Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νυφικό απο ίντερνετ

Recommended Posts

Χθες μου είπε ότι τα έστειλε. Μού έδωσε και 2 κωδικούς για εντοπισμό αλλά ο ένας δεν λειτουργεί. Ίσως έχει κάνει λάθος στην αντιγραφή. Αναμένοντας αποτελεσματα, εύχομαι να πάνε όλα καλά!

lJpep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι δυστυχώς, εκτός κι αν ξέρεις κι έχεις ξαναπαραγγείλει από κάπου, οπότε είσαι προετοιμασμένος. για παράδειγμα από Αγγλία κάνει 5-7 εργάσιμες, σχεδόν πάντα. και από Κίνα με το απλό ταχυδρομείο, πάλι συγκεκριμένο χρόνο, εκτός κι αν τα κρατήσουν τελωνείο.

lJpep3.png

Λοιπόν, να σας πω τα νέα μου; Τέλειααααααααα!!!!! Και τα 2 καλύτερα απ'ότι θα μπορουσα να φανταστώ!!!Η δουλειά της με τη δαντέλα είναι πολύ καλή!!!!Και πολύ καλοραμμένα!!!Δεν μπόρεσα να τα δοκιμάσω για να δω εάν θέλουν κάτι, αλλά είχα πάρει με κορδέλα πίσω οπότε φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά είναι απλά τέλεια!!!!! Απλά υπολογίστε 3 μήνες πριν το γάμο για να είστε μέσα γιατί θέλει πολύ καιρό για να τα ράψει!

lJpep3.png

Λοιπόν, να σας πω τα νέα μου; Τέλειααααααααα!!!!! Και τα 2 καλύτερα απ'ότι θα μπορουσα να φανταστώ!!!Η δουλειά της με τη δαντέλα είναι πολύ καλή!!!!Και πολύ καλοραμμένα!!!Δεν μπόρεσα να τα δοκιμάσω για να δω εάν θέλουν κάτι, αλλά είχα πάρει με κορδέλα πίσω οπότε φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά είναι απλά τέλεια!!!!! Απλά υπολογίστε 3 μήνες πριν το γάμο για να είστε μέσα γιατί θέλει πολύ καιρό για να τα ράψει!

Mπράβο! Με το καλό!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Μόλις δοκίμασα κιόλας!Δεν θέλουν ούτε στένεμα ούτε κάτι με το μήκος. Μόνο σε ένα η μια τιράντα ήταν κάπως προβληματική αλλά διορθώνεται! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Επίσης θα αλλάξει διεύθυνση και σαιτ απ'ότι μου είπε!οπότε έχετέ το υπόψη σας όσες επιθυμείτε να παραγγείλετε!

lJpep3.png

Κορίτσια καλημέρα. Με απασχολεί και εμένα το θέμα του αν θα αγοράσω νυφικό απο το Ίντερνετ αλλά δε σας κρύβω ότι ακόμα δεν είμαι σίγουρη...φοβάμαι λιγο μη δεν βγει καλό και τρέχω τελευταία στιγμή. Ομολογώ ότι δε γνώριζα τα σάιτ που λέτε παραπάνω και έριξα μια ματιά. Το Jessica δεν είναι λιγο ακριβό; Είδα και 1000ρικα και 2000 (σε δολάρια φυσικά). Πόσο μεγάλη διάφορα έχει σε ευρώ; Γιατι με 1500 ευρώ βρίσκω και στην Ελλάδα. Υπάρχει και ένα ελληνικό σάιτ,το misssexy (με 3 s) και σκέφτομαι να δοκιμάσω εκεί,μιας που δε μπλέκονται τελωνεία και ούτε πρόβλημα συνεννόησης θα υπάρχει μιας που η κυρία είναι Ελληνίδα. Το έχει ακούσει καμία σας; Είμαι πολύ διστακτικη...

