Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει αλλά σίγουρα χρειάζονται βρακάκι από πάνω. Είναι από κάνναβη και δεν είναι αδιάβροχες.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

• 5 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεια σας

σκεφτομαι στο 3ο μου παιδακι να χρησιμοποιησω τις υφασματινες-οικολογικες πανες. Στα προηγουμενα δεν κυκοφορουσαν απ οσο ξερω

μαλιστα θυμαμαι οτι μου ειχε πει ενας αγγλος καθηγητης μου που ειχε γεννησει η κορη του κοντα με εμενα

τι πανες χρησιμοποιεις μιας χρησης η υφασματινες

του λεω

μιας χρησης εννοειται, μου ειχε κανει εντυπωσηπου ρωτουσε γιατι τις ηξερα απο ιστοριες μονο τις υφασματινε ςπου τις χρησιμοποιουσαν παλια π.χ. σε μενα

και μου λεει: μα δεν ειναι : baby friendly οι μιας χρησης

και λε κι εγω : οι αλλες δεν ειναι mother friendly και γελουσαμε

τωρα βεβαια βλεπω πως ειναι πολυ μελετημενες αλλα με προβληματιζει μηπως τις πληρωσω και τελικα δε με βολεψουν και παν χαμενα τα χρηματα που θα δωσω

μηπως ειναι πολυ κουραστικη η συνεχης αλλαγη και το πλυσιμο

βεβαια βλεπω οτι αν θηλαζεις θα εχεις και καλυτερο ελεγχο για το ποσες βρεχει το μωρο και γενικα οτι ειναι πολυ καλυτερες για το δερματακι του

χωρια οτι ειναι πολυ πιο οικονομικες, πολυ σημαντικο

θα ηθελα να ακουσω εμπειριες απο μαμαδες που τις χρησιμοποιουν επιτυχως γιατι μαλλον θα τις παρω

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

• 4 εβδομάδες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ). ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ BUMGENIUS ΚΑΙ ΣΤΙΣ BAMBINEX.ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ALL IN ONE ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ BABBO ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

Αν διαβάσεις τις προηγούμενες αναρτήσεις πιθανά θα καταλάβεις ότι το θέμα επιλογής πάνας είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (κόστος, επιλογή φυσικών ή μη υλικών, ευκολία στη χρήση, εφαρμογή κ.α.). Αυτό που αρέσει και εξυπηρετεί μια μαμά και ένα μωρό μπορεί να μην εξυπηρετεί τις ανάγκες κάποιων άλλων.

Έχω και τους δύο τύπους που αναφέρεις και τις θεωρώ πολύ καλές πάνες και τις δύο. Οι Bumgenius organic είναι από βιολογικό βαμβάκι και τύπου όλα σε ένα, το οποίο τις κάνει πολύ πρακτικές και φιλικές στη χρήση από όλους. Αυτές χρησιμοποιεί ο μπαμπάς του μικρού μου όταν τον αλλάζει και αυτές τις δέχτηκαν και στον παιδικό σταθμό που θα τον πηγαίνω. Μόνο τους μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου, εκτός από το ότι είναι πιο ακριβές από τις Bambinex, είναι το ότι αργούν πολύ να στεγνώσουν.

Οι Bambinex από την άλλη είναι πιο οικονομικές, είναι μια χαρά από θέμα απορροφητικότητας, ωστόσο, πρώτον χρειάζονται εξωτερικό βρακάκι (οι υπόλοιποι δεν τις βρίσκουν πολύ φιλικές στη χρήση με αποτέλεσμα να τις χρησιμοποιώ μόνο εγώ) και δεύτερον, μέχρι ο μικρός μου να φτάσει τα 8-9 κιλά ώστε να τις φοράμε χωρίς να τις διπλώνουμε ήταν αρκετά ογκώδεις.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις 1-2 κομμάτια από τον κάθε τύπο ή από οποιονδήποτε άλλον τύπο μπορεί να σε ενδιαφέρει και να τις δοκιμάσεις. 'Ετσι θα καταλάβεις τί σε εξυπηρετεί και τί όχι.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια!

