσο άσχημα που έκανα δύο πλύσεις για να ξεβρωμίσουν. Έτσι χρησιμοποιούμε πάνες μιας χρήσης το βράδυ. Για τις Moltex ξέρει να σου πει η Rosie.

Καλή μου Rosie θα διαφωνίσω με την άποψη σου για τις συνθετικές πάνες. Φυσικά και προτιμώ τα φυσικά υφάσματα και ξέρεις ότι οι αγαπημένες μου μακράν είναι από οργανικό βαμβάκι. Θεωρώ όμως άδικο να συγκρίνουμε ένα συνθετικό ύφασμα όπως το φλις με αυτό το τραγικό τζελ που έχουν οι κοινές πάνες, τη διοξίνη και δεν ξέρω και εγώ τί άλλα συνθετικά παράγωγα έχουν μέσα. Οι μικροϊνες που χρησιμοποιούνται συνήθως ως insert στις πάνες τύπου pocket (όπως είναι στην πλειοψηφία τους οι φλις) δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Όταν ο μικρός μου είναι ερεθισμένος γιατί δεν τον έχω πάρει χαμπάρι και έχω αργήσει να τον αλλάξω, τότε οι φλις είναι ότι πρέπει γιατί κρατούν το δερματάκι του στεγνό και ο ερεθισμός υποχωρεί πιο γρήγορα. Γνώμη μου, πάντα :)

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Καλησπέρα Κορίτσια.

Στις bumgenius που έχω χρησιμοποιω πάντα ένα βιοδιασπωμενο φύλλο κ έχω παρατηρήσει ότι αυτο κ μόνο δεν έχει αφήσει την υγρασία να περάσει στο δερματάκι τους.

Τώρα, για τις motherease το μόνο που με προβληματίζει είναι που πρέπει να βάζω κ το έξτρα βρακάκι, οπότε λογικά θα είναι λίγο πιο δύσκολες στην χρήση. Φυσικά αν χρειαστεί μπορεί τελικά να τους τις βάζω στο σπίτι αυτές κ τις · Όλα σε ένα· να τις χρησιμοποιω στις εξόδους για ευκολία! :)

LFdxp3.png

Φυσικά δεν συγκρίνεται ένα ύφασμα fleece με τις πάνες μιας χρήσεως, αλλά και πάλι διαφωνώ με την πρόταση της κοπέλας που έχει το site που σύστησα στη jasmini να πάρει όλες τις πάνες της συνθετικές.

Κρίμα δεν είναι να χαλάσει τόσα χρήματα και το μωρό της να μην έρχεται σε επαφή με φυσικό ύφασμα;

Εγώ και στα δύο μου παιδάκια τους πρώτους μήνες της ζωής έβαζα ρουχαλάκια από βιολογικό βαμβάκι, το δερματάκι τους είναι πολύ ευαίσθητο για να το ταλαιπωρούμε και άλλο με συνθετικά υφάσματα και συμβατικό βαμβάκι.

Δεν μπορώ να πω για τη διαφορά τιμής μεταξύ Moltex και Pampers γιατί μόνο Moltex αγοράζω, δεν βρίσκω τις δύο πάνες συγκρίσιμες.

Και πάλι θεωρώ κρίμα να φοράω στα παιδιά όλη μέρα υφασμάτινη πάνα και το βράδυ να τους βάζω μια χημική πάνα Pampers για 8+ ώρες.

Pampers αγοράζω μόνο όταν πάω διακοπές γιατί δεν μπορώ να κουβαλήσω Moltex από την Αθήνα.

Peekaboo αυτές οι πάνες μιας χρήσεως που χρησιμοποιείς είναι πολύ καλές! Τις έβαζα στο γιο μου πέρσι που πήγαμε Αγγλία και μας άρεσαν τόσο πολύ που φέραμε πίσω μαζί μας ένα πακέτο!

Φυσικά δεν συζητώ το πόσο φθηνές είναι σε σχέση με τις Moltex! :?