Τα αγγελουδια μου 24/10/12

Κορίτσια καλημέρα. Με απασχολεί και εμένα το θέμα του αν θα αγοράσω νυφικό απο το Ίντερνετ αλλά δε σας κρύβω ότι ακόμα δεν είμαι σίγουρη...φοβάμαι λιγο μη δεν βγει καλό και τρέχω τελευταία στιγμή. Ομολογώ ότι δε γνώριζα τα σάιτ που λέτε παραπάνω και έριξα μια ματιά. Το Jessica δεν είναι λιγο ακριβό; Είδα και 1000ρικα και 2000 (σε δολάρια φυσικά). Πόσο μεγάλη διάφορα έχει σε ευρώ; Γιατι με 1500 ευρώ βρίσκω και στην Ελλάδα. Υπάρχει και ένα ελληνικό σάιτ,το misssexy (με 3 s) και σκέφτομαι να δοκιμάσω εκεί,μιας που δε μπλέκονται τελωνεία και ούτε πρόβλημα συνεννόησης θα υπάρχει μιας που η κυρία είναι Ελληνίδα. Το έχει ακούσει καμία σας; Είμαι πολύ διστακτικη...

1000???

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μόλις δοκίμασα κιόλας!Δεν θέλουν ούτε στένεμα ούτε κάτι με το μήκος. Μόνο σε ένα η μια τιράντα ήταν κάπως προβληματική αλλά διορθώνεται! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Επίσης θα αλλάξει διεύθυνση και σαιτ απ'ότι μου είπε!οπότε έχετέ το υπόψη σας όσες επιθυμείτε να παραγγείλετε!

Θα αλλάξει;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγώ βρήκα απο το google το jessicabridal. Λες να κοιτάζω λάθος; Αλλο δε βρήκα και αυτό απο τιμουλες είναι...

χεχε μάλλον λάθος βρήκες, το έπαθα κι εγώ...:) jessicabrides.com είναι το σαιτ προς το παρόν και μου είπε να χρησιμοποιώ μόνο τη διεύθυνση με προέκταση hotmail. :D

lJpep3.png

Να ρωτήσω κάτι... Όταν ένα νυφικό έχει πχ. 170? μαζί με το τελωνείο πόσο μας στοιχίζει περίπου; Μια φίλη μου, μου είπε ότι το να παρω πράγματα απο Κίνα έχει πολύ ακριβό τελωνείο.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι... Όταν ένα νυφικό έχει πχ. 170? μαζί με το τελωνείο πόσο μας στοιχίζει περίπου; Μια φίλη μου, μου είπε ότι το να παρω πράγματα απο Κίνα έχει πολύ ακριβό τελωνείο.

Εξαρτάται εάν το κρατήσουν στο τελωνείο ή όχι και ανάλογα με το ποσό που έχει δηλωθεί και το είδος του προϊόντος. εάν είναι δηλωμένο φόρεμα νομίζω δεν κοστολογείται το ίδιο όπως ένα νυφικό. μια κορνίζα επίσης δεν ανοίγεται ενώ ένα κινητό ή iphone πάει ο κούκος αηδόνι.

lJpep3.png

Εξαρτάται εάν το κρατήσουν στο τελωνείο ή όχι και ανάλογα με το ποσό που έχει δηλωθεί και το είδος του προϊόντος. εάν είναι δηλωμένο φόρεμα νομίζω δεν κοστολογείται το ίδιο όπως ένα νυφικό. μια κορνίζα επίσης δεν ανοίγεται ενώ ένα κινητό ή iphone πάει ο κούκος αηδόνι.

Σκεφτόμουν να πάρω το νυφικό μου από το lightinthebox αλλά αφού είδα τόσο καλά σχόλια για το Jessica λέω να δοκιμάσω απο εκεί. Είδα απο τις παραπάνω συζητήσεις ότι αλλάζει ιστοσελίδα. Εγώ στο jessicabrides που μπήκα είδα πως δε μπορώ να κάνω παραγγελία. Να της στείλω mail; Θα το δεχτεί σαν παραγγελία;

Σκεφτόμουν να πάρω το νυφικό μου από το lightinthebox αλλά αφού είδα τόσο καλά σχόλια για το Jessica λέω να δοκιμάσω απο εκεί. Είδα απο τις παραπάνω συζητήσεις ότι αλλάζει ιστοσελίδα. Εγώ στο jessicabrides που μπήκα είδα πως δε μπορώ να κάνω παραγγελία. Να της στείλω mail; Θα το δεχτεί σαν παραγγελία;

