Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαρος εμβρυου στην 32 εβδομαδα

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 286
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 months later...

Καλό απόγευμα σε όλες σας.

Χθές στις 32 εβδομάδες κάναμε την εξέταση doppler και το βάρος με προβλημάτισε μπορώ να πω βλέποντας άλλες μετρήσεις στην ίδια εβδομάδα.

Είναι 1550 γρ. η μικρούλλα μου.........

Φυσικά από την Β΄ Επιπέδου φαινόταν ότι θα ήταν μικρό μωράκι αφού όλες οι μετρήσεις τις ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα.

Αλλά δεν παύω να ανησυχώ..............

Ποια η γνώμη σας????????

χθες μετρηθηκε το σπορακι μου...στις 31 εβδομαδες 1600γρ...........

πριν απο 2,5 εβδ ηταν 1100γρ............

το καθενα μεγαλωνει με το δικο του ρυθμο......μην αγχωνεσαι;)μπορει στην επομενη μετρηση να εχει παρει πολλα μαζι!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι γενικά δεν πρέπει να μας στεναχωρεί το βάρος του μωρού γιατί 1ον)υπάρχουν αποκλίσεις στους υπερήχους 2ον) εφόσον ο πλακούντας λειτουργεί σωστά και τρέφεται το μωρό δηλαδή παίρνει σταδιακά βάρος, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας 3ον) δεν βγαίνουν όλα τα μωρά γιγαντάκια, υπάρχουν και τα πιο μικρούλια, εξαρτάται κι από το σωματότυπό μας (το δικό μας και του συζύγου). Εμείς να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίρνει βάρος το μπέμπε με το να μην καπνίζουμε, διότι το κάπνισμα επηρεάζει στην τροφοδότηση του πλακούντα. Απο 'κει και πέρα ένα μωράκι που θα γεννηθεί και 2 κιλά ακόμα, είναι συνήθως μια χαρά, ειδικά αν είναι και τελειόμηνο και φροντίζουμε να πάρει το κατάλληλο βάρος από τη στιγμή της γέννησης και μετά.

• 1 month later...

Εμείς σήμερα 31 βδομάδων είμαστε 1574γρ:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Εχθές 32 εβδομάδων και πήγαμε για doppler όλα φυσιολογικά λέει ο γιατρός με ένα φυσιολογικό μικρό μωρό 1546 γραμμάρια, μήπως να ανησυχούμε? Μας έχουν ζώσει τα φίδια.

Εμείς πήγαμε προχθές για ντοπλερ και μας την έβγαλε την μπουμπού σχεδόν 3100!!!!!!!!Διανύω την 35η εβδομάδα(μας άργησε λίγο η αλήθεια είναι). Όλα καλά μας είπε και ότι θα τα πιάσει τα 4 κιλά...έκανε και πρόβλεψη ότι θα γεννησω έως τις 25-3 (ΠΗΤ:31-3)...άντε να δούμε!!!Πάντως το ευχάριστο είναι ότι βρίσκεται προς τα κάτω και δεν έχει περιτυλιχθεί στον λώρο!!!!

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

εμεις 31 εβδομαδων που πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι η μπεμπεκα ειναι 2 κιλα και λιγα γραμμαρια πολυ καλη ειπε!

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

Καλησπέρα κορίτσια!!

Και εμείς 32 εβδομάδων ακριβώς στην εξέταση Doppler ο μπεμπάκος μας ήταν 1980. Η γιατρός μας είπε οτι αν πάρει όλες τις μέρες θα ξεπεράσει τα 3.500 γρ:eek::eek:. Να δω πως θα τον βγάλω!!!!:shock::shock:

OmrJp3.png

Στο ντόπλερ, μόλις είχαμε μπεί 32η εβδομάδα, είμασταν 2550 γραμμάρια :D

Μας άλλαξαν και την ΠΗΤ (1 βδομάδα μεγαλύτερο μωρό)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Στο ντόπλερ, μόλις είχαμε μπεί 32η εβδομάδα, είμασταν 2550 γραμμάρια :D

Μας άλλαξαν και την ΠΗΤ (1 βδομάδα μεγαλύτερο μωρό)

Kαλα και εγω και εσυ ειμαστε....αχ τα αντρακια μας..χαχαχαχ!!

Εγω 29+2 και ηταν εχθες 1700γρ..!!:D:D

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Kαλα και εγω και εσυ ειμαστε....αχ τα αντρακια μας..χαχαχαχ!!

Εγω 29+2 και ηταν εχθες 1700γρ..!!:D:D

Καλά είστε! Εμείς στη β-επιπέδου είμασταν 1600 αν θυμάμαι καλά!

Εχουμε όμως κληρονομικότητα για μεγάλα μωρά, και από τη μητέρα μου και από τη πεθερά. Μόνο εγώ βγήκα μια χούφτα!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

• 3 εβδομάδες μετά...

Δεν ξερω να σου πω αν ειναι λιγο αλλα εμενα 29+2 ηταν 1630 και τωρα ειμαι στην 31η εβδοαμδα αυριο που θα ξαναπαω θα δω ποσο μεγαλωσε.Αλλα να ρωτησω ρε κοριτσια ποσο βαρος παιρνουν περιπου τα μωρακια μας απο την 30η εβδομαδα και μετα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...