Εχει καποια απο σας αποψη η εχει χρησιμοποιησει τισ συγκεκριμενες πανες? η και αλλες υφασματινες! δεν ξερω...σημερα αρχισα να ερευνω το θεμα!

Σκεφτομαι το ενδεχομενο να αποκτησω μερικες να δω πως θα λειτουργησει! (ουτως η αλλως το κοστος τους αν μας βολεψουν δεν εχει καμια σχεση με το κοστος των πανων μιας χρησης). Οποτε θελω να αγορασω μερικες για δοκιμη!:)

http://www.monogiapaidakia.com/

εδω τις βρηκα!

Διαφημίσεις

αυτες οι πανες υπαρχουν πολλα χρονια .. τουλαχιστον 28 που ειμαι.

μου τις φορουσε και μενα η μανα μου και μαλιστα οταν εκοψα τις πανες απο την κορη μου, μου ελεγε αχ τι κριμα να μην υπαρχουν αυτες οι πανες που σου φορουσα οι αδιαβροχες...

απο οσο ξερω λοιπον ειναι πολυ βολικες και ετσι μαθαινει και το παιδακιτην τουαλετα να το ανεβοκατεβαζει ευκολα...

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

• 3 εβδομάδες μετά...

και εγω κοριτσια ψηνομαι πολυ στην ιδεα να αγορασω υφασματινες πανες(δεν εχω γεννησει ακομη)ομως δεν εχω υποστηριξη απο πουθενα και οπου τολμαω να το αναφερω παθαινουν σοκ, αηδιαζουν ολοι και μου λενε διαφορα!

Εχω ακουσει καλα σχολια για στις wonderoos. Που μπορω να τις βρω και στην Ελλαδα.

Τις Βumgenius που μπορω να τις βρω? και σε τι τιμη κυμαινονται περιπου?

Α! και μια ακομη απορια...Ποιες ειναι οι πανες τσεπης? Τι διαφορετικο εχουν?

Χρησιμοποιώ υφασμάτινες πάνες πάνω απο 2 χρόνια στα παιδιά μου και θεωρώ πως είναι απο τις καλύτερες επιλογες. Προτινω λοιπον και τις πάνες όλα σε ένα αλλά και τις μεμονωμένες με βρακάκι για τη νύχτα ή για τις βόλτες. Μη διστάζετε να δοκιμάζετε κάτι καινουριο..σίγουρα δεν είναι η ευκολη λυση τυλιγω-πετάω αλλά δεν είναι και τίποτα δυσκολο αν το συνηθισεις..αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Χρησιμοποιώ υφασμάτινες πάνες πάνω απο 2 χρόνια στα παιδιά μου και θεωρώ πως είναι απο τις καλύτερες επιλογες. Προτινω λοιπον και τις πάνες όλα σε ένα αλλά και τις μεμονωμένες με βρακάκι για τη νύχτα ή για τις βόλτες. Μη διστάζετε να δοκιμάζετε κάτι καινουριο..σίγουρα δεν είναι η ευκολη λυση τυλιγω-πετάω αλλά δεν είναι και τίποτα δυσκολο αν το συνηθισεις..αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

πες μου και εμενα αν θελεις ποιες χρησιμοποιεις και απο που τις πηρες!

τελικα τις wonderoo τις χρησιμοποιει καμια? η μονο εγω τις ψαχνω?:D

Νομίζω πρέπει να διαβάσεις παλιότερες αναρτήσεις για να πάρεις απάντηση στα περισσότερα ερωτήματα. Το thread από την πρώτη σελίδα σχεδον περιέχει απαντήσεις και προβληματισμούς για διάφορα 'βασικά' θέματα!

Εγώ ήθελα να προσθέσω ότι πήρα δύο bambinex all in one - One size πριν από αρκετούς μήνες και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Είχα μία fitted που ήταν πολύ συμπαθητική και έτσι πείστηκα να τις δοκιμάσω. Δεν μπορώ να πώ όμως καλά λόγια. Έχουν διαρροές πολύ γρήγορα, είναι πολύ ογκώδεις ενώ ουσιαστικά δε σε βοηθούν να ξενοιάσεις για πολύ ώρα. Θελουν κατ' εμέ οπωσδήποτε επίθεμα για επιπλέπον απορροφητικότητα γιατί αλλιώς μέσα στην πρώτη ώρα έχουμε ατυχήματα!