Όταν της έστειλα μήνυμα για να την ευχαριστήσω πριν 1 εβδομάδα μου απάντησε ότι όποια άλλη κοπέλα θέλει να παραγγείλει να της στείλει μήνυμα στο hotmail λογαριασμό της μέχρις ότου αλλάξει το σάιτ της και μου στείλει καινουρια διεύθυνση. Οπότε ναι, στείλε της μήνυμα να συνεννοηθείτε καλύτερα.

lJpep3.png

• 2 months later...

Μήπως γνωρίζει καμία την νέα της διεύθυνση; :shock: Μου άρεσαν κάποια νυφικα αλλα δεν ειχα αποφασίσει!!!! Όποια έχει νεα.... Ας απαντήσει η ας μου στείλει π.μ. Θα είμαι υπόχρεη:wink::wink:. Έχουμε παραγγείλει απο εκει και φοβάμαι να δοκιμάσω απο αλλού.:?

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

• 3 months later...

καλησπερα κοριτσια , εγώ αγόρασα δύο νυφικά από τη jessica , καλά δεν μπορώ να πω ...αν ξερεις όμως απο υφάσματα βλέπεις εντονα τη διαφορα.

Ασχετα με μερικες μεταποιήσεις λόγω αδυνατίσματος ηταν καλά . Ενημερωτικά δωστε παραπάνω εκατοστα κατα τη μετρηση σας. Εγω ειχα δωσει 2εκ ανα σημειο και ηταν ισα ισα πανω μου.Δεν εχει καθολου υφασμα εσωτερικα για μεγεθυνση του νυφικού.Δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο να δειτε ενα δειγμα...

καλησπερα κοριτσια , εγώ αγόρασα δύο νυφικά από τη jessica , καλά δεν μπορώ να πω ...αν ξερεις όμως απο υφάσματα βλέπεις εντονα τη διαφορα.

Ασχετα με μερικες μεταποιήσεις λόγω αδυνατίσματος ηταν καλά . Ενημερωτικά δωστε παραπάνω εκατοστα κατα τη μετρηση σας. Εγω ειχα δωσει 2εκ ανα σημειο και ηταν ισα ισα πανω μου.Δεν εχει καθολου υφασμα εσωτερικα για μεγεθυνση του νυφικού.Δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο να δειτε ενα δειγμα...

Καλημερα,

Κοιταζα και εγω απο αυτο το site αλλα με μια αγορα που εκανα μια γνωστη μου δεν ημουν ευχαριστημενη και ετσι κατεληξα να παρω απο τον dimitrios..Εννοειται καμια σχεση στις τιμές..

Εγω το νυφικο μου ηθελα να το παραγγειλω απο το D H g a t e αλλα τελικα το εραψα.Θα κοστιζε 187.42 ευρω και δωρεαν τα μεταφορικα.

10/2014 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

γεια σας

να σας γραψω και εγω την εμπειρια μου σχετικα..

πηρα απο το tbdress.com νυφικο, πεπλο μηκους αγκωνα, τσαντακι και δαντελενιο μπολερο με 200 ευρω..103 ευρω εκανε το νυφικο..

συμβουλη μου ειναι να το παιρνετε στα μετρα σας, εχοντας υποψη οτι αφηνουν και 1 ποντακι "αερα"..πολυ καλο υφασμα, καλοραμμενο..

παπουτσια 38 ευρω, φουρο 24 ευρω (το ιδιο σχεδιο στην ελλαδα εχει 98 ευρω..), εσωρουχα φουλ κομπλε 50 ευρω, ποτηρια σαμπανιας 40 ευρω, σετ βιβλιο ευχων καλαθακι μαξιλαρακι για βερες και πενα με βαση ολα ασορτι σχεδιο με 28 ευρω, μαχαιρι σπατουλα ασορτι με τα ποτηρια 16 ευρω..

αυτα ολα τα πηρα απο το lightinthebox.com..