Jasmini κι εγώ στο σπίτι χρησιμοποιώ τις Mother-ease και εκτός σπιτιού τις Bumgenious που είναι πιο εύχρηστες αλλά λιγότερο απορροφητικές.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι θερμοκρασία χρησιμοποιεί το πλυντήριο σου στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα. Το δικό μου χρησιμοποιεί 30 ή 40 βαθμούς κατά επιλογή οπότε δεν μου κάνει για πάνες, καθώς συστήνεται να πλένονται στους 60 βαθμούς για λόγους αποστείρωσης. Επίσης συστήνεται να πλένονται στο μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα. Στο πλυντήριο μου, η πλύση για βαμβακερά στους 60 διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Στους 60 βαθμούς είναι και κρατάει 1 μιση ώρα. Στα ανθεκτικά πάλι στους 60 αλλά κρατάει 2 ώρες σίγουρα. Άρα λες καλύτερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα ε; Φοβήθηκα μόνο μήπως φθίρονται πιο γρήγορα.

Rosie έχει εδώ ένα κατάστημα με βιολογικά που τις φέρνει τις Moltex οπότε μπορώ να ρωτήσω για την τιμή γιατί θέλω να σταματήσω τα pampers. Πάντως σήμερα που τον ξέχασα πολύ ώρα με την πάνα του δεν είχε καθόλου διαρροές! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Οπότε και πάλι σας ευχαριστώ!!!!:P:p

Καλησπέρα και πάλι.

Λοιπόν οι πάνες moltex κοστίζουν περίπου 17,50 ? το πακέτο. Τα pampers κοστίζουν περίπου 19,50 ? οι active fit και περίπου 12,00 ? οι simply dry. Βέβαια στις active fit βγάζουν συνεχώς προσφορές τα super market (βλέπε carrefour και Σκλαβενίτης και καμιά φορά και τα ΑΒ) με 30% έκτπωση. Συγκριτικά λοιπόν στις τιμές οι Moltex είναι πολύ πιο ακριβές αλλά.....ποιοτικά...καμία σχέση....

Απλά αν τις χρησιμοποιείς μόνιμα τις πάνες μιας χρήσεως...οικονομικά τουλάχιστον, δεν συμφέρει. Αν είναι όμως μόνο για νύχτα, αξίζει να πάρεις τις Moltex.

LFdxp3.png

κορίτσια, χρειάζομαι τα φώτα σας και πάλι!

πλένω τα ρούχα της οικογένειας με soap nuts, βόρακα και σόδα, χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχω τις bumgenius για το μωρό, τις οποίες όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα γιατί του είναι λίγο μεγάλες. Σε κανένα 20ήμερο υπολογίζω να τις ξεκινήσουμε. Στη σημερινή πλύση έβαλα ένα φορμάκι του, το οποίο είχε λερωθεί από διαρροή πάνας και είχε τον γνωστό μουσταρδί λεκέ! Η πλύση ήταν στους 40 βαθμούς και στο φορμάκι έμεινε έντονη κιτρινίλα. Η ερώτησή μου είναι η εξης: τι θα γίνει όταν ξεκινήσω τις πάνες, οι οποίες θα έχουν ΜΟΝΟ τέτοιους λεκέδες? Δεν θα καθαρίζουν εντελώς?? Θα μένουν κιτρινίλες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

κορίτσια, χρειάζομαι τα φώτα σας και πάλι!

πλένω τα ρούχα της οικογένειας με soap nuts, βόρακα και σόδα, χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχω τις bumgenius για το μωρό, τις οποίες όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα γιατί του είναι λίγο μεγάλες. Σε κανένα 20ήμερο υπολογίζω να τις ξεκινήσουμε. Στη σημερινή πλύση έβαλα ένα φορμάκι του, το οποίο είχε λερωθεί από διαρροή πάνας και είχε τον γνωστό μουσταρδί λεκέ! Η πλύση ήταν στους 40 βαθμούς και στο φορμάκι έμεινε έντονη κιτρινίλα. Η ερώτησή μου είναι η εξης: τι θα γίνει όταν ξεκινήσω τις πάνες, οι οποίες θα έχουν ΜΟΝΟ τέτοιους λεκέδες? Δεν θα καθαρίζουν εντελώς?? Θα μένουν κιτρινίλες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα τις βαζεις τον ηλιο οταν τις απλωνεις και θα γινονται σουπερ! το ιδιο ισχυει και για τα ρουχα!