Δεν είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω αυτό.. και μάλιστα η εταιρεία απάντησε σε παράπονα κάποιου ότι θα επανασχεδιάσει/βελτιώσει το προϊόν στην νέα έκδοσή του.. Θα άκουσαν πολλά παράπονα φαντάζομαι..

http://www.clothnappytree.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=2390

Τώρα τα 40 ευρώ που έδωσα βέβαια δε θα μου τα γυρίσει αλλά τί να πώ.. Καλύτερα να διαβάζουμε reviews από πολλά sites πριν αγοράσουμε μια πάνα..

Το boots στην αγγλία τις είχε λέει προσφορά 2.5 λίρες τη μία και εγώ τις αγόρασα με έκπτωση τότε σχεδόν 18 ευρώ τη μία + ταχυδρομικά!

Άραγε στην ελλάδα τις πουλάνε ακόμα;; Θα ρίξω μια ματια...

Πάντως φαίνεται πολύ ωραία, απορώ γιατί δε δουλεύει καλά στην πράξη..

Διαφημίσεις

Εγώ ήθελα να προσθέσω ότι πήρα δύο bambinex all in one - One size πριν από αρκετούς μήνες και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Είχα μία fitted που ήταν πολύ συμπαθητική και έτσι πείστηκα να τις δοκιμάσω. Δεν μπορώ να πώ όμως καλά λόγια. Έχουν διαρροές πολύ γρήγορα, είναι πολύ ογκώδεις ενώ ουσιαστικά δε σε βοηθούν να ξενοιάσεις για πολύ ώρα. Θελουν κατ' εμέ οπωσδήποτε επίθεμα για επιπλέπον απορροφητικότητα γιατί αλλιώς μέσα στην πρώτη ώρα έχουμε ατυχήματα!

Εγώ τελευταία πήρα δύο βρακάκια από τη Βαmbinex και ήτανε χάλια! Μέσα σ' ένα μήνα άρχισανε να φθείρονται! :?

Αντίθετα τα Mother-ease που είχα πάρει για το γιο μου πάνω από τρια χρόνια πριν ακόμη είναι μια χαρά!

Έχω πάρει επίσης και πέντε BumGenious organic-cotton one-size απ' εδώ: http://www.green-me.co.uk/bumgenius_aio.php

Eίναι πολύ καλές, εύχρηστες (εφόσον δεν χρειάζονται βρακάκι), κομψές παρόλο που είναι one-size και πολύ όμορφες μια και έρχονται σε απίθανους χρωματισμούς.

Τα αρνητικά: 1. Είναι ακριβές, 2. Αργούνε πολύ να στεγνώσουνε, 3. Δεν είναι τόσο απορροφητικές όσο οι πετσετέ πάνες της Mother-ease (δεν είχαμε όμως ποτέ διαρροές).

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Οι Wonderoos αν δεν κάνω λάθος είναι από συνθετικό ύφασμα, σωστά;

Προσωπικά αποφεύγω τα συνθετικά υφάσματα γιατί κατασκευάζονται από παράγωγα του πετρελαίου.

καλημερα σας.για οσες μανουλες ενδιαφερονται δινω πανες υφασματινες οικολογικες τις οποιες χρησιμοποιησαμε για λιγο χρονικο διαστημα και αυτο γιατι πηραμε καινουριες.τις δινω σε πολυ καλη τιμη.ειναι σε αριστη κατασταση και ειναι ενα μεγεθος.που σημαινει οτι μπορει να τις βαλει ενα μωρο απο νεογεννητο εως 2-3 ετων που κοβει τις πανες καθως ειναι με κουμπακια που προσαρμοζονται ευκολα στο σωματακι του παιδιου συμφωνα με την αναπτυξη του.ειναι οι πανες WONDEROOS ειναι σε ουδετερα χρωματα και για αγορακι και για κοριτσακι,πλενονται ευκολα,στεγνωνουν γρηγορα και ειναι υποαλλεργικες χωρις χημικα!επισης ειναι αδιαβροχες εξωτερικα και δεν χρειαζονται επιπλεον καλυμμα.οποια κοπελα ενδιαφερεται ας μου πει.ειναι πακετο των 27 πανων μαζι με εξτρα ενθετα για διπλη απορροφητικοτητα και με 15-20 πανακια για τοπικο καθαρισμα.συν δυο τσαντες αποθηκευσης.τα δινω ολα μαζι 350?!

