Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FORUM - ΟΛΟΙ/ΕΣ

Νίκη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τότε, καλή μου, να σου πω πως σίγουρα αξίζει! Παρεπιπτώντως και για να ενημερώσω και τις υπόλοιπες. Το πραγματικό μου όνομα είναι Ειρήνη, απλώς δεν ήταν διαθέσιμο για nickname και... έτσι κατέληξα στο Aριάδνη. Ελπ'ιζω να καταφέρουμε να βρεθούμε!

καλέ Λία θα οδηγήσουν απο τόσο μακριά οι άνθρωποι με τα μωρά τους, και τους ζητάς να μείνουν πάλι σε πόλη!??? :D ε θα οδηγήσετε και εσείς λίγο κανά χιλιόμετρο :lol:

Δεν οδηγώ κι αν ο άντρας δεν μπορεί ή δε θέλει να έρθει τι θα κάνω; Τέλος πάντων, ελάτε εσει΄ς με το καλό και βλέπουμε... Ας μη "κολλήσω" εκεί.

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

....Δεν οδηγώ κι αν ο άντρας δεν μπορεί ή δε θέλει να έρθει τι θα κάνω; ....
Θα διοργανώσεις την συνάντηση σπίτι σου κι έτσι θα τρέχουν όλοι οι άλλοι να έρθουν κι εσύ δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα...............καλό!!!!! εεεεεεεεε?????

:lol::lol::lol:

Sorry που απαντώ καθυστερημένα almak αλλά τις Τρίτες δεν δουλεύω και συνπώς δεν έχω υπολογιστή.....

Φυσικά και να έρθετε!!! Μάλιστα αν τύχει και στις 24/10 έχουμε και γενέθλια!!! :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

Sorry που απαντώ καθυστερημένα almak αλλά τις Τρίτες δεν δουλεύω και συνπώς δεν έχω υπολογιστή.....

Φυσικά και να έρθετε!!! Μάλιστα αν τύχει και στις 24/10 έχουμε και γενέθλια!!! :lol::lol::lol:

Καλά μην με παίρνεις και πολύ στα σοβαρά διότι είμαι στις μέρες μου 8):oops:

Διαφημίσεις

Περιμένετε να αναρρώσω βρε παλιοκόριτσα! Απαπα τι είστε εσείς........! Αλμάκ γιατί είπες σόρυ πριν?! Κάτι μου διαφεύγει :oops:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Αχ ζηλευω και εγω θελω!

Αλλα λιγο δυσκολο αφου ειμαι Κρητη!

Παντως αν και καινουρια, μου φαινεται υπεροχη η ιδεα της συναντησης ανθρωπων, που αν και με τοσο διαφορετικες κουλτουρες και ζωες , δειχνουμε να εχουμε τοσα κοινα!

ΖΗΛΕΥΩ , ΖΗΛΕΥΩ!

και φανταζομαι και αλλοι" συναδελφοι " απο Κρητη νιωθουν το ιδιο

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Περιμένετε να αναρρώσω βρε παλιοκόριτσα! Απαπα τι είστε εσείς........! Αλμάκ γιατί είπες σόρυ πριν?! Κάτι μου διαφεύγει :oops:
Nίκη τίποτα σοβαρό .... απλά εσύ άνοιξες το θέμα αυτό κι εγώ το έριξα και λίγο οφ τόπικ , αλλά ώρες ώρες δεν μπορώ , θε να την γράψω την κουταμάρα :oops:

Όχι βρε Αλμάκ όλες το είχαμε συζητήσει στο τσατ απλά εγώ το έκανα τόπικ.. Δεν πειράζει :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...