Διαφημίσεις

Θα τις βαζεις τον ηλιο οταν τις απλωνεις και θα γινονται σουπερ! το ιδιο ισχυει και για τα ρουχα!

Δηλαδή και στους 60 αν τις πλένω, πάλι ο ήλιος θα τις σώζει από τους λεκέδες? Βέβαια, το φορμάκι που έπλυνα τώρα, μέχρι αύριο που θα έχει ήλιο, θα έχει στεγνώσει! Θα μου μείνει ο λεκές δωράκι μάλλον!! :(

Δηλαδή και στους 60 αν τις πλένω, πάλι ο ήλιος θα τις σώζει από τους λεκέδες? Βέβαια, το φορμάκι που έπλυνα τώρα, μέχρι αύριο που θα έχει ήλιο, θα έχει στεγνώσει! Θα μου μείνει ο λεκές δωράκι μάλλον!! :(

Αν κρίνω από τη δική μου εμπειρία, ναι, και στους 60 μένουν κιτρινίλες! Αλλά με λίγο ήλιο εξαφανίζονται! εγω άπλωσα σήμερα το πρωί τις πάνες μας, bumgenius organic all in one, στον ήλιο σε 15 λεπτάκια έφυγαν όλα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ύφασμα!

Μια λύση, αν έχεις κάτι με λεκέ, είναι να το μουλιάζεις και να το απλώνεις πρωί στο φως, δεν χρειάζεται και τρελλή λιακάδα!

Για αυτό που έλεγες για τις πάνες σας, πως σας είναι ακόμα μεγάλες, και σε εμάς έτσι ήταν, περιμέναμε λίγο να παχύνουμε. Πάντως ακόμα και στην αρχή που στα ποδαράκια δεν εφάρμοζε καλά, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές στις περιπτώσεις κενώσεων, ειδικά άμα θηλάζεις που είναι σαν σουπα, γιατί το ελαστικό στην μέση εμποδίζει πολύ καλά τις διαρροές σε σχέση με τις μιας χρήσεως.

Εμείς χθες κοιμηθήκαμε και με υφασμάτινη το βράδυ και ήταν μια χαρά, καλύτερα από τις μιας χρήσης. Μπορεί να έτυχε αλλά θα το ξαναδοκιμάσω!

Καλησπέρα και πάλι.

Λοιπόν οι πάνες moltex κοστίζουν περίπου 17,50 ? το πακέτο. Τα pampers κοστίζουν περίπου 19,50 ? οι active fit και περίπου 12,00 ? οι simply dry. Βέβαια στις active fit βγάζουν συνεχώς προσφορές τα super market (βλέπε carrefour και Σκλαβενίτης και καμιά φορά και τα ΑΒ) με 30% έκτπωση. Συγκριτικά λοιπόν στις τιμές οι Moltex είναι πολύ πιο ακριβές αλλά.....ποιοτικά...καμία σχέση....

Απλά αν τις χρησιμοποιείς μόνιμα τις πάνες μιας χρήσεως...οικονομικά τουλάχιστον, δεν συμφέρει. Αν είναι όμως μόνο για νύχτα, αξίζει να πάρεις τις Moltex.

Σ' ευχαριστώ! Αν και τελικά σκέφτομαι πως αφού ξυπνάει ακόμη για να τρώει το βράδυ να προσπαθήσω με τις υφασμάτινες...

Καλησπέρα Κορίτσια.

Στις bumgenius που έχω χρησιμοποιω πάντα ένα βιοδιασπωμενο φύλλο κ έχω παρατηρήσει ότι αυτο κ μόνο δεν έχει αφήσει την υγρασία να περάσει στο δερματάκι τους.