Πολύ καλό μου ακούγεται αυτό για τις wonderoos, εγώ δεν τις ξέρω καθόλου σαν πάνες, αλλά αν δεν είχα όσες έχω θα το σκεφτόμουν να τις πάρω! Είναι καλή η τιμή :) Δεν πρόσεξα στο μήνυμά σου γιατί τις αλλάζεις; Δε θα χρησιμοποιείς πια υφασμάτινες;

εχθές παρήγγειλα μια πάνα από το ebay, αντιγραφή της fuzzibunz made in china. Τώρα μπορεί να είναι εντελώς βλακεία αυτό που έκανα, αλλά κόστισε 3,5 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά... Επίσης δεν ξέρω αν θα ήθελα να στηρίξω την κινέζικη αγορά κι άλλο! Αλλά μετά από 600+ ευρώ που έχω δώσει για υφασμάτινες πάνες είπα να το δοκιμάσω κι ας είναι και βλακεία. Μου λείπουν καμιά 10 αριά για να είμαι τελείως άνετη στα πλυσίματα και να βάζω και στα δύο μωρά μου μια και ο μεγάλος δε λέει να μάθει τα τσίσα στην τουαλέτα ακόμα...

Πείτε μουη τη γνώμη σας ακόμα κι αν είναι αρνητική. Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αλλά πιστεύω ότι αξίζει ένα review η κατηγορία αυτή.

Δεν κατάλαβα, για ποια κατηγορία θα ήθελες να κάνουμε review;

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

μετα απο χρηση 4-7 μηνων (ειχα παρει +3 πριν 4 μηνες)τα βρακακια μας bambinex χαλασανε!:(ειχαμε παρει αυτα: http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30111

τα επλενα στο πλυντηριο 1-2 φορες την εβδομαδα ειτε στους 40 ειτε στους 60 (ΠΟΤΕ παραπανω, συμφωνα κ με τις οδηγιες...)

και με τα καρυδοσαπουνα ...παρολ'αυτα ξεχειλωσαν τοσο που η πανα κανει διαρροες....:( τωρα τα σφιγγω πολυ βαζω το σκρατς πιο κατω αλλα ...κ παλι καμια φορα:?

κριμα τοσα χρηματα ρε γμτ...

το εχει παθει κανεις αλλος; ηταν ελλατωματικα τα συγκεκριμενα αραγε; τι να πω....

η μικρη φανταζομαι θα χρησιμοποιησει πανες για αλλο ενα εξαμηνο τουλαχιστον...τι να παιρναμε ;

DaF αν κοιτάξεις λίγα ποστς παραπάνω θα δεις ότι γράφω το ίδιο πράγμα για τα βρακάκια της Bambinex, χάλια είναι, τα δικά μας άρχισαν να φθείρονται μόνο μετά από ένα μήνα χρήσης!

Τα Mother-ease προτείνω εγώ, έχω ακόμη αυτά του γιου μου τρια χρόνια + και είναι μια χαρά! Φυσικά πήρα άλλα για τη μικρή αλλά τα άλλα ακόμη τα βάζω στο γιο μου (ναι, ακόμη δεν έκοψε την πάνα :? ).

Δεν κατάλαβα, για ποια κατηγορία θα ήθελες να κάνουμε review;

Εννοώ οι κατηγορία 'πάνες made in china'. Έπρεπε να βάλω εισαγωγικά! Εγώ θα κάνω το review και θα δω αν είναι value for money ή απλά είναι για πέταμα..