επισης απο εδω πηρα και μπομπονιερες πουλ πρωτοτυπες με 0,57 και, μαζι με τα κουφετα που τα αγορασα μονη μου αποζαχαροπλαστειο και τις γεμισα, μου κοστισε περιπου 0,70 λεπτα η μια...αλλα μιλαμε για πολυ πρωτοτυπες μπομπονιερες και οχι 1,30 ευρω και να ειναι μονο τουλι και κορδελα..

για να μην πληρωσετε τελωνειο, θα πρεπει να επιλεγετε να σας αποσταλλουν με ταχυδρομειο..εγω δεν πληρωσα καθολου τελωνειο γιατι δεν περασαν απο εκει..ηρθαν μεσω σουηδιας..αν επιλεξετε κουριερ εχει στανταρ τελωνειακα εξοδα..

το νυφικο το παρηγγειλα στις 10 νοεμβριου 2013 και, μετα απο 10 μερες που χρειαστηκε για να μου το ραψουν, ηρθε με το ταχυδρομειο στις 4 δεκεμβριου 2013.

γενικα μου κοστισαν αισθητα λιγοτερα χρηματα, στην αμφιαλη κερατσινι μονο για το νυφικο μου ζητησαν 1200 ευρω..

και το κυριοτερο, οτι ειδα στο ιντερνετ αυτο μου ηρθε!

τα πληρωσα με paypal (εννοειται! για ασφαλεια..)

VAXwp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
mia fili mou pariggile apo to lightinthebox.com nifiko kai einai efharistimeni apo poiotita kai rafi kai ifasma. sto ravoun sta metra sou ehoun bobonieres prosklitiria ta panta.....ola pamftina se shesi me elllada

Καλησπερα στη φιλη.Μηπως γνωριζεις απο ποια χωρα ερχοντε τα φορεματα και τα προιοντα απο το lightinthebox.com και τι γινεται με το τελωνειο?ειχες καποια προσωπικη εμπειρια?

Κοριτσια καλησπερα!

Εγω το νυφικο μου το παρηγγειλα απο το D H g a t e και θα μου το στειλουν σε κανα δυο βδομαδες.Απο το ιδιο site αγορασε νωριτερα απο μενα και η μητερα μου το φορεμα της για το γαμο μου(ZUHAIR MURAD ο σχεδιαστης).Της το εστειλαν στην ημερομηνια που ειχαν εξ αρχης πει... ηταν ακριβως οπως το ειχε δει στη φωτο του site...η εφαρμογη τελεια και καλοραμμενο.

Τωρα περιμενω το δικο μου!!!Τους εχω ζητησει και μου εχουν στειλει φωτο οταν ειναι ψιλοετοιμο ωστε αν κατι δεν μου αρεσει να το αλλαξουμε.Οι μετρησεις που τους εχω στειλει ειναι αναλυτικες μεχρι αηδιας για να ειμαι σιγουρη.Απο τις φωτο που μου εστειλαν εχουν κανει τρομερη δουλεια!Η αληθεια εναι οτι δεν το περιμενα.Το νυφικο που διαλεξα ειναι της ROSA CLARA το ADORNO. Κανονικη αγορα 4.500 ευρω και εγω νυφικο,φουρο και πεπλο πληρωσα 187.42 ευρω και τα μεταφορικα δωρεαν.

Αν καποια κοπελα θελει να της στειλω φωτο πως ειναι το νυφικο απο τον κανονικο οικο και φωτο απο αυτο που μου φτιαχνουν μπορει να το ζητησει ωστε να εχετε καποια δειγματα δουλειας αν ακομα ειστε επιφυλακτικες.

sofoula27 καλησπερα!το πηρες το νυφικο σου απο το σαιτ αυτο?εμεινες ικανοποιημενη?το πεπλο ειχε χτενακι?γιατι κοιταζω κι εγω και βλεπω οτι τα περισσοτερα μακρυα πεπλα δεν εχουν χτενακι πως θα σταθουν???για τελωνειο τι πληρωνεις?ειναι ενα θεμα που με αγχωνει πολυ μη μου βγει κι ο κουκος αηδονι!με ποιο τροπο πληρωσες?σ ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων και συγνωμη για τις ερωτησεις μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...