Τώρα, για τις motherease το μόνο που με προβληματίζει είναι που πρέπει να βάζω κ το έξτρα βρακάκι, οπότε λογικά θα είναι λίγο πιο δύσκολες στην χρήση. Φυσικά αν χρειαστεί μπορεί τελικά να τους τις βάζω στο σπίτι αυτές κ τις · Όλα σε ένα· να τις χρησιμοποιω στις εξόδους για ευκολία! :)

Bravo, ετσι κάνω και εγω. Βασικά είμαι με τη Rosie, θεωρώ τις motherease τις καλύτερες, διαρροές δεν έχω ποτέ. ενω ξέρω γω, πολύ συχνα παθαίνω διαρροές με τις bumgenius (kai fuzzibunz που έχω) άμα τον έχω για πολύ ώρα πριν τον αλλάξω... αλλά είναι πιο βολικές, είναι η αλήθεια!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Παρήγγειλα τελικά 1 Mother-ease μπαμπού και 1 mother-ease από οργανικό βαμβάκι. Θα τις δοκιμάσω και αυτές και μετά θα παραγγείλω. Βέβαια είχα πάρει και δύο μπαμπού bambinex. Με προβληματίζει όμως το σκράτς. Φοβάμαι μήπως χαλάσεις με τις πλύσεις και το στεγνωτήριο.

LFdxp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή μπήκα τελευταία κι εγώ στην περιέργεια να χρησιμοπoιήσω υφασμάτινες πάνες, έκανα ένα Blog με τις εμπειρίες μου. Εάν θέλετε να τις δείτε (και να τις σχολιάσετε) είναι το:

EDIT ADMIN

Σας ευχαριστώ όλες για την έμπνευση :lol:

πολύ ωραίο blog! Κάτι έχεις γράψει λάθος για την κόρη σου νομίζω!

από την πρώτη σελίδα..

"Α!, για να μην το ξεχάσω: ύψος 92 εκατοστά και βάρος 4,2 κιλά."

είναι δυνατόν;; Προφανώς εννοείς 14,2 κιλά :)

Γιατί δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο στο blog??

Πολύ ωραίο background διάλεξες!!

Mother ease one size organic και Popolini one size organic τι διαφορά έχουν?

Εμένα οι πάνες τις Popolini φάνηκαν πολύ ογκώδες για νεογέννητα αλλά είναι πολύ απορροφητικές. Τις έχει χρησιμοποιήσει σε μωρά μέχρι 2 μηνών? Θέλω να κάνω δώρο στην ανιψιά μου. Οι Mother ease είναι ίδιες σε όγκο?

Τις Beaming Baby μιας χρίσεως έχετε δοκιμάσει? Καλές είναι για μαιευτήριο?

Mother ease one size organic και Popolini one size organic τι διαφορά έχουν?

Εμένα οι πάνες τις Popolini φάνηκαν πολύ ογκώδες για νεογέννητα αλλά είναι πολύ απορροφητικές. Τις έχει χρησιμοποιήσει σε μωρά μέχρι 2 μηνών? Θέλω να κάνω δώρο στην ανιψιά μου. Οι Mother ease είναι ίδιες σε όγκο?

Ναι είναι οι ίδιες σε όγκο.

Για το γιο μου είχα πάρει τις Ποπολίνι από το Λητώ.

Μόνο που οι Mother-ease μου φαίνονται πιο απορροφητικές, ειδικά αυτές από μπάμπου.

Τα παιδιά μου που γεννήθηκαν και τα δυο μεγαλόσωμα (η κορή μου σχεδόν 4 κιλά) δεν είχανε θέμα με τον όγκο σαν νεογέννητα, αλλά φαντάζομαι ότι αν ένα μωράκι είναι κάτω από 3 κιλά τότε θα του είναι τεράστιες!

Καλησπέρα σας κορίτσια!

Τελικά δοκίμασα τις δύο πάνες που παρέλαβα που είναι όλα ξεχωριστά...επιθέματα, βρακάκι και πάνα και νευρίασα λίγο με την ταλαιπωρία. Έτσι παρήγγειλα 20 πάνες bumgenius όλα σε ένα από το ecobaby πάλι που είχε μια καλή προσφορά.

LFdxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια σε αυτό το θέμα μιας και τώρα ξεκίνησα την αναζήτηση της πάνας (θα γεννήσω τον Ιούνιο).

Διάβασα από την αρχή το θέμα και πρέπει να ομολογήσω οτι δεν περίμενα οτι θα αντιμετωπίσω τόσες δυσκολίες... τα περίμενα πιο εύκολα αλλά ευτυχώς ενημερωθηκα και θα προσπαθήσω να οργανωθώ καλύτερα.

Κατέληξα, λοιπόν, ότι θα πρέπει να πάρω 10 bumgenius, 10 από κάποιες άλλες που θα στεγνώνουν πιο γρήγορα και 5-6 που να παίρνουν μεγαλύτερη ενίσχυση για το βράδυ...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποια τα GroBaby, δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικό με αυτες τις πάνες και μου φάνηκαν αρκετά καλες .... και επίσης ποιες θα μου προτείνατε για το βράδυ....

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποια τα GroBaby, δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικό με αυτες τις πάνες και μου φάνηκαν αρκετά καλες .... και επίσης ποιες θα μου προτείνατε για το βράδυ....

Το υβριδικό σύστημα εννοείς;

Για το βράδυ δεν έχω κάτι να σου προτείνω, και στα δύο τα παιδιά μου βάζω Moltex.

Μόνο όσο ήτανε νεογέννητα και ξυπνούσανε πολύ συχνά και θέλανε αλλαγή έβαζα υφασμάτινες, αλλά και πάλι ζόρι είναι να σηκώνεσαι μέσα στη μαύρη νύχτα και ν' αλλάζεις πάνες...

Ενώ με τις Μόλτεξ δεν έχω καμία έγνοια, η μικρή έτσι κι αλλιώς κοιμάται δίπλα μου και θηλάζει όποτε θέλει χωρίς καν να ξυπνάω εγώ!

Θα ήθελα να μάθω και γω περισσότερα για τις Grovia(Grobaby).

Φλερτάρω μ'αυτές εδώ και καιρό....

Στην 1η μου κόρη χρησιμοποίώ συμβατικέ πάνες. Κάποια στιγμή δοκίμασα υφασμάτινες αλλά τελικά δεν κατέληξα πουθενά. Τώρα που η μικρή έγινε 3 μηνών και πλέον μπορέι να τις φορέσει άνετα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το μεγάλο βήμα....

YBsep2.png

0VTqp2.png

Το υβριδικό σύστημα εννοείς;

Για το βράδυ δεν έχω κάτι να σου προτείνω, και στα δύο τα παιδιά μου βάζω Moltex.

Μόνο όσο ήτανε νεογέννητα και ξυπνούσανε πολύ συχνά και θέλανε αλλαγή έβαζα υφασμάτινες, αλλά και πάλι ζόρι είναι να σηκώνεσαι μέσα στη μαύρη νύχτα και ν' αλλάζεις πάνες...

Ενώ με τις Μόλτεξ δεν έχω καμία έγνοια, η μικρή έτσι κι αλλιώς κοιμάται δίπλα μου και θηλάζει όποτε θέλει χωρίς καν να ξυπνάω εγώ!

τι εννοείς υβριδικό σύστημα? δεν το έχω ξανακούσει....

είδα σε παλιότερες αναρτήσεις κάποιες κοπέλες που έκαναν δοκιμές με υφασμάτινες για βράδυ αλλά είχα διαρροές και ήθελα τελικά να μάθω αν βρέθηκε κάποια πάνα που να μπορεί να "βγάλει τη νύχτα" χωρίς ατυχήματα... τις Moltex τις έχω υπόψιν μιας και είδα πολλές να τις χρησιμοποιοούν αλλά θα ήθελα να βολευτώ μόνο πάνινες και να μην αγοράζω και μιας χρήσης....

Grobaby καμία δεν έχει δοκιμάσει να μας πει γνώμη?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...