Εγώ από βρακάκια έχω κάτι imse vimse σε medium και large που με βολεύουν πολύ και για βραδυνές 'φορτωμένες' πάνες με πολλά επιθέματα. Είναι πολύ καλές και απαλές στο δερματάκι του μωρού. Στα μπουτάκια και στη μεσούλα δεν είδα ποτέ κόκκινα σημάδια (το είχα πάθει με τη motherease) και σπάνια έχουμε διαρροές. Όταν έχουμε φταίω εγώ γιατί πάντα κάποιο ύφασμα εξέχει έξω από το κάλυμμα χωρίς να το έχω προσέξει..

Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία με αυτή που περιγράφετε κορίτσια από τα βρακάκια της Bambinex αν και δεν θα τα ξανα αγόραζα γιατί πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική με την εφαρμογή τους, καθώς τα velcro κάνουν κοκκινίλες στο δέρμα του μικρούλη μου στην κοιλίτσα ή στα μπουτάκια από γρατζουνιές.

Αν και η αγαπητή Rosie δεν συμφωνεί, εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με τα βρακάκια Flip.

Επίσης, η εμπειρία μου με τις all-in-one πάνες της Bambinex είναι κακή όπως περιγράφει και η stellamaria. Ευτυχώς έχω μόνο μια και δεν κλαίω τα λεφτά. Μάλιστα πήρα τηλέφωνο και στην ecofamily και τους ενημέρωσα για τις εντυπώσεις μου γιατί μου είχαν πει ότι σκεφτόντουσαν να καταργήσουν την πώληση διαφορων άλλων σειρών (π.χ. totsbots) και να επενδύσουν στην προώθηση της Bambinex all-in-one.

p7hgp3.png3NPP.png

Σκεφτομαι η πρωτη μου δοκιμη με τις υφασματινεςνα ειναι της bumgenius...

Πειτε μου ομως! τι διαφορα εχει αυτη η πανα http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29866 με αυτη? http://www.amazon.co.uk/Bum-Bumgenius-Onesize-Moonbeam-V-3/dp/B001R5KQPQ/ref=sr_1_58?ie=UTF8&m=A1V7K2R8QCZT7N&s=generic&qid=1290820971&sr=1-58

Η δευτερη εχει σκρατς?δεν χαλαει με τα πλυσυηματα?

Εν τω μεταξυ οπου κοιταξα εχουν την ιδιΑ τιμη εκτος απο το αμαζον.

η οργανικη ειναι καλυτερη απο την απλη?δεν καταλαβαινω...

Σκεφτομαι η πρωτη μου δοκιμη με τις υφασματινεςνα ειναι της bumgenius...

Πειτε μου ομως! τι διαφορα εχει αυτη η πανα http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29866 με αυτη? http://www.amazon.co.uk/Bum-Bumgenius-Onesize-Moonbeam-V-3/dp/B001R5KQPQ/ref=sr_1_58?ie=UTF8&m=A1V7K2R8QCZT7N&s=generic&qid=1290820971&sr=1-58

Κατ' αρχήν η πρώτη είναι από βιολογικό βαμβάκι και η δεύτερη από συνθετικές ίνες fleece, καμία σχέση δηλαδή στην ποιότητα!

Ναι, καλύτερα απέφυγε πάνες και βρακάκια με χρατς γιατί χαλάνε με τα πλυσίματα και δεν είναι τόσο βολικά όσο τα κουμπακια.

Αλλά για αρχή δεν θα σου συνέστεινα τις Bumgenious, ακόμη δεν κρύωσε ο καιρός και κάνουνε δύο μέρες να στεγνώσουνε :?

Εγώ από την άλλη θα σου σύστηνα με τα χίλια αυτές με το βιολογικό βαμβάκι, Όντως αργούν να στεγνώσουν αλλά είναι απίστευτα απορροφητικές, πολύ πρακτικές (είναι οι μόνες που φοράει στον μικρό ο άντρας μου και οι μόνες που δέχτηκαν στον σταθμό) και πολύ κομψές. Οι one-size πάνες συνήθως είναι πολύ ογκώδεις στη μικρότερη ρύθμιση γιατί το ύφασμα διπλώνεται. Ωστόσο αυτές χωρούσαν στα παντελονάκια του μικρούλη όταν οι άλλες απαιτούσαν μεγαλύτερο μέγεθος παντελονιού (μιλάω για την ηλικία μέχρι περίπου 5 μηνών).

Μένω Αγγλία, δεν έχω στεγνωτήριο και το μόνο που κάνω είναι ότι έχω πάρει δύο μικρές απλώστρες από αυτές που στηρίζεις στο καλοριφέρ και τις απλώνω εκεί. Στεγνώνουν όντως σε δύο μέρες. Το καλοκαίρι που μέναμε Ελλάδα ακόμη στεγνώναν σε μια. Υπάρχει και ένα site με οδηγίες για το τί έκανε μια κοπέλα για να στεγνώνουν πιο γρήγορα, αν θέλεις δες το εδώ.

Επειδή αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες του ποστ θα καταλάβεις ότι διαφορετικές μαμάδες βολεύονται με διαφορετικές πάνες η καλύτερη πρακτική είναι να πάρεις πρώτα 1-2 από ένα ή δύο διαφορετικά είδη πάνας που σου αρέσουν και να δεις τι θα σε βολέψει.

p7hgp3.png3NPP.png

ευχαριστω κοριτσια! 2 μερες!!!!???

μενω Ροδο αλλα αν πιασει η υγρασια εδω δεν θα στεγνωνουν με τιποτα! Εδω τα ρουχα μονο κανουν μια με μιαμιση μερα...Αλλα οκ μετα θα ανοιξει παλι ο καιρος!

peekaboo πως ειναι οι απλωστρες για τα καλοριφερ? Στο καλοριφερ λογικα θα στεγνωνουν συντομα ε? Πειραζει αν τις ακουμπισω επανω? υπαρχει ενδεχομενο σκληρινει το υφασμα η να χαλασει ?

Πρεπει να παρω και εξτρα απορροφητικα ενθετα η εχουν? Και τα βιοδιασπωμενα φυλλα μιας χρησης ?

Επισης κατι τελευταιο. Με τι τις πλενετε? Βρηκα αυτο το απορρυπαντικο. http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29947

οπως και ολα τα αλλα που σας ρωτησα απο εδω τα βρηκα

Η απλώστρα για το καλοριφέρ είναι κάπως έτσι. Βρίσκεις στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα που πουλάνε πλαστικά, χαρτικά και είδη νοικοκυριού. Μπορείς να τις ακουμπήσεις κατευθείαν στο καλοριφέρ αλλά δεν συνίσταται γιατί λένε ότι χαλάνε τα ελαστικά στα μπουτάκια. Επίσης σίγουρα θα σου σκληρύνει πολύ το ύφασμα.

Και εγώ με soap nuts πλένω. Γενικά πρέπει να προσέξεις το απορρυπαντικό να μη περιέχει σαπούνι γιατί μειώνει την απορροφητικότητα των υφασμάτων.

Οι Bumgenious Organic δεν έχουν έξτρα ένθετα, αλλά θα σου χρειαστούν μόνο αν σκοπεύεις να τις χρησιμοποιήσεις για βραδυνή χρήση (τουλάχιστον εμένα δεν μου χρειάστηκαν). Μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου ένθετα από παλιές πετσέτες. Θα κόψεις απλά μερικά μακρόστενα κομμάτια και θα τα γαζώσεις ίσα ίσα για να μη ξεφτύσουν.

Τα βιοδιασπώμενα φύλλα μιας χρήσης δεν θα σε εξυπηρετήσουν τον πρώτο καιρό που τα κ@κακια είναι υδαρά. Κυρίως αν θηλάζεις μάλλον θα αρχίσουν να είναι πιο 'φορμαρισμένα' με την εισαγωγή στερεών τροφών. Τότε θα σε εξυπηρετήσουν γιατί θα συγκρατούν τα στερεά (ή τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά) και θα λερώνεται λιγότερο η πάνα.

Παρεμπιπτόντως, ψάξε αν θέλεις και site του εξωτερικού για τιμές πριν παραγγείλεις. Μπορεί να μη σε συμφέρει με τα μεταφορικά για 1-2 πάνες αλλά σίγουρα αξίζει αν πρόκειται κάποια στιγμή να κάνεις μεγαλύτερη παραγγελία. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω 2 link από site που πήρα τις δικές μας.

p7hgp3.png3NPP.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...